Új privát üzeneted érkezett!

[quote="rana33"][ írta:rana33b]Nyulasz! Kép

mit csinálsz?
Vendég

Na,már megint :D következőnek felajánlom,és remélem nem fog annyira viszketni,mint Dezsinek :lol:
Vendég

gyorsan lecsapok rá. Ja, és zavarba jöttem. :oops: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,lapostetűűűűűűűűűűű :D :D :D
tied,megnyerted...gondolom éjszaka nem sokat fogsz aludni :roll: nagyon várlak ám reggelis a teszttel,mostmár mindegyiket felkell raknod,mert mindegyik babás csík :wink:
Vendég

Ja,azt látom,hogy pirulsz,de az ujjaddal mit csinálsz? :lol:
Vendég

[quote="nyulasz"]J írta:nyulasza,azt látom,hogy pirulsz,de az ujjaddal mit csinálsz? :lol:

Én is néztem, hogy mit mutogat :roll: :wink:
Vendég

Mabe,és szerinted mit? :roll:
Vendég

Szezsó,az jutott eszembe,hogy ezentúl majd figyelek arra,hogy mindig rózsaszín háttérrel írjak,bár valószínű ez most nem az lesz,de úgy jobban mutat a vonalzóm meg az avatarom... :D
Ja,nem unatkozom ám :lol:
Vendég

Mabe, Nyulasz, hát zavaromban az asztalt piszkálom az ujjammal!!! Sztem ari. (Nem gond amúgy, Apa is kérdezte, hogy ez meg mit akar jelenteni)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bizti nem sokat alszom ma sem, eltaláltad (pedig álmosnak álmos vagyok). A holnapit is felrakom, rendben, de önmagában tegyem fel, vagy a többi mellett????? :roll: Jaj, ha viszont halvány lesz a csík, akkor elbujdokolok bánatomban, és majd Apával tetetem fel akkor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
Itt nézd meg a pocakokat, van külön ikres is!
www.maternitygallery.com

KépKép
zsófikukac

Kukacka,te meg a várandósság-ikrek+veszélyeztetett terhesség 268-269.oldalát nézd meg :shock:
Rana,tedd fel a többivel együtt :D
Vendég

Rana,
én azért halkan örülök neked, mert szerintem ha csak a szuri lenne, akkor már rég csont nega lenne a teszt, vagy legalábbis halványabb.
És nagyon várom a holnapi teszted is!

Kistörpe,
gratuláltam már? :oops: Ha nem, akkor most, ha meg igen, akkor inkább kétszer... Kicsit meghülültem. :oops: :lol:

Zsu, továbbra is mennek a ragacsok!

Katavirág, mi lett veled pénteken?

Dezsina és Puszi, nektek is nagyon drukkolok! ++++++++++++

Én is épp kismamanacit készülök venni, de én - hát elmentem egy boltba, amiről azt hallottam, hogy az a legolcsóbb. Akciósan voltak a gatyók 4500-ban, így nem vettem. Sajnos az építkezés miatt nagyon meg kell gondolni, hogy mire mennyit adunk ki. Viszont ma láttam a Déli Apróban egy hirdetést, fel is hívtam a nőt, aki árusítja a kismamaruháit, holnap megyek megnézni. Azt mondta nyári ruhái is vannak tucatjával...

Tegnap meg voltam a védőnéninél, és megállapította (pisitesztből), hogy a felfázásomból teljesen meggyógyultam, ennek nagyon örülök.
Most arra gyűjtöm a zsét, hogy elmenjünk apával egy uhura, ahova őt is beengedik. Szerintetek sima uhu-n, ha szerencsénk van, lehet már látni, hogy öcskös vagy kiscsaj? Vagy menjünk inkább 3D-re vagy 4D-re (amúgy mi a különbség a 3 és 4 D között???)

Kép
kisbuta

kisbuta nagyon köszönöm,márc 10,-én magyek uh-ra. a napokban teljesen kiféradtam idegileg ma csak pihiztem délután,a cicijeim nagyon érzékenyek a hasim néha szúrkál de nem nagyon.DE HISZ ERRE VÁRTAM.apa nagyon boldog sokat segit a házimunkába.most egyedül vagyok a gyerkőccel mert ügyeletes ...rana holnap siess eredményt közölni nagyon várom,a többivel kérjük,hogy felrakd.jó éjszakát csajok....
kistörpe

Rana

Délelőtt már meg kuksiztam a tesztjeidet, és nagyon örülök hogy ilyen szépen erősödik!!!!!! :wink: :D Drukkolok továbbra is!!!!!!!!!!!
Vendég

Nyulasz, nagyon szépen gömbölyödsz, és a naci is nagyon csini. Rólad nem is beszélve. Nagyon csinos kismami vagy.

Rana, tessék bízni, irgum-burgum!!!

Kismamik, a 2in1-ban néztétek a nacikat? Én mindegyiket az outletjukben vettem 4-5 ezerért.

Kép
petne

Sziasztok!
Rana,Zsu drukkolok nagyon a csíkokhoz!!!
Kisbuta,örülök,hogy meggyógyultál!Szerintem 4D-n sokkal többet látni :D
Petne,köszi...nem értem a vonalzód napokat miért nem számol?
Dezsinám,tüszőnövesztő drukkok!!!
Puszi,neked mensimeghozó...vagy mensi nemmeghozó??????
Katavirág,mi volt a punkción?
Vendég

[quote="nyulasz"]
írta:
nyulaszViki,képzeld még egy dekát sem híztam :shock: mondjuk nem vagyok olyan vékony,66 kiló,de legalább magasra nőttem :D Kiscsajról kérünk képet!!!Tesóért nem mentek?

Nyulasz! :)
Nem semmi hogy nem gyarapodtál kilókkal :) ami késik nem múlik :) :) :) de viccet félretéve... ezek a kilók öröm kilók :) Én anno a stimut 64kg val kezdtem, 68kg 10 hetesen, szülésnél lettem 82 kg!!!!! és 56 kg lettem karácsonyra, azóta 2 kg visszacsúszott ahogy a szopcsi elmaradt( napi 1x) :) :) Annyira jó látni hogy növekszik a pocakod! mindig nagyon szorítottam,mindenkinek itt, de neked Vizkrisznek és Dezsinának különösen nagyon!!!
Tesó: nem tervezzük,rábízzuk a természetre,elméletileg lehet spontán is...de lombikra nem megyünk...én úgy gondolom már megkaptuk amire nagyon vágytunk, nem veszem el senkitől a helyet,lehetőséget,hogy átélhessék ezt a csodát.
és hogy viseled a terhességet?
Míráról képet iwiwen mindig lehet látni :)

Rana???
mai teszt???kép???????
Vendég

Szép jó reggelt!

Hőm 2 órával a szokásos után és csak 4,5 óra alvással 36,9...de ez nem túl mérvadó.Majd holnap mérem rendes időben.

Bemásolom az elmélkedésem ide is: :oops:
Nekem nem szokott vérezgetni csak úgy középidőben. Még ha csak pöttyözött volna. Egy éve is kb ilyesmi volt az első két lombik után, igaz akkor el is kezdett fájni a hasam, görcsölt össze-vissza..meg is ilyedtem, mentem is az endos dokimhoz és akkor az volt a ludas...mert kiújult. :( Akkor csinálták a 3. lapart.De igaz, az volt az első eredményes, akkor tényleg kiszedett a doki mindent. Most nem fáj semmi, csak barnázás van, meg ugye volt kicsit pirosabb vér is...de az sem folyt, inkább csak amolyan 3xosa volt egy normál hváladéknak. Sztem ez a hormoningadozásnak tudható be, a3-9. napig 250 gonalakat kaptam kb....aztán hirtelen végeszakadt...nem csoda, hogy a szervezetem nem tudta mi van. LEhet, hogy volt pé mert feljebb ment a hőm...de nem elég magas...úgyhogy lehet nem volt teljes értékű. Nekem 37 felett szokott lenni a hőm pé után korán reggelente.

Tegnap jól bevásároltunk, engedélyeztünk magunknak egy biztonyos költőpénzösszeget és vettünk végre 1-2 tök menő ruhát potom áron a taccoban főleg meg a jeans clubban, tök happy-k lettünk.A buli is jól sikerült a szomszédban, hajnalig karaokéztunk. :D

Nyulasz
off:
Ja, kibékültek a szomszédék. :D Végülis a srácnak annyi bűne volt, hogy az exei szexi képeit még tárolta a gépen, akik közül pár a tanítvány volt a suliból ezt halkan jegyzem meg, meg ismerős csajok képeit is mentegette néha iwiw-ről meg ilyenek.Na ezen rágott be a szomszéd lány, amikor megtalálta őket, pont amikor egy szerelmetes meglepetést akart valahova elrejteni a gépen. :? S mivel tudta, hogy a párja régen nem volt a hűség mintaképe...azért elkezdett kombinálni meg hát nagyon kisebbrendűségi érzése lett...stb.2-3 napig ment a sírás-rívás mindkét részről...de túl vannak rajta.És a srác tényleg nem csalta meg, nem is akarja (ezt már a párom erősíti meg)...csak ilyen bolond képmániás, de nem gondolta, hogy ez gond és le is törölték a képeket...bla bla... :)

Viki
Köszi a drukkokat!Én is sokat gondolok ám rátok! :D Pusz.

Szépen gömbölyödő kismamik!
Hajrá!!! :D Pocaksimi nektek!!! :D
vizkriszisback

Na itt a mai termés, szép erős, mostmár nagyon remélem, hogy ezt két gyönyörűszép, pocakban növekvő babucika okozza (ha egy, az sem olyan nagy baj):

Kép

Kép

Vikimi! Iwiwen én is megnézhetem a kislányodat? :roll: :wink:
És Till téged is szeretnélek "megnézni", és Petne téged is..... :oops:
Meg persze mindenkit, akit még nem láttam, de más most nem ugrik be, hogy kimaradt volna az iwiwezésből....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

majd írok,most gyorsan csak Ranának:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Rana
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vizkriszisback

Rana
Végre végre végre!

És most jut csk eszembe, hogy neked ez már a 16.dpo.
Mikor mész Kaáliba? :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Majd jövök bővebben, de most épp az új konyhai gépünket próbáljuk ki :lol:

RANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: remélem, most már hiszel a szemednek!!!!! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana: juppppppppppijéééééééé!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana, Te hitetlen!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Tessék csak bízni!!!!! :D
(priviben megítom az iwiw-emet :))

Annmari,
megadrukk hétfőre!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi
naggyon szorítok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Drága,
hajrá azokkal a szurikkal!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek mennek a megfelelő drukkjaim!!!+++++++++++++++

Nyulaszka,
szééép poci! :)

(Nálam semmi extra...nem érzek semmit, próbálok nem agyalni... :roll: )

tillidian

Rana
Ezt olyan kiscicás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rana, ez az!!!!! :lol: Most már hiszel a szemednek???? :?: További drukkok elindítva.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Vkrisz,megértem a szomszéd lányt,ilyenkor egy dologba nem gondolnak bele a férfiak,hogy fordított helyzetben nekik milyen érzés lehetne...Reméljük nem az endód újult ki!
Viki,múltkor nézegettem az iwiwes képet,de én ritkán megyek fel,csak ha valaki bejelöl,vagy üzit kapok.Jól viselem,köszönöm,az extra drukkokat is köszi,emlékszem amikor neked drukkoltunk,pedig te már lemondtál róla... :D
Mabe,holnapi redőméréshez egy kalappal :D
Till,ne is agyalj,én sem érzek semmit :D Majd egy idő után már nem aggódsz annyira pocaklakó miatt,bár én most sűrűn láttam,hetente,de már tudom,mindig rendben vannak,és már nem is aggódom ez miatt,hogy semmit nem érzek.
Szezsó,milyen gép?
Rana,nagyon boldog vagyok,mondtam is apának,megint egy új kismami...kérdezi,most kezdett irogatni?Mondom nem,írni írt,csak eddig nem volt kismami :D
Zsu,neked is mennek a drukkok,léci jelentkezz,ha van valami!
Puszikám,megjött?
Vendég

PaRanamami,
:lol: :lol: :lol: :lol:
Látod neked is van + teszted! :D :D :D :D :D

.... és ezt tuti nem a plusz hcg miatt van!!!
Kicsike kis pöttyöcske odabent lapul szépen csendben és most jelentkezett, hogy megnyugtassa cicamamáját! :D :D :D :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana!!!! :)

:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

privi ment
Vendég

Rana

Gyönyörűek a tesztek!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D Egy baba tutira van!!!! :wink: :D
Vendég

Rana, én is csak ennyit írok: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én éreztem :wink:

Többieknek is küldöm a mai drukkjaimat.

Kép
petne

Úgy tűnik szerdán mennünk kéne temetésre Püspökladányba...mivel a Debi mellett van, akkor összekötnénk a két kellemetlnet és elmennénk vmelyik vagy mindkét dokihoz (Kaáli, endos)...akkor majd okosabb leszek.
vizkriszisback

Jólesik, hogy velem örültök, és remélem szerdán meg majd később az UH napján még nagyobb lesz majd az öröm! :D Mostmár lassan igyekszem hinni a szememnek, igen.... (De azért még nem élem bele nagyon magam) :oops: :wink:

Mabe, mi a kiscicás?

Vkrisz, drukkolok, hogy ne a szemét endo legyen. :evil:

Holnap is lesznek akkor események: Annmari tüszőnéző, Mabe nyaki redő, lesz még vmi? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bocs, hogy off leszek, de ez durva:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=090216

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana!

Ez már tuti a baba és nem a hcg szuri!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Drukk... drukk.... drukk.....
Vendég

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak képtelen vagyok követni titeket, annyira pörögtök, kétnaponta kell járnom a BMC-be ami igen sok időmet elveszi...... órákat kell várni egy 3 perces ultrahangra..... :roll:

Kicsit azért sikerült beleolvasnom, és egy nagyon fontos dolog amire Szezso emlékezett velem kapcsolatban:

Még tavaly tavasszal vettem egy mangót és miután megettem olyan allergiás reakció tört rám, hogy majdnem elpatkoltam, és ezt most halál komolyan mondom.
Felpuffadt az arcom, szemem, tiszta ödémás volt, az orromon nem kaptam levegőt és később már a torkomon keresztül sem sokat. Az egész testemet piros viszketős foltok borították, a karom nem látszott ki tőlük. Az ügyeleten nem nagyon voltak a helyzet urai, mert az injekció amit kaptam nem hatott semmit, így nem sokkal később már félájultan vitt fel a párom újra, hogy most már csináljanak valamit, mire azonnal hívták a mentőket és szirénázva vittek be a kórházba Veszprémbe. Hallottam a mentőst, hogy mondta nem sokon múlt az életem, mert már a fulladás határán voltam. Utána két hétig szteroidot kellett szednem, nem ehettem fehérjét és sót abszolút semmit. 5 kilót fogytam ami mondjuk nálam egyáltalán nem baj, sőt..... :oops:

Szóval a kismamik nagyon vigyázzanak a kétes származású külföldről behozott gyümölcsökkel. Nem éri meg, hogy valami baja legyen a babóknak és/vagy nektek. Sőt akik lombikra vagy inszemre készülnek nekik sem árt odafigyelni, mert nekünk is azt a hónapot ki kellett hagyni míg a méreg kiürül a szervezetemből.

Vigyázzatok nagyon magatokra. Puszi. Dita

dita75

Ranamami!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: HURRÁ!!!!!

skrisz72

sziasztok!
tudtam, hogy be kell nézzek Rana miatt :D :D És nem csalódtam :!: :!: :!:
Drága Rana!
ez nagyon nagyon pozitivnek ígérkezik :D :D :D Drukkhegyek az UH-hoz!!!

Zsu!
még nem feladni :wink: Nagyon drukkolok, a második csíknak!!! :wink:
dezsina

Hű, Dita nem semmi lehetett! :shock: De akkor ezek szerint nem a mangóra voltál allergiás, hanem a benne található vegyszerekre??? :roll:

Szezso, konyhaigép-fotót kérünk!!! Vkrisz, tőled meg rucifotót!!!

Hajnoca, ezt én a TV-ben láttam. Estike is hasonlót mesélt a múltkor. Amúgy azt mondják, nem is biztos, hogy a kissrác az apa. Mindenesetre akkor is durva. :?

Na megyek ledőlök a kis golyókkal. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsikém, még szerdán vv, aztán UH majd csak ki tudja mikor... Kicsit én is előreszaladtam már az ábrándozásban, már én is a szívdobogásnál tartok! (Már a gondolatától is elbőgöm magam....)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
akkor tuti babás vagy! :wink: (köszi a jelölést! :P )

Zsu, Drága???

Dita,
ezt nem is mesélted még!!! :shock: Istenem, micsoda élmény! :oops:

Skrisz, Drága,
dobsz majd vmikor egy táblát? (kezdem elveszteni a fonalat :oops: )

addig is:
minden szurizósnak tüszőnövelők,
minten beültisnek babaragi,
várakozóknak idő-gyorsító!!! :D ++++++++++++++++++++++++++

(én meg telezabáltam magam :oops: - palacsintával :roll: :lol: jaaaaaj :oops: )

tillidian

Rana
Én is szerdára tervezem a Kaálit.Remélem megvizsgálnak...végülis valószínűleg a lombik miatt barnázok.De ott nem fogadnának, akkor az endos rendelésre megyek, akkor is tudunk talizni.
Előtte elmegyek a háziorvoshoz beutalóért és akkor kérek tőle mindenre amire lehet, immun, genetika...mittudomén...majd megnézem miket írtál...leírtál mindent? :D Amire ő nem ír, azt majd megírják a meddőségin.

De jó!!!!Úgy örülök neked!!!Jó volt ez a blasztóügy! :D
vizkriszisback

Nyulasz, az hagyján, hogy nem mutat napokat, de még a heteket is rosszul mutatja ez a mocsok vonalzó :shock:

Kép
petne

Rana!Halk gratula és millió drukk!!!Remélem ragadós a példát! :D
endzsi93

[quote="rana33"]
írta:
rana33Mabe, mi a kiscicás?

Hááááááááááááááát a teszt! Ezt a csíkot már kiscica csinálja :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Rana!
az enyém is ilyen volt,aztán nézzél meg! :lol:

Kép

Rana! :lol:
El se tudom mondani mennyire örülök Nektek!!!! :lol: :lol: :lol:
Drukk a vérvételre is!!!

Zsu!
Neked is szorítok!!! ++++++++++++

Mabe!
Jó kukucskálást holnapra!!!! :lol:

Petne!
Én már gondoltam rá, hogy benézek oda, csak ritkán járok Pesten. :roll:

KépKép
zsófikukac

Rana, miattad néztem be és nagyon ígéretes.Szerintem most tuti!+++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?