Szép jó reggelt!
Hőm 2 órával a szokásos után és csak 4,5 óra alvással 36,9...de ez nem túl mérvadó.Majd holnap mérem rendes időben.
Bemásolom az elmélkedésem ide is:
Nekem nem szokott vérezgetni csak úgy középidőben. Még ha csak pöttyözött volna. Egy éve is kb ilyesmi volt az első két lombik után, igaz akkor el is kezdett fájni a hasam, görcsölt össze-vissza..meg is ilyedtem, mentem is az endos dokimhoz és akkor az volt a ludas...mert kiújult.
Akkor csinálták a 3. lapart.De igaz, az volt az első eredményes, akkor tényleg kiszedett a doki mindent. Most nem fáj semmi, csak barnázás van, meg ugye volt kicsit pirosabb vér is...de az sem folyt, inkább csak amolyan 3xosa volt egy normál hváladéknak. Sztem ez a hormoningadozásnak tudható be, a3-9. napig 250 gonalakat kaptam kb....aztán hirtelen végeszakadt...nem csoda, hogy a szervezetem nem tudta mi van. LEhet, hogy volt pé mert feljebb ment a hőm...de nem elég magas...úgyhogy lehet nem volt teljes értékű. Nekem 37 felett szokott lenni a hőm pé után korán reggelente.
Tegnap jól bevásároltunk, engedélyeztünk magunknak egy biztonyos költőpénzösszeget és vettünk végre 1-2 tök menő ruhát potom áron a taccoban főleg meg a jeans clubban, tök happy-k lettünk.A buli is jól sikerült a szomszédban, hajnalig karaokéztunk.
Nyulasz
off:
Ja, kibékültek a szomszédék.
Végülis a srácnak annyi bűne volt, hogy az exei szexi képeit még tárolta a gépen, akik közül pár a tanítvány volt a suliból ezt halkan jegyzem meg, meg ismerős csajok képeit is mentegette néha iwiw-ről meg ilyenek.Na ezen rágott be a szomszéd lány, amikor megtalálta őket, pont amikor egy szerelmetes meglepetést akart valahova elrejteni a gépen.
S mivel tudta, hogy a párja régen nem volt a hűség mintaképe...azért elkezdett kombinálni meg hát nagyon kisebbrendűségi érzése lett...stb.2-3 napig ment a sírás-rívás mindkét részről...de túl vannak rajta.És a srác tényleg nem csalta meg, nem is akarja (ezt már a párom erősíti meg)...csak ilyen bolond képmániás, de nem gondolta, hogy ez gond és le is törölték a képeket...bla bla...
Viki
Köszi a drukkokat!Én is sokat gondolok ám rátok!
Pusz.
Szépen gömbölyödő kismamik!
Hajrá!!!
Pocaksimi nektek!!!