Én is kíváncsian várom a beszámolót a taliról!Remélem Móniék szerencsésen megérkeztek ebben az időben .Bátrabbak mint mi,pedig közelebb lakunk mint ők.Elismerésem.
Kincs!
Jázmin is ügyesen áll,járkál ha van hol támaszkodni.Integet,cuppantgat,hahotázik(úgy tesz,mintha nevetne,fél óra múlva bereked),táncol,ügyesen utánoz pl.mossa a fogát,fülsüketítően síkít és ilyenek,ma kezdett el tapsolni.Baba,mama,tata mindkettőnél megy,Szabi az ADD-ot is mondja.
Szabi is áll,integet,és imád kergetőzni.Ő olyan lightosan csinál mindent.Háttér táncos.
A bébi taxi zenél,van lábtartója,amit be lehet hajtani később,lehet tolni,csak az a baj,hogy nem a mienk.
Barátnőméknél voltunk,amikr készült a fotó.17000 ft a járgány,de lehet kapni 40000 is.Nekünk ebből persze kettő kéne,ami elég húzós lenne.
Jó lesz nekünk a hagyományos is.
Árnika!
Fülbevalót eddig nem sikerült lefotóznom,megint el kéne kapjak egy alvós jelenet,vagy kivenni,amit nem biztos,hogy visszatehetek.
De próbálkozom.
Timi!
Neked is telik nagyon az idő.Nem vagy már nagyon besokalva?Én ilyenkor már kezdtem türelmetlenkedni.Lábdagadás megszűnt?Egyébként többet eszel?Én végig nem ettem sokat,csak annyit mint előtte,nem is tudom egyáltalán hogy fejlődtek ki bennem.
Szmet!
Háziorvost keresd meg először,ő majd táppénzre vesz és eligazít merre tovább.Legalább is nálam így volt.
A családnak már bejelentettétek?Hogy fogadták?