Új privát üzeneted érkezett!

meli,mi is szerettuk volna a tali napjan eskudni,de hat az ugye februar :? igy mi majus 21et valsztottuk,vegul is mindegy volt a honap csak 21legyen,ez a szerencseszamunk.
mi 3ev utan hazasodtunk,ket ev egyutteles utan :lol:

nocciola koszi :D

Kép
monyo83

Napvirág! Merre vagy? Régen voltál!:roll:
Babszkáról nem is beszélve... :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Énis pont kérdezni akartam, hogy az eltűnt báránykák hol vannak?
Napvirág?
Babszika?
Hiányoztok nagyon!
Gyertek minél előbb! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Monyo,
nekünk is májusi (27-i) esküvőnk volt, szűk 3 év ismeretség és 2 év együttélés után házadotunk :D Csak mi 1 évvel "fiatalabbak" vagyunk (csak a kapcsolat hosszára értendő, amúgy nem): augusztusban leszünk 6 évesek. :D

Babszika írta pár hete vmelyik topikon, h. lehet h. egy ideig most nem fog jönni. Nem tudom, h. azóta járt -e erre...

Sajnos most tényleg búcsúznom kell, férjecském készen lett a tesója ajándékával, így rövidesen indulunk a szülőkhöz.

Szép hétvégét mindenkinek.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
jó hétvégét nektek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Visszaolvastam, de nincs kedvem írogatni :cry:
Ma elkezdtem barnázni, jó korán, csak szerdára várom a mensit :cry: . Tudtam, hogy ez lesz, de azért mégis :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ráadásul mindig azt érzem, hogy szúrkál, fáj a jobb oldalam, tiszta para vagyok :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Hát lányok, látom mindenki hétvégi pihenésen van! :)
Én elég egyedül vagyok, hogy a párom dolgozni ment. :cry: Nagy családban mindenki beteg, aki szóbajöhet, így kettecskén vagyunk Bogival. Hosszú lesz ez a nap.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Nem készülsz dokihoz? Megvizsgál, hogy megnyugodhass.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita,
sajnálom! :cry:
De ne aggódj, biztos nincs semmi gond! Egyetértek Lucuzssal, elmehetnél dokihoz, hogy megnyugodj!

Lucuzs,
sajna nekem nem lesz hétvégi pihi, megyek éjjelre dolgozni! :?
Nincs valami sok kedvem, olyan jó idő van itt nálunk, inkább kint lennék egész nap! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

És már megint fáj a mellbimbóm! :cry: Piri persze sehol! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Jó idő van nálatok??? Nálunk két napja esik a hó!!! Igaz tegnap tényleg gyönyörű volt, mindent betakart a vastag, habos hó. De ma már csak az unalmas hó! :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
nálunk is hideg van, de hét ágra süt a nap!
Olyan csodálatos! :P
Én meg nemsokára mehetek el dolgozni! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Hát nem irigyellek a munka miatt!!! :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,Meli,
igen, gondolkodtam rajt, hogy elmegyek, de nem a magánba :? . De úgy érzem a fejemmel van a gond :( .

Nálunk pocsék idő van, kb mint a kedvem :( . Délelőtt vásárolni voltunk, mert tegnap nem tudtunk menni. Olyan aranyos kis rucikat vettem a Hannának, de most még ez sem dob fel :( .Apa is itthon van egész hétvégén, idejét sem tudom mikor volt ilyen utoljára :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Nocciola, ügyes vagy, ennyi finomságot sütni-főni. :D Torta receptedet mentettem. :D

Meli, gyanus ez a mellbimbó fájás. Norculot előtt mindenkép csinálj tesztet!

Ranita, ölellek! Fel a fejjel, új hónap , új remény!!!

Valamit még akartam írni....
mókica

Monyo, boldog évfordulót!
A kérdésedre a válasz: igen lesz uhu. szerdán. persze hogy írom majd az eredményt. Akkor leszek a 11. ciklusnapon...Kíváncsi vagyok én is... :)
mókica

Sziasztok!

Monyó: boldog évfordulót, ünnepelni ám rendesen :oops: :oops:

Ranita: sajnálom a barnát, de legaláb működsz.

Meli: hol dolgozol, hogy ilyenkor kell menned?

Kép
timcsi82

Szisztok!

Még a nyáron írtam ide, de azóta nem nagyon volt történés, most viszont lenne egy kérdésem.
4 hónapnyi merkfoemin szedése után hirtelen olyan hasmenést okozott, hogy olyat még életemben nem tapasztaltam. Abbahagytam, megvártam, hogy rendbe jöjjek és kisebb adaggal próbáltam folytatni, hogy újból szokja a szervezetem, de ugyanazt a reakciót váltotta ki a kisebb adag is.
Kedden megyek az endokrinológusomhoz. Szerintetek próbáljam addig erőltetni, vagy várjam meg ő mit mond? Volt már valamelyikőtöknek ilyen?

Fentebb érdeklődtetek Babszikáról. Egy másik fórumban én is hiányoltam, de azt írták az ottani lányok, hogy a sikertelen inszem után becisztásodott és megint várniuk kell. Gondolom, ha rendbe jön majd jönni fog megint.

hofeherke

Ranita,
és arra nem gondoltál, hogy fel kellen keresned egy szakember e miatt a szorongás miatt?Hátha jót tenne, ha ki tudnád beszélni magadból a bátatod!

Mókica,
nagyon várom már mit mondanak neked uhu-n!
Tüszőrepesztő szuri lesz? Mert a múltkor az elmaradt!

Timcsi,
kórházban dolgozom, ezért vagyok sajna most is itt!12órás műszakokat viszünk, most épp éjjeles vagyok! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Mara te kihez jársz endokrinológiára?

Kép
timcsi82

Mara,
jó, hogy jöttél, nagyon rég jártál ezen a fórumon! :?
A mettel kapcsolatban: étkezéssel mennyire függ össze a hasmenés? Mert nekem van néhány étel, ami a met mellett még most is hasmenést okoz!
Egyébként eddig hogy vált be?Ciklusod előtte milyen volt?
Hőmérőzöl!

És tessék jönni ide is! Jó a csapat, még bővülhetnénk is nyugodtan! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, szerintem nem lesz szuri. Dokim most szabin van. 3-án lesz újra. akkor már nem hiszem hogy ad. Úgyis megreped olyan 16-19 nap között. :D Legalábbis remélem.

Hófehérke, én ilyet nem tapasztaltam.De lehet az étel nem jó mellette....ez csak tipp. Én konzultálnék a dokival, hogy mitől lehet. Gyere sűrűbben!

Szegény Babszika :cry:
mókica

Timi: Csókához járok mint régen te is. (Olvastam a nyíregyi fórumon, hogy átmégy Debrecenbe)

Meli: óóóó.... még emlékszel rám. Ez igazán kellemes meglepetés. :)
Étkezéstől teljesen függetlenül jött elő, és nagyon durván. Konkrétan kifolyt belőlem minden. Ciklusom sosem volt de az előző ciklusban éreztem a pét és meg is jött rá 14 napra. (32.napon jött megl) Örültem mint majom a farkának, de ez a mostani hónap katasztrófa. 18-32. napig felváltva fájt a petefészkem és a méhem, aztán szünet egy hétig. Tegnap újrakezdte, és most tojcsim is van (volt már ebben a ciklusban 2-szer). Kiváncsi vagyok hogy ér majd véget.... Néha úgy szeretném tudni mi zajlik odabent. Mivel nincs ciklusom, így nem hőmérőzöm. Nincs értelme, mert nincs peteérésem.

hofeherke

Lányok, jó lenne gyakrabban jönni, de nem nagyon van időm írni, sőt néha olvasni sem. De időnként olvasgatlak ám titeket. :lol: Azért majd megpróbálom. Most úgy is felszabadul egy kis időm ;)

hofeherke

Mara,
ha étkezéssel nem függ össze, akkor sajna én mást nem tudok!
És tuti, hogy a mettől van?Nem valami influenza?Mikor abbahagytad a metet, akkor a hasmenés is abbamaradt?
Nincs mensid? Hát, ezzel sajna nem vagy egyedül, többen vagyunk ezzel így! :cry: De ne aggódj, itt mindannyian babásak leszünk nemsokára! :wink:

Móki,
lehet nem is várom meg a kedd reggelt a teszttel, talán már hétfőn nézek egyet, bár szerintem nincs sok értelme, valószínűtlen, hogy baba legyen a dologban! :(
Egyébként meg tuti meg fog repedni, és meg is lesz Aisha párja! :D Vagy az Loviné? Na sebaj, akkor majd Te Nocciola párja leszel!

Monyo,
neked is érik már lassan a teszt, ugye? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Mara én úgy emlékszem Norka amikor terhes lett hasonlót tapasztalt.
A honlapon nézd már meg a történetét azt hiszem ott olvastam.
Most rohanok, puszi mindenkinek majd jövök.
Vendég

Meli: Nem influenza. Ha abbahagyom rendben vagyok már másnap.

Loviné: Mindjárt megkeresem a honlapot és elolvasom.. Köszi. Most felcsigáztál! :shock:

hofeherke

Loviné: Nem találom, majd ha megint leszel. Belinkeled nekem azt a honlapot? Előre is köszi.

hofeherke

www.pcos-portal.hu

az igaz történetek között keresd Norkáét!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

bocs, kicsit hirtelen volt a válasz. :oops:

szóval a második a jó!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné: kiáztál? :D

Kép
timcsi82

Lucuzs: Köszi. Már az első likedből is tudtam hol keressem. Csak Loviné hozzászólásából arra gondoltam, hogy ezen a fórumon van egy Norka akinek a profiljánál van link a saját honlapjára. Van is Norka, csak link nem volt :)

Elolvastam. Szép történet... de azért ilyenben reménykedni nem merek... Majd meglássuk....

hofeherke

Most mennem kel... jó éjt mindenkinek!

hofeherke

Na itt is vagyok csak gyorsba elrendeztem magam, mert úgy viszkettem , mint egy bolhás.

Monyó,
kellemes évfordulót nektek.

Ranita,

:cry: :cry: :cry:

Meli,

Jó munkát.

Timcsi,

kiáztam rendesen.És te?
Mit intéztél?

Nocciola,

ügyi vagy.Receptet nyugtáztam én is.

Mókica,

tüszőérlelő drukk++++++++++++++++++++++++++++++++
repedő drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs,

köszi,h kisegítettél.

Mara,

tessék hinni nyugodtan.Azért egy tesztet ellőhetsz.

Remélem nem felejtettem ki senkit, ha igen bocsika.
Vendég

Móki,
csak tudod mi a baj az új hónap új reménnyel??? Hogy egy pv van és minden második hónapban érik csak petesejt a bal oldaliba. Legalábbis ahogy én érzem. De természetesen minden hónapban dolgozni fogunk rajta, mert vannak csodák :D .
Bár amikor mk.lett akkor is a jobb oldaliban volt a pé,ez tuti, mégis a bal oldalon lett a mk :cry: . Most akkor ott vagy nem éreztem a pé-t vagy vándorlás volt. Na, mindegy is, minden hónapban megadjuk az esélyt :D .

Meli,
nem gondoltam még rá :roll: . Nem vagyok olyan, hogy én most pszichológushoz járkáljak :roll: . Jól vagyok, egész hónapban nem járt a fejembe az egész, úgy érzem túl vagyok rajta, csak most a mensi közeledtével előjönnek a dolgok. Én remélem, hogy az idő továbbra is segíteni fog nekem :? .

Különben nem értem ezt a parámat én sem :roll: . Amikor megműtöttek azt mondta a doki, hogy műtét közben megnézték a jobb oldali pv is, merthogy ő az uh alapján ott sejtette a mk. , de az teljesen rendben van.
Meg volt :roll: a méhben is egy terhesség, az pedig ugye a bal pv nem juthatott oda. És mégis..... Egyszerűen nem tudom ezt az érzést megmagyarázni.

De nem kell nekem doki, itt vagytok nekem TI, remélem Ti is meghallgattok azért :? .

Kép

Kép
ranita1979

Móki,
szerdára mennek a drukkok :!:

Mara,
neked is, hátha tényleg az van a háttérben, mint Norkánál :D .És gyere többet, ha tudsz :D .

Loviné,
de jó volt neked akkor :D .

Meli,
jó munkát :? .
Akkor most meg már kevesebbet tudsz majd jönni :( :( :( :?:
Csütörtök :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Loviné, szerintem NEM lesz tüszőrepi szuri...de kösz a drukkot!

Ranita, adjatok is minden hónapnak esélyt... és persze hogy meghallgatunk. sőt ha tudunk segítünk....

Hófehérke, megy a drukk!!
mókica

Loviné: megvan a szuri, nagyon aranyos volt a lány! Ők lombikoznak, de eddig a bmc be járt, most jön át majd Debibe. De azt mondta Szolnokon nem valami jó a nőgyógyászati ellátás.

Kép
timcsi82

Timcsi,

és miért adta el a gonált akkor, ha folytatják?
Fürödni voltatok?

Mókica,

tudom ,h nem repesztenek. Azért megy a drukk , h repedjen magától.

Anita,

tudatalattid csak foglalkozik vele és lehet azért is érzed minden rezdülését a testednek.
Vendég

Loviné, köszi!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, valaki csinálja a Norbi diétát? Én ma a kódokat megtaláltam, mert egyszer én is csináltam már. Úgy emlékszem működött. Kinek mi a tapasztala vele?
mókica

Mókica,

én Norbizok már régen.(1 éve)
Amig nem szedtem a metet addig megállította a súlyom tehát nem híztam tovább.
Met szedés óta -8 kg.
Vendég

Na én most megyek mert elalszom.

(Ja még annyit ,h decemberbe nem igazán tartottam a diétát,és januártól fogyóztam)

Jó éjt!
Vendég

Ranita,
én sem azért írtam a pszichológust, hogy megbántsalak, csak ezt a dolgot biztos nagyon nehéz feldolgozni, és lehet az is megnyugtatna, ha egy szakemberrel beszélhetnél róla!De mi persze, hogy itt vagyunk, és mindig meghallgatunk, és segítünk, ha tudunk!
Ölellek!((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((0)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Igen, sajna már dolgozom! :?
Mindenképpen szeretnénk menni a hétvégén, de lehet, hogy csak pénteken tudunk indulni.Az se lenne probléma?Mert csütörtökön meg nagyon későn tudnánk menni(7után indulnánk), és ilyen időben nem nagyon merünk elindulni, inkább csak reggel!
Jajj, már alig várom, hogy fürcizhessek! :P :P :P

Loviné,
jó volt a fürdő? Irigy-irigy! :wink: Na, de majd hétvégén én is bepótolom! 8)

Mókica,
1éve énis elkezdtem norbizni, és akkor 3hónap alatt lement rólam majdnem 15kiló.És nem koplaltam, csak megválogattam, hogy mit mikor eszek, meg sportoltam még mellette!
Most is ezt kezdtem el újra, és szerintem nagyon jó, mert hamar meg lehet tanulni, hogy melyik ételt mikor lehet enni!
Te is el szeretnéd kezdeni? :D

Timcsi,
nálatok most mi a következő lépés?
Tüszőkukuccs lesz még?
Hiszen beérhetnek még azok a kis tüszőcskék! :)

Mara,
drukkolok, hogy úgy járj, mint Norka! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok,
a cicim még mindig érzékeny! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt mindenkinek!

Csak egy gyors beköszönés, mindjárt indulok haza!
Délelőtt valószínű nem leszek, mert tentikézek majd egy jót! :P

Jó beszélgetést! 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt !

Én egy régi lakója vagyok ennek a topicnak, de régen jártam errefelé, mert lombikoztam és ott "küzdöttem".
Sajnos nem sikerült a lombikom, bár beindult valami, de korán meggondolta magát. Valószínűleg a magas IR okozta ezt.
Bár másfél éve szedek metet és avandametet is, de úgy néz ki ez kevés idő telt el, ahhoz hogy jó eredmény születhessen.

Szóval, újra fel kell vennem a harcot a magas IR-el szemben.
charlott

Jó reggelt!

Loviné: nem fürcsiztünk, későn indultunk, mert férjecskémnek dolgoznia kellett. Nekik a budaiban két adagot írtak fel, de csak egyet használt el. A férjének rosszak az eredményei, de erről nincsen papir a kezükbe, mert elvileg meg sem mondták nekik, hogy mennyi az annyi. Előbb őt akarják alaposan kivizsgáltatni, s kicsit felturbózni, majd bejelentkeznek Debrecenbe. Ez ugye idő, a Gonál meg 2009 szept-ben lejár. Csak a pénzük áll benne, de ha kell úgy is írnak még nekik. Ezért adta el, s így rajtunk egy óriásit lendített, segített.

Meli, nálam már nem lesz kukucs, bár tegnap párszor akkorákat szúrt a bal oldalamba. Nem akarom elhinni, hogy ezt csak bebeszélem magamnak. Mindenesetre doki bá azt mondta, megvárjuk a következő pirit, de ha nem jön, akkort márc végén menjek vissza, és szeretne látni egy újabb endokrin véleményt.

Kép
timcsi82

Charlott, nagyon sajnálom. Megkérdezhetem mennyi lombikon vagy túl? Az insulin eredményeid milyenek?

Kép
timcsi82

Találtam egy érdekességet. Hogyan lehet "befolyásolni" hogy fiú vagy lány legyen"?? (Bár a mi álláspontunk ugye a mindegy, csak egészséges legyen.)

A hüvely öblítés is 1 módszer.A "fiú" és "lány" spermiumok más-más közeget szeretnek-savas vagy lúgos,az a spermium jobban érzi magát(a saját közegében). A másik-ezt doki mondta-h a terhesség előtt 3 hónapig naponta Calcimot szedsz nagy valszínűséggel kislány,ha Magnéziumot kisfiú fogan(neki bejött,3 lány után a fiú)

Kép
timcsi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?