Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Rana??????????????????????????????

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

A laptetőt átadom!!!!!!!!!!

Kép
hanna30

SZiasztok!

Tudtam én hogy várni kellett volna a teszttel. :roll: ET+10.nap és a teszt negatív. :(

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu, milyen érzékenységű teszt?

skrisz72

Zsu,sajnálom,de ne keseredj el!Még simán lehet pozitív!!!Nagyon drukkolok!!!
Vendég

sziasztok! :P

Zsu!!!!!
Épp egy másik fórumon olvastam tennap, hogy valaki ET+14en is negát tesztelt és csak becsületből ment vvtelre...ami 200 felett volt!
Szóval a teszt az csak egy!!! És tényleg, milyen teszt? :roll:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana???????????
Ha nem jössz 10ig, el kék mennem és csak este olvaslak :roll:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kistörpe,
nagyon örülök Nektek!
:D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bea,
nem lesz baj az UHtól de miért kell naponta? :shock:

Puszedli,
biza, jó kis csavar vót! :wink: Kösziiiii!!! (szuri éjfélkor? :wink: :lol: )

Hanna,
köszönöm a jelölést! :wink:

Mindenkinek (szurizáshoz, tüszőnöveléshez, megtapadáshoz, UH-váráshoz) mennek a drukkjaim! :D

(Enyém off-ok: Tegnap sváb bálban voltunk Manó sulijában. Igazából a kölkök báloztak, mi meg az anyukákkal elpletyiztünk este 10 ig - jó vót! :D Most meg lakást megyünk nézni, költözni kéne...meglátjuk!
3. off: anyós miatt felhúztam magam tennap: miután mondtuk, hogy a baba-dolog csak nekik szól, hát nem elkezdte szétkürtölni, hogy ikreket várunk???
:twisted: - már hívott is a "kedvenc" sógornőm, hogy rákérdezzen: hogy vagyunk? Jól? Mind az öten? :evil: - leráztam, hogy mi erről nem beszélünk. Totál meg is sértődött...)

tillidian

Na itt vagyok. Az első sorozatból kivettem az elrontottat, a másodikba visszatettem. Csalóka a kép, mert száradás után sokkal halványabb lesz az utcsón a csík persze, de már nem akartam várni tovább és húzni az idegeiteket.

Zsu!!!! Holnap vagy holnapután már biztos ott lesz a csík! (Gyanítom, hogy még az enyémen se lenne csík, ha nem lett volna Ovitrelle... :roll: )

Kép

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,hol vagy?
Vendég

Zsu
Még ne add fel!

Till
Anyós, sógornő :evil:

Rana
Én még szemüveg nélkül is látom a csíkot :wink:
Vendég

Rana, szerintem a 10. napi erősebb, mint a többi. Ígéretesnek látszik. :lol:

skrisz72

Rana :shock: hát a mai bizony nem halványabbbbbbb!!!Ugye te is így látod?Enyimek szinte pont ilyenek voltak :D Nagyon drukkolok a vv-hez,és nyugi,ez már nem a szuri :D :D :D :D :D :D :D :D
Mikor mész csapolásra?
Vendég

Zsu! Én is támogatom a többieket. Ne add fel!!!!

Rana! Mennek továbbra is a drukkok!!!! Én látom a csíkot.

Kép
hanna30

Szerdán megyek vv-re. Az utolsó csík sztem ugyanolyan lesz, mint az ut.előtti, ha megszárad.... :roll: De persze ha nem a szuritól van, akkor mindegy, milyen halvány, csak ott legyen. Csak ott a kétség, hogy még biztos belejátszik a szuri... Vki nekem azt mondta, egy hétig is a szervezetben lehet.... :roll: Ha megszáradt, majd lefotózom megint.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Zsu: továbbra is mennek a drukkok!!!! Szerintem ott az a baba, csak kicsit szégyenlős :wink:

Rana: akárhogy is nézem, ez erősödik!!!! :-D A tegnapi egyértelműen erősebb, mint amit 18-án csináltál. Ha ez csak az Ovitrelle lenne, akkor halványodni kellene :wink:

Till: örülök, hogy a bál jó volt :-)

Zsófi: köszi az infót, majd kinézünk mi is a C&A-ba. Igaz, én kaptam egy rahedli kismami cuccot, farmert is, de kicsit nagy, így úgy érzem, mintha le akarna csúszni.

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana,hidd el végre,ez nem a szuriiiiiii :D :D :D :D :D és holnap még erősebb lesz!!!!!!!!!!!!!Aztán még annál is erősebb :wink:
Vendég

Rana,
tényleg látszik és erősödik!!!! Holnap iiiiis!!!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Nem, még nem merem elhinni.... Majd talán ha a holnaputáni is ilyen erős lesz a csík, vagy inkább majd ha a vv-en jó eredmény jön ki, vagy nem is, inkább amikor már UH-on látom a saját szememmel, vagyis inkább ........... :roll: :oops: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Kétségek mindig lesznek az emberben... talán egészen addig, míg haza nem viszi...
Vendég

sziasztok csajok .rana szerintem tuti ez a teszt.enyém ia nagyon halvány volt nem biztam benne de mégis ott van valaki a pociba.megtanitottátok nekem ebben ez egy hétben hogy a végsőkig ki kell tartani.
kistörpe

Szép napot, sok nevetést!

Rana, egyértelműen erősebb az a csík. (emlékszel a macskás-egeres képre: ne félj, csak higgy!) :!:

Zsu, te se add föl!

Mabe, jó a vonalzód! :)

Mindenkinek kellemes hétvégét, jó híreket! Megyünk szánkózni

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!!!!!

[quote="hanna30"]
írta:
hanna30

Puszedli! Till! Merre csavarogtatok? :lol:

Egy álomszép kisbabát látogattunk meg! :wink:

Visszaolvasok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana: én is látom! És erősebb, mint a tegnapi!!!!! BÍZZZZZ!!!!

Zsu: extradrukkkkk! Naggggyon szorítok!!!!!!!!!

Én holnapra várom a mensit.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Zsu, azért még ne add fel, én drukkolok nagyon.

Rana, ha azt mondták a Kaáliban, hogy 1-4 napig hat a szuri, akkor ma már mindegy, milyen erős, ha ott van, akkor az nem a szuritól van. Én halkan gratulálok, és drukkolok tovább. Ja, és még azt akartam írni, hogy én 2,5 hetesen is teszteletem, és akkor sem volt túl erős a 2. csík, szóval szerintem az nem számít, hogy mennyire látszik. Ha ott van, akkor ott van.

Többieknek is mennek a mindenféle drukkjaim - kinek mire van szüksége.

Kép
petne

petne igazad van nekem is alig látszott a csikom .de tegnap a kaáliba a hcg vérvételem pozitiv lett.a vizelet később mutatja ki.kisütött a nap de jó....
kistörpe

Rana drága!

Halkan de nagy gratula! Nyugi , kismama vagy, és én követlek!!!!!!!!!!
Vendég

...első kismamaruhám :D
Kép................................... Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.21 14:18-kor.
Vendég

Nyulasz!

Nagyon csini vagy! :D :D :D
Vendég

Annmari,köszi :D ti hogy álltok?
Vendég

Nyulasz: nagyon szép kerek a pocakod!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,tied is nemsokára ilyen lesz...és mindenkié,aki még nem növeszti :wink:
Vendég

Rana!!! :)

ott a csík!!! Nagyon szépen látszik! A szuri elvileg már nem kavarhat be- nap/felezési idővel,elvileg márcsak a te saját hCG az amit a teszt mutat!!! Nagyon szorítok!!!! Nekem anno, ET+6 napon ovitrellével együtt volt 56,6 a hcg-m, és 2x fél ampullát kaptam, ET napján és a 2 .napon... Szorítok nagyon nagyon!!!! Biízzzzz

Nyulasz!!! :)
Hogy te milyen csini vagy!!!! kis vékonyka!!! :) szépen kerekedik a pocid :)
Vendég

Nyulasz, hú mekkora pocak. Látom cseperednek a nyúlbogyók!

skrisz72

Nyulasz, tényleg csini a naci (hol vetted? Bárcsak már nekem is ilyesmiket kellene vennem!) is meg a poci is. :D

Kösz Viki, mindig jólesnek az ilyen konkrét bátorítások (hogy hányadik napon milyen volt a csík, meg mennyi a HCG, stb), meg persze a nem konkrétak is (bízz)!! :D

Annmari, te szúrod már magad??

Próbáltam most délután szundikálni, de nem tudtam, csak a gondolatok kavarognak a fejemben.... Annyira izgulok!!! :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz: aztaaaaa, de szépen kigömbölyödtél :lol: tök jó a gatyód is. Mondtam Apának, hogy menjünk el nekem is kismami nadrágot nézni, nem nagyon akart, de hogy meggyőzzem, felrángattam 1-2 normál nacimat, és megmutattam neki, milyen begombolva :-D azt mondta, menünk vásárolni :-D

Skrisz: Te nem pocakfotózkodtál mostanában? :-)

Estike: régen jelentkeztél...Mi újság? Pöttyeid?

Puszi: drukk a mihamarabbi kezdéshez! :-D

Mabe: vonalzót újítottál? :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tényleg Rana, Te pöttyeid halványulnak?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, pöttyeim u.olyanok (annak is örülök, hogy nem rosszabbodtak). Aztán felrémlett, hogy tegnapelőtt este kipróbáltam egy új, rozmaringos bioszappant (amolyan narancsbőr elleni). Kérdeztem az eladót, hogy ez ugye csak testre jó, de ő váltig állította, hogy arcra is. Na, én hittem neki, talán mégse kellett volna. :? Mindegy, REMÉLEM, hogy attól lettek a pöttyök és nem a mangótól, mert van még egy mangó, és nem szeretném Apára hagyni az egészet..... :wink: Na és vettetek végül terhesnacikat? Vagy majd holnap?

Viki, az előbb még nem ez a vonalzód volt! :shock: (Remélem hamarosan én is cserélhetem! :wink: :wink: :wink: )

Mabe, jó a tied is. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Igen Rana, már szúrom magam! Hétfőn megyek első tüsző kukucsra!
Vendég

Tyű, és ezt nem is mondod, ha nem kérdezzük???? Ejnye-bejnye!! :twisted: Akkor nagyon-nagyon drukkolok, hogy sok szép tüszikét lássanak!!!! :wink: És mindenképp számolj be, hogy mi volt!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana+++++++++++++++++++++++++++++++++++én erősödni látom.

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm a dícséreteket....azt elfelejtettem odaírni,mert nem annyira egyértelmű,hogy a második képen is ugyanaz a naci,csak visszahajtott pocakvédővel.Érdekes,más a színe a képen...
Rana,ez elvileg Brendonnos naci,de van nekik egy outletjük budapesten a soroksári úton,és ott lőttem.7900-ért,bár azt hittem 5ért kapok,de nem volt más ami tetszett volna.Nagyon kényelmes...lassan de biztosan majd te is nézelődhetsz ilyen naci után :D
Szezsó,még én is korainak tartottam,de eddig legalább félig fel tudtam húzni a cippzárjaimat,és a póló eltakarta,hogy nincs begombolva,de már félig sem jön fel a slicc...
Annmari,hát te milyn titokban tartod :roll: hajrá tüszőkukucs!!!
Viki,képzeld még egy dekát sem híztam :shock: mondjuk nem vagyok olyan vékony,66 kiló,de legalább magasra nőttem :D Kiscsajról kérünk képet!!!Tesóért nem mentek?
Vendég

Egerecske
Köszi :lol:

Puszedli
Mintát vettetek a babáról?

Nyulasz
Ez igen :roll: :lol:
Ez már igazi babás pocak :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó a nadrág :wink:

Szezso
Nagyon ráértem délelőtt :lol: :lol: :lol: :wink:

Rana
http://www.familyticker.com/ticker/
Itt olyan jókat lehet csinálni :wink:

Annmari
Hajrá szurik!
Vendég

Zsu!
Én drukkolok továbbra is!!!!+++++++++++

Rana!
Szerintem is erősebb!!!! Drukk!!4 Reggel is tesztelsz?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++3

Nyulasz!
Nagyon jó a naci, csak nem értem miért vettél Te is nagyi bugyit! :lol: És mekkora a pocid! Enyém elbújhat mellette.

Szezso!
Szerintem nem korai, nekem nagyon kényelmetlenek voltak már a gatyáim. Cipzár nem jött fel, vagy szorított, ha meg nem húztam fel, akkor lecsúszott a fenekemen. És az uram mérges, ha szorítja valami a pocim. Igen a nacimon kevésbé látszik, hogy kismamis, mert a pamut rész nem olyan vastag, mint Nyulaszé. Szerintem nem is lesz jó végig. :roll:

Mabe!
Kismama újságban láttam hírdetést, bocis bodykat reklámoztak! :lol: :lol: Rögtö eszembe jutottál. (Corában lehet kapni aszem)

KépKép
zsófikukac

Hali!

36,9 voltam egy órával később a szokásosnál...talán 18. nap...nem is tudom már. Van egy kis barnaféle...de nem fog megjönni sztem.
Most megyünk egy kicsit shoppingolni, aztán este buli a szomszédokkal. :lol:

Zsu
Drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rana
Jól néznek ki a tesztek, :D
Sztem nekem a szurikkal ilyenkor már halványabb volt. Én mindig 1 ovitrellt kaptam a repesztésre és utána beülti után fél -felet 2 nap eltéréssel.Mindig ez volt és a hcg-m mindig 5 körül volt ET+12-n...szóval annyi marad belőle addigra...ez kb úgy jön ki, hogy 48 óránként feleződik...ezt írja a szakirodalom is. De a lényeg, hogy erősödik-e vagy nem az előző napihoz képest és a tieid biztatóak! :D

Nyulasz
Nagyon szép a pocid és a nadrág is tecc!!! :D

Till
Én megértem, hogy tikolni szerettétek volna még....Kellemes babásodást!!!!!!!!!!!!!

Annamari
Jó szurizást!!! :D

Kistörpe
Neked is gratula és szép hcg emelkedést!!! :D

Mindenki másnak kellemes hétvégét és épp az aktuálist! :D :wink:
vizkriszisback

Vkrisz, akkor szted is van rá esély, hogy csak az Ovitrelle csinálja a 2. csíkot??????? :roll: :( Az a baj, hogy a mellbimbó-érzékenységen és a pf szurkáláson kívül SEMMI tünetem nincsen az égegy adta világon. Ezek meg ugye mástól is lehetnek.... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.02.21 17:58-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz,kibékültek szomszédék? :lol: Jó bulizást...ja és jó shoppingolást :wink: ...szerintem sem fog megjönni,még nagyon korai lenne...
Mabe,jó a vonalzód,mindjárt körbenézek...
Kukacka,csak szerettem volna bugyi téren túltenni rajtad :lol:
Ja,nézz be az ikres topicba,pár nappal ezelött szülés elötti képeket raktak fel,szóval tuti nem lesz jó végig az a nadrágod!!!De szerintem enyém se... :roll:
Vendég

Nem Rana,nem az ovitrell csinálja!!!!
Vendég

... csak mert akaratom ellenére már annyira beleélem magam ebbe a dologba, pedig tudom, hogy nem szabad még..... (az eszem nem engedné, hogy beleéljem magam) :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Pedig ma délelőtt is dolgoztam, hogy eltereljem a gondolataimat.. Kénytelen leszek a vasárnapot is munkával tölteni! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

.
.
Kép
..
..
Vendég

Nyulasz! Kép

KépKép