Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz,hát tnyleg nem mindegy :lol:
Kukacka,dehogynem,csak ez titok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rana,mi volt a dokinál?Mikor jön az a teszt?
Vendég

Óóóó,gyertek lányok,következő kap tőlem egy lapostetüt :D
Vendég

Petne!
Köszönöm!!!! Nagyon aranyos vagy!!!!

Zsu!
Köszi!
Pont azt néztem, hogy amikor vérvételezel, pont akkor fogok punkciózni!!! Feltétlenül magas hcg eredményt várok! Nagyon drukkolok! De valóban kibírod addig, vagy tesztelsz elötte?

Nyulasz!
Tüszökkel nincs baj… Csak jöjjenek már a babák! Most rettentő optimista vagyok!

Hajnoca!
Tök jó a poén!!!

Skrisz!
Töled is köszi a megnyugtatást… kicsit parázok a nyh miatt. De most már kezdek nyugodni…
Fiút vagy lányt szeretnétek (azon felül, hogy tudom, hogy mindegy)

Zsófi!
Akkor várom a dupla ikres drukkot már szerdától!!! (köszi, köszi, köszi)
dezsina

Nyulasz!
már viszket is :D
dezsina

csajok a vérvétel kimutatta a hcg-t.annyira boldog vagyok.
kistörpe

Törpi,
mi mondtuk! :D :D
És mennyi az annyi?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kistörpe!
:D Gratulálok! Látod!!!!???? Nem kell izgulni! 2009 nagyon is sikeres!!! nagyon-nagyon örülök!!!
azért elárulod, hogy mennyi lett?
dezsina

nem tudom a határokat.február 7-én volt a beülti az érték 78
kistörpe

Kistörpe!
akkor az ET+13 nap.
A határokat én sem tudom... de a lányok biztosan segítenek és megírják!!! :)
Mit mondott az orvos?
dezsina

Sziasztok!

Kistörpe: gratulálok! :lol: A 78 az pont jó :wink:

Dezsi: 15-16 tüsző?? :D jut is, marad is :-D 9mm szerintem tökéletes a 10. napon :-)

Nyulasz: az avatarod, meg a vonalzód minden részlete olyan színharmóniában van, hogy öröm ránézni :-D bezzeg az enyém...de nekem a szekrényem is kb. ilyen káoszos :lol:
Ja, gratula a 13. héthez!!! :-D

Zsófika: nagyon csini pocid van :-D azonnal áruld el, hol lehet ilyen farmert kapni :lol:

Petne: Julcsi változatlanul gyönyörűséges!!! :-)

Zsu: most jut eszembe, a hőmérősben anno a csajok ezt a fázás-dolgot egyértelmű kismami-tünetként emlegették :wink:

Rana, drága, szerintem is babás vagy :-D Mikor jössz már?? :roll:

Till: jók a képek 8)

Kisbuta: hát, szerintem nemsokára elfelejtheted azt a szoknyát :lol:

Hajnoca: nincs kedved E vitaminnal karbantartani a ciklusod? Jó a hóemberes kép :-D

Vkrisz: ez az egész stimu-abbahagyás megviselhette a szervezetedet. De legalább ha megjön, belevághattok egy tisztán spontán ciklusba :wink:

Én megpróbáltatásaim még nem értek véget, kedden fogorvos ismét, remélem utoljára. Csak azt utálom, hogy nem tudok egy jót enni, mert a fogam nyitva van, és figyelni kell rá állandóan (mégha be is dugaszolom vattagalacsinnal :-(

Mabe: észrevetted, hogy 200 nap van hátra??? :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

HCG szintek - 3 napos transzfer esetén:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hali!

Nálunk esik a hó. Lassan kelthetem apát,hogy lapátolja el. :D

Dezsi :D

Szerdán mindketten nagyon jó híreket kapunk,rendben? Nem tudom,hogy kibírom-e. Lehet holnap tesztelek. 8)

Szezso :D

Megnyugodtam egy kicsit. Azért aggódtam,mert egész testemben remegtem. :roll:

Hajnoca :D

Nagyon jó a kép,tényleg pihentek lehettek,akik készítették. :lol:

Törpe :D

Gratulálok!!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Törpikém, nagyon örülök nektek! Mikor kell menned UH-ra?

Dezsina, én most éppen fiút szeretnék, apának meg mindegy. De ő azt mondja, szerinte fiúcska lesz. :lol: Hát, legyen igaza. Ha meg nem, akkor már veszem is a virágos bordűrt. :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Kistörpe! Gratulálok! :D

Dezsina De jó, hogy ennyi tüsződ van! Marad kistesónak való is... :D

Zsu Szoritok hogy holnap hatalmas pozitivat tesztelj!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana? Nem raksz fel tesztet? Már biztosan pozitiv is marad!

Kismamik! Nektek mikor kellett visszamenni szivhang néző ultrahangra?
Most nagy ráértemben azon agyalok, hogy olyan soká találták meg a petezsákot, vajon minden rendben van Vele?
Még csak március elején kedden vagy szerdán kell menni, az már nagyon soká van. Most vagyok 6+1.

Bea
bea1979

Kistörpe,
szívből gratula! :wink: További ++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
szuper!!! :) Hajrá szerda!!!++++++++++++++++++++++++++++

Lányok, mill puszi és drukk Mindenkinek, bálba megyek 8)

tillidian

Hali!

Aludtam vagy 2,5 órát mert még tanítok ma 4-et. De csak rémeket álmodtam csak össze, vagy 4-félét de mindben szenvedtem. :?
Nem jött még meg, a tamponon nem sok cucc volt...majd eldönti holnap holnapután...de ez ma nem barna volt hanem piros. Nem görcsölök amúgy.

Kistörpe
Gratula!

Akciózóknak drukk!!! :D

Kismamiknak kitartás!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok! Még csak most értünk haza, rengetegen voltak a Kaáliban!!! :shock: Na jó, meg hazafelé beugrottunk egy étterembe "ebédelni", mert már kopogott a szemünk. :oops: Úgyhogy megyek gyorsan, ledőlök a fehér kis golyócskákkal, mert a déli adag elmaradt. Aztán jövök, és intézem a restanciámat, még pinduri türelmeteket kérem. Ja, így nem is kértem a vérvételt a Kaáliban, nem volt pofám. Megkérdeztem az Ovitrelle kiürülését, azt mondták, 1-4 nap. (Nekem ma telt le a 4.)

Dezsi! Szuper ez a rengeteg tüsző!

Kistörpe! Gratula!!!!! :D

Bea, én a helyedben bizti elmennék "magánszorgalomból" UH-ra, hogy megnyugtassam magam (én se bírnék ki egy hónapot). De nyugi, bizti rendben van minden!!!

Hajnoca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vkrisz, szegényke.... Mi a fene lehet ez????? Biztos a hormonjaid tréfálkoznak veled.

Till, Alex tetszett? :roll:

Lányok miért gondoljátok, hogy babás vagyok? :roll:
Na megyek, mert leragad a szemem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

csajok köszönöm a gratulációkat,drukkokat és a biztatásaitokat,meg hogy velem voltatok amikor padlón voltam.skrisz-uh-ra március 10-én megyek.apával madarat lehet fogatni.olyan kezesbárány lett hirtelen.nagyon imádom......
kistörpe

Szezsó!
köszi! :lol:
Olyan jó, hogy fleteszed mindig a hcg szinteket! már alig várom, hogy majd nálam is felkerüljön (mert persze el fogom felejteni) :D

Zsu!
mennek a drukkok... kitartás! De ha nem, akkor nagy pozitiv tesztet kívánok!!! :D :wink:

Till!
köszi :)
bálba? milyenbe? Vigyázz magadra!!!

Bea!
igyekszem, nagyon szeretnék tesonak valót is...
drukkok a szívhanghoz! Az az egy hetet még bírd ki valahogy! Nagyon drukkolok Nektek!!!

Skrisz!
:D (én is fiúra hajtok, meg egy lányra, vagy mindegy) :lol: Mikor lesz a kukucskáló, leleplező UH? :)
dezsina

HaHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ma csavargyár volt,... ugye Till? :wink:

Dezsi: szuper!!!! Nagyon drukkkkkkkolok Neked!

Nyulasz: nem futottál át rajta, mert nem írtam még meg: némileg javultak az eredmények, de nem sokat. Így L-thiroxin emelve, napi 1re.

Skrissz: punkcióm? :lol: Még meg se jött!!!!! :lol:

Kistörpe: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! :D :D

Rana: terhes vagy!!!!!!!!! :wink: (álomkór is erre utal :wink: )

Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana!
azért vagy babás pl, mert most is álmos vagy :lol: :wink:
dezsina

Dezsina
Ez szép eredmény :lol: :lol: :lol: :lol:

Skrisz
Én is szeretném már tudni, hogy fiú vagy lány :oops:

Kistörpe
Éljen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szezso
Most, hogy mondod :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Zsu
Csodálom a nyugodtságodat! :wink:

Bea
Mikor bennem kétség merül fel, elmegyek egy UH-ra :oops: :wink:

Till
Milyen bálba?

Rana
Akkor már tudom, mi volt az a nagy zörej :wink:
Beléd beszéljük azt a kiscicát :wink:
Vendég

Dezsi :lol: :lol: :lol:
Kistörpe,jeeeeeeeeeeeeeeee :D mennek a drukkok uhuig! :wink:
Rana :D már várom :wink:
Skrisz,gondolom már észrevetted,hogy én is fiúra tippelek nálatok :D
Puszi,némileg javult,és emelni kellett?Nem igazán értem :roll: sebaj,drukk banyának jöjjön mielöbb!Vagy egyeltálan ne jöjjön :wink:
Till,jó bálozást :D
Szezsó,köszi...a szekrényemet inkább nem is mondom,apa ruháit szépen rendben tartom,enyém meg... :oops: néha elszőrnyülködik,ha meglátja :lol:
Zsu,tudtam én,hogy nem bírod ki :lol: drukk holnapra!!!
Vendég

Nyulasz: a gyógyszeradagot emelte, hogy beálljon az érték a jóra. Jobb, már, mint volt, de nem eléggé.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Mabe! Attól is tartok, hogy a sok UH nem tesz jót.
Voltam 11. szerdán, 13. pénteken, 14. szombaton, 16. hétfőn is. :oops:
bea1979

Hát csajok, úgy tűnik, a Jóisten valamiért nem akarja, hogy ma lássátok a tesztjeimet. Most akartam lefotózni őket, de le vannak merülve az elemek. Feltettem töltőre, de úgy emlékszem, kell neki egy éjszaka. Ígérem, holnap reggel ez lesz az első dolgom (még reggeli előtt)!!! Bocsika..... :oops:
Bár úgy látom, nincs itt senki, úgyhogy talán megúszom ezt különösebb dorgálás nélkül... :oops: :oops: :oops:

Amúgy nem akarok ünneprontó lenni, de álomkór, cicifeszkó stb az Utrotól van. :roll:

Ja, valamiért kiütéses lettem: az állam kétoldalt, a nyakam felső része és a kulcscsontom körül. Nem vészes annyira, de azért látszik. Mi a fene lehet??? Tegnap ettem mangót, arra lehet ez allergiás reakció???

Na megyek, gondolom úgyis ki lettem közösítve. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Halihó!

Rana! Dorga-dorga! :lol:

Kistörpe! Hurrrrá! Boldog, gondtalan babavárást!

Puszedli! Till! Merre csavarogtatok? :lol:

Dezsikém! Célegyenesben vagy!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kismamiknak pocisimi!

Petne! Julcsi álomszép!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Rana!

Pedig már én is úgy vártam azt a tesztet! :(

Nagyon szurkolok érted hogy sikerüljön!
:D
Vérvételre mikor mész?
Vendég

Rana
És a telefonod nem fényképezős????
Vendég

Rana,már hogyne lennék itt,folyamatosan frissítek...holnap nem úszod meg!!!Pötyik nem tudom mitől lehetnek... :roll:
Vendég

Rana!
tévedsz, Te kis hamis! Pontosan azért néztem be, hogy felébredtél már az álomkórból és most felrakod a tesztet végreeee :twisted: Enyje-benyje :D

Nyulaszom!
nagyon nem bírom már, annyira várom hogy már a pozitiv tesztet rakhassam fel :D nyafi, nyafi :lol:

Hanna!
:)

Mabe!

Puszedli!

Bea!
az UH nem árt a babának! különben nem csinálnák!!! Ez tuti!!! :wink:
dezsina

Annmari, holnap délelőtt kukkants be mindenképp! ANnyira izgulok, hogy ne halványodjon!!!!!!

Amúgy Nyulasz jó, hogy hallgattam rád és Ovitrelle utáni naptól folyamatosan tesztelgetek, mert eredetileg ma reggelre terveztem (tovább úgyse bírtam volna), és ha ma lett volna ez a halvány pozi először, akkor talán csalfa reményekbe ringatom magam....

Mabe, de fényképezős,viszont nem olyan jó felbontású, mint a f.gép. De ha ma éjszaka netán ellopják a kismanók a f.gépet, vagy bármi vis major közbejön, akkor holnap lefényképezem a telómmal, és felteszem azt, a rosszabb felbontásút, ígérem. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsina, igencsak jó úton jársz a pozitív teszted felé! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi,már nem sokat kell várni :D addig nyugodtan nyafizzál :D

Rana,én is mindig a telcsimmel szoktam fotózni,aztán usb kábel,és már rajta is van a laptopon.Na? :D ...,már miért lenél kiközösítve :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: ...most mérges lettem ám!!!!Ilyet mondani,itt izgulunk érted,lélegzetünket és betüinket visszafogva vártunk,erre ilyet írsz? :roll:
Vendég

Rana,milyen csalfa remények? :shock: ne viccelődj már!!!Ott vannak azok a babák,és kész!
Vendég

Na,csajok most lekapcsolom a gépet,mielött apa morogni kezd,de reggel jövök...hallod Rana? :D
Vendég

Dezsi: úúúgy feltenném már mindenkinek a táblázatot :wink:

Rana: simán lehet a mangótól. Ha jól emlékszem, Dita szegény tudna mesélni erről...Calciumot nyomass.

Igaz is, Dita, merre vagy? :roll: mi a helyzet???

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Én is olvasok ám suttyomban!!!! :oops:

És én is Rana miatt nézegettem be ma is, de a "kis piszok" nem tett képet!!!!! :lol: :lol: :lol:

Rana nehogy megsértődj ám!!!!! :wink: :D

Nyulaszt is olvastam hogy mostmár tuti hogy két baba van odabent! :wink: Két kis vasgyúrót kívánok!!!!!
Mint Maminak!!!!! :D Egy fiú, egy lány!!!!! :wink: :D

Till

Sajnálom hogy a másik baba nem maradt veletek! :(
Drukkolok egyszemkének!!!!! :wink: :D

Friss kismamiknak gratula!!!!! :wink:

Beülti előtt lévőknek pedig drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Vendég

Szezso!
C&a-ban vettem és írtó kényelmes, állandóan ebben vagyok, mosáskor a radiátoron szárogatom. :lol: Nem szorítja a pocit. :wink: Sajnálom, hogy ennyit szenvedsz a fogdokival! :roll:
Illetve a fogaddal...

Törpe!
Gratulálok, ez ám a jó hír!!!

Bea!
Mi is gyakran jártunk az elején, nyugi, lesz szívhang is!!! :wink:

Dezsi!
Már most is drukkolok és szóltam a Babákoknak is!!!

Rana!
Drukk és reggel tesztelj újat! Ja és álmosság nem az utrótól van, nekem is álomkórom volt, és pár hete elmúlt, pedig még utrózom. :wink:

Zsu!
Lemaradtam, akkor holnap teszt??? Drukk!!!

Múltkor téma volt a pisilés. Én éjjel 3X megyek. Az elején idegesített, de most mindig arra gondolok, hogy a Babákokhoz is kelni kell majd... :lol:

KépKép
zsófikukac

Igenis, Nyulasz Százados! Kép

Szezso, mi volt Ditával? :shock: Kalcium csak tablettában van, úgy is jó?

Ditke, piszok vagyok, elismerem.... :oops: Így legalább holnap délelőtt tuti mindenki itt lesz, kíváncsiságtól hajtva! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát ebben igazad van Rana!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: Holnap itt fog ülni mindenki tűkön!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kistörpe, :lol: :lol: :lol: ! További drukkok.

Till, jó szórakozást!

Zsu, drukk holnapra!!!

Kép
petne

Rana, nekem a hátamon és a nyakamon jöttek pattanások, mikor babás lettem... az első pár hétben. Nem lehet, hogy mégiscsak terhes vagy????? :wink: :lol:

skrisz72

Hali!
Rana/Zsu
Hatalmas drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálam még nem tudom mivan, ma du a váladék barnás-pirosas volt, de csak annyi ami norm hüvelyváladék lenne, most hogy este wc-zem megint elég sok volt a piros...na mjd kiforrja magát...ha nem dönti el, jövő hét elején tuti doki, de sztem amúgy is hamarosan...kellett ez nekem? :roll:

A terhestünetekről annyit, hogy a lépcsőházból egy fiatalasszony elment rákszűrésre ahol a doki megkérdezte tőle, hogy a menzijéval minden rendben-es.Mondta , hogy igen.Mert hát kb 6 hetes terhes. :shock: :?

Na szép jó éjt és zebrás teszteket!!!
vizkriszisback

Szép jó reggelt! .... napsütésest, pedig még fent sincs a nap, de Bó már igen. :D

Rana,
asszittem már most reggel láthatom a tesztedet. :wink:
Na mind1. Majd este meglesem mit tettél fel, de addig is én bízom abban a 2. csíkocskában. :D :D :D Ott lapul az a kis prüntyi bent. :wink:
Sajnos a várandós szervezet csinál bolondságokat.
Én pl. azóta nem bírom a hagymát, pedig az volt az első - saslik - amit ettem Bóval, de még nem is sejtettem, hogy Bogis vagyok.
Na azóta felbolygatja a gyomrom és nem vagyok jól tőle. :cry:

Szezso,
E-vitamin? Okés vettem , értettem. Igaz szedek vitamint - már amikor eszembejut - és abban tutira van E is. Amúgy éjjel 1kor megérkezett Pirinéne. :wink: :lol: :lol:
Úgyhogy szép kis nap elé nézek. Tesim is lesz. :(

Dezsi,
laptető egymás után? Ez csak jel lehet. :lol:

Zsu, neked is nagyonnagyonnagyon..... szorítunk és drukkolunk .... ja és pillanatragasztó biztos volt a dokinál! :lol:
Nehogy már ne kapjál egy szép ajándékot így a névnapod környékén. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép
Vendég

Szép,duplacsíkos jóreggelt!

Kukacka,akartam is írni,hogy ilyen nacit láttam a C und A-ban :D
Zsu,Rana drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nyulasz
Mi vagyunk a nagyon kíváncsiak? :wink:
Vendég

Én is kíváncsi vagyok!!! :lol:

skrisz72

Naná,hogy kiváncsiak vagyunk...Rana,ugye nem 11-kor szoktál reggelizni?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?