Új privát üzeneted érkezett!

Loviné! Te szegény! :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

itt vagyok am :) olvasok ha nem is irok. Nekem is tetszik ez a fogyi klub, csatlakoznek is hozza ha lehetne, de vedoneni nem tiltana meg :)
megvolt az elso tali, 2 ora beszelgetes sok hulyesegrol is :) de kaptam valaszokat a kerdeseimre, es az a jo hogy egy csomo konyvet adtak. aztan kaptam telefonszamot is, ha akarom es van valami problemam hivhatom :) kicsit folyasom van, az uhu utan majd megvizsgaltatom, mert szerinte csak az uhu miatt van. ja es pihizek sokat :) mindenkinek megy a drukk, mert szeretnek egy part, vagy parokat magamnak :)

Üdv.
Aisha
aisha

Loviné,
:( :( :(

Aisha,
de jó, hogy jelentkeztél :D .

Meli,
Írj majd egy e-mail címet, aztán megy az aviva torna, csak le kell töltened :D . Ha még érdekel.

Kép

Kép
ranita1979

Aisha,

jó ,hogy jöttél.
Progipótlást kapsz?Minden ok? Uhu-n mit láttak? Dobogó szivecske?
Vendég

Én meg tiszta nátha lettem :evil: . Csak nem úsztam meg :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Anita,

ez gyanús. :lol:
Vendég

Loviné,
mi a nátha :D :D :D ???? Na aztán tényleg nem terhességi tünet :D .

Kép

Kép
ranita1979

De igen.
Vendég

:?: :?: :?: :?: :?:
Ezt még nem hallottam :shock: .

Kép

Kép
ranita1979

Aisha! De jó, hogy meglátogattál minket!
Akkor most van mit tanulmányoznod, okosodnod a könyvekből. :)
Pihizz sokat, írj, ha vannak hírek! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meggyengül kicsit az immunrendszer és így észrevétlenül beágyazódik a baby. A nyálkahártya duzzadásával hozzák kapcsolatba ezért fogékonyabb a kismama a megfázásra.
Vendég

Húúúúúúúúú, ti aztán pörögtök! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aisha, jó hogy meg volt a tali a védőnénivel. Uhu mikor lesz?
Ki lesz a párod???? Loviné???

Loviné, szép görbe. Én a hőd alapján a 17.napra tenném a pét. De te mondtad akkor nem lehet. Így a 22. nap is lehet pé...

Ranita, gyógyulj hamar!

Nekem az idelis súly olyan 66 kg. Ehhez képest nem sok fölös van rajtam 69kg vagyok. De 164 cm magas.És igazán ezzel a 66-tal ki is lennék békülve. De a 60-nak jobban örülnék. :D
mókica

Értem :D . De most influenza van :? .
Mindenesetre igencsak meglepődnék :shock: .

Kép

Kép
ranita1979

Móki,

én még most egy spontán ciklusnak is örülnék.
Vendég

Ranita:Én is rögtön erre gondoltam amit Löviné mondott!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
syl100

Aranyosak vagytok, de én nem látok esélyt egyenlőre :? .
Mégiscsak 2 hónapja volt egy küretem és egy nagyműtétem. Eddig sem sikerült könnyen teherbe esnem.....

Kép

Kép
ranita1979

Valakibe bele kell beszélni a gyereket(sorba mindenkibe)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Loviné,
elvileg mi ugyanott tartunk a ciklusunkban :D

Kép

Kép
ranita1979

Tegnap a kezembe akadtak azok a tesztek, amiket a Hannával csináltam :D . Olyan jó volt őket megnézegetni :D

Timcsi :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Timcsi, mi volt a dokinál?????
mókica

Egy pár nap eltéréssel, igen. Én a 20. napra saccolok.
Vendég

Szerintetek az esti (hobbi)mérés és a reggeli között mennyi különbség szokott lenni?
Vendég

Loviné, úgy 3tized fok az eltérés... :lol:
mókica

Sziasztok, csak bekukk...

Hát nagyon produktívak voltatok ma! :D

Ranita,
múltkor mind2x náthás voltam, amikor baba volt, Ok, most is, és most valószínűleg nincs, de hátha neked... :(

Lányok, ez az 5 x kicsi kaja, és szénhidrátkontroll tényleg fogyaszt, én normál testalkatú vagyok, 22 BMI-ről mentem le 19-re 2 hónap alatt így (167 cm vagyok és most 52-53 kg) - a metnek és ennek a diétának a segítségével. Most erre beállt, de többet már tényleg nem akarok fogyni. Igazából ezt se erőltettem, csak lement, ahogy odafigyeltem a nasira, cukorra, felhagytam a finomított gabonával, kenyérrel, krumplival, stb.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Csak egy percre ugrottam be, mert megyek bicajozni! 8)

Aisha,
jó, hogy jöttél!Nagyon jó hallani felőled, és örülök, hogy megnyugtatott egy kicsit a védőnéni!Ne aggódj, minden rendben lesz, már csak a párodat kell megtalálni! :D

Ranita,
jól jönne a torna, megy privibe az e-mail cím! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok! Megjöttem, visszaolvastam, igaz csak felületesen, mert nem sok türelmem van most. Tiszta ideg vagyok. Tüszőm természetesen egy sem, mindegyik 10 mm alatti, csak az endometrium növekedett kicsit. Azt mondta a doki menjek vissza az endóhoz, hogy mizu az ir-rel. Illetve roppant kiváncsi lesz-e piri, de ha nem akkor menjek vissza március végén. Tehát újabb hónap telik el semmit tevéssel. :shock:

Kép
timcsi82

Timcsi,
fenébe :evil: . De nem nőhetnek azok még meg???

Kép

Kép
ranita1979

Ezekre már ihatok hideg vizet!

Kép
timcsi82

Timcsi, hanyadik ciklusnapon vagy?
Én is erre gondoltam: hátha nőnek még maguktól is.....Ne add fel!
mókica

15. nap. De ha mind 10mm alatt van, akkor ezeknek mégis mennyi idő kellene,?????????????????

Kép
timcsi82

Timcsi! :cry: Megértem, hogy türelmetlen vagy. De a 15. cn-on még nincs kataszrófa. Ne keseredj el!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hátha,az emelt gyogyi növeszt rajta.
Ne add fel!!!!
Vendég

Ne add fel, nincs még semmi veszve! sokan vannak akinek késői péjük van. Nyugi.
mókica

Ha kezd helyreállni a szervezeted pillanatok alatt megnőnek.
Ti apával meg megtermékenyititek. :oops: :lol:
Vendég

Most márciusig nem megyek uh-ra, nem hőmérőzök, akkor honnan tudhatnám esetleg, hogy nőttek-e?

Kép
timcsi82

http://babatervezok.otthona.net/
Pl. innen. :D sok más egyéb jele is van a pének.... :wink:
mókica

Timcsi! Figyeld a cervixedet, az segíthet! Tojásfehérjeszerű az ovu környékén. Meg ha érzed, hogy kívánod apát, ne tartsd vissza magad, a tested is tudja, mikor kell összebújni. :lol: Hőmérőzni nem akarsz, ugye te mondtad? Vagy rosszul emlékszem? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Igen, én nem akarok hőmérőzni, mert csak 3 nap dolgozom, és ha nem mindig akkor mérem akkor nem ad hiteles értéket. Cervix szerű nyákom már két napja van.

Kép
timcsi82

Itt is vagyok! :wink:

Tekertem ma is 45percet, nagyon jó volt.Most meg megcsináltam az aviva tornából azt, amit Ranita elküldött!Jó lenne, ha segítene.
Este bicajozás közben is úgy éreztem, mintha tompán fájnának a petefészkeim!Hát, már nem tudok semmit, de ennek a ciklusnak szerintem már csak a norcolut vet majd véget! :cry:

Timcsi,
ne add fel!
Még nem veszett el semmi!
Endo dokinál mikor voltál?IR-ed milyen mértékű?
A met nem azonnal ható csodagyógyszer, időt kell neki adni, hogy kifejtse a hatását!
És ha még nincs is domináns tüsződ, attól még lehet ebben a ciklusban pé-d!PCO-ban sok érdekesség előfordulhat! :wink: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli ügyes vagy!
Endón jan 13-án voltam, insulin akkor a referencián belül volt. Tudom hogy nem hat azonnal a gyógyszer, de már 4 hónapja szedem.

Kép
timcsi82

Timcsi,

mennyi volt az éhgyomri inzulinod?

Lányok,

az mitől lehet, hogy folyamatosan jobb oldalt (ahol volt a tüszöm)nyomást érzek? :roll:
Vendég

Loviné:Nekem akkor volt így mikor megnőtt a tüszöm,de nem tudott kiszabadulni a pete és cisztám lett,na én akkor éreztem.De neked biztos nem az van,főleg,hogy mondtad,hogy megtudsz magadtól repedni!

Kép

Kép
syl100

Syl,

és neked tompa nyomás volt?
Vendég

Loviné nekem nem terheléses inzulinom volt, hanem a hormonpanelben kértek se insulin értéket!

Kép
timcsi82

Timcsi:Akkor neked mindenképpen kellene nézetni egy terheléses inzulint is!Az a lényegesebb! :!: Cs..-ka biztosan ad,de szerintem a nődokid is adhat rá!Vagy nem jól tudom?
Nekem a Diab-n adtak!

Loviné:Hát már nem is tudom.Éreztem,hogy van ott valami,fájni nem is fájt!

Kép

Kép
syl100

Loviné,
egyfolytában érzed???? Mert én is sokszor érzem azt az oldalt, ahol volt a pé, de csak úgy jön bele valami kis fájásszerűség, meg el is múlik :roll:

Timcsi,
nekem is a 24. napon van pé :roll: . Az nem baj, ha később van, ha ez ek a 10 mm-sek beindulnak pár nap alatt megnőnek. Figyeld a nyákot akkor, lehet, hogy az már jelez valamit :D .

Kép

Kép
ranita1979

Timcsi,

akkor ez csak úgy volt reggeli után neked?

Anita,

olyan light-osan mintha valami nyomná néha.
Vendég

Loviné,
szerintem nem feltétlen jelent rosszat :D . Jelenthet babát is :D . Sokszor hallottam már, hogy olyankor is lehet érezni a petefészket :D

Kép

Kép
ranita1979

Hopsza!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Most ezzel megleptél!! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?