Sziasztok,
Dolgozó nő is befutott és így szőkén sokkal érdekesebb…ez hülyeség, de jó kis idézet a Grease-ből.
Nem tudom megszokni ezt a sok szőke tincset és sztem nem áll jól nekem. Na mindegy, most egy darabig ez lesz.
Be kellett mennem, mert volt egy fontos megbeszélésem és elég jól viseltem a napot, úgyhogy holnap is megyek. A főnököm is bent volt ma és jól rám zúdított egy halom feladatot.
A következő pénzügyi évre is most kezdődik a költségvetés készítés és azt is el kell kezdenem összeállítani meg koordinálni. Hazajöttünk (egy helyen dolgozunk a zurammal
), vacsiztunk hamburgert és elmentünk sétálni, mert ma sem gyúrt.
Hugi, ha a szurizást úgy csinálod, ahogy írtam korábban, akkor megúszod két szúrással az öt helyett, mondjuk a kettő majdnem minden nap (kivéve 1. és 6.), az 5 meg csak egyszer. Erre gondolok:
1. nap: 250, marad 50
2. nap: 50 + 200, marad 100
3. nap: 100+150, marad 150
4. nap: 150+100, marad 200
5. nap: 200+50, marad 250
6. nap: 250 (és itt kezdődik elölről)
Na nem akarok én beleszólni, csak egy tipp, ha nem szeretnél egyszerre öt szurit.
A munkanap jó volt. Itthon azért már elég unalmas, még akkor is ha dolgozom.
Noki, aranyos vagy, hogy ennyit gondolsz a Tesómra. Még semmi. Ma délelőtt volt valami görcsölés, de az elmúlt. Szóval, most 2 naponta jár majd dokeszhoz, mert ugye mára volt kiírva.
Nagyon remélem, hogy Te jól vagy, csak azért nem tudtál írni nekünk, mert annyi kávé és sör fogyott és egész nap csak rohangáltál velük. Báár…sörből nem biztos, hogy jó, ha sok fogy konyha készítéskor. Nagyon klassz a sütőtök. Praktikus, hogy nem kell hajolgatni. Jól látom, hogy fehér lesz a front?
Ödön csúcs! Mi is építünk hóemberkét minden évben, amikor leesik a hó, de most inkább kihagyom ezt a mókát, mert tegnap úgy engedtek el a Ciris-ből, hogy azért vigyázzak még és óvatosan. Pedig úgy csábít ez a nagy fehérség itt a kertben….
Vízszerelő felbukkant? Őszintén szólva, nem csodálkoznék, ha nem. Botrányos, hogy ezek a szakik, mennyire sz@rnak az ember fejére. Érezd magad megtisztelve, ha bekopog hozzád a megbeszélt időpont után 1 hónappal.
Azt meg nem értik, miért is vagy felháborodva. A legjobban azt a fajtát csípem, amelyik úgy csinál, mintha nem hallaná, amit mondasz neki. A mi asztalosunk kb. 3 hónapig csinálta a konyhabútort anno. Először kész volt az alsó sor ajtók nélkül. Majd 1 hónap múlva a felső és még egy hónap múlva az ajtók. Mit mondjak.
Miután 2 hétig úgy éltünk, hogy nem volt mosogató medence meg tűzhely, én már az alsó sornak is örültem ajtó nélkül. Utána persze sohasem vette fel a telefont, nem hívott vissza és a legváratlanabb időpontokban toppant be, és csodálkozott, hogy nem vagyunk otthon. De mi minden szakival így jártunk.
Normálissal még nem találkoztam. Sztem az ügyfél lekezelése és véleményének figyelmen kívül hagyása külön tantárgy a szakképző sulikban.
Amolyan antisales kurzus vagy antimarketing lehet ez.
Noki, a táblába beírnád az endómat az okok közé? Köszi!
Andy, már túl vagy a tüszőrepesztőn és valószínűleg alszol is. Jó lesz már, ha eljön a péntek és megtörténik az akció!
Fáncsi, az nem baj, hogy nincs semmi bajod. Sőt…legalább szép, nyugis várandósságod lesz. Majd meglátod holnap, hogy ott lapul a pocakodban a kisbabátok (vagy lapulnak a babáitok). Jelentkezz majd, amint megtudod az eredményt. Izgulok én is veled.
Éééés..most küldöm a regényt!
Jó éjt kedves Hölgyek! Akiket nem szólítottam most meg, természetesen azokra is gondolok!
Ui: mocskosul viszketnek a lukak a hasamon…és nem azért mert nem tisztálkodnék.