Új privát üzeneted érkezett!

Rana!
nagyon drukkolok!!!! :D

Julika!
Megint egy édes kép Jankáról! :D
dezsina

Hoppá... még egy laptető :lol:
dezsina

Megnéztem. Krisz, Hanna, 10-es tesztekkel ügyködtetek??
Hanna, szted 3 nap alatt kiürül a hcg-szuri????? :shock: Én úgy tudom, egy hét is lehet!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Én 10-es tesztet nyomtam. A végén volt 25-os, de azon alig látszott a csík. Nekem 5 napot mondtak, de ha nem halványodik, az jó!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Zsu, boldog névnapot!

Rana, Kistörpe, nem szabad feladni. Ha ott van a csík, bizni kell az utolsó pillanatig, őszintén, szívből. Sikerülni fog, meglátjátok! Rana, ha a szétfolyt tesztet nem akarod feltenni, akkor majd a holnapit, ami nem fog halványulni, sőt. Drukkolok!!!

Julika, Jankából sosem elég. És olyan szépen írsz. Az ikrekről is.

Dezsi, drukkolok az UH-hoz. Addig is nőjenek és sokasodjanak azok a tüszők, és a mnyh is vastagodjon szépen.

Mindenkinek mennek a drukkjaim.

Kép
petne

Kép
... és az ígért kép Julcsiról.

Kép
petne

Hali!

2 perces bekukk.
15.cn, hő 36, 8, talán volt pé...majd csinálok vonalzót egyszer, ma barnás folyásom van...kis hormonzavar. :? bacca meg

Rana
Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
vizkriszisback

Dezsi :D

Tudom, én is attól butulok.Most se tudom mi volt az előző oldalon, pedig kétszer is végigolvastam. :lol:
laptetűűűű. :lol: :lol:

Hajnoca :D

Még nem vagy elkésve, nagyon szépek a virágok. :D

Petne :D

Köszönöm, micsoda kép Julcsiról. :D

Julika :D

Janka is gyönyörű. :D

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Rana, én is 10-es tesztekkel bűvészkedtem. :lol:

skrisz72

Kaális UH: 6+2
Kép

tillidian

Na, egy UH képet már felügyeskedtem...de most nem reagál a "melléklet feltöltése" -re :? [/img]

tillidian

Kép Biovital UH: 7. hét: a "Nagy" :)

Nnna, sikerül végre!

tillidian

Julika, Petne,
gyönyörűek a Kislányok!!! :D :D :D

Dezsina, Katavirág, Puszika, Dita:
megaszurok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, Rana,
hányadik nap???? Jujj, de nagyon szurkolok!!! :P ++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.02.19 19:56-kor.

tillidian

Szia Dita!
Tudod, én nagyon szurkolok!

Rana,
nem tudom, nekem úgy rémlik, hogy a teszten olyan anyagot helyeznek el, ami a béta-hcg-től megváltoztatja a színét. Ha nincs hcg a vizeletedben, akkor bármilyen tökéletesen csepegtethetsz, nem fog látszani semmi a másodikból. Szóval ha látszik, mindegy a formája, akkor van valami, szerintem! (és lehet, hogy a tesztet a gyárban rontották el, elfolyt a tesztanyag, és azért olyan a formája...)

Zsu,
nagyon sok boldog névnapot! És persze megy a technokol rapid a piciknek!

Kistörpe!
akkor halkan gratulálok, a hiszti kismama tünet. :D Erősödni fog a csík, meglátod!

Dezsi, Puszi, Dita boldog szurkálást és nagy szép tüszőket!

Till, egy gratula és egy ölelés! Szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!

Hajnóca,
azt akarod mondani, hogy karácsony óta nem jött meg????????
(vagy lemaradtam valamiről?)

Julika,
köszi a választ, én kérdeztem. És köszi azt is, hogy leírtad, hogy ez ritka. Eldöntöttem, hogy velem ilyen nem fog történni.

Hanna, Petne, Julika,
a kölkök zabálnivalóak!!!

Vkrisz,
spontán drukk!

Pocak: nincs fotóm, de kénytelen voltam kiengedni egy régi szoknyámat. Az mindig nagyon nagy volt rám, csak az anyaga nagyon megtetszett, meg a szabása, és megvettem. Aztán beljebb kellett venni nem kicsit, hogy ne essen le rólam. Na, most kiengedtem, és nem esik le rólam :shock: Mi lesz itt??? :lol:

Kép
kisbuta

Rana, Drága!

Most olvasom...
Irgum-burgum, nem feladni!!!!!!! Még csak ET+8!!!!!
Tesztelj holnap is, és gyere!!!

Kistörpe,
további drukkok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Till, vártalak már nagyon, hogy ezt feltehessem neked: :D

Kép

Till, Kisbuta, igyekszem bízni, csak nehéz.... :roll:
Till, szép az UH kép, csak nem nagyon látok rajta semmit sem (de gondolom még nem is kell!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ranacica,
én nem is értem, hogyan parázhatsz a mai teszt miatt???
Én mindig szeppentőset használtam, sztem mindig többet tettem rá 3 cseppnél, és ha babás voltam, akkor mind a két csík megjelent, ha nem voltam babás, akkor csak az egyik. Azt a pár csepp pluszt a gyártó is belekalkulálta, te nem tudod elrontani. Én komolyan azt gondolom, hogy a mai teszted egy érvényes pozitív teszt volt, függetlenül a második csík alakjától.

Kép
kisbuta

Ranacica,
én nem is értem, hogyan parázhatsz a mai teszt miatt???
Én mindig szeppentőset használtam, sztem mindig többet tettem rá 3 cseppnél, és ha babás voltam, akkor mind a két csík megjelent, ha nem voltam babás, akkor csak az egyik. Azt a pár csepp pluszt a gyártó is belekalkulálta, te nem tudod elrontani. Én komolyan azt gondolom, hogy a mai teszted egy érvényes pozitív teszt volt, függetlenül a második csík alakjától.

Kép
kisbuta

Kisbuta, én most azon problémáztam, hogy erősödik-e az a drága második csík, hogy eldőljön, hogy a babák (is) csinálják-e, vagy csak a hétfői Ovitrelle. :roll: Ha halványodni fog, akkor az Ovitrelle volt, ha erősödni, akkor a babák! Nade ezt az idő majd eldönti hamarosan.... Az már csak részletkérdés, hogy vagy ez a mai teszt volt rossz, vagy tényleg én áztattam-e el túl sok pipivel, mert kicsit (nem nagyon!) amorf a második csík (majd ha babás leszek, felteszem ide a képet és majd nagyot kacagunk utólag azon, hogy mennyit paráztam!). De amúgy letojom, ha csúnyácska az a második csík, csak JÓ ERŐS LEGYEN, ÉS ERŐSÖDJÖN holnap meg holnapután meg azután meg azután! Ehhez kérem a drukkjaitokat. :wink: :) Remélem tudok ma aludni az izgalomtól.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

kisbuta-köszi hogy gondoltál rám.már a sógornőm megvigasztalt,ő is kaális anyuka.a vérböl elöbb kimutatják a terhességet mint a vizeletből.ráadásul a tesója terhes lett,elment dokihoz,vérvétel alapján terhes de a vizelet akkor mutatta ki,hogy terhes amikor már 6 hetes volt.a remény hal meg utoljára most ezzel fekszem le.tillidian nagyon köszönöm a drukkot,holnap reggel gondoljatok rám.jó éjszakát csajok.
kistörpe

rana nagyon szoritok neked.én is egész nap a halvány csikjaimmal vagyok elfoglalva.
kistörpe

Kistörpe!!! DRUKKKKKKK!!!!!! +++++++ Gyere amint megvan az eredmény!!!! Tuti + lesz!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

köszi rana ne gondolj te sem semmi rosszra.aludj nyugodtan én is megpróbálom.bizti nehéz lesz.arra gondoltam 2 lett beültetve nekem legalább egy kapaszkodjon ezerrel belém.küldöm a ragacsokat,drukkokat,stb.jó éjszakát.
kistörpe

Kisbuta,
arról tudnátok!! :lol: :lol:

Ebben a hónapban nem jött még meg. Múltkor is vagy 10 napot késett, de akkor vizsgaidőszakom volt.
Most kb 5 napnál tartok, de nincs ok :( ami miatt másképp kellene gondolnom a dolgot, hogy miért nem jött még eddig meg.

Elteszem magam hónapra, mert hosszú volt a napom. :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Szép jó reggelt!

Katavirág drukk a punkcióhoz!Gyere,ha felébredtél :wink:
Dezsinám,hajrá tüszőcskék,téged is nagyon várlak!
Zsu,babatapik mennek!+++++++++++++++++++++
Rana,Kistörpe,hol vagytok??????
Ezt ma mindenkinek küldöm:
Kép

Julika,Petne,Hanna,Bómami köszönjük a csodás képeket!
Puszi,mi lett a mensmentises eredményed?Vagy csak átugrottam?
Kukackám,nem baj,ha már nagyi bugyiját hordod :lol:
Vendég

Rana,remélem a képeket szerkeszted,és azért nem jössz!!!Nem ér így megváratni!!!!!!!!!
Vendég

Ja,és Till,nagyon helyes a pocilakótok :D
Estike,pötyikék elmúltak?
Vendég

Jó reggelt!

Rana :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
(teszt... egyik ismerősöm felhívott, ET+12-nél teljesen neg. lett a tesztje... azért másnap elment vérvételre...186 volt a HCG-je :wink: )

Till
Jó az UH-kép :lol: :lol: :lol:

Kistörpe
Várunk az eredménnyel!
Vendég

Rana :!: :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük, és mindenkinek mennek a drukkok.

Rana??????????????????????????????,

Kép
petne

Hali!

Nálam a helyzet:hőm 36,7...reggel pisiléskor élénk piros vér volt a papíron. :shock: 16.cn!!! Bedugtam...majd csekkolom később mizu....jól bekavart. :?
Majd jövök, csak szünet volt...
vizkriszisback

Vkrisz,érdekes :shock: mi lehet ez?
Rana,az ég áldjon meg,gyere már!!!!Akkor is ha halványabb a teszted,láttad,nekem is halványabb volt,még a 10.napon is!!!
Vendég

Nyuszkó,
nem azt mondta, hogy ha nem jön akkor tudjuk, hogy az mit jelent? :(

hajnoca
Dunakeszi

Extragyors kukk: bocsi csajok, ma délelőtt teljesen el vagyok havazva, délben meg megyek a Kaáliba infúzióra (a szerdai helyett), délután jövök és küldöm a képet, amit ígértem. (A mai kb. ugyanolyan, mint az eddigiek, semmit nem erősödött, bár Apa szerint nem is halványodott. Igaz, még van bennem az Ovitrelle-ből...)

Na rohanok, jöttek hozzám. Kistörpe, drukk!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Én kisírnák egy labort :wink:
Amikor megszúrnak az infúzió-bekötéséhez, le lehet venni a vért is!
Vendég

Rana,apának tuti jó szeme van :D várunk vissza!És hagyd már azt a hülye ovitrellt,én felet kaptam,nem harmadot,és láttad tegnap a teszteket...
Vendég

Na,akkor várjük Törpikét :D
Vendég

Jaja... igazán jöhetnének és kielégíthetnék az információéhségünket :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kisnyuszik?
Vendég

Tessék?
Vendég

sziasztok!

önző módon rólam: :oops: csak nagyon örülök!
15-16 tüszőcske, mind szépen növögetnek 9 a mnyh (ez most jó? 10. napon vagyok) szerdán punkcióóóóó!!!!
izgiiiiiiii!!!!! úristen!!!!! :D

Rana!
szerintem Te terhes vagy! Nagyon bízom benned!!!! Holnapra egy láthatóan erősebb második csíkot kívánok!!!

Kistörpe!
neked is szintugy! Jó erős második csíkot kivánok!!!

petne!
köszi! Julcsiról sikerült újra egy nagyon szép képet küldened! Nagyon bűbájos!

Till!
klassz az UH kép! bárcsak már én is ott tarthatnék :) :!:
dezsina

Rana, tényleg nem szabad elveszítened a hitedet, már mondtam. Lesz az a csík erősebb is, meglátod. Én is csináltatnék a helyedben egy tesztet a Kaáliban. Vagy legalább kérdezz rá, hogy az Ovitrell bezavar-e még!!!!!!!!!!!!!! Majd gyere a hírekkel!!!!!!!!!

Dezsi, ez nagyszerű, máris könnyek szöktek a szemembe. Nagyon szépen haladsz, csak így tovább. Hajrá szerda! Addig pedig növesztgesd csak szépen a tüszőcskéidet és a mnyh-t. Millió drukk!

Többieknek is drukkok.

Kép
petne

Hali!

Dezsi :D

Nagyszerűen haladsz, növesztgesd szépen őket! Szerdáig jó sok és jó nagyok lesznek. :lol: Szerdára egy hatalmas adag drukk is megy. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Dezsiiiiiiiii :D :D :D micsoda hírek :shock: te honnan növesztettél ennyi tüszőt :?: Jujjj,mindjárt szerda :D
Vendég

Rana drukk! :lol:
Tegnap voltam védőnőnél!meghallgattuk a kicsi szívhangját!!!!!nagyon jó volt!!!!!
ma lettem félidős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :P

Kép

Lola,
mocorg már rendesen a kis lurkó?
Tudjátok már a nemét? :D

Egy kis poén:
Több százan tüntettek a globális felmelegedés ellen: :lol: :lol:

Kép

Pihentek voltak nagyon akik megcsinálták. :wink: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Lola, gratulálok!!! :lol:

Dezsikém, végre!!! Mnyh-ád tök jó, szerdáig még pont nő egy picit. Drukkolok nagyon!

Rana, kitartás! Tesztelj tovább!!!

Zsu, te nem tesztelsz? (Boldog névnapot kívánok utólag is!)

Kistörpe???

Puszedli, nálad mikor lesz punkció?

skrisz72

Lola,gratu a félidőhöz :D
Bómami,hihi,ez jó :lol:
Skrisz,lassan neked is mocorogni fog :D szerintem Hajdú dr-nő meg is fogja mondani milyen nemű a kisfiatok :wink:
Vendég

Nyuszmók, nagyon remélem. Már annyira szeretném tudni, hogy kislány, vagy kisfiú. Tegnap egész este a bordűröket néztem. Nem mindegy, hogy verdásat veszek, vagy tündéreset... :lol: :lol:

skrisz72

Rana, Kistörpe!
Millió drukkk!!!! :lol:

Nyulasz!
Méééér Te nem iyleneket hordasz??? :lol:

Dezsi!!!
Hát ez valami fantasztikus!!!! Ebből simán meglesznek az ikrek!!! Drukk!!!!

Zsu!
Már úgy várom a Te jóhíreidet is, nagyon szorítok és tudom, hogy sierülni fog!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?