Annyira örülök, hogy önző módon magunkról írok elsőnek: szóval úgy néz ki, lányunk lesz!
Először fiút éreztem, majd már olyan régóta kislányról álmodozom mindig, de nem is mertem elképzelni, hogy lány lehet, úgyhogy most meglepődtem, de nagyon pozitív meglepi volt!
A család is jól meglepődött, biztos Ők is fiúra gondoltak!
Úgyhogy végre vásárolhatok gyönyörű kiscsaj rucikat is!
Hajdú doktornőnek kicsit kikerekedett a szeme, mikor meghallotta az afp-t, de azt mondta, hogy a tesztjeim jók, a mostani uh is jó, szerinte nem down-os.
Úgyhogy ennyiben maradtunk, úgy legyen!!!
Meglett a többi tesztem is, most már tutira tudom, hogy voltam bárány- és rózsahimlős is, viszont a toxoplazmám most is negatív, remélem már az is marad!
Köszi a kajás hozzászólásokat, akkor megpróbálom későbbre tolni a vacsit – csak akkor meg tápit nem akar inni…
Kata,
Olivér se eszik ám, ne gondold! Levesből mondjuk igen, de más nem kell neki a zöldségeken kívül. Néha egy kis alma, de ennyi, ja meg a koktélparadicsom dögivel – merthogy az is gyümölcs ugye!
Van fülsapkátok? Az a híres-neves fül-orr-gégész azt ajánlja először! A tesómék gyerekorvosa is mindig azzal kezdi! Gyógyszertárban lehet kapni.
Zsuzsi,
Emlékszel, kisfiúra tippeltünk!
Szerintem csak a 15 hós jön ki sokkal később, a többi nem. Szerintem ez más lehet…
Erika,
Nekem is repednek az ujjaim néha, nem tudom mitől! Én állandóan kenem kamillal (zöld ), nekem csak az vált be.
Melcsi,
Már többször mondtam, hogy szerencséd van a férjeddel! Az enyém szerintem simán otthagyna…
Petyaanya,
Fogyókúra Neked?!
A kismotort szerintem nincs olyan gyerek, aki nem szereti! A keresztlányom még mindig imádja, pedig Ő már 5 éves!
Bandika,
Ausztriában voltunk, Innsbruckban. Balu mennyit beszél és miket? Írj magatokról!