Új privát üzeneted érkezett!

Most látom, hogy a mait sztem elrontottam, mert most, hogy szárad, nem halványodik, hanem teljesen megvastagodott a második csík!!! De nem erősödött, hanem úgy szétfolyt vagy mi.... :shock: :( (Véletlenül három helyett négy nagy csepp ment rá, és nem vártam meg, míg az előzőeket beissza a papír.) Sztem ez így értékelhetetlen. Olyan béna vagyok.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: kéééééépet! (ez nem a "mi" tesztünk? vagy az csepegtetős? még nem használtam belőle) ++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana
Már egy tesztet is elrontasz? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boci-apu szerint a terhesség elbutulással jár... a gyerek elszívja anyuka agysejtjeit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Puszi, igen, ez a cseppentős, 10-es, amit barinőm szerzett be. De ez a mai gusztustalanul néz ki. :oops: Majd délután csinálok egy másikat...
Visszalapoztam amúgy, mi volt Tillel?? :roll: ET+10-en tesztelt két szép pozitívat. Meg ugye ET+6-on a mensis (beágyis) görcsei. Erre gondoltál?? :roll: Ja, és neki ET után nem is volt Ovitrelle, ha jól emlékszem....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.02.19 12:22-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép napot!

Rana ejnye-ejnye; most kell a legjobban bízni! Én is kérek képet!!!!

Mabe, Szezso, már le sem tagadhatnátok!:lol:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana :lol: akkor jó kövér gyerek lesz :lol:
Vendég

Ja,és még laptetős is lettél :D
Vendég

[quote="nyulasz"]R írta:nyulaszana :lol: akkor jó kövér gyerek lesz :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Hanna, Olivér csoda édes! :D Egyébként az újszülött fotókon szerintem tiszta apja (bekukucskáltam a blogodba).

Hajnóca, lánykád cukorfalat! :D

Katavirág, nagyon izgalmas! Drukkok ezerrel mennek. Holnap jössz K-hoz? :?: Én is megyek, de csak vérvételre. (mi is tesóra gyúrunk)

Petne, igazad van nagyon szalad az idő. Igenis már most gondoljátok át a tesó-kérdést. (Mi már nagyon az utolsó pillanatban vagyunk.) :roll:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Zsuzsáknak, Zsuzsiknak boldog névnapot!
Kép

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Zsu, BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,édes a macid :D
Vendég

Köszi, de ez már Zsué! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bocimami :D
Kép
Vendég

Ranam,most tényleg holnapig várnom kell,míg eladhatom a lelkem???
Vendég

Megőrülök. :evil: Vmiért sz@raxik a bnet, nem engedi a hozzászólást. :evil:
Ezt harmadjára próbálom elküldeni, hátha sikerül.

Nyulasz :D

Köszi,hogy hős lennék? nem hiszem. Nagyon haláli a boci,honnan szerezted?

Dezsi :D

Köszönöm,de névnapom van ma, a szülinapom augusztusban lesz. 8) :lol:

Rana :D

Csak nyugtatni tudlak, nyugi, no Para! Köszi a macit, nagyon édes!!!

Megyek ebédelni. Pusz.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Bocimami,elárulod min rugózik a hello kitty tehened?
Vendég

Zsu,nekem is sokszor feldobja a critical error ablakot :twisted:
Bocikát a netről szedtem.szerintem is édes...jó étvágyat!Én meg itt írogatok szinte egyedül,asszem megyek és inkább alszom egyet,így ebéd után...
Kép
Vendég

Mabe:
Pár Bocika neked.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bogyimami :lol:
Vendég

Nyulasz, igen, a nyomda (illetve a teszt) ördöge beleköpött a levesünkbe, hogy ezzel a képzavarral éljek, várnotok kell holnapig.
Ezt a képet amúgy rólam készítették lesifotósok a tegnapi ebéd utáni szunyókálásom közben... Honnan szerezted meg??????? :shock: :lol: :lol:

Hajnoca, az utcsó boci a legaranyosabb, az Mabe, amikor már kifáradt a sok fórumozástól! :lol: :lol: :lol:

Bnet az utolsókat rúgja, attól tartok. Gyorsan mindenki tegye fel a kövi pár évre való hsz-át!!! :roll:

Na jó, nincs több béna poén a tarsolyomban, amúgy is csak kínomban poénkodok, olyan ideges vagyok..... Léptem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Tessék bízni a kis Drágidban!!!! Ott vannak!!! :wink:

Kistörpe!
Nekem sem erősödött először, arról nem is beszélve, hogy a 10-es teszt a 123-as hcg-t csak egy rettenetesen halvány csíkkal jelezte. Drukk!!!

Till!
Sajnálom ketteskét, minket erre felkészített tapolcán a doki, hogy előfordulhat. Nagy ölelés és gratul az erősen dobogó 8 mmeshez!!! :lol:

Szezso!
Már nincs barna, köszi! Szépen nő a pocid! :lol:

Mabe!
Te pocid is nőtt!!! :lol:

Dezsi!
Nem, eddig -2 kg-ban vagyok a lombikkori súlyomhoz képest, -4 is volt, de most 2 visszajött lassan.

Hanna!
Olivér gyönyörű baba!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

zsófikukac.én gabriellel teszteltem a 25mu val.7 én volt a beültetésem azt mondják a 10-12 nap kürül termelődik hcg a vizeletben.csajok tiszta lökött vagyok kezdek hisztis lenni...ma már lehet nem irok mert nem fogtok kibirni...
kistörpe

Babákok mai lakhelye:
Kép

KépKép
zsófikukac

Kistörpe, azért vagyunk itt, hogy meghallgassunk. :lol:
Mikor mész vérvételre?

KépKép
zsófikukac

holnap reggel.a mensimnek is holnapra kellene megjönnie.jele eddig nincs,elötte én barnázok .köszi,hogy velem vagytok.
kistörpe

Nyulasz, Hajnóca
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor... gyűjteményem kedvenc darabjai :oops: :lol: :wink:

Kép Kispárna

Kép bocik

Kép bögre
Vendég

Zsófi
Nagyon csinos a pocid!
Vendég

Kistörpe
NEM fog megjönni :wink:
Vendég

Bocis bögrém nekem is van...holnap felteszem,most tényleg lépek szunyálni :D
Rana,én voltam a fotós :D Ne idegeskedj...tudom könnyű ezt mondani,én is sokat hallgattam :twisted:
Törpike,holnapra megadrukk!
@,nagyon helyes kis pocó :D
Vendég

Nyulasz,
hogy minek ugrál Mabe Hello KittyBocija?
Hát azért, hogy a kis Bocika odaérjen. Hogy lássa merre kell haladni.!! :lol: :lol:

Kukacka,
megettél egy fél cipót??? :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Úgy tűnik! :lol: Az utóbbi két napban nőtt ilyenre. :lol:

Nyulasz! Mabe!
Köszi. :lol:

Én is megyek vízszintbe...

KépKép
zsófikukac

Bómami :lol: azt hittem valamibe beleült :oops: :shock: :lol: ...éhes makkal disznókat álmodsz :D
Kukackám,kilóg a bugyid :mrgreen: (jó,jó tudom...)
Vendég

mabe-isten szóljon belőled.aranyos a gyüjteményed,nekem reggeliző készletben van ilyen bocikás.nyulasz köszi ,hogy gondolsz rám.ha összejön a dolog mindenki vendégem egy sütikére vagy csokira stb.hogy hogyan oldjuk meg azt nem tudom.
kistörpe

Kistörpe, nem tudsz ide feltenni tesztképet? Drukk ezerrel! (Ne légy olyan hisztis mint én! :lol: :lol: :lol: )

Mabe, bocis párna nagyon cuki! Cicásba nem láttál ilyet véletlenül???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Törpi,
küldd nekem azt a mensit. Nekem már meg kellett volna jönnie, de úgylátszik szolidan állok mellettetek! :lol:
Amit most nem kéne.:(

Kérek pirit!!! :D :D :D

Zsu,
megkésve, de törve nem .....
kűdök én is egy csokorral. Válogass. :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
Most lebuktattál, hogy ekkorát hordok!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
zsófikukac

rana nem jo a gépem ha feltudnám rakni már rég megtettem volna hogy segitsétek kielemezni.
kistörpe

Kukacka,
most még nagy, de lesz majd amikor ez is kicsi lesz. :lol:
Én volt, hogy egy időben - főleg szülés után - férfialsót hordtam otthon. Az volt kényelmes. :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Petne - januárra volt konzultációs időpontunk Győrben, mi már az idén indítottuk volna a következő programot. Aztán dec. 22-én eltört ugye a lábam, van benne 8 csavar, amit decemberben vesznek majd ki. A sebész azt javasolta az idén ne legyek várandós, mert ezt altatásban kell kivenni (a műtét egyébként ébren volt spinálisan, mert Janka még cicizik is) és nehogy bezavarjon szoptatásba, babavárásba. Így az idén nem megyünk Győrbe babáért. Persze mi nagyon hiszünk a csodában is, hátha.....meg aztán megy az örökbefogadás, tehát bátran mondhatom, hogy igen, sokat gondolunk egy kistesóra!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kismamik - olyan jól áll nektek a pocak!!!!!!!! :lol:

Dezsi - el is várom, hogy így legyen!!!!!! Drukkolunk nagyon!!!!!!

Kedves újak, akik kedvesen sajnáltok az ikrek miatt - 22. héten veszítettük el őket. Egy kisfiút, s egy kisleányt. Szép szülés volt, és gyönyörű együtt töltött 5és fél hónap. Vigyáznak most Jankára mindketten. Jankával pont fél évre rá lettem várandós. S az elvesztésük után egy évvel anya lettem. ezért írom mindig, hogy tessék bízni, nagyon-nagyon!!!!!! Kép

Kép

Kép
julika79

Rana, én ET+14. napon mentem vérvételre. A blogomon a novembert nézd meg, ott vannak a tesztek. Ja, és délután ne tesztelj, teljesen felesleges. Az lenne a legjobb, ha reggeli és esti pisi között eltelne 8 óra. Az az igazi. Este már ne igyál sokat, hogy ne kelljen éjjel pisilni járni...fontos a koncentráció!!

skrisz72

Jaj, az lemaradt: Olivér gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Zsu!
elbutulás, tudod... a hormonok :lol: :lol: :lol:

Rana!
tedd fel légyszi azt az elmosódott képet !
dezsina

Ameddig nem vagyok, addig teleírtok mindent. :)

Julika! Janka baba gyönyörű!!!!
Én már most mennék kistesóért. :oops:
Hiányzik a pocak. De minden időmet Olivérre szeretném szánni az elkövetkezendő 2-3 évben, ahogy Petne is.
Igaz bízom, hogy lesz spontán babánk.. mert ugye nálunk okot nem találtak igazán.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Julika, Mackóm meglátta Jankát és azt mondta: " ilyen testvéjkét szeretne a Mackó." Úgyhogy mintát vettünk! :D

Mabe, bögre nekünk is van 3 bocis is! A párna szuper.

Kukacka, csak így tovább a pocaknövesztést!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Krisz, sajnos ez lehetetlen (Tudod, én vagyok a pisi aranyérmes): este 11-kor fekszem le aludni, és ha este visszafogom az ivászatot, akkor hajnali fél 4-ig bírom (a mai tesztet is akkor csináltam). Ezután meg gyakorlatilag 2 óránként ki kell mennem, ezért gondoltam, hogy akkor már jobb a fél 4-es. :oops: Igaz,esténként szoktam rágcsálni almát meg narancsot, majd most azt is hanyagolom, hátha tovább bírom. De végülis ha az összes tesztem ugyanígy születik, akkor egymással azért össze tudom őket hasonlítani, nem???? :roll: (Ha mind előtt csak négy óra pisiszünet volt, akkor is) Blogodon néztem már a tesztjeidet, de neked nem volt Ovitrelle beülti után, vagy mégis? :roll: Na mindegy, pár nap múlva már okosabb leszek, csak addig kibírjam szívinfarktus nélkül.
Sajnos mensis pattik is kezdenek befigyelni, pedig eddig nem volt egy se. :(

Dezsi, holnap küldöm. De csak priviben. Babona.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nem kaptam Ovitrelle-t. Csak azt akartam, hogy nézd meg, milyen halvány volt a blaszto babámmal.

skrisz72

Értem. Azt már megkuksiztam egy párszor, ne aggódj!!! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Én 3x kaptam szurit és 3 blaszto babám volt.
Nézd meg a 2008. májusomat.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?