Sziasztok!
Most láttam meg ezt a fórumot.
Idemásolom velem mi történt.
Pozitívat teszteltem, rá egy napra elkezdtem vérezni. Doki, uh, ott látta a megvastagodott mnyh. Továbbra is véreztem, doki, uh, ott volt a petezsák. Tovább véreztem, görcsöltem, kórház, ott kiderült, hogy üres, összeesett a petezsák. Még aznap küret.
Rá pár napra iszonyúan begörcsöltem, elkezdtem vérezni. Dokit felhívtam, azt mondta csináljak egy tesztet, pozitív lett. Akkor én már tudtam, hogy mi van. Megint kórház. 2 hetet voltam bennt, egy csomó uh, teszt, (volt olyan terhességi tesztem, ami negatív lett )vizsgálat, nem látták a m.k. babát. Majdnem hazaengedtek. Akkor jött szabiról az én dokim, azt mondta addig sehova, amíg ő meg nem nézett. Látott egy kis folyadékot a hasüregbe, azt mondta megbökik, ha az vér, akkor tui a m.k. Hát vér volt. Nagyműtét, hasam felvágták, bal petevezetőt kivették.
Ezt szimultán terhességnek hívják, egy baba a petevezetőbe, egy pedig a méhbe.
Én a kórházban nagyon sok pozitív példát hallottam és én is nagyon pozitív vagyok
.
2 hónap kellett, hogy magamra találjak. Mindjárt 6 hét után elkezdtünk próbálkozni, ez volt az első ciklus és még jó helyen is volt a pé.
Én tudom, hogy nekem még lesz babám, de nagyon félek egy újabb terhességtől. Gondolom ezzel ti sem vagytok másként.
Nekem is volt átjárhatóságim laparral, 2/* is, mindkétszer azt mondták átjárható vagyok. A folyadék átment, de volt egy szűkületem. Lehet, hogy az már az első terhesség uidején is megvolt.
Jó hosszú lettem, bocsi