Új privát üzeneted érkezett!

Mókica,
megteszem, amit megtehetek! :P
Ma nagy elhatározásra jutottam.Le KELL fogynom!Legalább 10kilót, de ha 15 menne le, az lenne a legjobb.Úgyhogy most erre startolok rá teljes gőzzel.Meg remélem az emelt met adag is megteszi a hatását, mert én a 2x850mg-ot szinte meg sem éreztem, úgyhogy ma már délben is bevettem egyet!

Ranita,
pirit küld inkább hozzám, neked még nem kell! :P

Timcsi,
csak pozitívan!

Lucuzs,
hajrá bringa!Én ma 45percet tekertem, de annyi kalóriát égettem el vele, mint tegnap az egy órával, űgyhogy szoktatom magamat a nagyobb terheléshez! :D
Egyébként a végére nekem is baromira fájt már a fenekem! :P

Loviné,
Te is a 3x850-re gyúrsz?
Neked egyébként a multkor spontán jött meg?Hányadik cn volt?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Jó éjt Lucuzs!

Lépek én is jó éjt lányok!
Vendég

Meli,

Nork-kal jött meg a 80. cn.
Vendég

Meli,
hát remélemmég nem az lesz :roll: . Arra feléd terelgetem inkább :D

Én is megyek, apa most jött meg :) .

Álmodjatok szépeket :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ranita1979

Loviné,
:cry:
Félek, velem is ez lesz, ezért is emelem a metet, hátha akkor jobb lesz!
És persze, hogy jobb lesz!

A felettünk levő topicban az egyik csaj ajánlotta az AVIVA tornát!Ismeri valamelyikőtök?űJó lenne kipróbálni!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs, Ranita,
apácskára fel! Utána meg persze azért pihizzetek is egy kicsit! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Loviné,
Neked is jóéjt! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jóreggelt!

Tegnap én búcsúztam el, ma meg én köszöntöm a társaságot!
Hogy milyen friss vagyok! :D
Hőm:36,3 :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt!

Már megint én nyitok :D
Volt itt nyüzsi este. Mi megnéztünk férjecskémmel együtt egy filmet az ágyban, aztán 1/2 10-kor már szunyáltunk (volna, ha nem jött volna rám a köhögőroham).
Ranita,
ez a hasfájás ilyenkor lehet.... :shock: :D :D na jó nem mondok semmit, csak magamban drukkolok. :D

Meli,
Aviva tréningen én voltam, jókat mondanak róla, nekem nem jött be. Szeretek mozogni, de ez a torna nem esett jól, lehet az is baj talán, h. nem hittem benne, ezért nem szívesen csináltam, persze biztos ezért eredménye se lett.

Ma megint alacsony hőt mértem, fájdogál a hasam alja, +mivel megérkeztek tegnap a 10-es tesztjeim, nyomtam 1-et, persze tök -.
Barnázás, patik sehol szerencsére.
Küldöm a hőgörbét, hát remélem, most aztán a piri nem várat magára sokat, mert akkor lesz ez egy szép spontán ciklus.
Küldöm a görbét, pirit lehet ide is küldeni:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 01600_.png

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Jahhhajjj, Meli megelőztél, addig írtam a mai kisregényemet. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Szia Meli! Ez nagyon jó hő! :lol: Mennyire méred egy időben?

Én ma nem tudom mennyit leszek, mert reggel a Bogi lázasan kelt, úgyhogy viszem orvoshoz.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Nocciola! Ez az Aviva torna, olyan női intimtorna szerű, ugye? Bagy rosszul gondolom?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, és Meli! Szeretnék csatlakozni a fogyi-programodhoz! Én is kb. 10 kg-tól szeretnék megszabadulni, elhatározás és erő is van hozzá, hogy megcsináljam. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

Igen tulajdonképpen ez is a medencetáji izmokat erősíti, vérellátását fokozza, stb. csak az Aviva gimnasztika-szerűbb, tahát legtöbb gyakit állva végzed, néha ugrálsz, lábat emelgetsz, csípőt tologatsz előre-hátra, miközben rászorítasz stb.
Voltam korábban Kriston-féle intimtornán is, az kifejezetten a lenti izmok mozgatásával erősít, elsősorban fekvő helyzetben, vhogy nekem az hitelesebb volt, és jobban is esett. De ez biztos személyes.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs,
szegény Bogi! :cry: Csak nem az influenza?
Csatlakozz csak nyugodtan hozzám, jó lenne!
Hőmet nem tudom mindig azonos odőben mérni, mindjárt rakok egy görbét, azon látszik, hogy mikor mértem!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 01600_.png

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Valószínű influenza. :cry:

A görbéd szerintem akkor lesz igazán értékelhető, ha azonos időben tudod mérni. 2 óra eltérés már sokat számít.
Mióta a lányok felvilágosítottak erről, hétvégén is 6-kor ébredek mérni, aztán visszaalszok.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ennyire sokat számít, hogy hány órakor mérem?
Nem csak az a fontos,hogy aludja előtte? :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nocciola,
engem érdekelne ez a torna, de én nem fogok miatta felutazni Pestre, nincs nekem arra időm!
És erről nincs is dvd, ugye?Mert a neten nem találtam semmi látható anyagot, csak a könyv, amit meg azért nem akarok megvenni, mert ha abból nem lehet megtanulni, akkor minek dobjak ki rá pénzt! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jó reggelt mindenkinek!

Lányok, a tegnapi estém :roll: .....
Mondtam, hogy fáj a hasam olyan mensisen, aztán egyre jobban, aztán már a derekam is majdnem leszakadt, az is görcsölt, fájt, el nem tudom mondani nektek milyen érzés volt. Nem tudtam elaludni, azt sem tudtam hogyan feküdjek....Nagyon rossz volt. De hogy mitől lehetett nem tudom, mert aztán olyan 1-fél 2 körül elmúlt, addig egy szemhunyásnyit nem tudtam aludni.
Persze teljesen bepánikoltam :( . Előjöttek a rossz emlékek :(
Mi lesz így velem? Tegnap éjszaka már azt gondoltam, hogy én egyszerűen nem is vagyok felkészülve egy újabb terhességre, mert mi lesz velem, ha az leszek?? Hogy fogom én azt megélni?? Állandóan rettegni fogok mindentől??

Kép

Kép
ranita1979

Meli! Igen, én a lányoktól úgy tudom, hogy nem mindegy az időpont.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én is aviva tornáztam, de ugyanazt tudom mondani, mint Nocciola. Nekem nem jött be. Vagy lehet csak hamar feladtam, nem tudom.

Meli,
nekem megvan a könyv, de ez csak a 2.
Ebben - ami minket érint- csak az ovulációs gyakorlatok vannak benne. Én csak amiatt vettem meg. Ha érdekel azt le tudom neked fénymásolni, vannak rajzok is, meg la vannak írva, hogy hogyan kell a gyakorlatokat csinálni. Meg lehet csinálni, én is meg tudtam :D .

Kép

Kép
ranita1979

Meli,
azonos időben kellene mérni, fél óra csúszás még elmegy, de 1-2 óra már nem. És fontos az is mennyit alszol előtte.

Kép

Kép
ranita1979

Ja, most jut eszembe. Az egyik topikba egy csaj valahonnét le tudta szedni ezt az aviva tornát. Majd megpróbálom neked megkeresni :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hali,
milyen koraiak vagytok! :D

Lucuzs, szegény Bogi. Gyors gyógyulást neki!

Meli, igen fontos az azonos időben való mérés. Meg persze az alvás is. Én pl héthöznap 5,30-6 között mérek hőt. Ilyenkor kb. 5-6 órát alszok. Hétvégén, mikor hogy ébredek.

Nocciola, ez már hő esés... :( Nekem ilyen után kb. 1-2 nap múlva jön piri.

Többiek?
mókica

Köszi Csajok!
Akkor ezek szerint nem ért sokat, hogy méregettem! :roll:
Na mindegy, akkor ráállok a korai mérésre, mert ha nappalra megyek dolgozni,akkor úgyis korán kell kelnem, és csak akkor tudok mérni!
Előtte hány órát kell aludni?

Ranita,
sajnálom, hogy görcsöltél, remélem nem jön elő többet!
Megköszönném, ha megkeresnéd, hogy hol lehet letölteni, de ha lefénymásolod, nekem az is nagyon jó! :P Köszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ranita,
sajnálom, h. ilyen rosszul voltál este! Tudom, könnyű mondani, de ne izgulj, minden rendben lesz. Amúgy meg úgy érzem max. néhány hét lesz, amikor izgatottabbak leszünk, mint kéne, sztem.ha jó doki kezében vagy kb. a 6. héttől már ilyen baj nem történhet velünk.

Meli,
én úgy tudom jó ha 6 óra alvás után méred. Bár gondolom, ha rendszeresen kicsit kevesebbet alszol, akkor az sem borítja fel a görbét.

Mókica,
hát igen, ebből úgy néz ki, nincs babó, viszont akkor jó lenne már az a piri, legyünk túl rajta mielőbb.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

sziasztok.

nocciola. :cry: ez nagyon menzis leeses.

meli,fontos lenne ugyanabban az idopontban merned.5ora alavast ajanlanak elotte.

syl,latom te is rosszul viseled a met-et,sajnalom.

ranita,lehet tenyleg nem vagy felkeszulve lelkileg az ujabb babara.Sokszor a lelkiek miatt mondjak a szunetet hogy az ember feldolgozza a tortenteket.

szita az agyam mas nem jut eszembe.

reggel hasmarsra keltem,ugylatszika szervezetem nagyon elfelejtette hogy valamikor szedtem a met-et,pedig csak fel szemet vettem el.iylenkor anyira le tudok torni hogy csak na.

Kép
monyo83

Monyo,

hogy kezded a metet, 2x fél az 500 mg-ből?
Ne törj le, hiszen tudod, h. pár nap, de max.pár hét alatt megszokja a szervezeted, és minden OK lesz. Ezen nem szabad elkeseredni, ez tényleg csak átmeneti kellemetlenség, a nagy CÉL érdekében!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

nocciola.

850esnek a fele,tehat 425 :cry:
baromira utalom hogy nekem nem megy,nekem miert nem?
bizti kell egy het mire megszokom ezt a felet,aztan fogok csak emelni.

Kép
monyo83

Meli,
ez az aviva torna mensi meghozó gyakorlata :D . Ezt megtaláltam :D .

- Álljunk a szoba közepén, az egyik lábunkon, kissé megroggyantott térddel, a másik lábunkat behajlított térddel, lógó lábszárral, az alhas behúzása közben húzzuk magunkhoz legalább tízszer. Lábtartás csere után a másik lábbal is ismétljük meg. Közben koncentráljunk az alhas behúzó, szorító Dolgozó Zónájára.

- Most egy szék karfájában kapaszkodva álljunk, kissé meghajlított térdekkel. Emeljük fel az egyik lábat. A felemelt, behajlított lábunkat az alhas erős behúzása, beszorítása közben nyújtsuk előre egymás után többször. A láb minden előre nyújtásakor az álló lábunk térde kissé rugózik. Végezzük a mozdulatokat tízszer egyik, majd tízszer a másik lábunkkal is.

- Két kézzel támaszkodva álljunk az asztal mellett. Egészen kis terpeszbe tegyük lábainkat, a térdek kissé megrogynak. Koncentráljunk a has alsó részére. A has legalsó zónáját behúzzuk, a végbélzáróizom, a farizom is szorít. A has felső része laza marad. Koncentrált mozdulattal végezzük el a beszorítást egymás után sokszor. ( legalább tízszer).

- Álljunk előre nyújtott karokkal, lógó kézfejekkel. A csípő előre billenésekor az alhas erősen behúzódik, beszorít, a térdek enyhén megrogynak. ( maximum tízszer!)

- Az állásmód marad, csak a csípő előre billenésekor az alhas zónájának erős behúzása közben a két kezünk is erősen ökölbe szorul, majd ellazul. Ezeket a mozdulatokat is ismételjük meg többször

Kép

Kép
ranita1979

Az előbb, vmiért nem tudtam elküldeni az üzit, úh. újra:

Monyo, ezt tényleg ne éld meg kudarcként, vagytok páran, akiknek így reagál a szervezete, de ez átmeneti, pár hét kellemetlenség és biztos rendben lesz. Tuti, amikor korábban szedted, akkor sem volt bajod tőle, miután megszoktad, és most sem lesz.
Sajnos nekünk el kell viselni ilyen-olyan kellemetlenségeket, de ne feledd, h. milyen cél érdekében tesszük. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

nocciola.koszi,majd lesz valahogy.

hova jut ez a vilag,meg szerencse hogy idosebb az ember,felhaborito.
http://szentkoronaradio.com/elszakitva/ ... -szabadkan

Kép
monyo83

Borzasztó dolgok történnek mostanság, de ez meg...!!!! :( :( :(

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Piros a torka Boginak, szóval nem influenza, szerencsére. Ha szombatig nem múlik a láz, akkor kell antibiotikum.

Ranita! Ó te szegény! Micsoda kínokat kell kiállnod! :cry:

Monyo! Kitartás! Rendbe fogsz jönni, megszokod és jön a jó oldala!!! :lol: :lol: :lol:

Nocciola! Akkor várjuk a pirit! És kezdődhet az új program! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Egyszerűen felháborító, hogy ezek megtörténhetnek a mai világban!Ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben!És az a legnagyobb probléma, hogy nemcsak a szerb rendőröket nem érdekli, ha egy magyart bántalmaznak, hanem itt Magyarországon sem foglalkoznak azzal, ha egy cigány magyart ver, vagy öl! :twisted: Saját hazánkban nem vagyunk biztonságban! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
örülök, hogy Bogi nem influenzás, remélem hamar rendbe jön, és nem kell az antibiotikum!

Monyo,
ne keseredj el, meg fogod szokni a metet.Úgy, ahogy a múltkor is!
Akkkor mennyi idő kellett, hogy elérd a kívánt adagot?

Ranita, köszi szépen a tornát, ma este bicajozás, meg fürdés után meg is csinálom, mert azt olvastam, hogy a gyakorlat után nem lehet 1napig fürdeni! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Csajok, én is csatlakozom a fogyni vágyok táborába. Igaz nekem olyan 5-7 kg plusszom van "csak" így ha több gördülne le rólam örülnék neki!!!
:D

Lucuzs, jobbulást Boginak!

Monyo, szerintem is megfogod szokni a metet.

Meli, piri jelentkezett már?
mókica

Tegnap óta tudatosan nyomon a folyadékot magamba. Már most kb. 1 l-nél járok. Még ennyit kéne innom ma... Tegnap jól sikerült. És elég volt kevesebb kaja is. Bár most ciklus elején vagyok. Nekem a mensi előtti napok katasztrófálisak kajálás szempontjából. Akkor vagyok igazán édességre kattanva.... :oops:
mókica

en is akarooooook fogyni. :lol:

a vervetel ota tartoma dietat,No cukor,barnakenyer,sokszor picike kajalas.
az eredmeny ujabb 1kg am minusz :lol:
Mostmar 71kg am vagyok(szeptemberben 79-80voltam)
a celom a 67kg am,akkor lesz a BMI indekszem normalis :wink:

Kép
monyo83

Tök jó, "fogyi és sport" klub alakulgat itt :D

Lucuzs,
Boginak jobbulást! Szerintem az azért jó, h. nem zsigerből nyomja neki a doki az antibiotikumot, hanem azért ad egy esélyt a szervezetnek.

Lányok most búcsúzom egy időre, megyünk férjecskémmel "eladósodni", vesszük fel a hitelt a házhoz, most megyünk szerződni.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

tenyleg kinek mennyi a bmi indeksze?
nekem 27,05

Kép
monyo83

Monyo,

így tovább, szépen haladsz a fogyással! Ahogy nézem a nehezén túl vagy!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Akkor már hárman vagyunk! :) Hajrá Csajok! Csinik leszünk! :lol:

Ügyes vagy Mókica! 2 l/nap? Jó értem? Nekem 1 van meg talán mostanában, mert a cickafarkteát lecseréltem tablettára.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki,
piri még sehol, de ma este megcsinálom az aviva tornából, amit Ranita leírt, hátha! :roll:

Csajok,
én 72 kg szeretnék lenni, de ,már a 75-tel is meg lennék elégedve!Most 85kg vagyok.Mikor nekiálltam diétázni, akkor 90voltam, és szinte le sem merem írni, hogy 1éve ilyenkor meg 99! :oops: :twisted: Mikor megmértem magam kb1éve, akkor azt mondtam, ez így nem mehet tovább, le kell fogynom.Aztán jól is ment, lement rólam 4hónap alatt 15kiló, amiből 4-5visszajött a nyáron!De most már tényleg le kell adnom ezt a többletsúlyt, mert lehet a mensim is emiatt sz.rakszik! :evil:

Akkor kezdjünk el egy nagy fogyikúrát együtt!Úgy legalább van ösztönzés! :wink:
Meg ha ideér a nyár, akkor szép kismamiknak kell lennünk! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Móki,
folyadékkal hajrá!
Tessék sokat inni, aztán vastagítani a nyh-t!
Clostyt már szeded, ugye?

Nocciola,
sok sikert!
Tényleg, ha a hitel megvan, akkor mikor lesz az adásvételi?Mikor költözhettek?
Képet kérünk ám a házikóról! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Míg megírtam négyen lettünk :)

Nekem ma 25,39 az indexem, de pár hete még 26,43 volt, akkor kezdtem biciklizni, diétázni, gyógyteázni azóta 2.5 kg-t fogytam. Az első célom 25-ös index alá menni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Elfelejtettem befejezni a mondókámat. :oops: Nálam a 25-ös index épp 60 kg, de nem ez a tényleges cél, hanem kb. a 52 kg. Bár a kalkulátor szerint 49.5 kg lenne nekem az ideális, de én nem értek egyet vele. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nekem 1éve ilyenkor 33,46 volt, aztán mikor kiderült a pco, akkor:30,42
Most, a mai mérlegelésem alapján: 28,73
Hát, ezek nem túl jó értékek, de azért a javuló tendencia látszik! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Ez hatalmas változás! :shock: Nagyon ügyes vagy! :lol:
Jól értem hogy már 5 kg-t leadtál most a diétával? Nem semmi, másfél-két hónap alatt! Vagy nem jól tudom?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Én is csatlakozom, bár én azt hittem mindenki fogyásra is gyúrt.

Én 84kg vagyok met előtt 92kg voltam az indexem viszont29,4.
Ideális lenne 73kg, de én szeretnék 65 kg lenni.

Anita,
:cry:

Lucuzs,

jobbulást Boginak.

Nocciola,

aztán mindent rendesen átolvasni, mielőtt aláírod.

Móki,

hajrá folyadék, szép lesz tőle az arcunk is.

Monyó,

tudod, minden kezdet nehéz, de ettől már csak jobb jöhet.

Babszika,

hogy érzed magad?

Aisha,

drága kismamánk, mi újság?

Napvirág?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?