Új privát üzeneted érkezett!

Meli:Nekem úgy javasolták,hogy 5 naponta emeljek,ha bírom,fél szemekkel!

Hunci:honnan érezted,hogy nem hat neked semmit a 3x500mg???

Timcsi:Szerintem is adj még időt a metnek meg a diétának.Lehet neked is kevés az3x 500mg.Amúgy ,hogy tolerálod a metet?
Nekem a Diabetológián Ésik rögtön a 3x850mg-ot írta ki.Nem úgy mint Csóka a 2x500mg-ot!
De még én csak a 2x500mg-ál tartok,mert egyenlőre nem bírnék többet.

Kép

Kép
syl100

Kacsi! Ez nagyon reményteljes, hogy már tojásfehérjeszerű a nyálka. :wink: Meg szúrkál is.

Meli! A met adagolásáról sajnos én még semmit sem tudok. :cry: De a lányok kiokosítanak látom. :wink:

Nocciola! Köszi a jegyzetet, letöltöttem, később áttanulmányozom.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

sziasztok.

bar senki nem kerdezte de leirom mi volt a dokinal.
A petefeszkeim jobb allapotban vannak mint voltak,bar van bennuk ciszta de kevesebb.A nyalkahartyam jo.
Kovetkezo ciklusban mennem kell megnezetni van e dominans tuszo,ha nincs akkor closty(ezt meg nem dontottem el hogy akarok-e)
metet ma kezdem egyenlore egy tabit kell szednem.

Kép
monyo83

Monyo, ez nagyon jó hír!!! :lol: :lol: Csak így tovább! :lol:
mókica

Monyo! Bocs, hogy nem érdeklődtem, kiment a fejemből, vagy inkább nem sikerült megtapadnia. :oops:
De jó, hogy kevesebb a ciszta!
Kezded a met-et? Te régebben szedtél, vagy most először? Bocs lehet ezt is tudnom kéne. De te adataid még nincsenek bent a táblázatban, én onnan szoktam puskázni. Ha gondolod Melinek írd meg az adataidat. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica! Piri még megvan?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs igen szedtem a metet 1,5evig fel eve hagytam abba most pedig ujra kezdem.

igazabol ezzel a closty dologgal nem vagyok kibekulve.Voltak mar stimus ciklusaim de nem sikerultek a doki meg most biztat hogy most nagyobb az esely,hat nem tudom :roll:

mokica koszi.

Kép
monyo83

Monyo,
attól hogy nem kérdezzük persze hogy írd meg. Én személy szerint ma gondolkodni se tudok :roll: .
És tök jó, hogy szépek a petefészkek. Akkor a következő ciklus már nagyon élesben megy :D

Kép

Kép
ranita1979

Monyo,
azért egy próbát megér, főleg ha közben néz is uh-al is.

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs, köszi kérdésed. Pir már nincs. 3 nap volt. Ma reggel mág egy - két csepp és ennyi...
mókica

Monyó,

nagyon jó hírek! Diétáztál h. most szebbek a pf-k, v. még a múltkori met-szedés hatása lehet? Mindenesetre nagyon örülök.

Lányok,
Kaptam az előbb egy ismerősömtől ezt a videót, elég amcsis, meg ilyenek, nem is szoktam tovaküldözgetni, de most ez megütött (úgy látszik most lelkis napom van, és vhogy. azt juttatta az eszembe, hogy tudunk mi is minden hónapban újra-újra felállni és remélni):

http://www.vagyvideo.hu/blog/?p=95

Akinek ez sok, annak bocsi, holnapra a mensivel biztos elmúlik a szentimentalizmusom :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Monyo,

mit jelent az, h nem igazán sikerült a clostis stimu? Nem indult be v. túlságosan is v. beindult, csak nem tapadt meg? Akkor próbáltátok, amikor metet is szedtél már?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

nocciola.

nem diataztam,fogit szedtem 5 honapig.lefogytam par kilogramot.

a clostyra eleg jol reagalok,mindig volt tuszom,volt olyan hogy 4db tuszom lett.
a sikertelenseget arra ertem hogy eddig ugy nem jot ossze.
Igen akkor probaltuk amikor metet szedtem.
cikluskovetes,tuszorepi,utanna utro eddig igy volt.

Kép
monyo83

[quote="syl100"]
írta:
syl100
Hunci:honnan érezted,hogy nem hat neked semmit a 3x500mg???

nem tudom. mindegyiknél éreztem hogy nem jó.a 3*500-nál "csak" anovus mensim lett, bár hót örültem mert a 100 napos ciklust olykor sokkkknak tartottam ehhez képest egy anovus 40 nap, elég jó, és mivel nem fogytam, emeltem...ekkor 28 napos ciklus pével, majd 28 napos pével.szóval jó döntés volt.
a 3*1000 meg azért lett mert a szülés után nem volt pém, jó tudom, nem várhattam el hogy rögtön helyrerázódjak, de mivel akkor már 2 éve szedtem a 3*850-et így éreztem, kevés, megint kell egy löket.és a szülés utáni 2. hónapban már pés ciklusom volt, ráadásul minden 30. nap mensizek 15-16,napi pével. tehát ez is jó döntés volt.na meg fogyok is...
Vendég

Monyokám, szuper hírek, hajrá met és azért én bízom a clostyban, hátha most tényleg jobb lesz :lol:
Vendég

Monyo,
ez nagyon jó hír! :D

Jelentem, mától 3x850mg metet szedek.
Lehet tényleg kevés volt a 2x850-es!
Jövőhéten meg megyek dokihoz, ha addig se jön meg, akkor iratok magamnak bogyót!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lányok! Délutánra búcsúzom, megyünk a dédihez.

Este jövök még! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,

egyebeket néztek, h. miért nem lett a szép tüszőidből babó? (ovu utáni progi, kiskatonák, átjárhatósági?)

Egyébként, ha ilyen jól reagálsz, biztos rövidesen sikerülni fog! Azért szedd a metet és alapozz, aztán ha máshogy nem, clostival tutira összefog jönni rövidesen.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Syl: Én a 3x500at szedem még mindig, de meg sem kottyan, semmi tünet. Most elkezdem emelni.

Kép
timcsi82

Látom nincs valami nagy forgalom most délután!

Most én sem leszek, megyek bicajozni! Még bekenem magamat krémmal, aztán jöhet a folpack! 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hajrá Meli,

nagyon ügyesen nyomod, így tovább! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Délután bealudtam,arra keltem, h csörög a telóm.
Apa szólt haza,h elindult és kaja még nem volt.
Most tudtam jönni.
Vendég

Meli, nagyon ügyes vagy!!

Loviné, mit főztél?

Kép
timcsi82

Lucuzs,
az ösztradiol alacsony szintje arra utal ciklus elején, hogy jól stimulálódik.
Vendég

Timcsi,

Vettem a spárba gombát.
Hagymás gombát virslivel és tojással.

Te mit intéztél Cs-nál.

Meli,

mindent bele.

Többiek?
Vendég

Itt is vagyok, végeztem!
Jól ki is fáradtam, de megérte!
Már alig várom, hogy holnap újra bicajozhassak! :D

Loviné,
szegényem, elaludtál?Mondjuk nem is csodálkozom rajta, nagyon ki lehetsz merülve, hogy éjjel nem tudsz jól aludni! :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

A párom eredményéért mentem, ami: 56 millió és 60% célirányos.
Meg a hugomnak mentem 3. és 21. napi vérkérő lapért.

Kép
timcsi82

Timi,

az szuper jó!
Vendég

Meli,

csak nehogy böjtje legyen az alvásnak éjszaka.
Vendég

Loviné igen, vele minden ok, csak én vagyok ilyen nyamvadt!

Kép
timcsi82

Tessék pozitivan hozzáállni.
C vitamin segít jó kedvre deriteni.
Emelj én is emelek 3*850-re.
Meglátod meg lesz az eredmény, hamarabb mint gondolnád.
Vendég

Timcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, küldjek egy virtuális fenékbe billentést???
Ezt hogy nyamvadt vagy most rögtön elfelejteni. Nekünk sajna a rögösebb út jutott. Bevallom néha én is ezt mondom: selejt vagyok. Amikor itt sírok ezen a férjem mindig azt mondja : nekem nem vagy selejt.... Nyugi, lesz itt baba mindenkinek.
mókica

Meli! Én is nyomtam a bringát! :lol: Te hogy bírod egy óráig, én felet szoktam, most 35 percet tekertem, felbuzdulva a te 1 órádon, de a fenekem annyira fáj tőle!!!! :lol: Túl kemény a nyereg? De alig bírtam leszállni róla, odanőttem hozzá. :oops:

Loviné! Az hogy jól stimulálódik, akkor jó dolog? :)

Nálam semmi változás. Amúgy olyan infókat kaptam, hogy a soproni endodokik is vállalnak gyorsított vizsgálatot személyes megkeresés után. :wink: Lehet, hogy ezt is elindítjuk.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vagytok :D :D :D ????

Kép

Kép
ranita1979

Timcsi,
gondolj arra, hogy azért nagyobb baj is lehetne. Tudom, nekünk ez is nagy baj, de van ennél sokkal rosszabb is. Meglátod, neked is éppúgy sikerülni fog, mint másoknak :D . Ne legyél ilyen negatív, mert az is csak olaj a tűzre :? .

Kép

Kép
ranita1979

Fáj a hasam :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Olyan nehéz pozitívnak maradni, amikor semmi + nem történik. Kíváncsi vagyok holnap mit fog mondani a doki. Mert ez a kísérletezgetés az agyamra megy.

Ranita: mitől fáj?

Kép
timcsi82

Lucuzs,
gyorsított vizsgálat személyes megkeresés után :arrow: gondolom nem köszönöm szépenért :roll: .
Miért csak személyes megkeresés után??? Ez olyan szemétség azért. Ha te bemész a rendelőbe, hogy szeretnéd ezt a vizsgálatot, akkor majd valamikor meglesz, ha meg meglebegteted a borítékot akkor pikk-pakk megcsinálják :evil: :evil: :evil: ?

Kép

Kép
ranita1979

Timcsi,
mintha olyan megjövősen fájna :roll: . De az még korai lenne azért. Remélem nem az, normális ciklust szeretnék :roll: .

Tudom, hogy nehéz, de ha ilyeneket mondasz és ilyen negatív vagy, csak még rosszabbul is érzed magad. Igenis holnap jó híreket fogsz hallani és kész :D . Sokszor mondom, minden a fejben dől el. Ha te feladod, akkor nem jutsz egyről a kettöre.

Kép

Kép
ranita1979

Aisha :?: :?: :?: :?:
Hogy vagy???? Mikor mész szívhangkukucsra????

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs,

igen jót jelent. 8)
Vendég

Timcsi,Löviné:Szerintem is emeljetek .Amúgy,Cs-vel irattok fel 850mg-t,vagy hogy?

Timcsi:A tesódék is babát akarnak?Én már nem is tudom,hogy ő hány éves? :roll: Ott lakik ő is nyíregyen?Férjhez ment?

Én is tekertem ma 30 percet.....
Ma már akció van...végre... :)

Nekem is ez az első éles hónapom a lapar után.Ha mos tnem sikerül akkor következő hónaptól closty 2 hónapig.
Én hétfő este megyek 14.cn-n dokihoz.

Kép

Kép
syl100

Syl,

nem Cs-vel.Én már egy ideje emelgetem az adagom, még hiányzik hozzá egy fél szem és elérem a 3x850-et.
Vendég

Timcsi, csak pozítivan....Nem feadni! Mint Ranita is mondta vannak sokkal rosszabb esetek. Vagy más baj is van mint a pco. És mégis lett baba ott is. Holnap pedig jó hírekkel jössz.

Ranita, te szegény.
Aisha, úgy tudom holnap védőnénihez megy és olyan 25-26 körül újra uh-ra. Vagy valahogy így.

Meli, Lucuzs, hogy ti mennyit tudtok tekerni.. :D :D :D :D
mókica

Löviné:De,hogy is van?másfél szem az 750mg ,nem?akkor a 850mg-t,hogy csinálod? :oops: :oops: :oops:

És semmi bajotok nincs ettől a dózistól? :shock:
Én tuti kifeküdnék!Még ezt a 2x1 szem 500mg-t sem bírom. :?

Kép

Kép
syl100

Syl,

+ egy negyed. Meg van nekem 850-esem is.
Vendég

Ja én birom,még mindig éhes vagyok néha.
Vendég

Értem....

És ti nem szédültök meg hányinger ilyenek?Fejfájás?

Lehet a diéta miatt is szarakodok ennyire?

Kép

Kép
syl100

Pár nap alatt elmúlik, én is szédültem egy kicsit, de semmi több.
Ha fáj a fejed kevés a szénhidrát.Nekem is úgy volt.Az agynak kell a megfelelő mennyiségü szénhidrát mert amúgy ingerülté válsz.
Vendég

Ranita! Hát látod, ilyen ez az egészségügy, régen én sosem borítékoztam, de tavaly elkezdtük és így egyre több ajtó kinyílik, és nekem csak ez számít most.
Fáj a hasad, te szegény!

Timcsi! Megy a drukk holnapra, aztán írjál mi lett!

Nekem úgy rémlik 20-án megy Aisha uh-ra, de ez csak tipp.

Lányok, én búcsúzom mára! Megyünk aludni, vagy ki tudja... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?