Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

megjöttem az UH-ról egyenlőre 7 tüszőm van és 9mm nyh-m. Ez nem is olyan rossz :P

Dita!
Üdv itt, sok sikert!!! :)

Puszedli!
neked mikor van UH? tudod, együtt haladunk... :roll: :wink: Drukk a tüszőcskéknek!

Szezsó!
gyógyulj gyógyulj :!: :!:

Kistörpe!
gratula! nyugi!!! Erősödni fog!!! :)

Petne!
:)

Till!
:) várunk, gyere...

Vizkriszi!
hajrá spontán baba!!! :wink:
dezsina

De jó hogy bekukkantottam ide, bár a migrén majd megöl :(

Kistörpe halk gratula :)

Remélem a többi akciózó is követ, és megindul a zebracsorda.

Vizkrisz mikor volt utolsó laparod?
gyógyiknak sok idő kell míg kiürül, de hajrá spontánkodás :)

Rana??? eltüntél

Till várom Én is híreket Uh-ról.

Nyulasz gratula nyúlbogyóidhoz.

Puszedli gyógyik is bekavarnak a pm-be?? ne már :roll: .........azt tudtam hogy stimu az Ir megzavarja, de hogy ezt is :(
nekem olyan nehezen lehetett beállítani Pm-t

minden akciózónak drukk++++++++

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Én most egy kicsit eltűnök, de drukkolok mindenkinek. Most erre van szükségem, sajnálom.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nyulasz :D

Nagyon örülök nektek és a két nyúlboygónak. :lol: Nagyon jó lett a vonalzód. :wink:

Kistörpe :D

Halk gratula!Fog az a csík erősödni! :wink:

Dezsi :D

Szuper eredmények,csak így tovább!

Mi volt még? Egyre jobban felejtek. :oops: Az egyik este elfelejtettem, hogy bedugtam-e az utrót, apát kellett megkérdeznem. Szegény félálomban azt se tudta mi bajom van. :lol:

Mabe :D

Köszi,jól vagyok, néha feszül, szúrkál a pocim, s néha olyan érzésem van,mintha megjönne. :roll:

Petne :D

Szerintem hétfőn tesztelek, de nem biztos.Ma még csak az Et+7.napon vagyok, de ez még korai lenne. Majd meglátjuk.

Puszi mindenkinek,annak is akit most kihagytam.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

(((((((Baba)))))))

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Dita!
Megmondom, miért kérdem a TSHt!
Tavalyi lombikomnál 4 felett volt a Kaáliban mért érték, de ezt nőgyógyászok - úgy tűnik normálisnak tartják (akkor még nem tudtam, amit most tudok)!!! Az is lenne, DE babásodáshoz 0,...és 2,5 között kell, legyen az érték, ezt pedig endokrinológus mondja (Puszedlival tk erről is tudnánk mesélni).
Szóval én nem bíznék vakon - bocsánat - a meddőség kezelő nőgyógyászban, mert bármennyire is tisztelem és elismerem az orvosom szaktudását, egy éve 3 blasztóval is 0 HCG-t produkáltam...most pedig kikezeltettem magam előre a Mensben és 3 (3 napos) babócából 2 velünk maradt...
szóval nekünk is ott kell ám lennünk "aggyal", nekem ez a határozott, 6 év alatt megerősödött véleményem!
És úgy gondolom, hogy ha mindezt egy évvel ezelőtt már tudom, mára talán már babáznék...talán...

Babám,
ölellek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok,
itt nyomom az ágyat...nincs baj, csak annyira fáradt és erőtlen vagyok, hogy nem mentem ma suliba (még szerencse, hogy iskolai és nem melónap van :roll: - úúúgy röstellem... :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.02.18 13:39-kor.

tillidian

Babadrága!!!
Ölelés....

Kistörpe!!!
Ez ám a hírrr!! Minden kismaminak így kezdődött!!! :lol:

Zsu!
Nagyon szorítok!!!++++++++++

Rana???

Dezsi!
Nagyon szép eredmények! :lol:

Babáim köszönik a bókokat. :lol:

KépKép
zsófikukac

Till!
Ilyen nekem is volt az elején. Sőt tegnap délután is kidőltem. Kell a pihenés, babák kiveszik az energiákat!!!

Dita!
Üdv itt és drukk a lombikhoz!!!

KépKép
zsófikukac

Dezsi,
ez szuper!!!!! :P Mikorra van kitűzve a punkció?
Drukk-drukk!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Zsófi,
akkor megnyugtattál!!! Kösziii! :lol:
(kezdett ám nagyon lelkifurim lenni :oops: )

Babákok fantasztikusak, igyekszünk példát venni! :wink:

(én már kezdek izgulni az UH miatt... :roll: )

tillidian

Till!
Ma mész, ugye? Biztos minden rendben lesz! És ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Én tp-en vagyok és sokat pihenek. De kell is, mert a Babákok kiveszik az energiáim, főleg, hogy 3-4 kg-t fogytam eddig. :shock:

KépKép
zsófikukac

[quote="dezsina"]
írta:
dezsinaPuszedli!
neked mikor van UH? tudod, együtt haladunk... :roll: :wink: Drukk a tüszőcskéknek!
Na, rájöttem, nem is együtt haladunk: én még csak az előkészítő szurit szúrom. Ha megjön, onnantól kapom hozzá a Gonált majd! Így tehát tessék utat mutatni, okés? :wink:

Árnika: bizony ám. :( Holnap okosabb leszek, és referálok, ok?

Till: pihenj csak, a babók jelzik, hogy vannak, ennek örülj! :wink:

((((((((((((((((((((Baba))))))))))))))))))))))))) Totál megértelek.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

TILL
Hát nem tudom, néha én úgy érzem, hogy már így is túl sok információhoz jutottam és egyfolytában ezeken agyalok és parázom folyamatosan.

Most akkor kérdezzem meg, hogy mennyi lett?
És ha nem jó akkor meg végig ezen fogok idegeskedni, hogy nem jó! Ördögi kör! :roll:

Szia Kukacka! :)
Hogy vagytok?

dita75

BABIM
Pedig épp akartam mondani hogy nagyon jól viseled a dolgot, hihetetlenül erős és pozitív ember vagy.
Teljesen megértem, hogy most a csigaházadba vonulsz.
Ölellek és várunk vissza mihamarabb!

dita75

Dezsinám,ez szuper :D és egy laptetőőőőőőőőő!!!
Zsu,drukk!Ja,olyan volt nekem is,hogy közben dumáltunk apával,már fekszem az utróval legalább tíz perce,mire elbizonytalanodom,hogy végülis dugtam-e :shock: :roll: utána kellett nyúlnom,megkeresni :oops:
Rana tényleg eltűnt...Rana?
Babácska,ölelés,és lélksimi :wink:
Vendég

Árnika köszi.Te miért várod a kispuszedlit? :lol: Najó,csak vicc volt,én is várom,meg a kisranát,meg a kiskobzoskát,meg a kis dezsinát,meg a kisárnikát,meg sorolhatnám még :D
Vendég

jajj,mindjárt megyek a védőnénihez...remélem cuki :roll: :D
Vendég

Nyulaszom!
laptető!!! végre! Oly rég vártam erre!!!

Zsu!
7. nap hűűű.... akkor kitartás és drukkhegyek! :wink:

Baba!
pihizzél csak! aztán gyere újult erővel! :wink:

Till!
Talán a terhesség első jelei a fáradtság! :)

Zsófi!
köszi... talán duplázhatunk :P

Puszedli!
ó... hát akkor mutatom az utat, a pozitivet :D :!: A drukkjaim továbbra is mennek!
dezsina

Ditu,
a parázás elmúlik, ne aggódj! :wink:
Hogy rákérdezel-e, Te döntsd el, én csak leírtam a tapasztalataimat
(egyébként a TSH-t 4 hét alatt abszolút rendbe tudják rakni, ha kell...de szívből kívánom, hogy ne kelljen!!! :) )

Nyulasz,
szurok a védőnénihez! :P (az enyém fantasztikus, lassan fel is kéne csörgetnem...mikor kell egyébként bejelentkezni hozzá?)

NA,
összeszedem magunkat és nekivágok...de nem akaródzik kimozdulni :oops: :lol:

tillidian

Till: várunk a hírekkel!

Nyulasz: te is gyere, milyen volt a találkozás!

Dezsina: bizony-bizony! Hajrá!

Kép

Kép

*puszedli*

Dita, üdv közöttünk, boldog babásodást kívánok neked!!!

Kistörpe, óriási drukkjaim mennek!!!++++++++++++++++++++

skrisz72

Dezsi, szuper hírek. Éééés még laptető is :wink:

Nyulasz, cuki védőnénit kívánok.

Baba, remélem,mihamarabb helyrejön a lelked, és jössz vissza. Ölelés!!!

Kép
petne

Nyulasz :D
"csodáltam" ám erődet, és kitartásodat.

Puszi :( na most akkor dobtam egy hátast, és nem a csúszos út miatt :)
gyere hírekkel

TSH: nekem kb. 7-8 hónap !!! alatt sikerült beállítani a vágyott értékre, és nem az endokrinológus segítsével, mert Ő mindig azt mondta a 3, 26 és 2, 41 értékre is, hogy az jó :twisted: persze mert határértéken belül van, de babásodáshoz nem ideális.
Végül a diabetológus figyelt erre is, és vele emeltük mindig az adagot.

Dezsina drukk :)

és persze mindenkinek, kinek mihez szükséges

Rana méééé nem jössz???
pedig ujságolnám, hogy tegnap néztem B. segítségével gyártott ikreket (vegyespáros mindegyik) :) és gondoltam megyek hozzád is úgy egy év múlva ugyanezért :)

árnika

árnika

Puszi, el is felejtettem írni neked, hogy hétvégén vettünk fél kiló puszedlit. A férjemmel egy ültő helyünkben elpusztítottuk :oops: . Egyszerűen nem lehetett abbahagyni :roll: .

Kép
petne

[quote="árnika"]
írta:
árnika
gyere hírekkel

TSH: nekem kb. 7-8 hónap !!! alatt sikerült beállítani a vágyott értékre, és nem az endokrinológus segítsével, mert Ő mindig azt mondta a 3, 26 és 2, 41 értékre is, hogy az jó :twisted: persze mert határértéken belül van, de babásodáshoz nem ideális.

L-thiroxint szedsz? Mennyivel kezdted? Most mennyit szedsz?
Enyém remélem már jó, nincs időm várni többet a javulásra! :lol:

Petne: és eszedbe jutottam közben legalább? :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="árnika"]
írta:
árnika
gyere hírekkel

L-thiroxint szedsz? Mennyivel kezdted? Most mennyit szedsz?
Enyém remélem már jó, nincs időm várni többet a javulásra! :lol:

Petne: és eszedbe jutottam közben legalább? :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Petne - nem hallottam ezt az csecsemőt-nem-vagy-nehezen-lehet-örökbefogadni dolgot. Nekünk pont az ellenkezőjét mondták: a pszichológus a vizsgálaton azt mondta, hogy mindenképp csecsemőt javasolna nekünk, bele is írja a papírjainkba, meg hogy hagyjuk meg Jankának az elsőszülöttség jogát, mindeképp kisebb legyen az öf baba. Szóval mi itt tartunk. Jelentkezünk persze alapítványokhoz is, egyedül a Bölcsősökről hallottam, hogy inkább azoknak segítenek elsősorban akiknél még egy baba sincs. ez teljesen korrekt. mármint, hogy ezt így előre lehet tudni. Tetszik az anyaság? persze ez hülye kérdés, persze hogy tetszik gondolom, de mennyire???? még hány testvér jöhet???????

Kisbuta - talán te kérdezted: nem, semmi előjele nem volt az ikrek elvesztésének. gyönyörű, problémamentes, boldog várandósság volt amíg tartott. Nagyon gyorsan nyílik a méhszájam (ezért villámgyorsan szülök), talán ez segített rá egy kicsit. De előjele nem volt semmi. DE ez nem gyakori, és nem szabad ilyenre gondolni. Én sem tettem Jankánál. Minden várandósság más, minden baba más, s mindegyikünk szervezete is. A te pocaklakód pedig remekül érzi magát odabenn, és benn is marad még jóóóóóóó sokáig. Te meg csak szeretgesd nagggggggyon!!!! :lol:

Nyulaszom - sajnálom a harmadik babát, de azért nagyon halkan megsúgom aggódtam érted rendesen. Most már nem aggódom!!!!!!!!!!!! Hajrá mindkettőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak hogy tudd miért áll ketté majd a füleeeeeed!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
julika79

Julika!
Sajnálom az ikreket, én nem tudtam róluk. :cry:

Dita!
Köszi, jól vagyunk. :lol:

Dezsi!
Tudom, hogy vegyespárosra gyúrsz, ezért drukkolok duplán.

Till!!
Nagyon várlak!!!

TSH: egy barátnőm 5 tsh mellett lett spontán babás, nekem is mindig 3 körül volt és sikerült a lombik. :wink:

KépKép
zsófikukac

Julika: én sem tudtam az ikreidről. Sajnálom. Hány hétig voltál velük várandós?

Zsófi: ez azért nagyon bíztató! Jó, hogy megírtad!

Till: Kép -ön ülök!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

TILL
Megnéztem egy korábbi leletemet, amikor még fehárváron inszemeztünk, pont egy éve készült

ciklus 3. napja
TSH (ultraszenzitív) 1,0818 mIU/L (ref. tartomány: 0,3500-4,9400)

Én is várom hogy jelentkezz! Mi volt az uhu-n?????????????????

KUKAC
Boldog 13. hetet! :D
Fogytál??????? Láttam rólad egy képet, baromi vékony vagy, és még fogytál is??? Én nem értem ezt hogy csináljátok, én a levegővételtől is hízom! :(

NYULASZ
Remélem kedves védőnénid lesz!

dita75

Dita!
Hát gondolom a két babának kell az anyag és szépen elveszik. ja és a pár hétig tartó hányás is segített! :wink: Na de majd megtudod nemsokára! :lol:
Tsh-d jó szerintem!

KépKép
zsófikukac

Puszedli!
Látszik mióta nem dolgozom épülök le agyilag. Először nem értettem min ülsz. :oops: :lol: :lol: :oops:

KépKép
zsófikukac

Zsófi: Kép

Dita: szerintem is jó a tsh-d! (bár állítólag a tsh csak az ft3-mal és az ft4-gyel értelmezhető biztosan)

Kép

Kép

*puszedli*

Most azt hittétek kifogtok rajtam, de nem sikerült! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

FT 3 3,78 pmol/L (2,63-5,70)

FT 4 11,77 pmol/L (9-19)

Kukac
De most már elmúltak a tünetek nem?
Remélem igazad lesz a jóslással kapcs! :roll:

dita75

Dita: no, ezek már annyira nem jók. Babásodáshoz mindkettőnek a ref.tartomány FELSŐ harmadában kell lennie. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli
1 év után változhatott magától, vagy csak vmilyen gyogyival lehet rendbehozni?! Pénteken majd rákérdezek a BMC-ben!

dita75

Dita!
Szerintem változik, biztos nincs két alkalom, mikor ugyanazt mérnék. :wink:
Igen, már nem hányok, de farkasétvágyam sincs. De igyekszem többet és tartalmasabbakat enni. :wink: Már kezd is visszajönni.

Till?????????,Már aggódom...

KépKép
zsófikukac

Dita: ezt nem tudom. Kérdezz rá mindenképp!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok! :P

Zsófi,
jajj, ne aggódj!!! :D Itt vok, sak sok az esti teendő!

UH eredmény:
1. Baba: 8 mm, erős szívhanggal :D
2. Baba: 3 mm, szívhangocska alig :(

(doki szerint, ha ekkora a különbség, azt a kicsi valszeg már nem hozza be, és talán jobb is, mert genetikailag problémás lehet...szóval most szurkolhatunk, hogy nyom nélkül távozzon szegénykém :roll: :( )
Na, tehát a lombikosok parancsolatai között szerepel, hogy minden napot úgy kell elfogadni, ahogy jön!!! Elvárások nélkül...

Köv. UH. március 03. Kaáli (valszeg nem partizánkodom addig :roll: )

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!

tillidian

Till: egyik szemem sír, a másik nevet! Drukkkkkkk akkor ahhoz, amihez kell!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Kistorpe :!: A halvany csik is csik :!: Szuper hirek :!:

Till, sajnalom :cry: Ugy jartal, mint Nyulasz. De en is ugy tudom, hogy ha az egyik elmegy, az tok normalis.

Dezsi, nem ritad, mikor lesz leszivas.

En holnap, penteken megyek. Hetfon beulti. Izgi, izgi :lol:
katavirag

Jó reggelt mindenkinek!

Till :) és :( Majd az élet eldönti, hogy lesz jó. Ölellek.

Dezsi, szépen haladsz :wink:

Zsu és minden Zsuzsannának boldog névnapot kívánok!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Till, kettes babát sajnálom. Először magamat is sajnáltam, hogy nem ikrek. De most már nagyon örülök az egyke prüntyikémnek is. A lényeg, hogy van pocaklakó, és rendben van. Küldök neked egy vígasztaló puszit, és egy nagy gratuláló puszit is! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Szeretnék eladni 100 db. progiszurit, bontatlan csomagolásban. 2 hete vettem és nem lett kibontva sem. Akit érdekel, légyszíves írjon privit és megbeszéljük.
Vendég

Till
Lehet, hogy jobb így... :oops: :cry:

Kistörpe
:lol: :lol: :lol: :lol:

Akciózoknak hatalmas drukk!

Rana????

Ma jön családlátogatásra a védőnő....
Vendég

Lányok, ezt találtam (tudom, sokakat ez most nem érint, de talán hasznos a tudás...valamire...)

"Kérdés:
8. terhességi hetem elején járok. A probléma, hogy az orvos olyan ikerterhességet látott, amelynél az egyik embrió jóval kisebb. Azt mondta, valószínűleg az a magzat felszívódóban van. Befolyásolja-e ez a tény a megmaradt magzat egészségét?
Válasz:
Ami a kettős fogantatást illeti: sokkal többször fordul elő, mint az ultrahang korszak előtt hittük. Az első három hónapban, ha megszakad az egyik magzat fejlődése, gyakorlatilag nyom nélkül felszívódik, sokszor a lepény szövettani vizsgálatával sem mutatható ki szülés után. A terhesség kiviselését az ilyen korai eset egyáltalán nem befolyásolja. "

tillidian

Sziasztok!

Till! Nagyon sajnálom a kisebbiket! A nagyobb baba erős szivhangocskájához viszont gratula!

Dezsina! Ez nagyon jó a 9 tüsző, nekem csak 6 volt. További jó növesztgetést! Megvan már mikor lesz punkció?

Szezso fogad? gyógyulsz?

Katavirág holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana? Nem teszteltél még?

Bea
bea1979

Lányok, köszönöm! :oops: :P

Puszinak van igaza: túl kicsi vagyok úgyis ikres kismaminak :lol: (47 kg-vasággyal...)

tillidian

Mindenkinek mennek a drukkjaim 1000-rel!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?