Sziasztok!
Először magamról
Fél 6-kor értem haza a könyvtárból. 10-fél 5-ig ott voltam. Étlen-szomjan (pontosabban ittam 6 dl vizet, még jó, hogy mindig van nálam ásványvizes palack, a végén már a csapból töltöttem fel). Ha a Doki tudná, hogy csak ennyit ittam, biztos csóválná a fejét
. Viszont most elkezdtem bepótolni. Majd rohangálhatok éjszaka.
Annyira dolgoztam,észre sem vettem, hogy eltelt az idő. De nagyon jó munkát végezetem. Most örülök
Viszont, amit összegyűjtöttem, itthon fel is kell dolgoznom. Szóval nem fogok unatkozni.
Beatrix, itt válaszolok is a kérdésedre. Ha este nem lennék egyedül, észre sem venném, hogy nincs itthon a Férjem, annyira lekötöm magam. Nagyon hiányzik
.
Gyógyszer ügyben - elkéstetek
. Már délelőtt bevettem. Elolvastam a papírját. A gombák ellen hat, tehát rosszat nem csináltam vele. Gondolom a Doki célja is az volt, hogy a mensikor nehogy visszaessek, azért kellett volna 1-2 nappal előtte bevenni. Csak arra nem gondoltunk, hogy majd 5 nappal jön meg hamarabb. Majd rákérdezek, ha megyek a jövő héten UH-ra
Kivételesen csudira várom. Szeretném tudni, hogy elmúlt-e a gyulladás rendesen.
Azért nem hívom fel a Dokit, mert tudom, hogy most a "szabadságát" tölti, és ilyenkor nem szeretem zavarni. Pedig nagyon mondta, hogy hívjam akármikor, be van kapcsolva. Nehogy aztán nagyobb bajom legyen. De én nem szeretem az ilyesmit. Csak, ha nagyon gáz van, vagy teljesen tanácstalan vagyok. Ez már így veszett...
Köszönöm, hogy aggódtatok értem
Györgyi, nem jött be a számításom Nikike ügyben. Van még egy variáció, mégsem viselte meg a dolog annyira, mint amennyire én gondoltam. Ez jó! Azért dilemmázok ezen a problémán annyit, mert amikor én 6 éves voltam, akkor az anyukám hónapokig volt kórházban, és csak hetente 1x lehetett vele telefonon beszélni. Engem ez nagyon megviselt.
Drága lehet a kis teáskancsójával
Nagyon jót tesz neki ez a játszócsoport, úgy veszem ki a szavaidból. Majd én is fogok járni a gyerkőcömmel
Eleni, írj csak nyugodtan annyit, amennyit gondolsz. Nagyon szeretünk olvasni
Ugye, Györgyi?
Krisztike üzenetét vettük. Honaptól átállhatsz a nagymama-projektre
Az a bundáskenyér rám fért volna a könyvtárban. Legközelebb majd oda küldjétek fénypostával
Mona, nagyon ügyesen csinálod a napirendedet
Majd a pogácsából mi is kérünk!
Fincsi sajtosat... Hmmmm... Meglátszik, hogy egész nap éheztem.
Nem tudom miért hittem azt, hogy idősebb Gaga?
Szerintem nagyon jó, hogy ennyire beszokott már. Megint a saját példámat hozom, de én csak nagycsoportos voltam, azt is "levelezőn" végeztem. Mivel anyu otthon volt a húgommal GYES-en, így csak délelőtt jártam. Borzalmas volt, úúúútáltam, de szép csendesen beletörődtem. Talán akkor kezdtem kialakítani a tudatos nyugtatásos módszeremet. Ovi után az iskola sem tetszett. Utáltam járni minden nap. A középiskola dettó. A fősulin viszont elememben vagyok
. Ez nagyon tetszik nekem. Viszonylag én osztom be a dolgaimat, stb. Na, csak arra akartam kilyukadni, hogy ha már korábban ovis leszek, akkor talán a közösséget, a kötöttséget is jobban megszokom. Érdekes viszont, hogy nagyon sok barátom volt már abban az időszakban is a környékünkről, és velük egy iskolába is mentem, mégsem bírtam belejönni.
Summa summárum az anyukák szenvednek tőle, de azért a gyereknek jó, szerintem.
Beatrix, ez a baj a mesteremberekkel.
Tapasztaltam már én is.
A fúrott kút vizével tényleg vigyázzatok! Tele van mindenfélével. Dolgozott ismerősünk az akkori KÖJÁL-nál (amikor anyuék kutat fúrattak még régen), és mesélt dolgokat. Jobb, ha nem kockáztattok.
Látod, Eleni?! Én is tudok produkálni
Jajj, lányok! holnap reggel veszem be az első szem Closty-t. Nagyon drukkoljatok nekem, hogy jó hatással legyen rám, és érlelődjön jó sok petesejtecske, amiből legalább egy meg is repedjen a kellő időben
Rájöttem mi az egyetlen probléma azzal, hogy most jött meg. Az UH-kat csütörtökön kell kezdeni. A Doki nincs a kórházban, bár megígérte, hogy megoldja, és ő fogja nekem csinálni. De, ha hétvégén nem ügyeletes, akkor nem várhatom el tőle, hogy miattam bejöjjön. Na, majd Ő kitalálja. Nem nagyon örülnék, ha más végezné, mert sok-sok kérdésem lenne, és egy vadidegen orvossal mégsem lehet úgy kommunikálni, mint egy olyannal, aki már nagyjából tudja, mire is gondolsz, amikor idétlenül megfogalmazott kérdéseket teszel fel. Én vagyok csak ilyen "finnyás", vagy Ti is így gondoljátok?
Még dolgozok egy kicsit, utána alvás, mert holnap korán kell kelni.
Jó éjszakát! Kívánom, hogy az angyalkák hozzanak mindenkinek szép, könnyű álmokat!
V.