Sziasztok!
Kistörpe: úú, ez jó kezdet
Rana: Te mikor is kezdesz tesztelgetni? Ovitrelle-t még kapsz, vagy beszúrtad mindet?
Mabe: jó neked, már nincs 1 hét az UH-ig. Nekem még nagyon sok van
Én is parázok néha, mert nem érzek semmit. De a tegnapi szerelésemben már elég jól látszódott a pocim, még Anyukám szerint is, így megnyugodtam
Köszi a tanácsot a fogamhoz. Csak tegnap este nyitotta meg a doki, addig zárva volt. Van itthon oldószerrel töltött fecskendőm, szerinted a csapba ki lehet belőle nyomni az oldószert?
Zsófi: nagyon jó kép, és örülök, hogy minden rendben az ikrekkel
Nyulasz: ölelést küldök!
Két Nyúlbogyónak örvendezek, hogy szépen fejlődnek...Jót nevettem ezen a "róka a csapba" dolgon, mert én is éreztem már rá erős "kísértést" de leküzdöttem
Remélem jó védőnénit fogsz ki.
Till: drukk mára!!!
Petne: hú, tényleg nem semmi adag, amit megettél
Hajnoca: hát, teljesen ledöbbentem ezeken a méhenkívülis sztorikon
főleg, hogy nem is olyan rég volt itthon hasonló, de ott a kismamát és a babát is elvesztették kb. a 6. hónapban, mert nem vették észre, hogy méhenkívüli terhesség...
Estike: sajnálom a pöttyöket...Javultál valamennyit?
Dezsinek, Kataviragnak, Puszinak drukk a szurikhoz!!!!
Vkrisz: Tapolcán úgy van, hogy a hormoneredmények 6 hónapig érvényesek. Szóval félévente újra megnézik az összes hormont.
Julika: akkor jó sűrű évetek lesz
Tegnap este megint meglátogattam a fogdokit, megnyitotta a fogam, most már nem feszít annyira. Írt antibiotikumot is (Augmentin), ha esetleg nem javulna. De már most érzem, hogy jobb. Pénteken remélem pontot tehetünk a végére. A házidoki szerint kutya bajom, a fogam kavart be valószínűleg, azért voltam lázas.
Szép napot! Itt tombol a szél