Új privát üzeneted érkezett!

Most, hogy mondod, Mabe...... :lol: :lol: :lol: Egy cicatekintetű bocika.
No nem, a cicákat hagyjuk meg Ranának. :D (csak azért vagyok ilyen lökött, mert nagyon elfáradtam a hólapátolásban, úgy látszik így jön ki rajtam. :shock: )

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Ja,köszi lányok,jól vagyok...nem azért mentünk ide,mert itt nem fizetős,ezt nem is tudtuk,hanem mert elötte,meg azelött is ide mentünk a dr-nőhőz,és amikor rákérdeztem azt hittem,hogy ugyanazt itt is megcsinálja...persze pénzért.Gondolhatjátok,hogy millió fölött járunk a lombikokkal,nem ezen múlt volna...
Ja,és nem a kép miatt vagyok pipa,hanem,hogy nem kérdeztem meg előre,hogy itt csak a kötelező uhu van-e,mert akkor már úgy lépünk.Mostmár nem megyek el a dr-nőhöz,csak a 18.hetire,de azt most már mondtam is neki,hogy inkább az Istenhegyire....ez a két óra várakozás,rengeteg kismami,hát a Kaáliban elkényeztettek,sosem kellett várni.(na jó,egyszer volt,hogy egy órát).
Rana,Zsu,Törpike ragacsok!!!
Dezsinám,Katavirág tüszinővelők,kismamik pocaksimi...Mabe noooooooo para!!!Én sem érzek semmit.És ár csak egy hét a bűvös 12-ig :wink: És Szezsónak is :D
Puszi,hajrá szurka....és drukk mindenkinek,aki kimaradt.

Ja képzeljétek ma reggel a kölkök visszaküldték a kávét :roll: nem izlett nekik :lol: úgyhogy megvolt az első róka,az is fogmosás közben a csapba :roll: :lol:

Kukacka,ti mekkorák vagytok?És mennyi lett a tarkóredő mérete?
Skrisz,9 cm :D de szuper :wink:
Vendég

Mabe: háááááát, az új bocidat én is totál cicának néztem! :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(ez olyan hello kitty-s boci)
Vendég

Mabe, babavárás alatt lehet irrigálni?

skrisz72

Nyulaszom!
fincsi kávét vizuálisan elképzeltem :lol: :lol: :lol:
dezsina

Skrisz,
én úgy tudom, hogy nem ajánlatos. :?

Nyuszkó,
2 nyúlbogyó!! Ezért ez sem semmi. De legalább egészségesek. :D :D

Tegnap késő este (mert Bó többször is felkelt és letenni sem volt egyszerű, kb. 0:30kor kerültem ágyba) néztem a Discoveryt. Méhen kívüli terhességekről volt szó. Olyanokról amik már tényleg csodaszámba mennek, mert minden kismama/anyuka kihordta, túlélte!!
Volt egy indiai asszony akinek elhalt méhen kívüli terhessége volt és 46!!! évig hordta magában úgy a magzatot, hogy semmi gondja nem volt. Most is csak azért kellett megcsászározni, mert már fájdalmai voltak. Megkövesedett benne a magzat.
Egy angol nő 3as ikreket hordott ki úgy, hogy 2 a méhében fejlődött, 1 kisfúcska meg a méh külső falára tapadt meg, mert 10?? hetesen megrepedt a petevezeték és itt talált helyet magának. A nő élete folyamatos veszélben volt, mert a placenta össze volt nőve a béllel és a hólyagfallal. 28 hetesen császárral megmentették mind a 4 életet.!!
60millió az 1hez volt az esélye a csajnak!!
DE folyamatosan bízott a babákokban és magában is. :D :D :D :D

Senkit nem akartam megrettenteni a sztorikkal, de ezek tényleg CSODÁK!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszka!
Sajnálom, hogy így alakult. Mi csak az uhu részét csináltattuk meg a kombináltnak, mert ikreknél nem mutat valós eredményt a vv, bár megcsinálják, de én nem akartam magam ezzel idegesíteni. A lényeg az uhu. Nekünk is tarkóredőt mért, combcsontot, fejkörfogatot, pocakot. Mindjárt feltápászkodom a fekvés üzzemmódból és idehozom a papírokat.

KépKép
zsófikukac

Na szóval:

A Baba
CRL: 55,6 mm
BPD:20,4 mm (fejátmérő)
NT:1,4 mm (szerdán zegen 1 mm volt)
HC: 72,9 mm (fejkörfogat)
AC: 59,4 mm (Haskörfogat)
FL: 7,4 mm (combcsonthossz)

B Baba:
57,7
20,9
1,5
74,8
60,02
6,7

Sajnálom, hogy végül két baba maradt veletek, de azt gondolom, hogy a lényeg, hogy ők ketten szépen fejlődnek és könnyebb is lesz kihordanod. És nagyon szép nagyok, beelőzték Nyúlbogyók Babákokat! :lol: :wink:

KépKép
zsófikukac

Skrisz!
Én is úgy olvastam, hogy nem :roll: ajánlatos!

Rana!
Hő semmit nem jelent, lombik alatt nem is érdemes mérni!

Mabe!
Szép a bocid, én felismertem. :lol:

Hó miatt irígy!!! Itt 5 fok van és egy szem se esett.

Dezsi!
Csak Neked íme a kép. Ilyet kívánok Neked is pár hét múlva!!!!!
Kép

KépKép
zsófikukac

Zsófi!
:D köszi! :D Nagyon igyekezni fogok!!! :D
dezsina

Kukackám,köszönöm a méreteket...tarkóredőé?
Akkor már meg is nyugodtam,ha ikreknél nem is olyan pontos az eredmény.Azt mondta Hajdú dr-nő,ha jó fej a védőnő,akkor próbáljam megbeszélni vele,hogy ne kelljen afp-re mennem,mert hiába szokták elmondani,hogy tuti magas lesz,mindig megijednek a kismamák.Hát,holnap meglátjuk,milyen is ez a védőnéni :roll:
Bómami,ezt a műsort én is láttam egyszer régen...megdöbbentő.
Dezsinám, :D
Vendég

Nyuszkó,
jó az új vonalzód is. :lol: :lol:
Tessék akkor majd egy ilyen pocifotót is feltenni :lol: :lol: :lol: !!!
Be kell szerezni addig két kacsát!

Nem volt nyuszika a vonalzóra?
Vagy ez a tempót akarja jelképezni?? :wink: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz!
Enyém doki azt mondta, hogy az afp-t ajd úgy nézi, hogy ikrek. az NT a tarkóredő, vagyis egyik baba 1,4, másik 1,5 volt.

KépKép
zsófikukac

Bómami,hát igen,e a kacsás dolog nem lesz olyan egyszerű,mint a mosolygós pocak :shock: de majd igyekszem :lol: nyuszi nem volt,én meg így meg vagyok rémülve,ahogy haladok a cél felé :lol: :lol: :lol: szerintem cuki.
Kukcaka,ja azt nem tudtam,az milyen egyforma nektek...remélem nem gond,hogy nálunk nagyobb a külömbség :roll:
Vendég

Nyulasz!
Nem hiszem, hogy baj lenne, és szerintem mérési pontatlanság is lehet. Nekünk 3-szor is megmérte a doktornő. És a lényeg, hogy 3 mm alatt van!!!
:wink:

KépKép
zsófikukac

Nyulaszom!
micsoda új vonalzó :shock: :roll: :?: kacsák :?: :roll: :shock: kukac :shock: :roll: :?:
hol vannak a nyulak :?: :D :P :lol:
na jó, a halálra rémült kukac tetszik :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz!
Ugye nem én vagyok az a rémült kukacka? :lol: :shock: :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz, nekem is nagyon tetszik a vonalzód!! Ja, és gratula az első rókához :oops: Na jó, remélem, egyben az utolsóhoz is :wink: .

Zsófi, zseniális ez az ikres kép!

Hajnoca, micsoda sztorik :shock:

Kép
petne

Kukackám,miért,te is rémült vagy? :lol: :lol: :lol:
Dezsinám,nem volt nyuszi,sebaj :D
Petne,köszi,én is remélem nem lesz több róka,és nem fordítva működöm,hogy a 12.héttől szülésig leszek rosszul :shock: :roll: :lol: Dupla bécsi,nem semmi vagy :D Örülök,hogy jólesett :wink:
Vendég

Nyulasz!
Hát ha nem is rémült, de olan, mint akit febevágtak. Ez a hülye idő! :evil: :lol: De nekem tetszik a kukacod! :lol:

Petne!
Köszi! :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz,
hármaskát sajnálom, de az a fontos, hogy a másik két nyúlbogyó ilyen szépen növöget és együtt haladnak a fejlődéssel fizikálisan neked is egyszerűbb lesz kettőt kihordani

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz
Gratula a két nyúlbogyóhoz!!! :D
vizkriszisback

Nyulaszom!
megbarátkoztam a kacsákkal... de a szegény kukac... :roll: :wink: :D
dezsina

Sziasztok! :P

Nyulaszkám,
sajnálom :( - de egyben örülünk is a két Nyusszancsnak! :P
Minden rendben lesz! :)

Rana, Kobzoszsu, Kistörpe,
szépen mennek a napok!!! :wink:
drukközön++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Dezsina, Puszedli, Katavirág,
hajrá szurik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés, megyek aludni :P

tillidian

tillidian-a napok szépen mennek ,jó lenne ha tudnék már valamit.a tesztet szigorúan csütörtökön csinálom.,pénteken doki.eddig a hasam nem fáj és nem barnázok.megyek én is aludni a gyerkőcöm még mindig lázas 38,8c.ülőfürdő,borogatás stb.... jó éjszakát csajok.
kistörpe

Nyulasz: Kép :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nyulasz! Nagyon örülök, hogy az a kettő kis bohóc viszont nagyon jól van!

Rana, Zsu, és Kistörpe mennek a babaragacsok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, aztán semmi jót ne halljak rólatok ebben a hónapban, csak eredményes pajzánkodást! :wink:

Dezsi és Puszi, boldog szurkálást! Nagyon drukkolok nektek!!!

Estike, én ismerek egy nőt, akinek szintén kiütéses lett a bőre terhesség alatt, és sajnos a szoptatás közben és után se sokat javult, esetleg ideig-óráig eltűnt, senki nem tudott vele mit kezdeni. De hátha neked rendbe hozható!

Kismamiknak pocaksimi!

Julika,
és volt valami előjele annak, hogy 22. héten elment a babó?
Én már nem szeretném elveszíteni Picurt! Vele álmodtam, pici volt még, együtt játszottunk és nagyokat kacarászott. Belehalnék, ha baja esne!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Hát eljött az ideje, hogy csatlakozzam ide "is" ! :wink:
Egy csomó mindenkit már ismerek!

Kukac, Till
Gratula az ikrekhez! :)

Rólam:
Tegnap kezdtem a stimukat az első lombikom lesz. BMC-s vagyok!

dita75

Üdv. Dita. Mit lehet még tudni rólad?

Most találtam:
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli
Nagyon jópofa a kép, épp valami hasonlóval poénkodtunk ma az inszemesben ahol " lakom " egyébként! Rólad a hőmérősben olvastam néha, egy időben még az avatarunk is egyforma volt! :wink: (gólya)

6 éve, de élesben 3 éve próbálkozunk. Sosem volt igazán ciklusom, de nem vagyok pco-s. Tavaly a gyógyteáknak és a clostinak köszönhetően beálltam 32 napra.
Amiken már túl vagyok: néhány hónap clostizás, időzített együttlétek, 4 inszem, lapar, hystero. 9 éve volt egy spontán terhességem. Hystero-n kiderült, hgoy egy korábbi fertőzés miatt elzáródtam (egy éve még szépen átjárható voltam) szóval az inszemek feleslegesek is voltak..... :( most a BMC-ben a lombikkal próbálkozunk. Remélem, hogy "csak" ez volt a baj és elsőre sikerülni fog.

Röviden ennyi, bővebben a blogomban írok már november óta! :wink:

Köszi a kedves fogadtatást és az érdeklődést! :)
Ti hol tartotok?

dita75

Dita: a spontán terhességedből van akkor már egy gyereked?
Én a Kaáliba járok, 5 inszemem volt, abból 1 biokémiai, és most jön a 2. lombik. Pajzsmirigy alulműködésem van és inzulin rezisztenciám.

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz, gratula a 2 kis bogyohoz :!: Nem harom, tehat. Reszben jobb is igy, reszben szomorubb egy kicsit. Te hogy eled meg :?: Ha eddig nem voltal hanyos, ezutan sem leszel. A kave+fogmosas egyebkent tipikus. Ennyi minden kismaminak kijar :wink:

Dezsi, mi ujsag peteugyileg :?: Mikor mesz leszivasra :?:

Mabe, az a jo, ha nem erzel semmit :wink:

Egerecske, en is Korosi projekt vagyok :wink: Ti a masodik gyerkocre gyurtok :?:

Koszonom a drukkokat, Till, Mabe, Dezsi es aki meg irt :!:
katavirag

Jó reggellt!
Már megint mennyi hó esett :shock: szegény apa sak lapátol,meg lapátol...eddig ketten csináltuk,most fáj is mindene :lol:
Köszönöm mindenkinek,jól vagyok,igazából már fel is készítettek minket erre.Mondjuk már az első uhun is mondták,hogy ez még változhat,apa akkor úgy gondolta,inkább ne is mondjuk még senkinek,hogy hárman vannak,de aztán a nagy boldogságban végül mindenkinek elmondtuk.
Üdv itt Dita!Hajrá lombik!
Dezsinám+++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Puszi,neked is++++++++++++++++++++++++++++jók a képek :lol:
Rana,Zsu zebracsorda megy :wink:
Katavirág,indjárt péntek :D drukk!
Till,hányra mentek ma?Nagyon jó mozizást kívánok,és persze dupla szívhangot!!!(a tiedet nem számoltam bele :lol: )
Kistörpe,zebracsorda neked is!!!
Vendég

csajok reggel teszteltem van egy halvány csikom.......pénteken csinálok még mielőtt megyek dokihoz,20-án rendelt vissza.
kistörpe

Kistörpe :D :D :D általában így kezdődik :wink: drukkok mennek továbbra is!!!
Ja,felteszed nekünk?Hányas erősségű?Hányadik napon vagy ma?
...és törpéd jobban van?
Vendég

Sziasztok!

Kistörpe: úú, ez jó kezdet :wink:

Rana: Te mikor is kezdesz tesztelgetni? Ovitrelle-t még kapsz, vagy beszúrtad mindet?

Mabe: jó neked, már nincs 1 hét az UH-ig. Nekem még nagyon sok van :? Én is parázok néha, mert nem érzek semmit. De a tegnapi szerelésemben már elég jól látszódott a pocim, még Anyukám szerint is, így megnyugodtam :-D
Köszi a tanácsot a fogamhoz. Csak tegnap este nyitotta meg a doki, addig zárva volt. Van itthon oldószerrel töltött fecskendőm, szerinted a csapba ki lehet belőle nyomni az oldószert? :roll:

Zsófi: nagyon jó kép, és örülök, hogy minden rendben az ikrekkel :-D

Nyulasz: ölelést küldök!
Két Nyúlbogyónak örvendezek, hogy szépen fejlődnek...Jót nevettem ezen a "róka a csapba" dolgon, mert én is éreztem már rá erős "kísértést" de leküzdöttem :-D Remélem jó védőnénit fogsz ki.

Till: drukk mára!!!

Petne: hú, tényleg nem semmi adag, amit megettél :-D

Hajnoca: hát, teljesen ledöbbentem ezeken a méhenkívülis sztorikon :shock: főleg, hogy nem is olyan rég volt itthon hasonló, de ott a kismamát és a babát is elvesztették kb. a 6. hónapban, mert nem vették észre, hogy méhenkívüli terhesség... :(

Estike: sajnálom a pöttyöket...Javultál valamennyit?

Dezsinek, Kataviragnak, Puszinak drukk a szurikhoz!!!!

Vkrisz: Tapolcán úgy van, hogy a hormoneredmények 6 hónapig érvényesek. Szóval félévente újra megnézik az összes hormont.

Julika: akkor jó sűrű évetek lesz :wink:

Tegnap este megint meglátogattam a fogdokit, megnyitotta a fogam, most már nem feszít annyira. Írt antibiotikumot is (Augmentin), ha esetleg nem javulna. De már most érzem, hogy jobb. Pénteken remélem pontot tehetünk a végére. A házidoki szerint kutya bajom, a fogam kavart be valószínűleg, azért voltam lázas.

Szép napot! Itt tombol a szél :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jajj, de hülye vagyok...

Dita: :lol: üdv itt! Örülök, hogy csatlakoztál!! :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Dita,
de jó, hogy jöttél! :P
Megadrukk, mindjárt babásodsz!!!
Mennyi a TSH-d (pajzsmirigy)?

Nyulaszka,
17.50re megyünk...Manót is vinnem kell, Apa vidéken dolgoz...majd kitalálunk valamit :roll:

Kistörpe,
nagyon szorítunk!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++
(tesztet felrakod?) Kicsidnek gyógyulást!

Estika,
pötyik?

Szezso,
gyógyulást a fogadnak!!!

Zsu, Rana,
babaragacsoook+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Katavirág, Dezsina, Dita,
hajrá szurik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

csajok a tesztet nem tudom felrakni sajonos a gép halott.nyulasz a lombik beültetés után a 11 napom ez a mensi péntekre lenne esedékes.mivel nem tudtam megmutatni nektek elmentam a bolta útba esik a barátnőm ,igy elraktam magammal,hohy megmutatom neki.nagyon örült a csiknak..annyira fiatal terhesség lehet,metr álltalában a mensi elmaradást követően kéne tesztelni,de halványan már ott van.jaj csajok úgy izgukok.
kistörpe

Sziasztok!

Meg is jártam a Menst, lecsapoltak. Eredmény holnap.

Kistörpe: húúúúúúúúúúúúúúúúúúdejóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Itt (Bp.-től 35 km) 35 cm-es a hó, közlekedés sz@r. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Kistörpe! De jóóóóóóóóóóóó! Gratulálok!

Nyulasz! Gratulálok a két kicsikédhez! Kár hogy fotó nincs...

Zsófi Nagyon édesek a babájaid!

Till! Biztosan nagyot nőttek, és hatalmas szivhang lesz!!!!

Szezso Örülök hogy jobban vagy!

Katavirág, Puszedli, Dezsina Hajrá szurik!

Rana +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mikor akarsz tesztelni?
bea1979

Hali!

Lyukasóra. :D

14.cn, hő 36,6, szerencsére még nem volt pé mert tegnap nem értünk rá végülis....a szomszéd párnál áll a bál és a párom békítőshow-n volt. :D Na nem egészen, de elment sörözni a sráccal, hogy jól kibeszéljék az ügyet. Én meg a lánykát istápolom. :)

Itt esett tegnap is egész nap, meg éjjel is, aztán ez mind ráfagyott a kocsimra....reggel épphogy beértem. :?

Kistörpe
Ez már biztató!Erősödni fog! :D

Rana
Mizu??? :D

Szezso
Jobbulást fogügyileg!!!CSak ügyesen! :D

Puszedli
Hajrá 2. lombik!Sok sikert!!!

Mi csak áprilisban futhatunk neki másodszor a 4. lombiknak.Ki kell hagyni legalább egy spontán ciklust. De nekünk így ez is spontán lett....nem tétlenkedünk addig se. :wink: :D Elvileg átjárható vagyok, endo remélem nem aktív, apával minden rendben...a remény hal meg utoljára. :D
vizkriszisback

csajok köszönöm a drukkokat-majd pénteken nyugszok meg amikor dokihoz kell mennem vérvételre.
kistörpe

Sziasztok!

Kistörpe, nagyon örülök. Drukkolok tovább péntekig! Várom a HCG szintet. Gyerkőcnek jobbulást!!

Puszi :lol: :lol: :lol:

Dita, üdv itt. Sok-sok sikert!!!

Dezsi, megagigadrukkok +++++++++++++++++++++

Rana, Zsu, teszt lesz?

Szezso, jobbulást a fogadnak! Én is Augmentint szedtem a bacikra, és gyorsan hatott.

Till, drukk estére.

Vkrisz, hajrá április (nekem akkor sikerült :wink: )

Kép
petne

Törpi,
addig is gratula és ez már tényleg csak erősődhet, ha még ideje sem kellett volna, hogy legyen!! :wink: :D :D :D

Lassan átírhatjuk a topik nevét:
Beültetés előtt, és utáni érzések ...+ tesztek és babák :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
vagy valami hasonlóra. :D

Végre megfordult az állás és több a kismami, mint aki nem ....
mivel minden nő anyának születik ... a többiek sem maradnak ki .. csak tetű lassú az a bizonyos gólya. :D
Biztos nem iszik elég R..B..t!!
Akkor lenne ereje és szárnya is odaérni mindenkihez aki már régóta várja!!
:D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnoca 2009.02.18 11:37-kor.

hajnoca
Dunakeszi

Vkrisz,húzzatok bele,elkélne itt egy spontán csodababa :D
Kistörpe,megnyugodni utána sem fogsz,majd aggódsz,hogy lesz-e szívhang,aztán,szép sorban mindenért :D dehát neked mondom? :lol: Ja,és persze,hogy minden rendben lesz...mindenkinél így indul :D
Puszi,drukk a jó eredményért :wink: szurik nem kavarnak be?
Szezsó,foggyógyító drukkok mennek :wink: ...ma nem küldték vissza a kávét :lol:
Till,jajj olyan soká?Nem ám aztán elcsavarogni,gyere amint tudsz!!!
Dezsinám,mi újság?
Vendég

Puszedli
Sajnos nincs gyermekem. Meg kellett szakítani a terhességet. :cry:

Ezért szúrod az injekciókat ami a vonalzódon van?

Kistörpe
Hú ez izgalmas, én nem hiszem hogy merek előtte tesztelni majd inkább ráhagyom a BMC-re a dolgot! :roll:
Szorítok, hogy erősödjön a csík!

Szezsokám
Jobbulást a fogadnak. Látszik a pocak - nem hiszem :wink: - bizonyítsd be, ide azzal a pocakfotóval! :wink: :lol:

TILL drága
Foggggalmam sincs, velünk a BMC-ben nem nagyon szoktak megosztani adatokat, állítólag ha minden okés akkor nem szólnak semmit, eddig csöndben voltak ilyen szempontból úgyhogy nem aggódom! Biztos tudják a dolgukat.
Kisfiad már jól van?

dita75

Nyulasz: de, bekavar, ezért kelett mennem, hogy lássuk, mennyire. Ettől függ, mennyit változtatunk a pm. gyógyi adagján.
Babádat sajnálom. :(

Dita: a szurik a lombik miatt mennek, long protokoll.

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?