Új privát üzeneted érkezett!

Sül az almás pitém :D Kértek majd :D :D :D ???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,

szerintem a barátnőd tudja, milyen nehéz lehet neked, csak nem tudja hogy segíthet, ill. hogy mondjon el egy ilyen dolgot, ami neki öröm, téged viszont szembesít a saját (jelenlegi) szomorú helyzeteddel.
Amikor tavasszal a műtétem volt, utána ez a hír olyan különböző reakciókat váltott ki az emberekből. Néhány barátnak, a családnak elmondtuk megelőzve az esetleges rosszkor jövő kérdéseket. Egy olyan -egyébként akkor éppen első próbálkozásos hónapban fogant babás- lány volt a legempatikusabb, aki pár hónappal korábban veszítette el mindkét szülőjét. Ezt a tragédiát próbálta éppen tudatosan feldolgozni, és írt egy olyan szép levelet, amivel sokat segített nekem a gyász feldolgozásában. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ilyen kényes helyzetben kevesen tudják, hogy mit kell mondani.
És lányok, hát persze sikerülni fog nekünk is!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita,
megértem a félelmeidet, de ne aggódj, nem lesz semmi gond!
Tényleg, almáspite hogy sikerült?Azt énis nagyon szeretem ám! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nocciola,
nem semmi az sem, aminn átmentél! :cry:
Nagyon rossz lehet elveszíteni egy babát.
Én attól félek, hogy mi van akkor, ha nem is lehet?Valamiért sokszor foglalkoztat ez a dolog, de lehet, hogy most csak azért jött így elő nálam, mert elszomorodtam a történeteiteken!
Na, de fel a fejjel!
Nem szabad sokat keseregni, mert az is árthat!
Fő a pozitív gondolkodás!
Tegnap egy kicsit megint el voltam kenődve, aztán olvasgattam az igaz történetekből, teljesen feltöltődtem!

És türelmetlenül várom, hogy milyen lesz a hőm holnap reggel! :shock:

Megpróbálom felrakni ide a görbémet, bár nemsok minden látszik rajta, csak kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e!

Íme:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 28800_.png

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sikerült! :P

Lucuzs,
ügyi vagy, hogy találtál dokit magadnak, most már nálad is sinen van a dolog! :P

Loviné, Mókica
merre vagytok?

Aisha, pihenj sokat!
Attól, hogy nem írsz, mi nagyon sokat gondolunk rád, és izgulunk értetek! :D :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jajjj, lányok,

Nem akartam elkeseríteni senkit a történetemmel. Sőt! Ebben is próbáljuk, próbáljátok a jó dolgokat meglátni: több, mint 1,5 évig kezelés nélkül még teherbe se estem. Most legalább már tudom, hogy a férjecskémmel képesek vagyunk akár spontán összehozni a babát, csak a progi szintek még nem teljesen jók, de előbb-utóbb biztos az is be fog állni, hiszen látszik, h. a ciklusaim is rendeződnek lassan. Ha minimális progi szint megvan a teherbeeséskor, és más baj nincs, akkor azt lehet pótolni.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Mától újra bicajozom! :D
Most a betegség miatt kihagytam egy jó pár napot, de ma már érzem, hogy mozognom kell, úgyhogy ráugrok majd kezdésnek a bicajomra, aztán meg apácskára! :wink: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sehol senki? :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szia Meli! Én vagyok! Csak épp most ért haza apa, és megbeszéltük a napot!

Hajra biciklizés! :lol: Én még egy kicsit ülepítek, aztán én is tekerek egyet.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Énse kezdem most azonnal, majd egy kicsit később, még rákészülök lelkileg! :lol:
Van itthon fogyi krémem, azzal bekenem magamat, aztán folpackkal körbetekerem a "kényes" részeket, had olvadjon az a ronda zsír! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Azta! És hogy tudsz folpackkal betekerve mozogni? :shock:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!

Lucuzs, nekem sem írta fel a nőgyógyász a metet, endo dokihoz kellett menni, ő is azt mondta, hogy nem írhatja fel.

Kép
timcsi82

Hali!

Alig bírtam visszaolvasni. Ha valaki kimaradt bocsi.....
Aisha, pihi, pihi! Fejfájás huss el!

Nocciola, Ranita nem semmi amin keresztül mentetek.....

Ranita, barátnőd érdekes. Valószínű tényleg nem akar bántani Téged. Mikor kolléganőm babás lett ( már 2 éves a kicsije) akkor ő odajött hozzám, hogy tudja, hogy én is mennyire szeretnék babát, ezért nem szeretné, hogy mástól halljam meg: neki sikerült. Persze az egyik szemem sírt, a másik meg nevetett. Azóta is így vagyok a környezetemben lévő kismamikkal...

Napvirág, szép görbe.

Meli, ez érdekesen alakul...hajrá :D Pirit útjára indítottam hozzád.
Tábliba lécci írd be: premens, és cickafarkfű tea plusszba. Köszike!

Ma voltam dokinál. Kaptam clostyt. Szerda uh. És 3-án megbeszéljük az eredményt. Most 2 hétig nem lesz. Azért ilyen soká.

Syl, jó hogy így állt a doki hozzá.

Lucuzs, a tieden kiakadtam, hajrá új doki.
mókica

Timcsi! És akkor neked ki írta fel? Diabetológus?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na egy időre most nem leszek! Megyek tusolni, mert épp végeztem a biciklizéssel! Majd később benézek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok,
csak felületesen olvastam vissza és most nem igazán akarok reagálni.Tiszta ideg vagyok ma ,olyan belső feszültség van bennem.
Alig alszom éjszaka és a görbém se az igazi.Lehet az alvászavarom miatt?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 28800_.png

Segítséget kérek!Ilyenkor mi van?

Megyek visszaolvasok.
Vendég

Jajj, félreérthető voltam, az endón írták fel!

Kép
timcsi82

Loviné,

Nekem az egész görbédből a tegnapi kiugrás lóg ki, az lehet pl. attól, ha előző nap kevesebbet aludtál, mint 6 óra, v. ittál volna alkoholt, ilyenek.

Amúgy front van? Én is majd szétrobbanok, még a férjecskémre is morgok. :shock:
Mondjuk torkom nem javul, tegnap óta fáj a hátam, és estére jobban előjön a száraz köhögés is, egyszóval nyűgös vagyok.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Na újra itt vagyok!

Noiccola,
te is megjártad a poklot.Nehéz dolog.

Aisha,

pihiz sokat és vigyázz a kicsire.

Nap,
:? ezt,hogy érted?

Ranita,

én úgy gondolom a barátságnak nem erről kell szólnia.
Nekem 2 igaz barátnőm van:az egyik baromi termékeny. Amikor terhes lett én voltam szinte az első akinek elmondta, hogy ne mástól tudjam meg.
A másikkal viszont együtt küzdünk, mert nekik se sikerül.
És megbeszéltük, hogy igen elgondolkodnánk, hogyan is mondja el egyik a másikának.
De semmiképp nem titkolnánk.

Meli,

hibernációra készülsz?

Syl,

látod amelyik orvos nekem nem jön be neked igen .És fordítva is igaz.

Lucuzs,

válts,ha úgy érzed nem ő a megfelelő doki a számodra.
Én novemberbe 2 endodokit fogyasztottam.

Móki,

pirit küld másnak,te kezdj új hónapot.
Vendég

Loviné,

azt elfelejtettem mondani, h. nyugi, amúgy a görbéd jó, ne stresszeld magad miatta, felesleges.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Loviné, jó ez a görbe, ne aggódj!!!

Pirit postáztam Melinek. :D Remélem hamar megkapja. :D

Nocciola, nem lehet hogy jön meg??? Én akkor is baromi hiszti tudok lenni. Legalábbis férjem szerint. Ő már kb 3 nappal előbb tudja, hogy piros betűs napok lesznek nálam, mint én. 8)
mókica

De Nocciola,
az a gond,hogy mindenki a 17, napra rakja pét, holott cikluskövetés szerint a 19. napon volt egy17mm-es dom tüszöm.
Vendég

Mire megjövök mindenki elmegy?
Vendég

Én itt vagyok, csak épp most olvasok vissza! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én is vagyok. Csak közben vacsit csinálok....
Nem diétás, de finom: tarhonyás virsli. :) Lehet nem is eszek belőle....
mókica

Loviné! A dokiváltásokkal elég sok baj van, egyik, hogy ha tb-alapon megyek, akkor mindenhová hónapok a várakozási idő, ha meg magánba, akkor éhen fogunk halni. Amúgy nőgyógyásszal jól állunk itt Sopronban, de ha váltok, az elég gyorsan kiderül, bár ez zavar legkevésbé.
Endodoki meg diabetológus (pco-val is foglalkozó) meg nics is magánba, csak a kórházban talán.
Így kerültem most Szombathelyre, de oda meg nem fogok tudni gyakra leruccanni. Na de majd meglátjuk.

Az alvászavarodra nem nagyon tudok mi mondani, kb 1 hónapja volt hogy napokig alig tudtam elaludni, csak forgolódtam, aztán egyszer csak elmúlt, azt nem tudom mitől.

Timcsi! Ok, így már értem! :lol: Csak megijedtem, hogy megint nem lesz esélyem se gyógyszerhez jutni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, valami kimaradt!

Loviné! Uh nem lesz újabb mostanában?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli! Még meg sem dícsértem a görbédet! Tök jó, hogy már neked is van! :) Egyik kedvenc programom, hogy reggel beírom az adatokat a görbékbe. Nekem kettő is van! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Énis itt vagyok! :D
Végeztem a bicajozással.Nem tekertem túl nagy sebességgel, de 1órán keresztül tekertem, és nagyon jól esett! :P

Loviné,
ez nem egy rossz görbe, ne aggódj! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! 1 órán keresztül! Nem vagy semmi! Én fél órát szoktam, de attól teljesen ki vagyok, izzadok rendesen. Mondjuk, ha lehet hinni a kijelzőnek, akkor 300 kcal-át égetek egy-egy alkalommal.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi,
görbéd van?
Felrakod?
Mostanában nem mész dokihoz?

Móki,
piri most már tényleg ideérhetne, kezdek morcos lenni! :?

Lucuzs,
2görbe? :shock: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,

nem lesz uh.

Megnyugtattatok lányok köszönöm.Az zavart csak, hogy pé után nem emelkedet a hőm. :roll:
Vendég

Loviné,
előtte is voltál UH-n? 2 tüsző??? :D :D
Nekem múlt hónapban első UH-n 1-1 nagyobb tüsző volt, aztán a jobboska belehúzott, baloska lemaradt, a mensi előtti UH-n meg látszott, h. a bal pf-ből (is) ovuláltam, mert ott látszott a tüsző maradéka, ami elvileg termeli a sárgatestet ovu után (??).

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs,
én nem erőltettem meg magamat, csak úgy szépen komótosan tekertem.De azért mostmár érzem a lábamon, hogy elfáradtam egy kicsit!
Én nem tudom, hogy ennek a kijelzőnek lehet-e hinni, szerintem csalnak egy kicsit, de mindegy, az a lényeg, hogy sportolunk, nem? :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, pedig küldtem...Nem tudom hol kóborol. :(
mókica

Móki,
énse tudom, pedig nálunk már a hó is elolvadt, lehet beleragadt a sárba! :P
Fincsi vacsit csinálsz! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Persze, hogy a sportolás a lényeg! :lol: Csak én most szertném, ha fogyás is lenne belőle, mert kikapcsolja az agyam, hogy nem csak a babásodásra gondolok. Ha már jót tesz a pco-nak a mozgás, akkor szuper lenne ha még fogynék is tőle.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli,
nagyon ügyes vagy! Nekem úgy tűnik már rá is kaptál a rendszeres sport ízére, és már hiányzott. :D

Mókica,
hát én jobban örülnék, ha nem jönne meg :D , de ha hihetek a görbének, és egyéb jeleknek, akkor kb. 3 napon belül esedékes a nem várt. Tehát mindenképpen a hormonok cikáznak, biztos ezért is vagyok hiszti... :D :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,

nem csak 1 tüszőm volt a jobb oldalt, és figyelték,de a hőgörbém meg a z uh nem egyezik.
A doki adni akart tüszőrepit, de én nem hívtam fel ki se váltottam a természetre bíztam.(nem volt olyan intenziv ovus fájdalmam amihez tudnám magam viszonyitani)
Te megérzed az ovulációt?
Vendég

Nekem nincs görbén, nem mérek. Egy héten csak 3 nap dolgozom, igy nem mindig ugyanakkor kelek. Meg nekem ez egy stresszforrás lenne, bár lehet nem lenne hülyeség. No de mikor nem dolgozom nem szivesen kelnék fél6kor. Dokihoz csütörtökön megyek.

Kép
timcsi82

Timcsi,
én se fogok jövő hónaptól,csak képet akartam kapni a saját testem müködéséről.
Vendég

Nocciola, én is annak drukkolok, hogy ne jöjjön meg... :wink: Csak a hiszti nálam piri jel....
mókica

Lányok,
az mennyire fontos a hőmérőzésnél, hogy mindig ugyanakkor mérjem?Mert arra figyelek, hogy előtte aludjak, de kelni nem ugyan akkor kelek minden nap! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Timcsi,
teszt nálad mikor lesz esedékes?
Vagy lesz még uhu?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Móki,

jut eszembe................kipróbáltam a tejbezabit(én ezt a nevet adtam neki)nagyon nagyon izlet.
Amikor babós voltam én akkor voltam hisztis és túl voltam pörögve.
Vendég

Lányok,
érik már itt valakinek a teszt?
Úgy szeretnék izgulni már újra valakiért!
Aishának pár kell! :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, egyenlőre még peteérésem sincs, nem hogy teszt:((((((

Kép
timcsi82

Loviné,
az utóbbi pár ciklusban észrevettem enyhe nyilallás-szerű fájdalmat a petefészeknél ovulációkor. Korábban nem emlékszem ilyenre, mondjuk elég halványan érzem, ezért lehet, h.most jobban odafigyelek, csak ezért veszem észre. Múltkor kaptam clostit és tüszőrepit, akkor kicsit erősebb volt, meg hát akkor tuti, h. azt érzi az ember. Azért figyelgetem a nyálat is, meg ugye a hőt is, és összevetem.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli:1 óra? :shock:
Én még csak 15 percnél járok, annál 3 kilómétert mutat.De utána még tornáztam is egy kicsit réka dvd-re.

Löviné:Ez tényleg tök igaz,amit a dokikról mondtál.
Hallod,Ésik ma pontosan kezdte a rendelést és nem volt időpontom és mégis 3.-nak behívtak.Néztem egyet,kb.15 perc alatt végeztem a kórházba! :)

Timcsi:Te érzel valamit?

Kép

Kép
syl100

Syl, persze hogy érzek, egy rakás szerencsétlenség vagyok! Lassan kezdek nagyon elkeseredni, semmit nem érzek.

Kép
timcsi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?