Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz, májgombóclevest, dupla bécsit, és 2 csokis palacsintát ettem. Ééééés ez mind belém fért :wink: . Julcsi békésen aludt végig, igazán jó kislány volt.

Zsófi, nagyszerű hírek. Jó újra-mozizást estére!

Kép
petne

jaj csajok tök aranyossak vagytok.páromat is behivtam nézze meg hogy röpködnek itt a jókivánságok igy ismeretlenül is de valójában mi mindannyian sorstársak vagyunk,nyulasz-köszi a ragacsokat Julika neked hányadikra sikerült szerintem jó doki a boga,majd csütörtökön csinálok egy tesztet ha ebbe a fene nagy hóba nem jelentkezik a mikulásom.
kistörpe

Szezso
A megfúrt fogadba evés előtt tegyél kis vattagombóckát, evés után meg alaposan takarítsd ki. Ha van otthon pici injekciós tűd, akkor akár kis Corsodyllal is át tudod mosni...
Vendég

Kistörpe
Mikulás már másfelé jár :wink:
Vendég

mabe szerinted kinek örülnék-persze hogy a gólyának,.
kistörpe

Kistörpe - nekem elsőre és másodikra is sikerült (az első várandósságnak sajnos a 22. héten vége lett) a második várandósságból van Janka! Én is szeretem Boga dr-t, bár lehetne kicsit beszédesebb! Simogasd sokat a pocakodat!!!!!!!!!!!!!! Drukkolunk!

Lábam - édeses vagytok, hogy nem felejtettétek el!!!!!!!!! Köszönet érte! Ma van két hete, hgoy levették a gipszet, kiderült, hogy 8 csavar van benne! Szóval olyan nagyszerű gyógytornászom van, hogy mankó nélkül megyek, s alig lehet észrevenni, hogy el volt törve egyáltalán. Persze nem leányálom a torna, de hihetetlen gyorsan haladunk!!!!!!!! Én meg ettől szó szerint szárnyakat kapok!!!! De kell is a felépülés, ápr. 4-én táncháztalálkozó lesz Pesten, ott már együtt ropnánk a lyánykámmal. Úgyhogy igyekszem!

Testvérkérdés - a hét végén megyünk örökbefogadási tanfolyamra, aztán jövő hét végén a másikra, elvileg húsvét körül listán is lehetünk. Olyan érdekes a gondviselés (emlékeztek, mi vallásosak vagyunk). Hétfőn a gipszlevételnél mondta dr. bácsi, hogy decemberben kiveszi a vasakat a lábamból, vagy előtte, vagy utána legyek kismama, merthogy altatásban lesz. Szerdán meg telefonáltak, hogy lehet menni tanfolyamra. Most egy kapu becsukódott, az idén nem érdemes próbálkoznunk lombikbabával, de kinyitott az Úr egy másikat, s elindult az öf ezerrel. Hát vagyunk mi odafenn szeretve nagyon!!!!!!!! Persze jövőre megyünk Győrbe babáért mindenképp!

Olyan óriási élmény a vonalzóitokat nézegetni - annyira melengeti az ember szívét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apáról szeretnék még egy cseppet panaszkodni - azt mondta képzeljétek, hogy rakjuk ki a bokámat hűtőmágnessel, próbáljuk meg mennyi fér rá. Meg néha terminek hív (a terminátor kedves becézése ez tőle). Szóval nem unatkozunk!!!!

Hajnóca - igen, Janka is kacsás. Majd belefehéredik a kis ujja, ahogy szorítja, van is ordítás, ha kiveszem a kezéből fürdés után. De mostanában ez általános - ordít, ha nem rámolhat, ha nem akar kiszállni a hintából, ha nem mászhat be a cserépkályhába, ha nem kalapálhat az edényekkel......no de erre vártam!!!!! Persze rikogat is , meg süti gyurma ujjaival a pogácsát! Meg kell zabálni!!!!!!!!!!!S rátok is erre vár kedves mindnyájan!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Hali!

12.cn, hő:36, 8, páfrány nuku.

Bea
Gratula a petezsákhoz!!!
:D

Mabe
Védőnő. :( De majd megneveled!!!Nehogy már okosabb legyen mint te! :D

Julika
Üdv itt újra! :D

Petné
Biztos jó volt végre kimozdulni! :D Többször kéne...ugye?

Csajok!
Közvéleménykutatás:
Nektek szokott lenni ill.. volt lombiknál 1.cn körül vv???

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Vkrissz: nekem 3. cn.-nél van.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vkrisz, nekem eddig még inszemnél is és lombiknál is mindig volt 1-3. napi vv.

Julika, én nem is tudtam a vetélésedről... :oops: Annyira sajnálom... :cry: De a Jóisten akkor ezek szerint már kárpótolt benneteket, és még fog is bőven!! :wink:

Kistörpe, előbb-utóbb tavaszodni fog végre, és akkor jönnek a gólyák!!! :wink:

Petne, tyű, pedig már nem is vagy kismami! :wink: De egészségedre! :mrgreen:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, írnék én, de most nem sok időm van. Valahogy a meló nem szűnő agresszivitással támad! Mintha mindenki azonnal el akarna intézni mindent, amíg még vagyok. Pedig május vége még odébb van! Annyira utálok már dolgozni... :?

Kistörpe, óriási drukk a pozitív teszthez!!!!

Enyim baba jól van, kb. 9 cm. Fotót nem rakok fel, mert annyira szar kép lett, alig látszik a baba.

Julika, én jót nevettem a férjeden. :lol: Nehogy a lelkedre vedd a bohóckodásait! :wink:

Puszikám, üdv újra itthon!!! Hajrá tüszőcskék!!

skrisz72

Julika,
a fürcsinél nálunk is ez megy. Én már megtanultam, hogy majd fürcsi uán és pelusozásnál úgyis talál magának más 'játékot".
Cserépkályha??? Te jó ég!! Jancsi hol van? de ott nem a banya kerül a 'sütőbe"? :lol: :lol:
Az edénypakolás nálunk is dívik. Hagyom azért, de bizonyos határokon belül. Apa nem is nézi néha jó szemmel, de inkább ezt csinálja, mint rosszaságot.
Az első falfirkánk már megvan. Gondosan 'eldugva", a sötétítő mögé, az erkélynél. :lol:
Nálunk inkább a sikítozás megy, de az is ultrahangon!! :lol:

Örülök, hogy a lábad ilyen gyorsan gyógyul és hogy az öf is egyenesben van.
Mindenképpen lenne öf? Akkor is, ha megszületne a kistesó?

Petne,
ti jól vagytok? Hogy megy a gyógytorna? Javul a helyzet? :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Puszi :D

Üdv újra itthon.Hajrá szurizás! Csodaszépek a képek, igen, Párizsra több idő kell.Nekünk egy hét nem volt elég, ezért szeretnék még egyszer visszamenni. :wink: Gondolom ti is.

Till :D

Szerdára drukkolok az UH-hoz!

Nyulasz :D

Neked pedig holnapra drukkolok, gyere majd a 3 picur képével. :wink:

Bea :D

Gratulálok a 6mm-eshez! két hét múlva csodaerős szívhangot fogsz hallani. :wink:

Mabe :D

Sajnálom a védőnénit.Hátha megváltozik,ha jobban megismer. :wink:

Kistörpe :D

Üdv itt, szerintem korai lehetett a teszt.

Zsófi :D

Örülök.hogy minden rendben találtak nálatok. Szépen egyszerre növögetnek az ikrek. :wink:

Krisz :D

Mekkora már a babád. :D Munka mondjon le!

Julika :D

Janka nagyon aranyos, s örülök,hogy a lábad is jobban van.

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

skrisz majd csütörtökön tesztelek előbb nem,veled mi van ....rana remélem az idei gólyák hasonlóan rajba fognak jönni mint tudod a méhék is,(lehet,hogy nem jo a hasonlat,de sebaj)
kistörpe

Julika79 :!: Vegre hallani rolatok is :!: Janka baba gyonyoruuuuu :!: :!:
Bea, orulok a jo hireknek :lol:
Szezso, Egerecske, Nyulasz, koszi a drukkokat :!:
katavirag

Szép reggelt mindenkinek!
Nálunk tegnap délután óta szüntelenül havazik, tiszta porcukor minden :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

csajok,kezdek megőrülni.mikor lesz már vége a télnek????
már nem bírom a bezártságot!
a szomszédban két fiú lakik :oops:
két kiskutyával,olyan szobacirkálók.a kutyák megállás nélkül ugatnak.ugatnak éjjel,ugatnak nappal.már lassan kezdek begolyózni.már beleépültek az agyamba.és arra nem képesek hogy az ajtót beolajozzák,sose alszanak kibe járkálnak és nyikorogtatják ezerrel!
hü..e b...zik!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Kép

Jóó reggelt :)

nálunk is esik folyamatosan, az utak borzalmasak :twisted:

Rana, Zsu, Törpi sok sok drukk

Vizkrisz ilyenkor miért mérsz hőt, ált. stimusban nem megbízható nem??
nekem 22. napon, és akkor gyógyi, stimu kiválasztva, és utána csak 3-5 cn. , de inkább 5. nap vv

Till neked beülti előtt, mikor néztek IR, és Pm-t??

Mabe sajnálom védőnénit
Jenei (klinika) ismered?

Szezso ez már a második, azaz kontroll lapar, elöző majdnem 8 éve, egy pvezetőm átjárható, remélem még most is, mert olvastam , hogy a sok stimu és punkció sem tesz jót.

Puszi olyan gyönyörű hekyeken voltatok.
A franciák milyenek??

minden akciózónak sok drukk

megyek lecsekkolom B. segítségével gyártott bébiket :)

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok! Már dolgozom ezerrel. Tegnap vasvillával hánytam a papírokat, hogy az iróasztalomig eljussak. :lol: :lol:

Nyulaszkám! Ugye ma mész? Nagyon kellemes mozizást, és várlak a hírekkel!
Bea! Örülök zsákocskádnak és kívánom, hogy jó nagyra dagadjon!!!!
Jaj, Puszika! Csodás lehetett nektek! :D
Szezsó! Jobbulást Neked! A fog valóban szörnyű dolgokra képes :( :(
Kistörpe! Itt is egy megadrukkoló! :D
Julika! Janka baba édes! Olyan jó olvasni a terveitekről, megkönnyeztem. Gratulálok az elhatározásotokhoz!
Zsófi! Tényleg nagyon egyformák az iker babáid! Gratulálok nektek! :D
Skrisz! Szép nagy már a babód! :D

Szurizók! Boldog szurizást!

Rana! Úgye mondanom sem kell?++++++++++++++++

Ami engem illet, tiszta kiütés vagyok, bokától tokáig, sőt még a feje bőrömet is majd levakarom :oops: Nagyon rossz, mert aludni sem tudok. Egyik pillanatról a másikra jött, bezzeg menni nem akar, és ember nincs aki ne tanácstalanul tárná szét a karját.

Kép
estike66

Ja itt is szakad tegnap óta a hó, de én vagyok a másik oldal. Imádom és tök feldob. :lol: :lol: :lol:

Kép
estike66

Törpi, remélem gólyainvázió lesz idén! :D

Lola, mindig azt hiszem, hogy a mi szomszédaink a legbunkóbbak, de ezek szerint nem. :(

Árnika! Milyen jó a vonalzód! És a fejek a várható hangulatodat mutatják az adott napokon??? :shock: :lol: :lol: Hőmet én is mérem, és sajnos most leesett. Mondtam is Apának, hogy sztem nem sikerült. (lásd www a hsz-om alatt) :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Estike! Kiütések mitől lettek????? :shock: :cry: Én is imádom ezt a fehér tájat. Gyönyörű.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt mindenkinek!

Utálom a havazást :evil:

Kistörpe
Kép

Julika
A férfiak már csak ilyenek :lol: :wink:
Hajrá kistesó!
Janka gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizkrisz
Remélem, sikerül megnevelnem...
Nekem volt 3. napon vv., abban a ciklusban indult a Deca... Amikor már kapja az ember a szurit, nem igazán érdemes nézni...(gondolom én)

Skrisz
Azért óvatosan a munkával!

Zsu
Hogy vagy?

Rana
Újabb para?

Lola
Várjuk együtt a tavaszt!

Árnika
Ismerem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(nekem is ő csinálta a lapart :wink: )

Dezsina, Puszedli, Katavirág
Bírja a pocitok a sok szurit?
Vendég

Estike
Kalcium... és olajos rázókeverék...
Valami allergia?
Vendég

Jujjj, Lányok, mennyit írtatok! :P
(1000 bocsánat, ha nem írok most Mindenkinek...)

Árnika,
december elején voltam Pm és IR kontrollon, és január 1-jén kezdődött a stimu...(a TSH 3,5 felett volt akkor, így dokinénim emellt a gyógyin)

Bea,
ez fantasztikuuuuus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D (nem is tudod, mennyire drukkoltam, szívből örülök Nektek!!! - dokinak pedig virtuális bokánrúgás megy!!! :twisted: )

Kistörpe,
Üdv itt, nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina, Puszedli,
hajrá szurik!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Ki van még akcióban?

Rana, Kobzoszsu,
megababaragik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(mikor teszteltek?) :P

tillidian

Katavirág,
Neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Szép napot!

Csodálatos fehér minden! Nagyon szeretem, de csak amíg esik....

Rana, hogy vagy parácska? :?:

Estike, nagyon rossz lehet. Nem használtál valami új tusfürdőt, testápolót, öblítőt, stb? :?:

Julika, csodaszép a pici lány! :D

Mabe, gratula a 11. héthez! Jól vagytok? :)

Dezsi??????? Hogy van a lelked? :?:

Lola, max. egy hónap, azt már "guggolva" is kibírod... :lol:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

sziasztok!

most megint bocsi, hogy biztos kihagyok valakit... :oops:

Nyulaszom!
nagyon várlak a szupi UH hírekkel! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! :)

Rana!
megagiga babaragacsok!!! és drukkhegyek!!!

Zsu!
Babaragacsok, drukkhegyek!!!!

Puszedli!
mi kb. együtt haladunk, úgyhogy hajrá szurik!!!

Katavirág!
hajrá kistesóproject!!!!

Mabe!
gratula a 11. héthez! Már csak egy hét a bűvős 12. ig :D
jelentem hasam bírja a szúrást, csak én nyafizok...

Zsófi!
gratulálok a két gyönyörű baba fejlődéséhez! Képeket újra szeretnénk! :wink:

Kistörpe!
üdv itt!!!

Vizkriszi!
nekem még sosem volt cn 1 nap vv.

Petne!
Tegnap én is kirugtam a hámból és ettem Somlóit... (+1 kiló mindjárt fel is ugrott :evil: )

Julika!
köszönjük a csodás képe!!! :) Kivánom, hogy minden sikerüljön, amit csak elterveztek! titeket tényleg figyelnek odafentről :)
dezsina

Rana
Kép
Vendég

mabe 86 köszi a gólyát csak a babát hiányolom belőle.aki drukkokat irt nekem,annak köszönöm.nálunk szakad a hó.szegény kicsi fiam annyira köhög,meg lázas is.
kistörpe

Már látom hogy kit is hagytam ki...

Till!
:D

Bea!
hatalmas gratula!!! :wink:

Egerecske!
köszönöm kérdésed... eddig nyugodt voltam (azt hiszem) de most egyre jobban izgulok!!! :D és ez nagyon jó érzés.
dezsina

Egerecske, Dezsina
Igen, 11. hét :lol:
Még egy hetet ki kell bírnom, hogy láthassam Bocikát :cry:
(vagy megint csináltatok egy soronkívüli UH-t :oops: ... úgyis kezdek aggódni, hogy ott van-e még az a gyerek... nem érzek semmit...)
Vendég

Mabe!
egy hetet csak ki kell bírnod!!! :D Bocika bent van! Ne aggódj :wink: :D (persze ahogy magamat ismerem, valószínűleg én már azonnal mennék egy soronkívüli UHUra.) :D :D :D
dezsina

Dezsina
Egy tart most vissza... esik a hó... :wink:
Vendég

Lyukas óra. :D

13.cn, hő:36, 7 és már volt páfrány.Nem bízok én ebben a mikroszkópban amúgy de lh tesztem nincs, aztán végülis nem tart sokáig megnyalni reggel. :)
Tegnap este is jó volt, ma is az lesz. :D

Árnika
Mivel a stimu le lett állítva, csüt-ön adtam magamnak utolsó szurit, pénteken volt uh és vv ami a 9.cn volt és volt 1db 12mm-es tüszőm, így már van értelme hőt mérni, hisz lesz spontán pé és kivi vagyok hogy mikor :D .

Till és a többiek
Én már nem is tudoom, hogy tsh vagy fsh...de gondolom azt érdemes megnézni az 1. napon , hogy lássák könnyen vagy nehezen vagy-e stimulálható.De úgy látom vkinek nézik vkinek nem.
Vagy csak azoknak akiknek tudják, hogy gond szokott vele lenni.
Majd leírnád akár priviben is milyen volt a stimud? :)

Rana
Figyeld holnap visszamegy az a hő!!!!CSak ma hideg volt, vagy ki voltál takarózva!Érzel vmit amúgy?Nem mintha számítana.Tesztelgess szépen...lássuk hogy változik, merthogy pozitív most is az tuti, nem? :) Drukkhegyek!!!
vizkriszisback

Mabe,
aranyos az új bocid. :lol:
Bocika meg odabent van a jó melegben, mert ő sem szereti a havat és inkább aluszik egyet. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

vizkrisz
FSH-t kellene nézetni az 1-3. napon... ha az magas, akkor nehezebb stimulálhatóságra, petefészek korai kimerülésére utalhat...

Hajnóca
Köszi!
Vendég

Sziasztok!

Julika, olyan jó téged olvasni. Tele van szeretettel minden szavad. Mi már listán vagyunk örökbefogadás ügyben, és bár Julcsi megszületett, maradunk is. Az az egy dolog keserített el egy kicsit, hogy azt mondták, ha valakinek van vér szerinti babája, nem fogadhat örökbe újszülöttet – legalábbis nagyon kicsi rá az esély. A tanfolyam egyébként szerintem nagyon jó lesz, persze biztosan függ az előadóktól, a miénk nagyon hasznos volt.

Vkrisz, igen, jó volt kimozdulni. Én egyébként eléggé otthon-ülős fajta vagyok, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy jól elvoltam otthon is. Most mégis hiányzik a „kint”. Furcsa dolog 4 fal közé záródni. A picivel még nem nagyon akarok menni sehová egyedül (nem vezetek, és a BKV-t nem merném megkockáztatni influenza idején), itthon meg egy pillanatra sem hagyhatom. Hétvégenként az már óriási program, ha én mehetek le a közértbe vagy a patikába. De majd meglátjátok hamarosan :wink: !!

Krisz, gratulálok a 9 cm-es babádhoz!

Hajnoca, köszi a kérdésed, a gyógytorna egyre viselhetőbb, Julcsi már csak akkor sír, amikor olyan helyeket, pontokat masszíroznak, ami fáj neki. Látványos javulás még nincs, de talán többször próbál arra az oldalra nézni, ahová nem nagyon megy neki (vagy csak én reménykedek ebben, és ezt vélem látni :oops: ?).

Kistörpe, drukkok csütörtökre.

Zsu, Neked is közeleg a tesztelés ideje. +++++++++

Alle, itt is fehérbe borult a táj. Julcsival kiálltam az ablakba, és tátott szájjal figyelt.

Árnika +++++++++

Estike, ezeket a kiütéseket említsd meg a dokidnak!

Dezsi, Puszi, Katavirág, tüszőnövesztőket küldök!!!

Rana, ragacsokat küldöm.

Nyulasz, gyere ám gyorsan az UH hírekkel!!!!

Dezsi, somlói? Hmmmm, de ennék én is!! Megagigadrukkok holnapra.

Mabe, no para. Persze, hogy ott van.

Kép
petne

HaHÓÓÓÓÓ!!!!

Estike: még ilyet? És viszket nagyon?

Dezsina: igeeeeeeeeeeen! Dejóóóóóóóóóóóóó!

Mabe: még bírja a pocim. :wink:

Vkrissz: a tsh az a pajzsmirigyet nézni.

Pussssssz.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!
Megjöttünk az uhuról,hááát,ketten vannak,mostmár tuti.Ők viszont nagyon egyszerre haladnak,58-58 mm a crl.Viszont nagyon mérges vagyok magamra,mert már kétszer voltam a volt MÁV-ban Hajdú dr-nőnél,hogy hogyan fejlődnek,és a múltkor mondtam neki,hogy ezen a héten amikor jövök,akkor szeretném ha ő csinálná a genetikai uhut,és kérdeztem a kórházba,vagy az Istenhegyi útra menjek-e.Azt mondta tök mindegy,aztán végül a kórházba mentünk.De asszem ez nem az a vizsgálat,amit itt többen is csináltattatok,igazából a tarkóredő méretre ennyit írt 1,9-1,3 mm(norm)Orrcsontok láthatók.
Most akkor milyen vizsgálat maradt le?Ó,és kértem képet,de azt mondták nem tudnak adni :twisted:
Na,itt mérgelődök...

És drukkok mennek mindenkinek!
Vendég

Nyulaszom!
8)
dezsina

Nyulasz, nagyon örülök. Ne mérgelődj a kép miatt, nem éri meg.

Kép
petne

Ja, és nem maradt el vizsgálat, a kötelezőt megcsinálták. Az Istenhegyin vért is vesznek és abból is megállapítják a kockázati arányt, nem csak az UH-ból. Ennyivel több és biztosabb, valamint kapsz egy képet és az egész vizsgálatról DVD-t. Jó sok pénzbe kerül, de szerintem saját magad megnyugtatására érdemes azt is megcsináltatni, ha megengedhetitek magatoknak.

Kép
petne

Nyulasz: a lényeg, hogy 2 nyúlbogyó jól van, képet majd kapsz legközelebb!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz, nagyon szomorú vagy???

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nyulasz
A két nyúlbogyó tökéletes, egészséges :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Mabe, te egészségügyisek gyöngye, hát hol lenne az a kis bocika? :lol: Remélem, sikerül gyorsan megnyugodnod! (Én is paráztam ám mindenen. :oops: :roll: )

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nahát, miért nőtt szarva a cicádnak, Mabe?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Nyuszibogyó, hívd fel az Istenhegyi Géndiagnosztikát, hogy tudnak-e soron kívül fogadni egy vérvételre. Ott odaadod az UH eredményt a biológus csajnak és a kettővel együtt már megvan a kockázati számod.

Estike, azért óvatosan a melóval, mert fenéken billentelek!

Zsu, Rana babaragik mennek!

Puszedli, Dezsina nagy kövér tüszőcskéket kívánok, sokat!!

Dobok egy táblát is:

Kép

skrisz72

[quote="egerecske"]N írta:egerecskeahát, miért nőtt szarva a cicádnak, Mabe?

Az nem is cica :cry: :cry: :cry: :cry: Nem látod, hogy az egy BOCIKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nyuszika
Ha bizonytalan vagy, akkor egy alapos, akár 3/4D-s UH
(vérvétel ikreseknél nem igazán értékelhető... ráadásul nálad az eredményt befolyásolhatja, hogy kezdetben 3 bogyó volt :cry: )
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?