Sziasztok!
Köszönjük a dicséretet, azt hiszem, én mindenfajta elfogultság nélkül állíthatom, hogy ez a fiú valami gyönyörű...
tabati: Igen, elaludt a fürdés közben.. .Imádja, úgy elengedi magát, hogy legtöbbször bealszik.... Ja és volt már olyan is, hogy belecsurizott a vízbe...
Tesxtilpelus: nekem egyáltalán nem jelent többlet melót. három naponta kell mosni, együtt mosom a ruháival, annyi plusz van vele, hogy amikor kiveszem alóla, akkor kiöblítem, egyébként egy vödörben tárolom őket mosásig. Nem kell sem kifőzni, sem vasalni őket... Éjszakára is textilt használunk, csak más fajtát, de ez kibír akár 12 órát is anélkül, hogy átázna... A védőnő szerint az nagyon jó, mert általában az eldobhatók sem bírnak ennyit. Mi a kórházban liberót kaptunk, itthonra is vettem egy csomaggal, de nekem nem vált be... állandóan átázott a baba, meg kifolyt mindenhol... a textilt egy hét alatt megtanultam rendesen feladni, azóta semmi baleset.... És még környezetbarát is....
Képzeljétek, tegnap voltunk 3 hetesek, ennek örömére megmértük az Úrfit. 3910g
!!!!
Ahhoz képest, hogy 3000g-mal jöttünk el a kórházból (ennyivel is született, két nap alatt visszaszedte!), két és fél hét alatt majdnem egy kilót hízott!!! Jó kis szívókája van...
Tabati: én bizti nem bírtam volna ki, hogy ne tudjam a nemét!!! De azért izgi lehet így várni.. Még nagyobb a meglepi!!!
Nevek vannak már? Hihetetlen, hogy már neked is alig 4 hónap van vissza! Hipp-hopp itt lesz, meglátod! Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek!!!
Tényleg jó lenne, ha a többiek is jelentkeznének! Legalább egy helyzetjelentés, vagy valami.....