Sziasztok!
Julika, olyan jó téged olvasni. Tele van szeretettel minden szavad. Mi már listán vagyunk örökbefogadás ügyben, és bár Julcsi megszületett, maradunk is. Az az egy dolog keserített el egy kicsit, hogy azt mondták, ha valakinek van vér szerinti babája, nem fogadhat örökbe újszülöttet – legalábbis nagyon kicsi rá az esély. A tanfolyam egyébként szerintem nagyon jó lesz, persze biztosan függ az előadóktól, a miénk nagyon hasznos volt.
Vkrisz, igen, jó volt kimozdulni. Én egyébként eléggé otthon-ülős fajta vagyok, illetve inkább úgy fogalmaznék, hogy jól elvoltam otthon is. Most mégis hiányzik a „kint”. Furcsa dolog 4 fal közé záródni. A picivel még nem nagyon akarok menni sehová egyedül (nem vezetek, és a BKV-t nem merném megkockáztatni influenza idején), itthon meg egy pillanatra sem hagyhatom. Hétvégenként az már óriási program, ha én mehetek le a közértbe vagy a patikába. De majd meglátjátok hamarosan
!!
Krisz, gratulálok a 9 cm-es babádhoz!
Hajnoca, köszi a kérdésed, a gyógytorna egyre viselhetőbb, Julcsi már csak akkor sír, amikor olyan helyeket, pontokat masszíroznak, ami fáj neki. Látványos javulás még nincs, de talán többször próbál arra az oldalra nézni, ahová nem nagyon megy neki (vagy csak én reménykedek ebben, és ezt vélem látni
?).
Kistörpe, drukkok csütörtökre.
Zsu, Neked is közeleg a tesztelés ideje. +++++++++
Alle, itt is fehérbe borult a táj. Julcsival kiálltam az ablakba, és tátott szájjal figyelt.
Árnika +++++++++
Estike, ezeket a kiütéseket említsd meg a dokidnak!
Dezsi, Puszi, Katavirág, tüszőnövesztőket küldök!!!
Rana, ragacsokat küldöm.
Nyulasz, gyere ám gyorsan az UH hírekkel!!!!
Dezsi, somlói? Hmmmm, de ennék én is!! Megagigadrukkok holnapra.
Mabe, no para. Persze, hogy ott van.