Új privát üzeneted érkezett!

Annamari
Nem tudom, hogy magas-e....talán egyszer mértek magasat...de az is ugrálhat ide-oda.
Mindenesetre nem nagyon áll fenn nálam a hiperstimu veszélye.Inszemeknél is 4-6 tüsző lett, így a lombikoknál eleve azt hittük, hogy vagy 10 vagy több lesz.Valamiért nem így lett...lehet másfajta szurik kellenének vagy mittudomén.

Pusz
Most hajat vágok páromnak, aztá kilépünk a városba...bocs csak ennyi voltam.
vizkriszisback

Annmari,ja,hát az ott van a vonalzómon :lol: 12 hetes 1 napos :wink:
Kisbuta,emlékszem az ugrálásos hisztidre,szerintem meg is írtad :lol: :lol: :lol: ...én is valahogy így képzeltem az utró elhagyását...jobbulást a felfázásra!
Vendég

Naaa látod milyen szétszórt vagyok? Pedig ezt a terhesekre szokták mondani!
Vendég

Annmari, :D
...csajok,lassan hazaér apa a gyrossommal,úgyhogy lépek...
Vkrisz,bulizzatok amíg lehet :wink:
Vendég

Nyulasz
Jó étvágyat! :D Mi is gyrost akarunk kint enni!
Írnál majd a protokollodról?

Ó!Laptetős lettem! :lol:
vizkriszisback

Apa haja kész.Épp zuhizik.
Ja, amúgy kaptam ma egy rózsát. :D Olyan fehéres...nagyon szép. :D
Még befejezzük a Mr és MRS Smith-t, azt néztük hajvágás közben, tökre csípjük Brangelináékat ebben a filmben...persze csakis angolul! :D Én előveszem a bicajom, rágyúrok a késői vacsira. :D

Szép estét!Pusz!
vizkriszisback

Rana, jobbulást.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Nyulasz: nagyon drukkolok a legkisebb Ugrifülesnek :wink: milyen volt a gyros? Jól esett?

Vkrisz: sajnálom a leállított stimut :-( lehet, nem olvastad, múltkor írtam egy szuriról (Pergoveris), ami ugyan jóval drágább, mint a Gonal pl., de Tapolcán adták olyanoknak, akik előző stimukra alig reagáltak (2-3 tüsző, elmaradt beültetés - ettől a szuritól pedig 10 körüli tüszőszámuk volt.)

Dezsi: mikor mész tüszőnézőbe? Hogy szalad az idő, már itt tartasz te is! :-D

Till: gratula az ikrekhez!!! :-D

Bea: nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Voltál UH-n tegnap?????

Rana: végülis milyen infúziót kaptál tegnap? Nagyon drukkolok!

Zsu: Neked is mennek a drukkok!

Zsófi: lehet (spontán, Utro nélküli terhességnél is) barnázás abban az időszakban, mikor a méhlepény átveszi a hormontermelést. Azóta sem volt semmi, ugye?

Kisbuta: durva a felfázásos sztori :shock: azért ez nem játék...

Skrisz: holnap mész, ugye? Majd számolj be! :-)

Tegnap én is az ügyeleten kötöttem ki, de én a fogorvosnál. Gyökérkezelés. Utána annyira fájt, hogy be kellett vennem egy Algopyrint, mert a hőm is elkezdett felkúszni. Holnap még jelentkeznem kell egy tömésre :roll: Ma már jobb, alig érzem, de most reggel is majdnem 37,5 a hőm :roll:

Szép napot! Itt tombol a szél, már 3. napja :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, Zsófi
nekem is kellett dugdosni az utrot.
A méhlepény csak kezdi átvenni a 12. héten a termelést épp ezért kell ebben az időszakban jobban vigyázni.
Mert az egyik még nem, a másik meg már nem termeli teljesen.

Mindenképpen kell a levezetés az utróból.!!! :) :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz és Bea, drukkolunk a cseppecskéknek mindhárman!

Rana és Zsu, babaragacsok mennek!!!!

Dezsina, boldog szurkálást! (ki szurkál még? Elfelejtettem... :oops: )

Estike, a telefont remélem kihúztad a falból! Nagyon drukkolok!

Szezsó, de legalább a védőnő pozitív volt. Mondta, hogy pénteken menjek be hozzá, néz vizeletből gennyet, hogy tényleg elmúlt-e a dög.
Jobbulást a fogadnak!!!

Idő: nálunk egy fia szél se volt, csak esténként havazik, hogy napközben legyen minek olvadnia ezerrel. Így hó sincs.

Pusszancs.

Kép
kisbuta

SEGÍTSÉG! 38,4 a hőm :-( úgy tudtam, hogy Algopyrin mehet, de most mondta valaki, hogy inkább paracetamolt vehetek be :?
Jelenleg Belladonna 9 Ch-val próbálkozom, meg nagydózisú C vitaminnal (1000 mg). Bízom benne, hogy ezek leviszik, de ha nem, be kell vennem valamit.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,algopyrint bevehetsz.Jobbulást!
Vendég

Zsu,Rana zebracsorda megy!!!
Dezsiiiii,tüszinövelők!
Vkrisz,írok az antagonistáról.Elötte nincs se fogigátló,se szuri.Ciklus első napjától megy a gonal,nekem 300 ment naponta,aztán 6.napon uhu.Ha elértek egy méretet a tüszők,akkor onnantól reggelente kapsz cetrotidot,ez megakadályozza az lh megugrást,így a nagyobb tüszők megrepedését,és esténként még plusz gonal a kissebbek megérlelésére.Aztán repesztő,és innen minden ugyanaz.De utána kéne nézned annak a szurinak,amit Szezsó ajánlott,én még nem hallottam róla,de jól hangzik.
Ja,Szezsó,nem lett végül gyros...pedig jólesett volna :lol: apa evett egyet,és azt mondta förtelmes volt,úgyhogy neke nem hozott.Volt helyette magyaros vajkrémes zsömi,sok lilahagymával.
Pusszantás mindenkinek :wink:
Vendég

Kukackám,barna elmúlt?
Bea,mikor mész legközelebb?Drukk :wink:
Vendég

Sziasztok!
Zsófi, Kisbuta, Szezso:
Kép

Úgy látszik, végigsöpör a kórság a topikon: nekem is sikerült megfáznom. Persze nem magamért aggódom, hanem a picikékért. Már úgy érzem, nincsenek velem... :cry: :cry: :cry:
A többiek meg vigyázzanak magukra nagyon!!!

Szezso, magnéziumos infúziót kaptam. Jobb is, mert mára elfogyott a Magne B6-om. :roll: :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="szezso"][ írta:szezsosize=150]SEGÍTSÉG![/size] 38,4 a hőm :-( úgy tudtam, hogy Algopyrin mehet, de most mondta valaki, hogy inkább paracetamolt vehetek be :?
Jelenleg Belladonna 9 Ch-val próbálkozom, meg nagydózisú C vitaminnal (1000 mg). Bízom benne, hogy ezek leviszik, de ha nem, be kell vennem valamit.

Inkább Algopyrin... és egy langyos zuhany...
Vendég

Rana,
jobbulást, és ne légy negatív paramami!

Szezso,
védőnőt vagy dokit nem tudsz elérni, hogy mit lehet ilyenkor bevenni? A paracetamolnak májkárosító hatása van, még felnőtteken is, nem tudom, jó ötlet-e a baba máját is kitenni neki?

Kép
kisbuta

Rana
Elfenekellek! Tessék pozitívan gondolkodni!
Lehet, hogy jó is a megfázás... az immunrendszered a vírusokkal hadakozik... és nem a kiscicákkal foglalkozik :wink:
Vendég

sziasztok!

Szezso, Rana! Jobbulást!
Rana++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azért ne add fel!

Kisbuta Neked is mennek a baciűzők!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi Remélem eltűnt a barna!!!!!!!!!

Vkrisz Nagyon sajnálom! remélem legközelebb több sikerrel jártok, és a beülti is sikerül!

Nyulasz, köszi a drukkot!

Zsu! Drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi tegnap voltunk a nőgyógyászomnál, határozottan ő sem tudott semmi biztosat mondani.
Ketten voltak benn orvosok, mindkettő szerint van ott valami, az enyém megkérdezte a másiktól, hogy szerinte is egy petezsák az ott, de azt irta a kartonomra, hogy gesztrális gyűrű egyértelműen nem bizonyitható.

Holnap lesz 5+4, ha nem lesz petezsák, szerintem vége,nem reménykedek tovább.
Csak azt nem értem, ha nő valami a méhemben, mi más lehet?????????? És ilyenkor mit szoktak csinálni?

Üdv: Bea
bea1979

Bea
Nekem 5+6-nál 5,7mm-s embrió látszódott az UH-n.
4+6-nál (ET+17)volt az első UH... akkor 4 mm-s petezsák volt...
Vendég

Bea! Sajnálom. :cry: Sztem is egyre kisebb az esély, hogy baba van, de azért amíg egy pincurka remény van, ne add fel! Léleksimit küldök. :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,már miért ne lennének veled?Tesztelést mikorra tervezed?
Bea,drukkolok továbbra is++++++++++++++++++++++++
Vendég

Rana, jobbulást!

Szezso, Algopyrint vagy Aspirint vehetsz be nyugodtan, és persze a Belladonna is mehet. Ami nekem bejött a terhesség alatt, az a langyos zuhany. Mindenképpen vidd le a hődet 38 alá, mert a láz nagyon nem jó, annál bármi jobb.

Bea, azért még ne add fel!!

Többieknek is mennek a mindenféle-drukkok ++++++++++

Kép
petne

Hali!!!

Szezso, Rana
Jobbulást!!!És no para...minden rendben lesz!!!

Nyulasz
Szóval az antagonista csak annyi, hogy jó nagy adag cucc az első naptól? :D

Bea
Hát addig nem mondok semmit amíg nincs biztos....de az a valami biztos babóka...rosszabb esetben csak megállt a fejlődésben.De reméljük nem!Drukkhegyek!!!

Bennem az a gondolat érlelődik, hogy kérek a kövi ciklus 1. napjára időpontot majd a Kaáliban vv-re, hogy megnézzük hogy is van az az fsh. :shock: Bezélek a dokimmal halál komolyan, hogy most akkor mit lehetne...bízhatok-e még benne, lehet-e az a másik szuri vagy az antagonista és ha azt mondja, hogy nem...akkor megmondom neki, hogy akkor váltásra kényszerít ezzel.MErt ha ezeket ki tudom "csikarni" belőle, ill. ő is ezt javasolja, akkor lehet nem érdemes váltani, mert ez közel van, mostmár tuti jobban fog vele foglalkozni...stb.Nem muszály, hogy induljon a stimu a kövi cilkusban,mert ugye ő egy hónap pihenőt javasolt, de legalább lecsekkolnánk a hormont és megbeszélnénk hogyan tovább.
vizkriszisback

Vkrisz!

Már írtam hogy én is nehezen vagyok stimulálható,2 stimuból még egyszersem volt beülti!

Most a jövőhéten kezdem a szurit mensi 2.napjátol 225NE Gonallal kezdek + 2x1 szem closti! Kíváncsi leszek produkálok-e valamit!

Rana!

Mi ez a hozzáállás????????, Már miértne lennének veled! Tessék bízni mert mi most eggyütt leszünk kismamik 2-3 hét eltéréssel!
A vírusokkal vigyázz!
Vendég

Nyulasz! Egyelőre felesleges tesztelni egy darabig, mert még holnap be kell adnom 1/3 Ovitrelle-t. (2 naponta adtam be 1/3-ot) Gondolom beletelik pár napba, mire ez kiürül a szervezetből. Addig meg biztos pozitív lenne a teszt. Most vagyok ET+4 napon, sztem 5 napot mindenképp várnom kell még, de lehet, hogy az is korai. :? Vérvétel 25-én.

Rendben Annmari, de akkor kérlek mutass példát az optimizmussal: igenis lesznek szép petesejtjeid. Nem veszed fontolóra azt a szurit, amit Szezso említett mostanában???

Vkrisz, sztem jól kigondoltad! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso!
Neked hogy kell elhagyni az utrót?? Jobbulást!!!

Kisbuta!
Én sem drasztikusan hagytam el, hanem ahogy a doki mondta minden nap 1-el kevesebbet kellett használnom. Barna addigra jött, mikor már csak napi 1 volt.

Hajnoca!
Hát dokit csak holnap tudom hívni. Ma már nem használtam, mert elvileg nem kellett. Vagy használjak? Na de mennyit?

Amúgy este és délelőtt is volt egy kevés, most délután még nem. Ugye a Babáknak nem lehet tőle baja???? :roll:

KépKép
zsófikukac

Rana semmi negatív gondolat, mert elszaladok hozzád, és kapsz :lol:
Babucik most fészkeltek be! Amúgy táptalajjal együtt rakják fel Őket, annyira hogy nekem a folyadéktól volt olyan fotó amin egybemosódtak.
Akkor már nem kell menned infuzióra???

Vizkrisz sztem decat az endo miatt adott. Spontán van peteérésed?? mert ismerek olyat akinek szóba jött ez is, hogy azt veszi ki.
írok privit

Intézetváltás: Régen Én is gondolkoztam rajta , ált. mindenkinek az válik be ahol a baba összejön. Én mondjuk ha mennék innen, akkor Győrbe (Kőrösi)
De tudok olyat is aki onnan jött debibe, vagy aki innen ment oda.
Mi úgy beszéltük, hogy akkor van értelme ha nem bízok a dokiban. nehéz ügy :?

kismamiknak pocaksimi, akciózoknak drukk

itt fúj szél, és olvad-lesz sok latyak :twisted:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Rana!

A Pergoreris-re gondoltál? Igaz én még nem is hallottam róla de kiírtam magamnak ,hogy elne felejtsem és ha nem fognak beindulni a tüszők mindenféleképp rákérdezek!
Vendég

Jaj, Árnika, Mabe, akkor jobb, ha összeszedem magam! :lol: Amúgy most szundítottam egy fél órát az Utróval meg ettem fini (lilahagymás!) krumplisalit, ittam mézes kamillateát, és mindhárom nagyon jót tett a lelkecskémnek (no meg a testecskémnek is). No meg a virtuális seggbebillentések is. :D
Szerdán még megyek infúzióra, de nem tudom, később kell-e még menni, tudod B mindig az utolsó pillanatban mondja meg, mi a kövi lépés. Azt se tudom, Ovitrelle kell-e még...
Amúgy én is gondoltam már rá, hogy az egyetlen spontán érő petikét szívják le, és vagy azt tegyék vissza, vagy fagyasszák le (tudom, hogy egyet nem fagyasztanak, de bizti vannak kivételes esetek...), és spontán hónapokban összegyűjtögetek mondjuk kettőt-hármat, és azokat ültessék vissza. Nincs stimu, nincs kockázat (ha nincs pé akkor max várni kell egy hónapot), amibe meg mondjuk a szurik kerülnének, azt kifizetem a Kaálinak a fáradozásaikért.... Na mit szóltok? Persze csak majd ha kistestvér kell! Úgy 1.5-2 év múlva! :wink:
Jöhetsz amúgy Árnika, de csak ha nem verekedni jössz! :wink: :lol: :lol:

Annmari, igen, a Pergorevisre gondoltam. Legközelebbi stimumnál (lásd kistestvér) én is említeni fogom a dokinak. 10 petesejt! Az nekem álom! Neked amúgy van spontán péd? Mert esetleg nálad is felmerülhetne, amit Árnika javasolt, én meg merészen továbbgondoltam..... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Árnika nézem a másikon, hogy most inszemre mennél?? Hogyhogy??? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Árnika
Nekem spontán mindig van pém.
A decat valóban az endo miatt adta azt mondta. Van benne logika de nekem nem használ az mostmár tuti.

Te hova jársz?
Nekem Fekete az endós dokim mindig a győri Kaálit ajánlgatja, Kőrösit sztem...de nekem Győr eléggé megoldhatatlannak látszik...na meg ha ezzel a dokival meg tudom csináltatni amit akarok...akkor minek?
Az egyik hibája ennek a dokinak sztem az volt, hogy nem csinált vv-t az 1. napon,csak az előző ciklus 21. napján volt vv és uh, ahol minden rendben volt, az fsh is 2 volt. Ha viszont ott minden rendben lett volna, akkor kérdés lehet-e őt hibáztatni a deca miatt???
vizkriszisback

Rana!

Az elmúlt 3 hónapban folyamatosan csináltam az LH tesztet, 10.naptol 16.ig és volt nagyon erős pozi tesztem.
Ezért bízom benne hogy most ilyen dózissal többet prudukálok!

Ez a spontán pete leszívás nagyon jó ötlet, szabadalmaztatni kellene!

Így nem kellene több százezret kidobni az ablakon!
Hidd el ezen már én is elgondolkoztam,hogyha össze gyűjtenénk ezeket ,mennyivel jobban járnánk!
Az én ciklusommal soha nem volt gond,szinte óramű pontosságggal jön meg és mégis itt tartunk!Minden eredményem kiváló egyedül az FSH sz@rakodik és ezért nem jutok előbbre!
Vendég

Rana!
Hogy érzed magad??? +++ Mikor tesztelsz???

Krisz!
Hátha direkt történt így és spontán megcsináljátok azt a kis Babyt!!!

Na mivel Ti is úgy gondoltátok, hogy utró alhagyástól van barna, ezért úgy döntöttem, hogy még egy-két hétig folytatom, nálam biztos drasztikus volt a leállás. Gondolom ezzek bajt nem csinálok, végülis Nyulasz is bőven a 12. héten túlig nyomatja. Aztán ha visszajött a dokim a síelésből megkonzultálom vele. :lol:

KépKép
zsófikukac

Vkrisz,igen,nekem ennyi volt a változás,én is azt hittem,egészen más stimuról van szó,de a lényeg majdnem ugyanaz,mint a shortnál.
Rana,én fél ovitrellt kaptam még et+6-on is,aztán másnaptól teszteltem,hogy lássam hogyan ürül ki a szuri.2 napig tök egyforma volt a teszt,aztán nemhogy halványodott volna,hanem erősödött.Én is úgy számoltam,ha feleződik 40 óránként a szuri hcg-je,akkor még a vv napján is jó soknak kéne láttszódnia,de a doki szerint nem.És ha mellé jön még a te hcg termelésed,akkor tényleg csak erősödni tud.Ha már úgyis beszereztél teszteket,mit veszíthetsz :D különben lélekmelengető pozitívat tesztelni,még akkor is,ha tudod,a szurit mutatja,de mégis sokkal bizakodóbb vagy...persze rád bízom! :wink: Lényeg,hogy ne parázz!!!
Kukackám,akkor te nagyon hamar elkezdted csökkenteni,ha 12+2-őn volt az utolsó szem.Tuti ez a ludas,dugdoss még egy kicsit szerintem.Babáknak bizti nem lesz baja,de lehet,hogy te még nem termelsz elég progit,főleg ahhoz a dózishoz képest,amit eddig kaptál.
Vendég

Rana drukkolok itt csendben neked, de annál erősebben.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Nyulasz!
Úgy kellett csökkentenem, hogy minden nap eggyel kevesebbet. 6-5-4-3-2-1 és hétfőn kezdtem, mikor el lettünk bocsájtva Tapolcáról. Most pár napig használok 2x2-t és lassabban csökkentem.

KépKép
zsófikukac

Nyulasz! Én is így gondoltam! :wink: Mármint hogy pisilek egy pozitívat, ami egyre erősödni fog!!!! Már most úgy izgulok, hogy majd' kiesik a szívem.... Az ovitrelle az rásegít a megtapadásra / megmaradásra, ugye???? "Kérjek" még a dokitól???? :roll: (Csak mert van, aki alig kap, van, aki meg tök sokat beülti után)

Zsófikám, lásd fentebb. :D

Baba, aranyos vagy! Kép De nem kell "csendben" drukkolnod, jöhetnél ám gyakrabban is!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Közben rájöttem, hogy szita az agyam és vak is vagyok! Bocsi... :oops:

KépKép
zsófikukac

Rana,én is úgy tudom,hogy rásegít,de szerintemnem kell kérned ennél többet :D én is izgulok veled,szóval mikor is kezdesz tesztelni? :lol: :lol: :lol:
Kukacka,majd meglátod,ha totál elmúlik az utrótól a barna,akkor az volt a ludas...miért nem beszélsz a tapolcai dokiddal?Biztos megérti,hogy a nődokid síel,te meg aggódsz...nyugodtan hívd fell holnap,az a tuti,de az utróval biztos nem ártasz :wink:
Vendég

Mondjuk kedd reggel (ET+6).... :?: :?: :?: :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
Így gondoltam én is! És holnap megyünk Hajdú drnőhöz, őt is megkérdezem. :lol: Te mikor is mész hozzá???

Rana!
Én drukkolok a tesztezm akármikor csinálod is. Skrisz kapott vissza blasztót, ő mikor tesztelt először?

KépKép
zsófikukac

Úgy emlékszem, ET+6-on tesztelt először ő is, de neki nem volt Ovitrelle..... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Tesztelgess csak!Azért van annyi teszted! :lol:
Te miért kapsz infúziót?Mondta a dokid vagy csak úgy??? :shock:

Zsófi
Itt is írom, hogy "Dugdosd!"mást úgyse lehet... :oops:
vizkriszisback

Rana
A beágyazódás 4-5 napig tart és az ovulációt követő 12. napon fejeződik be... :wink:
Vendég

Vkrisz, dokinál rákérdeztem, mivel lehetne még segíteni a megtapadást (szurira vagy gyógyira gondoltam). Erre mondta, hogy menjek be infúzióra.
Remélem, beduplacsíkosodik innentől kezdve az ÖSSZES hcg-tesztem, ami csak van!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Meg persze a tiéd is! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kukacka,
szerintem néhány napig 1 szemmel kevesebbet mint eddig, aztán megint. ... vagy úgyis megfogja mondani a doki, hogy smint.
Asszem valahogy úgy szedtem, hogy 3x2, aztán 2x2, 2szem.
De ez lehet el tartott vagy 1,5 - 2 hétig is.
Addigra a méhlepény már fogja rendesen termelni a hormonokat. :) :)

Rana,
fő a + hozzállás!! :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Halihó

Köszi Mindenkinek a jótanácsokat, mostanra sikerült levinni a lázam 38 alá. Holnap reggel irány a fogorvos, este meg a házidoki. Lehet, hogy az egész a fogam miatt van (bár abszolút nem fáj), mert amúgy semmi bajom, csak ez a láz :roll:

Zsófi: nekem azt mondták, először is csökkentsem le a 3x3 Utrot 2x3-ra, majd addig tartsam ezt az adagot, míg el nem érem az utsó dobozt. Onnantól napi eggyel csökkenteni. 4 dobozzal írtak fel, úgy számoltam kb 13+2-n lenne az utolsó utro-s nap. De én még nem mertem csökkenti :oops:

Rana: nyugi, most babás leszel :wink: lesz egy rahedli pozitív teszted, napokig mutogathatod nekünk :-)

Bea: drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon...

Vkrisz: kíváncsi vagyok, mire jutsz a dokival...Azt hiszem Mnzsani anno pont azt mondta, elég káoszos mostanában Győr :roll:

Nyulasz: magyaros vajkrémet én is imádom, de paradicsommal :wink:

Annmari: drukk, hogy a Closti-Gonal párosítás bejöjjön :-)

Szép estét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?