Sziasztok Lányok!
Megpróbálok jönni,amíg Gréti alszik!
Van egy pár restanciám,előbb rendezem őket!
Pandácska,
Dórinak utólag is Nagyon Boldog Szülinapot és Névnapot kívánunk!
Véda,
Neked is utólag nagyon Boldog Névnapot kívánunk!
Jucmuc,
Davidnek is nagyon Boldog Szülinapot kívánunk utólag is!
Valamiért nem tudom átméretezni a képeket, nézzétek el Nekem!
Fanni,
jaj,nagyon helyesek a fiúk az ülésekben! Na,mostmár számomra se hasonlítanak egymásra!
Hozzátápival hogy álltok? Viriről tudsz valamit?
Boni,
Zsigi is nagyon cukker! Fürdető karikát használjátok?
A forgást meg fogja tanulni vagy lehet azóta tökéletesítette a tudományt?
Látom a vonalzód!
Fogsz tesztelni??? Hajrá hajrá!!!!!
Fendike,
Máté nagyon ügyi! Gondolom jó fáradt lehetsz,mindig figyelni kell. Napközben azért alszik?
Katica,
Léna baba hogy van? Gréti is cicin aludt el kb. 4 hónapos koráig este, de van mikor most is,ha nagyon nagyon fáradt,de igyekszem úgy letenni,hogy ébren legyen! Én úgy szoktattam le,hogy amikor már láttam,hogy aludna el,akkor cumit raktam a szájába és megvártam,míg elalszik. És így szép fokozatosan elértünk oda,hogy ébren tudtam letenni.
Donika,
nálatok is mindjárt szülinap!
Zsombi mit kap végül? Te csináltál Neki tortát? Milyet?
Petit,
Laura hogy van? Remélem meggyógyult már. Nemsokára bölcsi ugye?
annyira gyönyörű kislány!
Gömböcske,
ok várom,ha lesz időd!
Icsilya,
írtatok itt egyszer az atópiás ekcémáról, Fendike Mátéjának volt. Az milyen? Gréti könyökén és bal lábszárán piros,száraz foltok vannak! Szerinted az az ? Mivel kenjem Neki? Köszi,előre is!
Remélem írtam mindenkinek!
Gréti tegnap délután nagyon carul volt. Ebéd és uzsi is kijött belőle a slájmmal ( nem tudom,hogy kell írni) együtt. Hiába szívom az orrát lefolyik Neki és egy idő után kihányja,ami nem lenne baj,ha nem kajával együtt jönne ki. Nagyon el vagyok kenődve!
Holnap azt hiszem visszaviszem a dokihoz,de mit tud vele csinálni?
Éjszaka párszor felsírt,de nem kellett orrot szívni. Én viszont,amióta beteg,nem alszom rendesen.Állandóan felébredek és megnézem ,hogy nincs e bedugulva az orra,mert attól félek,hogy nem ébred fel,hogy nem kap levegőt!