Új privát üzeneted érkezett!

reggel annyira vicces lehettem....képzeljétek vittem a tesztemet a cirisbe és persze meg is mutattam.. :D sajna nem tom a nevét a hölgynek, barna hajú, ma azt hiszem copfos volt, de egyéként olyan kleopátrás a hajviselete és szemüveges... :P gondolom így már tudjátok kire gondolhatok... :shock:

valaki esetlegesen tudna informálni arról, hogy igaz e az, hogy ameddig az utrogestant használom, nem jön meg a mensim... :roll: :roll: :roll: az összes tudatlan nevében, előre is köszönöm választ... :lol: :lol: :lol:
fáncsi
 
 


Fáncsi, te tényleg nagyon be vagy sózva :lol: jópofa vagy nagyon. :D Charlotte-ra emlékeztetsz a Szex és New York-ból kinézet alapján is.

Az utro-ról sajnos nem tudok infoval szolgálni, az viszont igaz, hogy lombik után igazából csak akkor jött meg miután abahagytam, pedig már a 35. vagy 36. napon jártam. Barnás pecsételés volt már a vérvétel napján is, de csak másnap jött meg igazán. Az inszemeknél nem mérvadó , hogy csak utána jött meg, mert 28. napon volt a vérvétel és nekem 30-31 napos a ciklusom. Jött is utána időben. :cry:
tocsa
 
 


Ja, Erikának mutattad a tesztedet. És egyébként, mit mondott?
tocsa
 
 

 
 

hi, itt charlotte jelentkezik! 8)

óóóóóóó erika, tényleg! :shock:

szóval azt mondta, hogy akkor valószínű valami elindulhatott a szervezetemben...vagy valami ilyesmit..az a baj, hogy akkor is pörögtem és már nem emlékszem pontosan...ja, meg azt is mondta, ha a mai teszt pozitív, akkor a köv. csapolás kedden lesz, uh pedig akkor, amikor a hcg (talán)?? nem tom...eléri az 1000 körüli értéket, mert akkor már lehet látni valamit... :roll: bárcsak.. :roll: :roll:

egyébként, már annyira nagy nyomást érzek magamon...nagyon szeretném, ha kiderülne mi a pálya, még akkor is, ha az nem jó hír, de legalább tudnám!
ma este, bárhogy is alakulnak a dolgok, találkozom a barátnőmmel, elmegyünk valahova, valami kajálós helyre...és, ha sajna megtehetem majd, hogy alkoholt igyak, akkor igen csak a pohár fenekére fogok nézni... remélem most nem botránkoztattam meg senkit! :roll: :roll:
fáncsi
 
 


Andy, a csokoládé cisztáról a következőket találtam. Szoros összefügésben van az endoval, illetve abból alakul ki. Az enyém még elég pici volt. Hál' Istennek időben fény derült rá.

https://www.drdiag.hu/kereso/diagnoszti ... ml%F5--%0D

Fáncsi,

Már csak 3 bő óra és biztosan fogod tudni az eredményt! Én sem tudok ám figyelni a kérdéseimre feltett válaszra, ha nagyon izgatott vagyok. Csaponganak a gondolatok. Hűűű, tudok én ám olyan szőke lenni (bocs a szőkéktől, dehát ez egy mondás). Engem ugyan nem botránkoztatsz meg az alkolizálásoddal. Ha jól esik, hát egészségedre. Engedd ki a feszültséget! Mondjuk, én hiszek abban, hogy nem alkoholt fogsz te inni azon a vacsin. :wink:
tocsa
 
 


Sziasztok Lányok!

Fáncsi, nagyon-nagyon mennek a drukkok. Ha már ott van a halvány csík, akkor is csík, tuti ott lapul a kis lurkó!!!!!! :D :D :D :D :D Nagyon izgulok, majd írjál hamar. Vörösbort szerintem lehet inni, azt a doki is mondta, de néhány hét, és rá sem fogsz tudni még gondolni sem!!!!!!!!!! Na ez egy jó mondat lett, de szerintem érted....... :oops: :D

Tocsa ezek után már sínen leszel. Nekem a műtét után azonnal sikerült. Magamból kiindulva a műtét után nem igazán lett jobb a menszesz. Talán mintha egy picit kevesebb lett, és talán egy picit enyhültek a görcsök, nagy különbség nem volt. Viszont a jó hír, hogy az együttlét már nem fáj!!!!!! :D Nekem is kibírhatatlan volt már előtte. Utólag én is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!

Noki jobbulást kívánok!!!!! Köszi az infót a szív hallgatóról. Kértem egyet szülinapomra, de itt tényleg olcsóbb. Inkább innen rendelem meg. Kár hogy ennyit kell várni, amíg hallani lehet. Hétfőn megyek ultrahangra, és akkor már lesz szívhang, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.

Zsu küldöm a babaragacsokat. +++++++++++++ Nagyon szép eredményetek lett, ügyes vagy!!!!!! Barátnőmnek mind a kettő blasztó megmaradt. HAJRÁ!!!!!! :D

Andy nagyon édesek a képek, tök jók!!!!!!!

Hugi mit lehet szedni, hogy ne menjenek tönkre a fogaim?

Sajnos a helyzet nem változott. Folyton rosszul vagyok, bár hányni még nem hánytam, de egyfolytában émelygek, meg úgy érzem, hogy ég a nyelő csövem. Szerintem fogytam, ami mondjuk nekem nem árt, csak nem tudom, hogy a babának jót tesz-e. Hogy eltereljem a figyelmemet, maraton Jóbarátokat rendezek. Lenyomom mind a 10 évadot. Már a harmadiknál tartok. :D

Lányok még nem mindenkit jelöltem be az iwiw-en és nagyon szeretnék mindenkit megismerni, kérlek küldjétek el priviben a neveteket.

Köszi 8)

Kép
Kép
zsiby
 
 


húúú tocsa, már csak két óra....atya világ... :oops: :oops: :oops:

nálunk itt a 2. kerültben, elkezdett esni a hó...na mik vannak... :roll:

zsiby, köszi a drukkokat! :lol:
sajnálom, hogy te meg nem éppen vagy jól mostanában... (ez is egy elég jól sikeredett mondatocska lett) :shock:
most nézem csak, hogy már 7 hetes kismama vagy, hogy repül az idő... :shock: :shock: :shock:
fáncsi
 
 


Sziasztok!
Fáncsi
Már nagyon izgulok Én az eredményed miatt!
Izzik a szívecske a táblázatba és már alig várom,hogy felrakhassam,hogy Ti is lássátok :)
Zsiby Írtam privit!

Csajok
Végre kaptam egy jó hírt is Kósa dokiról :D
Hihetetlen,hogy milyen jókat írt a csajszi!
Akit érdekel annak elküldöm pivibe!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Fáncsi, én nem vártam meg a három órát, hamarabb telefonáltam egy fél órával. Az eredmény már bőven megvolt akkor.
Pont ma kezdem a 7. hetet. És még milyen messze van az október 2.......... :shock:

Kép
Kép
zsiby
 
 


noki, köszi a szorítást... :lol:
engem érdekelne a kósa dokis story. :lol:

zsiby, ok, akkor már 1/2 3-kor telefonálok is iziben... :roll:
fáncsi
 
 


Sziasztok
Beszéltem a dokimmal ,hogy vérzek és egy két kis darab valami is volt benne!
Azt mondta,hogy nyugi...maradjak otthon és feküdjek és ennyi....
Vagy ha nagyon aggódnék akkor menjek ne a klinikára és ott az ügyeletes doki megvizsgál és bent is tartanak!
Na ez az ami nem érdekel.....csak csináljon már végre valaki valamit ,mert megőrülök ettől a vértől!
Ráadásul már megint görcsölgetek!
Csajok nem akarom elveszíteni a babámat!!!!!
Nagyon félek és most be is megyek a kórházba!!!
Már alig látok a könnyeimtől!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


nokikám, nagyon-nagyon sajnálom! nyugodj meg, nem lesz baja a babuskának!!!
várom, hogy jelentkezz minél előbb!!!
mi nagyon szorítunk értetek!!

puszi!
fáncsi
 
 


Drága Noki, nem biztos, hogy olvasod már amit írok, de tudnod kell, hogy sokat gondolok rád! Küldöm a pozitív energiákat, ahogy a lombiknál is! Kérlek, ne ess kétségbe, az nem tesz jót. Ha a dokid ennyire nyugodt, akkor szerintem, nem lehet komoly baj. Viszont ha téged megnyugtat, hogy bemész a klinikára és megvizsgálnak, akkor irány. SZORÍTOK NAGYON és várom a jelentkezésdet.

Meglásd, nem lesz semmi baj!!! :D Tudod, csak pozitívan!

Puszi
tocsa
 
 


Sziasztok lányok! :D
Zsibi! :D
Pont dolgozok, amikor olvasom a fórumot, és gyorsan hamar meg is kérdeztem a főnökömet, hogy mit szedhetsz. Sok-sok gyümölcsöt, nyers zöldséget RÁGNI, és fokozottan figyelni kell a helyes tisztításra! :wink: Gyógyszer nem!
A terhesknek lehet, terhességi ínygyulladásuk, akkor egy kicsit pirosabb az iny.ha ilyet tapasztalsz, akkor egy kis c vitamint lehet szopogatni!

Fáncsy! :D
Nagyon várom a híreket! Most már biztosan tudod az eredményt! Jaj!!! Úgy izgulok! :roll:

Tocsa! :D
Jól vagy?

NOKI drága! :(

Ne félj, biztos nem lesz semmi baj! Jaj istenem! Ha már ennyi mindent kibírt az a kis drága ott bent, nem történhet vele semmi :!:
Ha tudsz Te is jelentkezzél! Miattad is izgulunk, nagyon! :roll:

Hát lányok, remélem a péntek 13 nem hoz rossz híreket :!: :!:
hugi206
 
 


csajok! pozitív lett az eredmény! :lol: :lol: :lol:
csütörtökön kell újra vv-re mennem... és akkor kiderül, hogy fejlődött e....remélem minden okés lesz!

nagyon szépen köszönöm nektek, hogy szorítottatok értem! nagyon sokat segített!!!!!!!!!!!!!!!!
fáncsi
 
 


Zsiby, próbáltam privit küldeni neked az iwiw-es elérhetőségemmel, de nem megy át. Esetleg írhatnál te nekem. :wink:

Roni, hasonló a szitu veled is. iwiw-ről sem tudok neked üzit küldeni. Esetleg ha valami emil címet megírnál valahogy....arra válaszolhatnék.

Lányok, ti tudtátok, hogy a Kossuth téren meg valami hatalmas tömeg van? Azt még nem t'om, mi a céljuk, mert nem azt nézem a tévében. Gondolom a szokásos monnyon le....
tocsa
 
 


Fáncsi, de jó hír!!! :D Gratula. Mondtam én hogy nem lesz itt alkoholizálás meg futkározás! :D Gondolom, most épp lebegsz a föld felett pár méterrel! :D Szuper! Most aztán már vigyázz magatokra! :D
tocsa
 
 


cuki vagy! :)

hát figyelj, olyan tök furcsa érzés....most ez hülyén hangzik biztos, de valahogy többet vártam az egésztől... de biztosan még fel sem fogtam...meg hát azért, hogy ez pozitív lett, még nem biztos, hogy....szóval érted ugye? a csütörtöki vérből gondolom már több minden kiderül majd.. :shock: nem is merem beleélni magam....
kicsit elkeserít egyébként, hogy továbbra is fáj nagyon a derekam meg a hasam...de főleg a derekam és nem tom, hogy ez normális vagy sem..? :evil: :evil: :evil: mondjuk megkérdezhettem volna....
fáncsi
 
 


Hahó Fáncsi! :D
SZUPER! Nagyon-nagyon GRATULÁLOK! EZ NAGYON JÓ HÍR!!! ÉLJEN!!! Tényleg marhára örülök neki4 :D :D :D :D :D

Pusziiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
hugi206
 
 


hugikám, köszönöm szépen! :lol:

azt tudja valaki, hogy ilyenkor mennyi az ideális hcg szint? vagy nincs is ilyen? azt tudom, hogy a lombikosoknál magasabb az érték, így első körben és gondolom később is, mint az inszemeseknél... meg gondolom, hogy ez személyenként is változhat.... :roll: :roll: :roll:
fáncsi
 
 


Fogalmam sincs, hogy ilyenkor mennyi az ideális hcg, de nagyon tág határokon belül mozog. Nehogy nekem most ezen kezdj el aggódni. :wink: Tessék örülni és úgy tenni, mint egy kismami. Már egy teszt és egy vérvétel eredmény is ezt igazolta! Mindenhol azt írják, hogy amiket érzel normálisak. Szóval, rózsaszín szemüveg fel, ködfátyol magad elé, lebegés és öröm!! :lol:
tocsa
 
 


Fáncsi!
A hasad meg a derekad fájhat, mert a szervezeted még most fogja fel, hogy menstruáció helyett még vastagodnia kell a nyálkahártyának! Ez még lehet hetekig, hónapokig is ! Ez nem rossz jel!!!
Puszi :Hugi :wink:
hugi206
 
 


tényleg örülnöm kéne, de most minden félét olvasgatok, össze-vissza! nem vagyok normális!!!!! :D

szóval este autóval megyünk vacsorázni, én fogok vezetni, a barátnőm meg iszik helyettem is.. :D ő leadta ma a két kiscsávót a nagyiknak. :) igazi csajos, dumálós este lesz....

holnap meg a férjemmel megyünk vacsorázni, egy nagyon jó étterembe...ahol 8 fogásos menüt fogunk betolni, húúúú már alig várom.. :D
fáncsi
 
 


Fáncsika! :D
Na figyu! :shock:
Nem olvasni ! SEMMIT! Most nem! Csak magaddal és a babáddal foglalkozz! Tudod, hogy minden terhesség egyéni! Olvashatsz akármit, nem biztos, hogy az nálad is úgy lesz,van,volt!
Most örülj a helyzetnek, és egyél sokat, mert még bírsz! Még kb 2 hétig! :D
Puszi! :P :roll: :wink:
hugi206
 
 


Sziasztok!

De jó lenne minden nap ilyen hírre hazaérni!!!!!

Fáncsikám!

Tiszta szívből gratulálok,Veled örülök,hogy sikerült!!Hipp,Hipp,Hurrá!!!!
Ma estére jó szorakozást,kellemes estét Nektek!!


Pussz és hatalmas ölelés!!

Andy
bandy27
 
 


ez igaz, minden terhesség más! nem is olvasgatok tovább!

andy, köszi szépen!

hamarosan mindenki ilyen örömteli hírekkel fog szolgálni, ebben biztos vagyok! :lol:

most pedig ezerrel koncentráljunk nokiékra!!!! szegénykém, nagyon remélem, hogy minden okés lesz velük!!!!! várom a jelentkezését!

puszi csajok, este még benézek, most megyek, összeszedem a barátnőmet és belecsapunk a lecsóba..... :roll: jeeeeeeeeee
fáncsi
 
 


Fáncsi, hatalmas GRATULA!!!!!!! Azt nem írtad, mekkora lett a HCG szinted. Egy másik lombikfórum HCG táblázata:

ET utáni napok hCG szintje
9. napon magas: 119 átlag: 48 alacsony: 17
10. napon magas: 147 átlag: 59 alacsony: 17
11. napon magas: 223 átlag: 95 alacsony: 33
12. napon magas: 429 átlag: 132 alacsony: 17
13. napon magas: 758 átlag: 292 alacsony: 70
14. napon magas: 514 átlag: 303 alacsony: 111
15. napon magas: 1690 átlag: 522 alacsony: 135
16. napon magas: 4130 átlag: 1061 alacsony: 324
17. napon magas: 3279 átlag: 1287 alacsony: 185
18. Napon magas: 4660 átlag: 2034 alacsony: 506
19. napon magas: 10, 000 átlag: 2637 alacsony:540

Jó vacsizást, egyél meg mindent!!!!! Kb. 2 hét múlva olyan helyre se fogsz tudni menni, ahol étel van...... :?

Noki Drága, biztos minden rendben lesz, nagyon szorítok Neked. Biztos nincs semmi gubanc, csak úgy látszik a Te 9 hónapod kicsit kalandosabb.....

Hugi köszi szépen az infót. :D

Kép
Kép
zsiby
 
 


Sziasztok Lányok!

Na nekem nagyon bejött pétek 13-a :) :)
Szóval tök muris dolog történt velem :) :) :)
Elmentünk a tescóba vásárolni...megláttuk,hogy 1200ft-ért van elől csipkés,pamut butyogó(5db),vettem magamnak 40-est,anyucikámnak 46-ost.Mondtuk is,hogy nagyon megérte.Hazaérünk,készülünk elrakni a helyére,amikor meglátjuk...hát az enyém akkora,hogy egy tehén is belefér(ikerterhesen is nagy lenne).Ezekután eltudjátok képzelni,mekkora anyukámé.Úgy döltünk a röhögéstől :D :D A lényeg,hogy sikerült kicseréltetnünk!!

Tocsa!

Köszke az infót!!
Nagyon érdekes volt és tanulságos a cikk!!

Noki!

Annyira aggódom érted/értetek!!
Remélem minél hamarabb túl leszel rajta!!!Drukkolok!!
Tesód hogy van???

Fáncsi!

Megkérdezhetem mennyi volt a HCG szinted??

Hugi!

De jó olvasni,hogy mit kell csinálni,ha fogíny problémája van az emberlányának!!
Köszönöm!
Az én uncsitesom is fogorvos,de hála az égnek ritkán kell mennem hozzá+mindig családi bulin szoktunk együtt lenni...


Pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


Csajok a Kósa dokis infót át tudnátok nekem is küldeni? Köszike

Kép
Kép
zsiby
 
 


Sziasztok!

Én nagyban pihenek,s vigyázok a két kis törpénkre.

Fáncsi :D

Annyira örülök,hogy sikerült!Bízz a babádban, s csak pozitívan!!!!!!
Mennyi volt a hcg-d?

Noki :D

Drága, nagyon drukkolok.hogy minden rendben legyen!Írj,ha hazaértetek, aggódom.

Tocsa :D

Valószínűleg mi voltunk,pont az ablak alatt parkoltunk.Mikor mentünk hátra Julival.,akkor érkezett a férjed,s nem akartam bemenni zavarni. Aztán meg szigorúan ágyhoz voltam kötve. 8) De fogunk mi még beszélgetni is. :wink:

Engem is érdekelne Kósa dokiról az info.Köszi

Pusz mindenkinek! Megyek vacsizni,éhes vagyok, bár a déli sárgaborsófőzelék néha visszakívánkozna. :evil:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


itt vagyok megint, nagyon fini volt a vacsi, jól bezabáltam! :lol:

szóval a hcg értékem, ha jól emlékszem 69 volt.
és v. doki a következőket üzente: csütörtökön várnak újra vv-re, ez egy teljesen normális érték inszemeseknél és nem összehasonlítható az lombikos hcg-vel, mert az sokkal magasabb...és tényleg, lsd. táblicsku...
most beszéltem az egyik ismerősömmel, aki hormonkezelésen esett át, de inszeme nem volt, de tüszőrepesztőt kapott...és neki az első vérvételi eredménye 43-as hcg volt...abból egy olyan gyönyörűséges babuska született, hogy csak na.... :P
délután annyi mindent olvastam a hcg-ről egyébként....és a lényeg, hogy annyi minden befolyásolhatja, hogy csak na, egyénenkét totál változó lehet....
én egy ilyen táblázatot találtam...
hetek az utolsó mensitől számolva:
3 5-50
4 3-426
5 19-7340
tovább nem sorolom.....

nagyon bízom benne, hogy holnaptól elkezd duplázódni és csütörtökre már baromi magas lesz.... :D
fáncsi
 
 


Fáncsi
Annyira nagyon örülök a jó hírnek!!!!!!!
Nagyon Gratulálok Nektek!!!
Akkor jöhet majd a tábla a szívecskével!

Velem ennyi történt........
Nemrégen érkeztem haza a II női klinikáról!
Délután 3órától 5ig vártam,hogy szóba álljon velem valaki,mert császár császár hátán volt!
Összefutottam a dokimmal ,de közölte,hogy majd az ügyeletes doki megvizsgál,mert ő nem ér rá...mennie kell konferenciára!
Na mindegy gondolatom magamba menjél..mit bánom Én!
Tehát 5kor jött az ügyeletes doki (Dr Várbíró Szabolcs) és behívott a rendelőbe!
Elkezdett vizsgálni és kiderült,hogy nincs is bacim!!!!!!!!!!!
Az a hülye polipom váladékozott és attól volt a vérezgetés is!
Na a betadin csak hab volt a tortán!
Után csinált UH-t ahol kiderült,hogy a lepény is vérezget,de legalább egy kicsit elmászott a méhszájamról,de most hátsófali tapadású lett
Na ezt nem tudom,hogy mit is jelent,de a lényeg,hogy még egy kis vérnek ki kell jönnie
UH után felkellet mennem a második emeletre ahol a polipocskámat leecsetelte valami hiper-szuper erős vérzéscsillapítóval amitől elméletileg nem szabad ,hogy vérezzek egy jó darabig...vagy ha minden jól megy akkor egészen a szülésig!
Jaj! Bár így lenne!!!
Amúgy úgy néz ki,hogy lányunk lesz :D
Amit még mondott,hogy a Rtascorbinból ne 2x1 db-ot szedjek mint hogy a dokim mondta hanem 3x2 mint eddig is!
Magne B6-ot ne szedjek ,mert ahelyett Magnezii citricint kell napi 3x1 db-ot!
És a betadint felejtsem el!
Az az igazság,hogy a dokimat is szeretném elfelejteni!!!!!!
Nagyon dühös vagyok rá,hogy ennyire nem figyel rám és az ügyeletes doki meg ilyen nagyon alapos volt!
Egyenlőre ennyi történt velem!
Ja és mindez este 8ig tartott,de ha kellett volna akár reggelig is várok!
Ezért érdemes volt várni és berohanni a kórházba!


Puszi mindenkinek!
Jó éjt!

Kép
noki&potyi
 
 


jó reggelt!

noki, annyit gondoltam rátok, hogy az nem is igaz!
nagyon örülök, hogy otthon vagy, remélem nem lesz több probléma!!!

hát a dokid nem semmi...nem is értem! jól benézte a dolgokat...a fene vigye el! :evil: nincs is bacid...? hát ennyire nehéz lenne megállapítani, hogy az egy baci vagy sem? nem hinném... elképesztő!

és akkor most mi lesz? választasz egy másik dokit, vagy esetleg megpróbálod kósát...? :D :D :D

kislány? de jó :lol: biztos olyan kis helyes lesz, mint az anyukája! :D

andy, hát ez a bugyis story tényleg elég vicces... 8)

zsu, nagyon szorítok ám értetek továbbra is! :D

tocsa, mi jót főzöl ma ebédre? :D

zsiby, remélem ma egy kicsit jobban leszel...és tudsz valami fincsi kaját enni... :P

hugi :wink:

mindenkinek szép napot, akiket nem szólítottam volna meg, azoknak küldök egy pusit :D
fáncsi
 
 


Jó reggelt lányok! :D


Noki! :D
Hát, nem is tudom mit mondjak! :(
Szerintem próbálj meg átmenni ehez a Dokihoz, akinél tegnap voltál! Emlékszel, én írtam, hogy valószinű hogy a poliptól van a vérezgetés! :evil: Hajaj! De hogy is gondolhatott a bacira? És a betadint vajon nem tudta, hogy nem túl jó kismamiknak adni?
Mostmár mindegy, a lényeg, hogy nincsen semmi baj! A kislánynak örülsz? Én biztos örülnék a helyedben!
Vigyi magadra, sokat pihenjél! :wink:

Fáncsi! :D
Hogy telt a kismamis éjszakád? Felfogtad már? :P

Tocsa! :D
Ma már mész szánkózni? :D Csak hülyéskedtem! Ennyire buta szőke nő azért nem vagyok! :evil: Azért már biztos jobban vagy ,ugye?

Ja Noki!
Annyira de annyira jó az az idézet amit írtál a gyerekekről, már ki is nyomtattam. A főnökömnek 3 uncsija van, és ahogy olvasta olyan jókat röhögött rajta, mert a szeme elött látta mindazt amit leírtak!
Honnan nézted ki ?

Zsu! :D
Te is növeszted a picikéket, ugye? Remélem te is motiválni fogsz bennünket! Ugye Andy? Nemsokára már mi jövünk! :wink:

Mindenkinek szép napot, és jó hétvégét! A kismamik meg vigyuzzanak magukra!!! :D :wink: :P

Pusz:HUgi

Kép
hugi206
 
 


Sziasztok
Köszönöm ,hogy drukkoltatok Nekünk és,hogy izgultatok értünk!
Nagyon megvoltam rémülve ,de mostanra sikerült már lenyugodnom!
Nem hiszitek el,hogy annyira jól aludtam és olyan jól érzem magam ma!!!
Ennyit számított az ecsetelés....na,de miért nem jutott ez eszébe a dokimnak?!
A kislányomnak.....annyira örülök,hogy ha belegondolok,hogy Nekem lányom lesz akkor sírva is tudnék fakadni!!!
Kislány koromba is azt mondtam,hogy nekem csak lányom lehet :D
És a kutyunk és a nyuszkánk is lányka ,mert állatokba is a lányokat kedvelem!!!
Reggel apa már csókolgatta a pocakomat és Boldog Valentin napot kívánt a lányának :D
Azt mondta a férjem,hogy ő is annyira örült,hogy kislányunk lesz,hogy az csak na.....,de eddig nem merte mondani ,hogy titkon lányt akar ,mert nem végül úgy volt vele,hogy mindegy csak egészséges legyen!
Egész este azt mondta ,hogy majd itt fog nyávogni neki,hogy Apucika vegyél nekem egy babát...na meg Apucika egy olyan karkötőt :D
És Ő teljesen elolvadt ahogy mesélte :D:D
Sírni tudtam volna a boldogságtól :D

A dokival beszéltem,hogy szeretnék hozzá átpártolni ,de azt mondta,hogy nem fogadhat ,mert a főnöknek vagyok a paciense és nem teheti meg,hogy fogadjon csak abban az esetben ha nem érem el a dokimat :roll:
Azt hiszem ilyen alkalom sok lesz :D
Már csak azért is ,mert a saját dokimat szinte soha nem érem el :D
Megadta a tel.számát és nagyon aranyos rendes és becsületes doki volt!
Na ilyenekből kell sok!
Az Erika (cirises) nála volt tanonc :D
Milyen kicsi a világ :D

Puszi és Nagyon Boldog Szerelmes Valentin Napot Kívánok Mindenkinek!!!

Kép
Kép Kép

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok lányok!

Noki!

Azt hittem rosszul láttok,amikor elolvastam!!!
Ilyen nincs!!Ez nem lehet igaz,hogy így állt hozzá a dolgokhoz!!
Nem igaz,hogy nem vette észre,ezt látnia kellett volna!!
Bocsesz a kifakadásomért!!
Annak azért nagyon örülök,hogy az ügyeletes doki ennyire lelkiismeretes volt és így vigyázott Rád/Rátok :D :D :D
Mostmár jobban kell ezekszerint vigyáznod mgadra...de mindent a cél érdekében.Nem??
Esetleg az ügyeletes doki lesz az új dokid??


Hugi!

Teljes mértékben egytértek veled!!
Mi is ügyesek leszünk és gyarapítjuk a szívecskéket a tánlicskuban.Úgye Hugi??

Fáncsi!

Hogy alukáltál??

Zsu!

Továbbra is mennek a drukkok,jó fészkelődést a kisfickóknak!!! :D :D :D

Zsiby!

Remélem hamarosan elmúlik a rosszulléted és jól fogod érezni magad!! :D :D :D




Kép








Kép










Mindenkinek kellemes hétvégé!!
Boldog valentin napot!!


Pussz!

Andy
bandy27
 
 


Természetesen nem tartunk Valentin napot,mert nekünk minden nap az :D
Csak gondoltam kívánok mást is a kellemes hétvégén kívül!

Andy

Ne húzd fel magad......már túl is vagyok rajta...és sajna ez bárkivel előfordulhat....sajnos!

Elfelejtettem elmesélni,hogy a lányom csücsült a placentán és lógott a feje mint a szaloncukor.....úgy aludt :D
A doki elkezdett nevetni és azt mondta a bennlévő tanoncoknak,hogy éppen a monitoron egy imádkozó sáska látható :D
Én annyira elkezdtem nevetni ezen :D,hogy alig tudott UH-zni :D

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok,

Noki, örülök, hogy már jobban vagy. :D A frászt hoztad rám tegnap. Amit leírtál, meg amiket hallottam, az alapján a dokid egy nagyon népszerű és elfoglalt ember, és mint ilyen, ritkán lesz elérhető. Emellet ráadásul, úgy tűnik, jól félre is kezelt és még megnyugtatni sem tudott igazán. Azt hiszem, én elgondolkoznék egy orvosváltáson. Most még elég időben vagy ahhoz, hogy egy másik orvossal is jó kapcsolatod alakuljon ki. Egy biztos, nagyon sok múlik a bizalmon és azt hiszem, a te bizalmad most megrettent.

Csuda jó, hogy kislánylátok lesz. Gratula! Egy jó ideje minden ismerősömnek fia született vagy születik majd és már kezdtem elgondolkodni azon, hogy ha ezt vehetjük reprezentatív kismintának, akkor nagyon sok facér pasi lesz úgy 18-30 év múlva. :cry: A ti lányotok viszont válogathat majd bőven! :D

Velem minden rendben. Sokkal jobban vagyok már. Lehajolni még nem nagyon tudok, meg oda kell figyelnem a mozdulataimra, de azért már minden könnyebben megy. Párocsám épp takarít én meg pihenek. Bosszankodom a köcsög macskák miatt, akik az én virágágyásomba almolnak és így persze hiába várom, hogy kibújjanak a tulipánok meg a nárciszok. Kikaparják őket! :twisted:

Hugi, felénk nincs semmi hó. Ha szánkózni támadna kedvem, merre induljak? :D Valamikor kérdezted, hogy milyen hosszú volt a műtét. Azt hiszem 1,5 óra körül.

Kismamaik, vigyázzatok magatokra és a babáitokra.

Zsu, neked továbbra is mennek a ragacsok. Szerintem is összefutunk még. :wink:

Andy, tetszett a bugyogós sztori. Tényleg, szurizol már?

Roni, ez a fránya privi még mindig itt dekkol a kimenőmben és nem akar kimenni. :twisted:

Akit nem említettem név szerint, természetesen arra is sokat gondolok.

Szép szerelmes napot neketek Csajok!
tocsa
 
 


Tocsa!

Örülök,ha tetszett a sztorim :D :D Na én ilyen szőke vagyok :D :D
Igen,már hétfő óta kapom a szurikat és kedden lesz az ucsó,szerda Ovitrelle aztán pénteken hajrá kisfickók!!!
Kiváncsi leszek a hétfői UH-ra...



Mégegyszer BOLDOG VALENTIN NAPOT minden lánykának!!
Millió pussz mindenkinek!!

Kép








Kép










Kép









Kép











Andy
bandy27
 
 


andy, akkor már csak egy hét van hátra? jaj, de izgi!

felfogni még nem tudom a történteket, de úgy óvatosan örülgetek néha, bár azért a csütörtöki vv-től is tartok egy kicsit, hogy ugyan mennyit emelkedett a hcg értékem... nagyon remélem, hogy minden rendben lesz...

a hét közepétől minden éjjel felébredtem valamikor, az órát nem néztem meg soha...sajna ez ma éjjel is így volt...aztán picit visszaaludtam, de hatkor újra felriadtam és azóta fent vagyok....szuper!

tocsa, a macskáktól én is kiborulok, nálunk mindig fejönnek a teraszra és bámulnak befelé...néha annyira megrémülök tőlük, ja és pár héttel ezelőtt, majdnem beugrott egy a konyha ablakán...persze tárva nyitva volt, de csak egy rövid időre....de én úgy megrémültem, hogy akkorát sikítottam, mint még soha...

hamarosan itt mindenki olyan babás lesz, hogy csak na! :D :D :D

noki, ha lesz időd, elküldenéd a kósa dokis stroyt? köszönöm!
fáncsi
 
 


Noki!

Küldtem Neked valamit,remélem tetszeni fog!! :D :D :D


Szeretni

Szeretni azt jelenti,hogy mindent kockára teszel.
Azt jelenti,hogy jövőd és boldogságod másnak a kezéb teszed.
Azt jelenti,hogy fenntartás nélkül bízol valakiben.



Szeretni foglak

Benned van minden:virágok,a tűznek fénye,
csillagok és énekesmadarak,
a nyár illata,nyugalom a virradat előtt.
Szeretni fogok veled táncolni,énekelni,
olvasni,tervezni,veszekedni.
Szeretni foglak vivódva és fáradtan,
bátran szeretlek félelemben,boldogságban,
hatalomban és győzelemben,
Szeretni foglak minden évszakban és változásban.

Peter Gray



Annyira szépek,hogy leakartam Nektek írni!!
:D :D :D



Pussz!
Kellemes,romantikus napot mindenkinek!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!

Noki!
Örülök,hogy jól vagytok és gratula a kiscsajhoz! :D
Amikor még bent feküdtem a klinikán a szobatársam dokija volt a Te dokid.Hááát....mit mondjak,fura döntései voltak.... :roll: .Sajnáltam szegény csajszit aki már a 42. hétben járt. :? Pl. mondta Neki,hogy másnap reggel bemegy,megvizsgálja,hátha így elindul a szülés.Na,ehhez képest bejött hozzá du.4-kor azzal,hogy ma már inkább nem vizsgálja meg. :? Gondolom,nehogy szülés legyen belőle,mert látszott rajta,hogy nincs kedve "szülni". :? Ráadásul a csajszinak már az áramlása sem volt olyan jó.... :?Ja,meg elég hatalmas miómája volt,ami nagyon indokoltá tenné a császárt.De a doki hagyta a csajszit délután 4-től hajnal 4-ig szenvedni,vajúdni,aztán mégis csaszi lett a vége. :? Szóval nekem már az sem igazán tetszik,ha egy doki hagyja,hogy egy kismama ennyire túlhordja a babáját.Ez már veszélyes is lehet. :? Na mindegy,szerintem válts!

Ági
pálgi
 
 


Hali!

Eltűnt minden, amit írtam, így csak röviden. :evil:

Fáncsi :D

NYugi,emelkedni fog az a hcg, bízz a babádban!!!! Drukkolok!

Noki :D

Örülök,hogy rendben vagytok, s találtál egy megbízható, alapos dokit. Én a helyedben váltanék. :wink:
Gratulálok a kislányodhoz!!!!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


noki, pont most van az a doki a tévében, aki tegnap megvizsgált téged!(dr.várbíró szabolcs) nézed a műsort? (tv2) a műsor címét nem tom... :(
nagyon szimpatikus volt!
fáncsi
 
 


Köszönöm először is mindenkinek még egyszer a drukkot és a tanácsokat!
Az a baj ,hogy amint írtam is a doki nem vesz át mert a főnök páciense vagyok :(
És a II nőin senki nem vesz át pont emiatt :(
Szeretnék ott maradni ,de majd most lesz időnk gondolkodni a hogyan továbbról ?!
Fáncsi
Barátnőm felhívott telefonon,hogy a doki van a babavilágba,de mi éppen a konyhához mentünk venni egy két dolgot és nem voltunk itthon!
Szerettem volna a neten megkeresni a videót,de sehogy nem akar menni :( :oops:
Pedig annyira megnézném!!!
Pálgi
Nagyon durva,hogy ezt eddig senki nem mondta nekem....csak a szépet és a jót :(
Annyi mindent kerestem róla a neten is ,de ott is csak a jókat találtam meg!
A végén Kósánál kötök ki figyeljétek meg :D


Puszi mindenkinek!
Most mennem kell mert hív az anyós telefonon :D

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!

Noki!

Mostmár teljesen megnyugodtam!!
Csak hirtelen úgy rendesen kiírtam magamból a véleményem!!
Bocsesz,de tudod,hogy szókimondó vagyok!!


Kép






Ez Neked küldöm Hugi!!
Kép









Kép








Kép
bandy27
 
 


Zsu!

Hogy vagy??
Úgye sokat pihizel??


Zsiby!

Hogy vagy??
Hányinger,rókakoma remélem messziről elkerül!!


Tocsa!

Ma is valami fincsit főztél??
Gratulálok párodhoz,hogy így segít Neked,rendes,hogy még a takarítást is bevállalja!! :D :D





Kép







Kép
bandy27
 
 


Bocsesz lányok,de megint nem bírok magamal!!!

Kép










Kép











Kép









Vigyázzon mindenki magára,jók legyetek!!

Kép









Andy
bandy27
 
 


Noki!
Annó én le akartam írni amit tudtam a dokidról,hisz saját szememmel láttam a történetet,de Te azt mondtad,hogy én tuti rosszat fogok mondani a dokidról. :? Na,így hallgattam,nem akartam vitát.Reméltem,hogy jól választottál és csak véletlen eset történt amit én láttam. :roll: Szerintem mindíg jelezd majd nála,ha bármiben bizonytalan vagy!Inkább kérdezz feleslegesen,mint aggódásban legyél!

Ági
pálgi
 
 


Andy!
Jók a kis képek amiket beraksz! :D Olyan kezes fénykép nekünk is van. :D (csak 2 apró kezecskével)

Ági
pálgi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?