Sziasztok Lányok!
Megvagyok, csak a drága kisfiam (a nagyobbik) ujitott egy gépet, de angol volt a menü vagy mi és az ékezetes jelszavaimat nem engedte be, igy sehová sem tudtam irni, de olvastalak Benneteket folyamatosan.
Egy régi téma: bili. Erika, ne aggódj, Emese az idén őszre lett megbizhatóan szobatiszta, de bevallom, hogy éjjel kell még pelus, és 20-ból 1x száraz mondjuk! Ezzel szemben ugye másfél évesen beszélt már.
Luku viszont, mindig megragadja az alkalmat, hogy pillanatok alatt ráüljön az Emese pisis bilijére, sistereg egyet, feláll, és mutogatja, hogy belepisilt!
Rémesen betyár, és tudja is ezek szerint,. hogy mi az ábra, de még fürdés előtt sem sikerül legtöbbször. Gondolom majd nyáron a meztelenkedéssel.
Ovi, többen kértétek. Hát oldalakat mesélhetnék. A legnagyobb ujság most, az "Ő Dávidja", aki "nagyon tetszik, és a felesége lesz", egymás mellett ülnek folyton, együtt játszanak, kint is együtt vannak, nagy a szerelem. Mindennap sziporkáznak a versek, énekek, és egész délután mesél, hogy mi történt. Lukut jellemző módon egrecirozza, gondolom az óvónéni fegyelmez ugy ahogy Ő mondja ujabban. Szóval nagyon bejött, majd irom a konkrétumokat is, de igy visszamenőleg 3 hétre lehetetlen. Holnap farsang lesz, mikor ismertettem a jeelmez lényegét, azonnal közölte, hogy menyasszony lesz, igy függönyből el is készitettem a megfelelő (földig érő, pörgős) ruhát, a hozzá illő, hosszu fátyollal. Átszellemült arccal viselte a főpróbán
Egyik nap megjegyezte, hogy Lukunak 2 anyukája van (mármint Ő meg én) de lelomboztam, hogy az anyai feladatokat (és fegyelmezéseket) talán majd egyedül megoldanám, ha szabadna...
Mátéra pedig nagyon mérges volt, mert "ELRONTOTTA AZ INTERNETET, AMIN AZ Ő ÖLTÖZTETŐ BABÁJA VAN!" "És nem is áll vele szóba többet!" (mert remélem, tudjátok, hogy a neten vannak öltöztető babás játékok!
)
Hajni, gyönyörü a picikéd! Az a négyes teszt meg jó lett, nem?