Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Hamarosan visszaolvasok, hogy tudjam kivel, miújság van mostanában. Köszönöm a szülinapi jó kívánságokat!!!! Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok Rám!!!!!! Jól esett!

Jelentem beléptem a rosszullét időszakába..... :( Egyfolytában rosszul vagyok. Semmilyen ételt nem bírok elviselni. A konyha látványától full rosszul vagyok. A hűtőt nem merem kinyitni, mert rosszul vagyok a szagoktól. A banánt és a főt krumplit tejföllel tudom csak megenni. Remélem hamar vége lesz ennek. Az ágyból sem tudok kikelni, annyira rosszul vagyok. Noki meddig tart ez még?

Elkezdek visszaolvasni, és addig is, akinek szüksége van, DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zsiby
 
 


Szia Zsiby!
Végre előkerültél! :D Már nem tudtuk elképzelni, hogy mi van veled!
Mondanám, hogy ha-ha laptetőn vagy! De neked már megvan!
A rosszullét a Nokit elnézve, még csak a kezdet nálad, de lehet, hogy Te nem fogsz olyan sokáig rókázni mint ő. Azt mondják nincs két egyforma terhesség!
Puszi!
hugi206
 
 


Hugi
Valóban nincs két egyforma terhesség ,de hasonló az van :D:D:D
Szegény Zsiby....akkor Te is megtudod,hogy mi a Magyarok Istene :roll:
Nekem is a 6dik héten kezdődött és 1hete a 14dik héten csökkent a rókázások száma!
Az a baj,hogy most egy csomó mindent tudnék neked javasolni ,hogy mit is egyél,de viszont az lehet Neked nem lenne jó!
Mindenesetre Én leírom neked,hogy nekem mi az ami bevált és tessék kísérletezgetni ,mert ilyenkor azt kell!
Tehát Én 1 hónapig csak patkókiflit téliszalámival tudtam enni és csak a mizó tejcsi csúszott le!
Ne tartsd vissza a rókát,mert akkor csak rosszabbul leszel!
Ne aggódj ha a pocakod fájni fog utána,mert a babónak nem lesz baja!
Lásd az Én babómat :D
Viszont ha visszatartod a rókát akkor egész nap olyan szarul leszel ,hogy az csak na!
Én 2hétig csináltam ezt mire rájöttem,hogy csak magammal cseszek ki :oops:
Feküdj és aludj minél többet...az is sokat segít!
Na meg szellőztess sokat ,mert a friss levegőtől is jobban leszel!

Ha van kérdésed akkor nyugodtan kérdezz ,mert ha tudok segítek!
Puszi és vigyázz magatokra!

Kép
noki&potyi
 
 

 
 

Hali!

Újra itthon. :D Két bébit kaptunk vissza, akik most itt csücsülnek a pocimba, s ágyaznak szépen maguknak legalább 8 hónapra. :lol:
6 blasztocitánk lett, ebből 2-t kaptunk vissza, de még a fagyóba csatlakozott a 4hez még 4 kis picur,igaz ezek kevésbé szépek. De nem baj, belőlük lesznek a tesók. :wink: Két hét múlva vérvétel.

Tocsa :D

Örülök,hogy jól vagy, s sikerült fény deríteni az endora, s megszüntették.

Noki :D

Holnapra drukk!

Zsiby :D

Remélem róka koma nem sokáig marad. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok,
ha valaki még egyszer azt mondja a test és a természet tudja mit csinál én Isten bizony földbedöngölöm.
Ma elmentem ultrahangra, ahol a következőt közölték velem :
siessen haza és szex:)
Ugyanis van egy nagyon nagy és egy kisebb tüszőm, + 18 mm-es méhnyálkahártyám. Magyarul éppen most van a peteérésem, és elvben mostantól 2 hét múlva itt a mensim. Beszéltem Vereczkey doktorral is, azt mondta, ha nem jön pontosan menjek fel és gyógyszerrel meghozzák, de jobb lenne a spontán.
Szóval semmi gond, sőt spontán peteérésem van. Néha már nem tudom mit higgyek, vagy miben higgyek.
Mellesleg, holnap még megtartom az előadásomat Pesten és pénteken hajnalban repülök Párizsba. A minimum, ha megjövök küldök a virágpiacról képet.
Kockaspled
kockaspled
 
 


Sziasztok Jólánykák!

Itt Jolányka :D .Jelentem nem tűntem el, csak a gépünk most munkagép lett :lol:
Röviden és tömören: arra jutunk egyre inkább, hogy max.fél évig munka és munka és különmunka és csak ez, ugyanis nekem is kinéz egy lapar endo-kontrollal (2006-ban volt már) és utána tuti lombik, és ennek a 2-nek az ára ugye min.700 szóval az most nem megy (bár ezt nagyon ciki leírni :oops: :oops: )

Addig meg néha bekukk, és szorítok leendő és már meglévő kismaminknak, mindenkinek!!!

Tocsa!!!! úgy örülök, hogy rendben ment, megvan a baj és már orvosolták is!!! Endoműtét után nagy a sikerráta!!! Mielőbbi teljes felépülést!!

Noki és Zsiby, váltjátok egymást a rókákban, de biztos egyre csak jobb lesz, ahogy telnek sorra a hetek!!! Kitartást!

Kockaspled, akkor elő otthon a kockásplédet :D és hajrá :oops:

Hugi, Bandy köszönöm a priviket és minden -minden jót nektek is!!

Akiket itt nem emeltem ki azoknak is a legjobbakat és ígérem, néha felbukkanok és szorítsatok, hogy mielőbb (pl.nyár végére) meglegyen a kezdő tőke!!! :wink: Puszi! Jólány
jolanyka
 
 


helló lányok!

zsu, nagyon-nagyon szorítok nektek!!!!!!!! :) vigyázz a babócákra! :lol:

jólányka, egyáltalán nem ciki, hogy most nincs keret a műtétekre...megértjük! olyan súlyos összegekről van szó, amit csak úgy senki sem tud kirántai a farzsebből sajnos... :(

zsiby, szegénykém....hát akkor neked sem lesz könnyű az elkövetkező pár hét... :roll:

kockaspled, mit is írhatnék.....HAJRÁHAJRÁ! :P :P :P

noki, szorítok, hogy minden rendben legyen a mai vizsgálatokon! :D

tocsa, hogy vagy??????????? minden okés????????????? :lol: :lol:

andy, már csak pár nap 20-ig! :wink: :wink:

szóval, ma megcsináltam a tesztet....hát nem tom...látok egy haloványka csíkot, de tényleg nagyon halvány, de látszik, a férjem is látta....folyamatosan azt érzem, hogy meg fog jönni és majd leszakad a derekam.... mindegy több tesztet nem csinálok, holnap reggel megyek vv-re és minden kiderül... addig meg szétizgulom az agyam! :evil: :evil: :evil:

szép napot, fáncsi! :shock:
fáncsi
 
 


Sziasztok,

Írok most nektek jó sokat, mert van ám mit mesélni. Aludtam egy hatalmasat ma éjjel. Fél10-kor bevertem a szunyát és 7 körül ébredtem. Férjecském felhozott nekem kaját, laptopot, gyógyszereket és sajnos el kellett mennie dolgozni. De nem baj, mert anyu is közel lakik, a Tesócskám meg a szomszédom. Ha hangosan kiáltok, tán még meg is hallja. :D Igaz, ő meg már mindennapos kismama.

Jó túl lenni ezen a műtéten. Megnéztük a felvételt a lényeges mozzanatokról. Nagyon érdekes és lehet, hogy zakkant vagyok, de nekem pszichésen is jót tett, hogy így utólag láttam, hogy mi történt odabent. Tisztának érzem magam és megkönnyebbültnek, ha értitek, mit akarok mondani ezzel. Vereczkey doki szerint még épp idejében csíptük el, mert 1-2 év múlva már sokkal nagyobb gondokat okozott volna ez az endo. Szemmel láthatóan örült, hogy én magam kértem a műtétet, mert ők nem beszélhetnek rá erre. Így is mindig azzal vádolják őket, hogy túl sokat műtenek oktalanul. Endo volt a bal petefészkemen és teljesen összenövesztette a p.fészket a hasfallal, a petevezetőn, a méhtartó izmokon, és a beleken is (azt Benedek doki operálta). Aztán találtak még tüszőrepedés híján keletkezett cisztákat a jobb p.fészekben (ezt drilling-gel távolították el) és a balon volt egy csokoládé ciszta is. ….és én ebből semmit nem éreztem és semmilyen vizsgálat nem mutatta ki….őrület!!! Lehet mostantól nem lesz olyan fájdalmas a mensim? és nem lesz annyi hasi problémám? és a közösülés sem fog fájni? Gondolkodtam, hogy ezt nem írom le, de hát ez a tény. Nekem mostanában már az is fájt sajnos. Ja igen, és a méhem nagyon szép. Az elkeserített egy kicsit, hogy középidő tájékán vagyok és nincs tüszőérésre utaló jel…Amikor legközelebb megjön, kezdem szedni a fogigátlót a következő és egyben utolsó, sikeres lombikhoz. :!: :D

Egyre jobban érzem magam. Mondjuk az elejétől olyan mozgékony voltam, amennyire csak lehetett. Tegnap estére nagyon elfáradtam, egész nap egyedül járkáltam, keltem fel, stb, de este már a férjecském emelt fel, amikor mosdózni kellett. Mára már sokkal jobb és gondolom ez napról napra javulni fog, szóval vasárnap már maratont futok…na jó, félmaratont. :lol:

Az ellátás fantasztikus volt. Éjszaka Ibolya volt velünk, tündéri egy nő. Nagyon kedves, de nem az a nyálas fajta, ugyanakkor határozott és gondoskodó, figyelmes. Szinte 5-10 percenként néztek rám és többször bejött minden orvos is, akinek valami köze volt az operációhoz. Mindenki a saját szakterületének megfelelően érdeklődött és informált, ha kellett. Már a műtét napján kaptam kekszet, levest; éjszaka gyümölcsteát (mert nem tudtam aludni), reggelire sajtos croissan-t, teát, aztán kértem még teát, így kaptam egy kancsóval. Ebédre meg amit szerettem volna az étlapról. Nem mertem megkockáztatni semmi nagyobb kaját, nem akartam úgy járni, mint a leszívás után múltkor, így leves meg krumplipüré volt a menü.

Noki, mi volt a vizsgálaton? A drain-t én viszonylag jól bírtam, de csak azért, mert féltem attól, ha még kell valami szurit vagy infúziót kapni, akkor megint megszúrnak. Nem tudom, miért, de ez a halálom….Azt hajnalban vetettem ki. A katéter a húgycsőben volt. Attól majd’ meg őrültem. És hogy hívják azt, ami a hasamban volt? Hugi, te biztos tudod. És mi a kanül vagy branül vagy micsoda?

Andy, egyre közelebb van a te időponod is, ha jól számolom még egy hét. Hajrá tüszők!

Drága Fáncsikám, a halvány csík is csík! Sokan mesélték nekem, hogy nagyon halvány volt a csíkjuk. Nem szabad feladni, nekünk is sikerülni fog, ami másnak csak úgy összejön, csak nekünk kicsit többet kell küzdeni érte, de valószínű egyszer kiderül az is, hogy miért van ez így. Nagyon sokáig filóztam én is azon, hogy másoknak miért és nekünk miért nem és miért pont mi, de most már, ritkán jut ez eszembe. Arra jöttem rá, hogy nem szabad leragadni a sebek nyalogatásánál, hanem inkább mindig csak menni kell előre és előre nézni, nem hátra. Persze, a fájdalmat meg a dühöt is meg kell élni, de nem szabad ezeknél az érzésnél leragadni. Az érzéseid ellenére én nagyon bízom abban, hogy sikeres volt ez az inszem. Drukkolok nagyon! :D

Zsu, azt hiszem téged és a férjedet láttalak tegnap reggel a szoba ablakomból leparkolni az épület előtt. Nagyon szép eredményeitek születtek. Drukkolok, hogy a babák veletek maradjanak! Mennek a ragacsok. :D

Hugi, nagyon köszi a műtét előtti támogatást és az érdeklődést. Juli átadta az üzenetedet! :D

Kockáspléd, micsoda hírek!!! Spontán tüszőérés. Szerintem, annyira a beültetésre és a mensire koncentráltál, hogy közben szépen tudtak fejlődni a tüszők. Tudod, a természet és ….. :wink: na most döngölhetsz a földbe. :D Remélem, jó kis akciózást műveltetek tegnap apával. :wink: Mindenesetre én nagyon drukkolok, hogy végül így természetesen sikerüljön! Megkérdezhetem, miről tartasz előadást? Párizsba is munkaügyben utazol?

Zsiby, de jó, hogy előkerültél. Szegénykém, igazi kismami lettél a rosszullétekkel. Voltál már uh-n, ugye? Mi volt?

Hello Jólányka. Miért lenne ciki leírni, hogy most nem megy? A lényeg szerintem, hogy van egy célotok és mindent megtesztek azért, hogy elérjétek. Így biztosan eljön majd az az idő is, amikor menni fog és te számolsz be jó hírekkel nekünk. Mi akkor is itt leszünk ám!!! :D Arra azért vigyázzatok, hogy lehetőleg ne legyen túlhajszoltság a dologból. Gondolok rátok sokat, hogy szépen haladjatok a cél felé.

Kedves Mindenki, nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat és, hogy ennyien gondoltatok rám a műtét alatt és után. Jó kis szülinapi buli volt, nem sokaknak adatik meg, hogy műtéttel és infúziós koktélokkal ünnepeljenek! :wink: :D

Szép napot, bár amennyit írtam, az elolvasása kiteszi a nap nagy részét. Szóljatok nyugodtan, ha nem akartok ilyen részletes beszámolókat. Vissza tudom ám fogni magam, ha nagyon kell. :oops:
tocsa
 
 


Na, bekapcsolom a tévét és miről lesz perceken belül szó? A magyar nők 50%-a érintett a meddőségben. :cry:
tocsa
 
 


Jó reggelt lányok! :D
Jólány! :P
Szia te kis elveszett társunk! Már hiányoztál :!: :wink:
Én is csak azt tudom mondani, amit Fáncsi, hogy egyáltalán nem ciki ez a pénztelenség, sőt ez még csak erősödni fog ebben a nehéz helyzetben :!: Sajnos sokan nem fogják tudni ezeket az árakat megfizetni. :( Egy ilyen beültetősdi már LUXUS lesz!
Én is azért csináltatom meg államilag az egyéb vizsgálatokat / vérvétel /, hogy legalább azért ne keljen fizetni! És ez nem nekünk ciki, hanem az országnak! :evil:
Noki! :D
Nagyon gondolok RÁD :!:
Biztos minden rendben lesz, és a vérezgetés is biztos a polipoddal van összefüggésben!

Fáncsi! :D
Ez lehet holnapra ERŐS második csík is, bár írtad, hogy nem csinálod már meg a tesztet. Megvárjuk a vérvételt! Szorítok NAGYON :!:

Tocsa! :D
Nagyon várom a híreket :!: Remélem jobban vagy! Ha tudsz írjál! :wink:

Zsu! :D

Növeszd a picikéket! :D Tudod! Pihi, tévé, dvd, egy kicsi séta aztán megint pihi és tv! :wink: Ja4 És pozitív gondolatok! Néha egy kis poci simi :!: :wink:

Andy! :D

Te leszel a következő!Még van 1 heted! Ügyi legyél addig is! :wink:

Mindenki másnak is szép napot kívánok! :D Hugi.[/b]
hugi206
 
 


Sziasztok!

Tocsa!

Nagyon örülök neki,hogy ennyire jól vagy már :D :D :D
Én is midkettő műtűtnél,ahogy lehetett már sétáltam,lejártam az udvarra,alig bírtak utólérni..a rtg papírom is utánam kellett hozni :D
Ami a pocigban volt,az egy olyan cső,ahol a vér,váladék távozik.
A katéter nekem vicces volt...elfelejtettem,hogy kivették,én meg kis hülye bepisiltam az ágyba!!
Micsoda dolgok derültek ki nálad!Mi az a csoki ciszta??Még soha nem hallottam róla.Ha nem akarsz,ne válaszolj!
Vigyázz magadra!!!


Zsu!

Mennek a sok-sok babaragacsok!!Jól fészkeljék be magukat azt kívánom!!

Noki!

Nagyon szoritok az UH-hoz!!Biztos minden rendben lesz :D :D
Olvastad az üzim??

Fáncsi!

Ne add fel és ne idegeskedj!!
Tudom,könnyű mondani,de azzal,hogy idegeskedsz nem lesz jobb!!
Én is kivoltam a mostani eredményeim miatt,mert ezen múlt minden!!De jó lett,az a lényeg!!
Meglásd holnap minden úgy alakul,ahogy szeretnéd!!Én veled vagyok,mennek holnapra a drukkok 1000-rel!!

Hugi!

Mi van veled??Sok a munka??Főleg ilyen paciknak úgye??


Akit nem említettem meg,arra is sokat gondolok és mennek a drukkok!!

Szép napot!
Pussz!
Andy
bandy27
 
 


Tocsa! :D
Basztikuli! Tök sokat írtam az elöbb, és az egész elment! Na elkezdem megint!
Ami a sebből kilógott cső, az a drain cső. Azt azért teszik bele, mert a műtét végén átmossák valami spec. folyadékkal a hasüreget és annak kell azon keresztül tisztulnia. Biztos mondták neked is, hogy ha tudsz jó lenne minnél többet sétálni, mert úgy jobban tisztul mintha feküdnél. Nekem csak másnap délben vették ki, de már akkor is úgy kértem őket, mert nagyon utáltam! :evil:
Egyébként pont ugyan az volt nekem is és a B. doki csin. a bélletapadásomat is.
Mennyi ideig tartott a műtéted?

Andy! :D
Igen sok ilyen " paci" van, most is a rendelőből írok. Abba is hagyom mert fogat húzunk! :(

Puszi nektek !Hugi
hugi206
 
 


tocsa, de jó, hogy írtál... annyira imádom olvasni a leveleidet.... és egyáltalán nem gond, hogy ilyen hossszúra sikerednek, sőt! : :lol:
többször is elolvasom, mert erőt ad!!!! gondolom nem csak nekem, hanem másoknak is -köszönjük! és kérlek, írj még nagyon sokszor ehhez hasonlókat.. :lol: :lol:
biztos vagyok benne, hogy ezek után minden rendben lesz és a következő lombik babuskát hoz nektek!!! :lol: :lol:

hugi, köszönöm neked is a szorítást! :o tudod azért nem merek este újra teszteli, mert félek, hogy csak egy csík lesz rajta....és most mintha látnám a fényt az alagút végén...és hát a remény hal meg utoljára, meg ilyenek....de gondolom érted, hogy mit akarok írni... :D :D :D

sajnos most dolgoznom kell, de később jövök, mert totál függő vagyok és ha nem nézek rá a topikra mondjuk úgy óránként, akkor tutira elvonási tüneteim lesznek... :oops: :oops: :oops:
fáncsi
 
 


Köszi az infót Hugi. Ha a drain hasamból jött ki, akkor mi az kis kütyü, amibe az infúzió ment meg a többi gyógyszer és a kézfejemen volt és a műtőben tették be? Az a branül vagy kanül? Na mindegy, a lényeg, én azt jól bírtam. A katéter utálatos volt, a drain meg kellemetlen.
tocsa
 
 


Tocsa!
Elfelejtettem megkérdezni, hogy az IR vizsgálatot a C-sek csinálták neked? Te kérted, vagy ők ajánlották? Mennyibe kerül, és vér vagy vizelet? Jó sokat kérdeztem, mi?
A Pálgi ajánlotta nekem, hogy aki már ilyen sokszor próbálkozott mint én, érdemes lenne megcsináltatni. Bár nem tudok róla, hogy valami lenne a cukrommal!

Köszi, puszi!!!! :roll: :wink:
hugi206
 
 


Tocsa!
Ami a kézfejeden volt, azt branülnek hívják, abba ment az infúzió, és oda kaptad a műtéthez az altatót. Utána meg abba nyomták bele az antibiotikumot, hogy ne keljen mindig injekciózni! :wink:
Egyébként szerintem a legrosszabb a katéter! Fúj :!: :evil:
Puszi!
hugi206
 
 


Hugi, az IR-t a Ciris-ben csinálták. 1500 ft körül van és én kértem. Terheléses cukor és inzulinszint nézés. A cukor eredmény már megvan: éhgyomorra 4.39, cukorkoktél elfogyasztása után 1 óra múlva, 6.11, két óra múlva 6.01. Asszem ez egy picit magas, de orvossal még nem beszéltem, így nem vonok le semmiféle következtetést. Az inzulin eredmények ma lesznek meg. Majd írom azt is.

Vizeletet is néztek, de azt a műtét miatt.

Puszi
tocsa
 
 


Még valami eszembe jutott. Amióta mennek ezek a hormonos stimuk, a bőröm állapota a combomon és a fenekem egyre rosszabb. Annyira narancsos már, hogy nem is tudom, valaha lesz-e szebb. Olvastam valahol, hogy a túl sok női hormon is fokozhatja a cellulit kialakulását. Ti nem tapasztaltok ilyenket?
tocsa
 
 


Tocsa!
Köszi az infót!
A celulittal én is így vagyok, épp tegnap mondtam az "uramnak" , hogy vehetne nekem egy masszírozó készüléket! :wink: Bár én úgy gondoltam, hogy a inkább a lustaságomnak köszönhetem! :(
Puszi!
hugi206
 
 


Sziasztok!

A héten nem volt időm olvasgatni, így most próbálom én is felvenni a fonalat.
Szóval egyrészről tök jó olvasni, hogy mindenkivel végre történik vmi (beülti, inszem, tesztelés, UH) viszont az nagyon flusztrál, hogy nálunk meg 2hete semmi. Jövő héten már megyek konzultálni, de a lombikunk még olyan messzinek tűnik.

Kockaspléd
A 69 napot sokkoló volt olvasni, de a lényeg, hogy ismét van szép tüsződ. Remélem összebújtatok apával :D Párizsban meg beágyazódik/nak. Ez annyira romantikus, hogy mindjárt szebben is fest ez a murphy story!!!!

Tocsa!

Amikor tavaly nyáron engem műtöttek a sövénnyel, utána hónapokig nagyon fájt a jobb oldalam. Nagyon megijedtem, hogy most meg mi a nyavaja lett velem. Egy csomó vizsgálat után (UH nőgyogyónál, vese, bél UH, ortopédus...stb) a belgyógyász dokinő mondta el világosan, hogy az az asszem sóoldat, amivel a műtét alatt tágítják a méhet "elvándorolhat" ide-oda, illetve lehet a levegő is, ami együtt hónapokig tartó furcsa szúró érzést okozhat az alhasban. Igaz valóban hónapokig éreztem a szúrást, de aztán hopp elmúlt. Ezt csak azért írtam le, mert sztem a hasonló tüneteid Neked is ettől vannak...no para, elmúlik. És csatlakozom azokhoz akik egy ilyen nagytakarítás után spontán babát jósolnak. Nekünk nem jött össze - eddig - de bnők között van rá jó sok példa.

Szép napot Mindenkinek, mennek a drukkok 1000-el.
Roni
roni34
 
 


Ja én kb.5 kilót szedtem fel eddig a stimu alatti gyógyszerektől, pedig már alig merek enni! A narancsbőr ettől nálam is gáz (bele sem merek gondolni, mi lesz a lombik végére)
roni34
 
 


hát az a fránya narancsbőr, nálam is elég láthatóvá vált mostanában...híztam is elég rendesen, de mérlegre nem merek állni, mert kitudja, mi lenne utána.... mondjuk totál összeomlás??? hát inkább nem kockáztatok....egyébként szinte minden ruhám szorít.... az inszemet megelőző pár hónapban szedtem clostyt, szerintem, akkor kezdődhetett.... ja és ma egy olyan ing van rajtam, amit még nyáron vettem, de akkor úgy voltam vele, hogy talán kicsit nagy, még bosszankodtam is, a kisebb jobb lett volna......de még jó, hogy nem.... mert mostanra már annyira szűk...a hátamon, a karomon, a mellemen...pedig az láthatóan nem is növekedett semmit, sajna.. :shock: de valahogy mégis.... :roll: :roll: :roll:


mivel már kezdem elég rendesen utálni a testem, ezért azt terveztem, hogy szombattól új életet kezdek.. :lol: bicózás, futás, pici diéta... :oops: :oops: :oops:
fáncsi
 
 


csajok, ha holnap reggel megyek vérvételre, akkor annak mikor lesz eredménye? ugye nem csak hétfőn?? :oops: :oops: :oops:

köszi, puszi 8)
fáncsi
 
 


Fáncsi, nyugi :wink: du 3 után telefonálhatsz az eredményért....aztán mi is nagyon várunk a hírekkel.
tocsa
 
 


húúúúúúúúúú köszi, a gyors választ, tehát még 24 óra.. :oops: :oops: :oops:

hogy vagy? mi jót csinálsz éppen? én sajna dolgozom...de elég nehezen megy, valahogy nem tok koncentrálni... :P :P
fáncsi
 
 


Sziasztok!

Drága Fáncsim!

Fel a fejjel,nem rosszra gondolni!!!
Én is nagyon várom a holnapi jelentkezésedet!!
Nagyon drukkolok Neked!!

Tocsa!

Úgye pihengetsz??Hogy állsz a kajcsival??
Te tényleg egy erős csajszi vagy,büszke vagyok Rád!! :D :D :D

Noki!

Hol vagy már???
Már holtideg vagyok miattattok!!

Zsiby!

Rókamentes napokat kívánok Neked és jó egészséget picurkának!!!

Zsu!

Hogy vagy??
Kívánom,hogy jól beágyazódjanak a pocidba!!


Lányok!

Nem vagyok ideges,csak olyan furi dolgok történnek velem!!
Egyik inszem szurizásánál sem éreztem azt,amit most:már az 1.dupla szuri napján(este kaptam)éreztem a jobb oldalam,tegnap még jobban a 2.szuri után.Érdekes...Úgyanazt kapom,mint eddig,nem változtattunk rajta.Igaz én már szept. óta nem tudok a jobb oldalamon aludni.Állandóan aludnék..-ha meg lehet nem tudok.


Kép







Szép napot mindenkinek!! :D :D :D

Pussz!

Andy
bandy27
 
 


Mai meglepim mindenkinek!!
Szóljatok,ha ne küldjek!!


Kép












Kép









Kép



Pussz és kitartás mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


andykém, küldjed csak nyugodtan továbbra is ezeket a cuki képeket! :D

noki, mizu veletek??? :roll: :roll:
fáncsi
 
 


Sziasztok
Jó sokat írtatok :D
Tocsa
Mire elolvastam a kisregényt :D ,de nagyon jókat írsz és Én is szeretem olvasni!!
Jól látod a dolgokat és szeretem,hogy ennyire előre nézel!!!!
Írtam korábban,hogy Én a hasamból kilógó csövet azaz a Draint nem bírtam....szinte menni sem bírtam tőle,de aztán jó helyre csúszott és jöttem mentem vele...majdnem csak lóbáltam a kezembe :D
A Kanüvel semmi gondom nem volt....meg sem éreztem!
A katéter az kellemetlen volt,de teljesen kibírható dolog.
Öröm hallani ,hogy már ennyire jól vagy és ez napról napra csak jobb lesz hála égnek!!!
Nekem az első menszim az nagyon fájdalmas volt műtét után na meg az azutáni is...aztán jött Bébike és most élvezem a 9hónap nincs menszis időszakot :D
Kívánom,hogy Te is mihamarabb élvezhesd!
Fáncsi
Ha halvány csíkocska van az már csak jót jelenthet!
Nagyon nagyon drukkolok Neked,hogy a vérvétel megerősítse a teszt eredményét!!!
Roni
Ne aggódj amiatt ,hogy lassan megy az idő....amint elkezded szedni a gyógyszereket annyira felpörögnek az események,hogy csak kapkodod majd a fejed :D
Andy
Megkaptam a leveled,de sajna csak most lesz időm válaszolni csak!
Bocsi érte!
Hugi
Sajna nem a polip miatt vérezgetek...vagy inkább ennek örülnöm kéne?!?!

Narancsbőrről csak annyit,hogy nekem még a vádlim is narancsbőrös lett ,de most terhesség alatt már csak a popsimon van ,de csak annyi mint kezelések előtt!
Viszont a mellem....uhhhh...csajok.....90E-s melltartót vettem 1 hete és ma már kicsi volt az is!
A Párom azt mondta,hogy biztos,hogy a gyereket a hasamba hordom??? :D:D:D

Ma a dokinál az volt,hogy talált egy kis bacit amit fogalmam nincs,hogy hogy a fenébe szedtem össze?!
Naponta tisztálkodom és nagydolog után is tisztálkodom!!
Már nem használok kúpot sem és nem ülök rá idegen wc-re!
Na mindegy.
Kaptam Betadine hüvelykúpot és a rutascorbint szednem kell továbbra is napi 2x1-et.
Bébike jól van szép nagyra növöget....
A méhszájam puha és zárt....tehát minden oké.
UH képet nem kaptam,de 18dik héten úgyis megyek megint az Istenhegyire genetikaira és akkor már a nemét is megmondják...ha mutatja magát :D

Kép
noki&potyi
 
 


Ja még csak annyit ,hogy............
Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked...
Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az
tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont
dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass.
Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd
marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt
várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész
távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen
reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással
sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a
vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel...
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal...na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az
elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban,a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen,ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól,tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó
munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k.... anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból...
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi..."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére.

A későbbiek folyamán

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával...
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen,meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt
megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.

-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.

Kép
noki&potyi
 
 


Zsiby
Nagyon ajánlom Neked,hogy vegyél ilyen szívhanghallgatót,mert egy szuper dolog!
http://www.babavilagnet.hu/?q=bevkocsi/torzs/view/34085
Most akciós is,de viszont csak a 12-14héttől hallható a baba szíve ezen keresztül.
Én majd megörülök,hogy ugyan mi lehet a Bébimmel,de akkor ráteszem a készüléket a pocakomra és hallgatom a szívdobogását.....hmmm....ettől maximálisan meg is nyugszom!

Kép
noki&potyi
 
 


Noki, örülök, hogy minden ok veletek. A baci majdcsak elmúlik. Kiderült, hogy mitől van a vérezgetés?

Ne küldj ilyen vicces dolgokat még egy darabig, mert felszakad a sebem :D Vizuális típus vagyok és mindezt elképzeltem és röhögőgörcsöt kaptam. :D És mi ezért küzdünk ennyire :!: :D
tocsa
 
 


Szia Noki!

De hogy haragszom,hogy nem írtál,csak aggódtam!!
Nagyon örülök neki,hogy minden a lehető legnagyobb rendben van Veled/Veletek!! :D :D :D

Látom,megint elemedben vagy :D :D
Úgy tetszett ez a tanulságos dolgok,amiket leírtál :D

Hogy halad az idő!
Jól látom,hogy holnap 15 hetes leszel??


Pussz!
Andy
bandy27
 
 


Örülök ,hogy tetszett a valóság show,de Tocsa finoman a nevetéssel :D Isten ments ,hogy valami baja legyen a pocakodnak :wink:
Ez így,hogy mi ezért küzdünk...nagyon jól mondod :D
És az a baj,hogy egy pár emberke akinek elküldtem és van gyereke az azt mondta,hogy szóról-szóra így van :D
Na akkor már nem nevettem annyira :shock: :roll: :lol:
A vérezgetésem a bacitól van :(

Bizony Andy már a 15dik hetet tapossuk!
Kissé most nyűgös a dolog,mert alig alszom olyan erős görcseim vannak,de remélem ha kimegy belőlem a baci akkor a fájdalom is elmúlik!

Kép
noki&potyi
 
 


Fáncsi, én csak most olvasom, hogy te szombattól futni akarsz. Szerintem, ha megtudod holnap a vérvétel eredményét, nem fogsz te futkározni. :wink: max. a sloziig a rókát röptetni hamarosan :lol:
tocsa
 
 


Tocsa
:D:D:D :D:D:D
Na ha Te nevettetsz engem akkor belőlem meg kiugrik a gyerek :D
Mozog már az egész hasam ilyenkor :D

Kép
noki&potyi
 
 


Most olvastam,bocsesz érte!!
Remélem nincs harag senki részéről!!


Két orvos beszélget:
-mit szól hozzá,hogy így megszaporodtak az ikerszülések?
-miért csodálkozik ezen?
ilyen közbiztonság mellett nem csoda,hogy már az újszülöttek sem mernek egyedül világra jönni.


Kép





Andy
bandy27
 
 


Mai ucsó bejelentkezésem!!Nem akarlak idegelni benneteket!!


Kép








Kép








Szép álmokat mindenkinek és legyetek jók!
Andy
bandy27
 
 


Jó estét lányok! :wink:
Noki! :D
Örülök, hogy a babával minden ok, de sajna a bacik ott telepszenek nálad. Vajon hogy kaphattad el? A dokibá mit mondott? Az a lényeg, hogy a babuciban nem csinált kárt! :wink: Én használom a Colpo-Cleanert, és azóta minden rendben nálam. Azt írja a haszn. ut, hogy terhesség alatt is használható, az megvéd ilyen-olyan baciktól. Persze nem mindegyiktől!
A regény isteni volt, amit írtál! :P
Andy! :P
Küldözgesd csak a képeket, nagyon arik!! Köszönjük szépen! :D

Tocsa! :D
Ugye óráról órára jobban vagy!? Meglátod, hamar rendbejössz! :D

Fáncsy! :D
Nagyon-nagyon drukkolok neked holnap! :D Ahogy tudsz írjál! :roll:

Kép
hugi206
 
 


Hugi, igen, valóban egyre jobban vagyok, már főztem is egy kicsit. :D

Roni, küldtem neked privit, de délután óta nem megy ki. Próbálkoztam az iwiw-en is üzenni, de az sem megy. Remélem előbb-utóbb megkapod.
tocsa
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Fáncsi!

Mennek a drukkok 1000-rel,várunk vissza 3 óra után!! :D :D :D

Kép







Tocsa!

De ügyi és erős csajszi vagy!!
Mi fincsit főztél??
Örülök neki,hogy már ennyire jól vagy!!!
Gyógyulgass továbbra is,gyűjtsd az erőt!!


Tocsa,Noki!

Egy ismerősöm kérfezte tőlem:a lombikhoz napi mennyi injekciót kaptál és melyiket??Nagyon fél szegény...szeretném megnyugtattni!!


Mindenkinek mára jó munkát,hamar végezzetek,hogy nyugis hétvégétek legyen!!




Kép










Kép








Pussz mindenkinek!!
Sélztán jövök,addig is írjatok nagyon-nagyon sokat!! :D :D :D


Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!!

Reggeli meglepim mindenkinek!!




Kép








Kép









Kép









Kép









Pusszanat Nektek,legyen szép napotok! :) :)


Andy
bandy27
 
 


Jó reggelt!

Fáncsi, nagyon sokszor gondolok rád ma! Nagyon szorítok!

Andy, de kis friss vagy ma. Ilyen korán írni? Kidobott az ágyikó? :D Amúgy krumplifőzit főztem.

Lányok, ez a műsor pont akkor ment a tévében, amikor engem műtöttek. Az endorol van szó benne:

http://www.rtlbulvar.hu/video/43314

Akartam még valami nagyon fontosat írni, de elfelejtettem. Na nem baj, majd legközelebb.

Szép napot mindenkinek, különösen Fáncsinak!
tocsa
 
 


Ja igen, Andy, a kérdésedre akartam válaszolni: nekem egy darabig napi 1 szuri volt (Suprefact, ez talán több mint 1 hónapig), aztán már 2 (bejött a Puregon kb. 2 hétig) és 2-3 féle gyógyszert is szedtem naponta (Prednisolon, ez egy szteroid és Euthyrox, ez a pajzsmirigyemre volt), aztán még volt egy Ovitrell (tüszőrepesztő) a leszívás előtt. És fogigátlóval indult minden, 28 napig szedtem. A túlstimu miatt a Suprefactot nekem leszívás után is szúrni kellett még egy pár napig.
tocsa
 
 


Szia Tocsa!

A krumpli főzelék az fincsi....olyan régen nem ettem,d ha mahar sikerül hazaérnem,akkor én is csinálok :) :) :)
Már 5-kor keltem,csak nem akartam olyan korán írogatni.
Hétvégén,amikor lehetne aludni,én akkor is fönt kukorékolok...


Megírnád,hogy lombikhoz napi mennyi injekciót és milyent kaptál??
Egyik ismerősömnek kellene a válasz,megígértem,megtudakolom tőled!!

Nem írtál Nekem a csokicisztáról,hogy az mi??Döbbenettel olvastam...még soha nem hallottam róla.


Jó fözöcskét mára,regenerálódj!!

Pussz Neked!!
bandy27
 
 


Tocsa!

Köszke a részletes infót a lombikról!!
Remélem sikerül megnyugtatni az ismerősömet...nagyon-nagyon fél,aggódik,szóval minden baja van!!



Kép












Kép







Andy
bandy27
 
 


Sziasztok
Andy
Csatlakozom Tocsához,mert ugyan így kellett szúrnom a szurikat mint ahogy ő leírta!
Viszont ha az ismerősöd nem Cirises akkor lehetnek eltérések,mert Nekem a BMC-be teljesen más szurikat írtak fel amit természetesen másképp kellett használni.
Tocsa
Azért finoman azzal a sok jövés menéssel!
Belül még nagyon heges vagy és vigyázz magadra nagyon!!
Fáncsi
Nagyon drukk Neked!!!


Én ma reggel felébredtem és a betanine kúppal együtt jött a vér is....azt hittem sírva fakadok,mert teljesen a legrosszabbra gondoltam!
Hívtam a dokit ,de nem tudtam elérni!
Aztán felhívtam egy profi ismerősömet és ő mondta,hogy no para...ez ezzel jár :shock:
Jaaaaa.gondoltam magamba.....ezt azért a doki is közölhette volna velem mielőtt azt hiszem,hogy itt a vég!
Még jó ,hogy van baba szívhanghallgató ,mert miután meghallgattam gyorsan a Picimet....egy kicsit le is nyugodtam!
A görcseim alábbhagytak,de rossz érzés még mindig belül...érzem még a bacikat....viszont egy kúpnak a hatását már rendesen érzem!

Vigyázzatok magatokra!
Most mennek kell a tesómért a kórházba ,mert ma engedik haza!
A lábát műtötték tegnap előtt!

Puszi

Kép
noki&potyi
 
 


helló lányok!

szóval túl vagyok a vv-en....hú most annyira véreztem utána...nem is értettem...biztos ez is már a terhesség egyik mellékhatása... :lol: :lol: :lol:
már megint nem aludtam semmit, tegnap éjjel azért nem, mert annyira izgultam, hogy mi lesz a teszt eredménye...ma meg a vv. miatt... 3 körül hívom a cirist....csak hát addig mi a fenét csinálok???
egyébként dolgoznom kéne, de nem visz rá a lélek...(már megint) :oops: :oops:

tocsa, örülök, hogy jobban vagy! főzzél finomakat, az jót tesz a kis lelkednek, vagyis nekem mindig segít... :D

noki, sajnálom, hogy úgy megrémültél reggel, hát igen, azért nem ártott volna, ha tájékoztat a doki... :roll:

andy, ezek a képek elképesztőek! :)

köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat, remélem ez a péntek 13. szerencsét fog hozni. :shock:

ja, és ne haragudjatok, de most nem nagyon tok semmihez érdemben hozzászólni, mert annyira más világban élek...teljes káosz van a fejemben, pörgök ezerrel, kavarognak a gondolataim... :wink:
fáncsi
 
 


Fáncsi :D , megértem, hogy most nem ezen a földön jársz. Szerintem próbálj meg dolgozni, azzal legalábbb eltereled a gondolataidat. Nagyon szurkolok és várom, hogy jelentkezz az eredménnyel. Hűűű, te leszel a harmadik kismamink. :D

Noki, gondolom, hogy megijedtél, tényleg szólhatott volna a doki. Szegénykém! Ha hallod a szívhangot, akkor sztem nagy baj nem lehet. :D
tocsa
 
 


Noki!

Jézus mária!
Miért kellett téged ennyire megijeszteni???
A lényeg,hogy hallod picurkád gyönyörű szívverését,ami megnyugtat,hogy minden rendben van vele!! :D :D :D :D
De miért nem szólt a doki??Ezt nem tudom igazn megérteni....
Vigyázz magatokra nagyon és jobbulást tesódnak!!!





Mosz látom,hogy a cicám írt helyettem!!
Szóval délután jövök,mindenki jó hírekkel érkezzen!!




Kép








Kép









Pussz mindenkinek!

Andy
bandy27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?