Haga
Megjöttünk!!! Ollyan nagyon jó volt, úgy élveztem! Lencus egy tündér volt, meg apa is. Inkább hagyta, hogy én csúszkáljak, ő épp, hogy felfedezte a terepet.
Szép nagy hó van, kultúrált, de sztem is csak hétköznap szabad menni. Vannak, de nem sokan.
Tényleg, az nincs is messze tőletek!!! Merre vagytok pontosan?(szita agy...)
Szépen gyarapodik Albert is!
Nem vagyok a teáztatás híve, de ha egy kis barnacukros, citromos teát próbálnál, vagy bébiknek való almalevet jól felhigítva???
Sleepinke
Nagyon nagy öröm, mikor így elindulnak!!!Ugye? Erre a büszke arckifejezésre még úgy emlékszem! Most gyorsan fotózz, kamerázz, ha van, mert villámgyorsan elmegy ez az időszak is és már magabiztosan fog szaladni.
Sztem próbáljátok ki Ti is Eplényt, sokkal közelebb van , mint a Mátra(1,5 óra volt tegnap, nagy havazásban) és hát gyerekkel nem mindegy és tényleg modern, szép.
Amica
Jó farsangolást! Tényleg, Te varrod a jelmezt???
Csajok!
Ma Lencust megint megtépte a kis barátnője(14 hós). olyan kellemetlen ez nekem. Majd megszakad anyai szívem a gyerekem miatt, már könnyekkel sírt... Először most szeretgetésből indult a dolog(az isnagyon vehemens volt), de aztá sajnos efajult a dolog. Mit lehet tenni??? Tippeket kérnék!
Pussz mindenkinek, az olvasó üzemmódnak is
Bogáncs