sziasztok!
pasi!tudjuk mi azért,hogy rendes apuci vagy.ez már az ikrek születésénél kiderült.annyira aggódtál a kicsikért és vandáért is.
az én férjem is már alig várja a mi kicsi fiunkat.állandóan mondja,hogy eteti,fürdeti,tisztába teszi imádja stb.sőt még sokszor már túlzásba is viszi.nagyon várja már.mondjuk én is.
vanda.képzeld most hogy már kész a szobafestés és letudok pihenni 2 napja nem dagad a bokám kopp-kopp....remélem így marad.valószínű,hogy a túlterheléstől volt.ja és anyáklapja:imádom.erőssen gondolkodom rajta,hogy előfizetek rá.sok-sok hasznos dolog van benne.
mazsi!sajnálom ,hogy kisati belázasodott.kajcsi:szerintem súlyügyileg jól áll kisati,ahogy írtad.nem lesz ott semmi gond.puszi!képet kérünk kisatiról!!!
árnika!nekem is tetszett szolgálati közleményed!!!!
szmet!én nem bírtam ennyit várni.nekem reggel pozitív lett a tesztem és este már a magándokinál voltam.felhívtam délelőtt,hogy mikor tud MA fogadni,mert fontos.és este 19:30-ra kellett menni.de jobb volt így,mert nem bírtuk volna ki a várakozást.igaz döbbenetes volt a terhességem kora,de nem ez volt a lényeg.hanem,hogy megtudtuk,hogy minden rendben van e.alaposan megnézték picurt.
de te tudod.végülis holnap már csütörtök...
mindenkinek sok puszi!