Jó reggelt!
Czinke drága csak úgy sugárzik az írásodból hogy megnyugodtál.. de tényleg! úgy érzem sikerült tudatosítanod,hoyg te vagy az ANYA!
KÁD: nekünk is ok baby kád van, ZSigmond imádja.. már a nagykádban van a kiskád, mert úszott a kisszoba... a barátnőm március elejére van kiírva, így kezdtük a kiszoktatásást ...
első nap: mindenféle kellék nélkül látszólag imádta
második nap nálunk voltak barátaink, és odaadtuk a kiskádat állvánnyal
este van fürdetőszivacs no rátettem, és visítás... onnantól fogva nem hagyta abba.. gyorsan ruháim eldobtam, és bemásztam mellé kádba..
de nem éppen a legnyugodtabb volt
harmadnap fürdetőszivacs ki, fürdetőkarika be ..
egyenlőre nem vállt be, hiszen még nem tud sokig ülni, illetve csúszik..de ezt úgyis tudjátok...visítás karika nélkül is... én ismét ruha le, be mellé a kádba, gyorsan lemosdattam, és ennyi...
na itt kétségbe estem..most mit csináljak az én drága pici fiammal.. hogy néz ki,hogy visszakérjük a kádat? de kislány várhatóan 3.12 én császárral fog megszületni, így BAlázs kocsiba és elment érte.. persze nem volt gond...
este fürdetés
gondoltam ha megint visít akkor kész leszek
beletettem és lubickolás, örömteli sikongatás, kapálózás, bodogság
no hát szóval visszaharcolta magának a kiskádat az én kis uralkodó oroszlánkölyköm...
KAki hehe ismerős voltam én már könyökömig kakis mert ZSigmond úgy találta, hogy ez vicces, utána meg segített lemosni..a saját pisijével ...szóval lesz ez ,még így se
etetés imádja az etetőszékét.. olyan szépen, kulturáltan tudott enni.. no ennek vége.. bürrögés megy ezerrel és az tökre vicces, ha anyáról csöpög a kaja..szereti a színes dolgokat...és persze segít a kis mancsával is, be a szájba az egész öklét összetrutyizza és kifesteni vele a ruháját!
állítólag ez a fejlődés része.. oké, beletörődöm
anyára hatás:
eddig az én tünemény fiam képes volt eljátszani akár egy órán keresztül is... na most új szórakozása lett
félszemmel sandítva kifigyeli nézem e, és ha nincs odafordítva a fejem (ő ugye nem tudja, hogy így is belátom akkor pl a kis autóját eldönti saját magára, és elkezd visítani, hogy anya ments meg... és ha nem futok egyből..márpedig mé futnék
akkor a fejét belefúrja a plédbe, két kezével csapkodja a földet.. és visít közben krokodilkönnyeket hullajt) amikor már a színe elég ropogósos azé odamegyek..és megmentem .
ugyanez történik hogy a játékét direkt eldobja messzebbre, és visít...
szóval próbál hatni rám..de én csak eleinte rohantam.. most már várok.. a legszebb az egészben, ha odamegyek és az aurája érintkezik enyimmel, tehát még meg sem kell fognom máris csend van, és mosoly és játék tovább..
nagy zsivány a drágám...
tegnap leszerelte a plüssrepülőjének a propellerjét... na lefekvés előtt anyadrnéni meggyógyította ez volt az első hivatalos műtétem és érzem nem az utolsó
betegség: Zsigi amikor 3 hónapos volt, és apájaát ledöntötte valami vírus akkor elkapta, de nem volt " súlyos)
most amikor influenzásak lettünk mindketten neki meg se kottyant (bár ő november végétől Cebion cseppeket kap)
apa is én is az első tünetnél beszedtük az oscilloccocinum ot. és 2 nap múlva semmi bajunk nem volt...érdemes elkezdenetek, mert most van az influ időszak.. plusz c vitamint szedünk
tegnap volt a 6 hónapos kontroll: 7600 g, 71 cm,
czinek nem jelöltél vissza iwiwen