Túl vagyunk az uzsonnán, amíg elszórakoztatják egymást addig jövök hozzátok.
Beszti!
Megkaptam anno az emileket, ne haragudj, hogy nem válaszoltam, nem volt energiám semmire eleinte. Marcsitól hallottam a jó hírt! Gratulálok a pocaklakóhoz!
Felnézek rád, 3 gyerek már komoly kihívás minden szempontból. Mindig eszembe jut a tali, te hoztad meg a szerencsénket, majdnem mindenki babás aki itt volt.
Orsoly!
Neked is gratulálok!
Hihetetlen, a talin voltál pocakos és most megint. Nagyon gyorsan szalad az idő. Arról nem is beszélve, hogy aznap költöztünk amikor nálatok volt tali és már több mint két éve itt lakunk!
Orsoly, talin kívül is meglátogathatnál ám, tőletek nem vagyunk messze, ha már azt írod, hogy egyedül is ki mersz vezetni ide, akkor ne csak mondogasd, hanem gyere!!! Nagyon kíváncsi vagyok Lackóra (meg úgy mellékesen rád is
).
Bogár!
Gyönyörű a kislányod!!! Gratulálok!!!
Az ikrek tényleg nagy csibészek, pár hónap múlva már te is rohangálhatsz Eszter után. Némi nosztalgiával gondolok vissza arra az időre, amikor még ott találtam őket ahol hagytam. Most már nem lehet csak úgy kiszaladni mellőlük a postáshoz. Persze nagyon édesek ahogy tepernek szana-szét.
Zsuzsu!
Ma meghallgattuk a Halász Judit cd-t. Gyermekeim nagyon élvezték. Vannak rajta mondókák amiket én is szoktam nekik mondogatni, és felismerték! Nem is gondoltam volna. Mégegyszer köszönjök szépen!
Cateye!
Gratulálok az ikrekhez!
Ne aggódj, nem olyan vészes. Az első pár hónap nehéz, de utána könnyebb velük, mert nagyon jól elvannak egymással. Sőt szerintem könnyebb velük, mint amikor egyik kicsi, másik pici, mert ugyanazok az igényeik, ugyanaz a napirendjük, nincs féltékenykedés. Szóval kész főnyeremény!
Csajok! Mikor legyen tali? Hozzánk jöhettek megint, szívesen látok mindenkit. Régi talisoknak mondom, azóta tiszta luxus a ház, van ajtó a budin, nem kell lavórban mosogatni, kell ennél több?
Na majd jövök, puszi mindenkinek.
Edi