Sziasztok Lányok!
"Rövid" levelet írok, mert a Burgerben vagyok és már csak pár percem van. Otthon még mindig nincs netünk.
Köszi hogy sokat gondoltatok rám és érdeklődtetek, Adrienn és Snoopy mondta. Sajna nem tudom vissza olvasni a közel 4 hónapos lemaradást, de látom vannak újak
Az Újaknak, fel a fejjel, nincs reménytelen helyzet és igenis vannka csodák.
Karmen, Bella!
Örülök, hogy Ti is és a babák is jól vannak
Émi Rólad semmit nem tudok, de remélem mindanyian jól vagytok
Na most magamról. 81 napot húztam le a kórházban. A társaság többnyire jó volt, az ellátás nagyon rossz (rossz ágy, rossz kaja, állandó zaj). Tele tömtek progival, aspirinnel, No-Spaval és az immunglobilin infúziókat kapatam. 3 hetente még kapom az infúziót, már csak 2 van vissza, holnap megyek az utolsó előttire, nagyon utálom, mert midig fájnak utána az izületeim és félek is, mert amit dec. végén kaptam, attól belázasodtam (38,4), azóta egy másik készítményt kapok.
A baba jól van, már betöltöttük a 19 hetet. Voltunk magzati szív UH-on és minden OK,biztos nincs komoly szívbetegsége. Holnap lesz a genetikai UH, az AFP rendben volt.
6 ágyas kórteremben feküdtem és volt, hogy engem nem számolva 3 Kaalis lány volt. Az egyik lány akkor szülte az ikreket, édesek. A másik két lánnyal egyidős a terhességünk, az egyik pocakban két babuci van.Így volt, hogy kiirhattuk volna az ajtóra, hogy Kaalis babák szobája.
Sajna valószínűleg nem mehetek vissza dolgozni. próbálok otthon tenni, venni, de nagyon hamar elfáradok és mindentől kifulladok, mi lesz itt nyáron nagy pocakkal és 4o fokos melegben??? Azért igyekszem megerősődni, már csak 1-2 órát fekszem napközben, sokat tv.zek, olvasok és próbálok rendet rakni a lakásban, ugyanis a párom 3 hónapig agglegény életet élt és meglátszik a kupacok mennyiségén.
Sok-sok puszi Mondenkinek
Sac
Jövök, ahogy tudok, csak még az utcai séta is lefáraszt