Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dicséretet, igazán jól esik.
Sly, igen, egyedül rajzolja Edina a műveit
, néha én is megdöbbenek, hogy miket produkál.
Örülök, hogy volt hó, és tudtatok szánkózni is, a leányzóknak is biztosan nagyon tetszett. A síelést próbáltátok már a lányokkal is? Én még soha nem próbáltam, épp ezért kicsit irtózom tőle... de ugyanakkor szeretném is kipróbálni. Pedig Edina már a hódeszkát és a gördeszkát emlegeti
, hááát nekem mindkettő elég meredeknek tűnik.
Persze ezeket sem próbáltam soha meglovagolni.
Humi, nagyon sajnálom... Úgy örültem, amikor láttam, hogy írtál, aztán elszontyolodtam egy kicsit... Remélem, minél hamarabb sikerül feldolgozni, és túllépni a történteken. Szorítok, hogy mielőbb újra beköltözzön egy baba a pocakodba, és minden rendben legyen (nem is sejtettem, hogy tervezitek a harmadik babát). Nagyon jópofák a fiúk ezekben a jelmezekben! Marci csudaédes Malackaként, Krizsi pedig méltóságteljes rendőr!!
Lehet, hogy élőben nem hasonlítanak ennyire, de ezen a képen tényleg, mintha ikrek lennének. Jól látom, hogy Marci szép lassan megközelíti Krizsit magasságban?
Ed, milyen volt a farsang? Volt előadás is, vagy csak beöltöztek? Kincsőnek milyen jelmeze volt? Sajnálom, hogy Bara is beteg, de legalább szánkóztatok egy jót.
Ezen a télen nektek is jócskán kijutott a hóból, látom, ki is használjátok, amíg lehet.
Karmen, ebből a taknyolásból nekem is elegem van... Néha eléggé felhúzom magam ezeken a betegségeken... Főleg ha arra gondolok, hogy 3 és fél éves koráig alig volt beteg, aztán az oviba kerülve nyakra-főre...
Pedig vitamint, Béres-cseppet, gyümölcsöt is nyomok bele ezerrel. Azért remélem, egyszer csak erősebb lesz az immunrendszerük. Most nagyon filózom azon, hogy márc-tól jó lenne elkezdeni a Bronchot...
Ti is szeditek, ugye?
Ági, huh, szegény Matyika, milyen sok pötty volt rajta!
A füle meggyógyult már? Nem igazán értem, milyen csíkot kapott a fülébe
, bocsi, lehet tájékozatlan vagyok
. Akkor 3 hét múlva te is kezded a melót? Arra szép lassan hátha kitavaszodunk, és nem lesz ennyi betegség... Panki hogy van? Anyósod nem tud majd besegíteni, amikor munkába állsz? Úgy értem, hogy esetleg nem vigyázna a gyerkőkre betegség esetén?
Mennem kell, ma órák után elrohantam tombolát vásárolni, mert pénteken farsangolunk a suliban, utána pedig továbbképzőn voltam 6-ig (de megérte, mert érdekes a témája
) És holnapra még egy röpke felmérőt kell gyártanom
.
Jó éjt: