Sziasztok!!
Kiscsillag!Milyen volt a disney-s műsor?Annyira jó lett volna elmenni rá,de nem is tudtam róla,brühühühühühü.
NA akkor Ti szokásotokhoz híven nem ültetek otthon.
Kriszmisz!Nagyon édes Boti,látom bejött Neki a járássegítő.
Magatokról direkt nem raksz amúgy képet?
Ami!Márknak a szerelése meg csúúúúúúúúúúúúúúcs!Rakjál még fel ebben acuccban Róla képet!Annyira vagány.
Magatokról direkt nem raksz amúgy képet?--Ez Neked is szól.
Nálunk is jól tellt az ünnep,reggel fát díszítettünk eggyütt Amival,majd egy nem ünnepi ebéd után aludtak,és mentünk 3-ra ünnepi ebédre anyósékhoz.Ott voltak sógornőmék is ,tehát a szűk család.Később átjözttünk hozzánk,majd utána elmentünk sógornőmékhez is,ezt mind falun belül.Mindehol volt ajándékosztás,Ami meg Levente nagyon élvezték,Petyka meg mindig jól érzi magát.
Petykának nagyon bejött a kis vonatos játék,Aminak a gyurma,meg a rajzasztal volt afő sláger..
Én már nem tudtam megvenni azt a járássegítőt amit Kriszmiszék igen,úgyhogy végül egy fisher price-at rendeltem.
Petyka kúszik rendületlenül.Kezdtetben a telefon meg a cumi volt a fő motíválók,most már bmi amit kinéz magának. Legfőképpen ami nem neki való.Pl Ami könyvei,vagy porszívó vezeték
De a kisvonatért is elmegy ,azt imádja!!
TI mit kaptatok??????Aminak agyurmakészletben a gyurma lejárt,ezt persze utáne vettük észre,úgyhogy gyurmázásre nem alkalmas pont,így tegnap elmentünk a dunaplázába hogy veszünk neki rendes gyurmát,mert a készletben amúgy rengeteg kiegészítő van.Meg nagyon szeret mozgólépcsőzni és mivel keveset járunk pestre igy akkor emiatt is mentünk.NA meg mi szeretjük a mekis kaját,és azt is ritkán eszünk,emiatt is mentünk
Hazafelé meg a Bauhausba vettünk polchoz konzolt, meg egy postaládát.
Igazából elmentünk volna valakihez ,mert most Peti itthon volt,eltudtunk volna menni,de minden barátunk vagy nincs itthon vagy dolgoztak.Így maradt a pláza.
Pár kép
Ezek meg karácsony előttiek
Megjött Petyka etetőszéke.Azért kellett másik,mert az Amié nem dönthető,meg csak deréköves,és abból Petyka kiszédülne még egy darabig.Amúgy azt kaptuk,utáltam is.
Ezt akarácsonyiakhoz akartam de szórakozik velem az oldal.
Itt a járássegítő.Lehet kiskocsiként is használni,igy pont van egy rés ahová beültettem