sziasztok,
Húúú lányok, annyit írtatok, hogy mire végigolvastam, elfelejtettem az elejét.
Márti,
Csodaszépek a gyerkőceid.
Igazi kis férfiak abban a kockás mellényben. Nagyon tetszenek, Kis hercegnő meg nagyon nőcis.
Baba,
Üdv köztünk. Elolvastam a történetedet, hát nem semmi amin keresztül mentél.Én nagyon meg tudlak érteni, azért egy kislány teljesen más. Én nagyon szerencsés voltam, hogy 3. -ra sikerült a kislány. Meglátod nektek is összejön hamarosan. Én sem vagyok most képben, hogy akkor most inszem volt vagy lombik nálatok??Mikor akarsz tesztelni??
Gira,
Hogy te milyen fiatal vagy!!
És már van 3 gyerkőc. Nekd nem kell aggódnod hogy a 4. babánál hány éves leszel.
Yusz,
Örülök, hogy gyerkőcök jobban vannak.
Melinda lányodnak így utólag is
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Ma felhúztam magam. Bementem a bankba, hogy megkérdezzem, mit lehet tenni, mert hogy nagyon felment a hitelünk és már nagyon nehezen jövünk ki.
Lehetőségek:
- futamidőt nem tudnak hosszabbítani, mert a max-ra vettük fel,
25 évre
- a hiteleket egy hitellé összevonni nem tudjuk, mert minden támogatást igénybe vettünk, amit lehetett(állami támogatás, szocpol. lakástakarék)
- kérhetünk 3 vagy 6 hónap haladékot, de utána egy összegben ki kell fizetni+ráteszik a halasztott összeg 2%-át.
Ekkor már eléggé ideges voltam. Utána megkérdeztem, hogy ha eladjuk a lakást, mert már abszolut nem tudjuk fizetni, mennyit kell visszafizetnünk. A nő megnézte, majd kinyögte, hogy 7 205 000 ft-ot, 6 300 000 ft-ot vettünk fel.
2 és fél év alatt nem hogy csökkent volna a tőkerész, de a hülye válság miatt még majd 1 millával emelkedett.
Na gondolhatjátok milyen jó kedvem lett ezek után.