Találtam egy két kocsit neked! Idemásolom, hátha sikerül.
Az elsö egy cím ahol jó cuccok vannak.
Gyerek Kuckó Bababolt
HÉTKÖZNAP: 10.15-től 17-ig
SZOMBATON 10-től 12ig vagyunk nyitva!
Cím: Bp. XIV.ker. Bosnyák tér 2. (a templommal szemben)
Telefon: 06-30-561-7378
E-mail cím:
gyerekkucko@freemail.hu Honlapunk:
www.gyerekkucko.hu Ezt a babaszoba.hu-n találtam!
.: Kínál :. Babakocsik Azonosító: 8764 2004-03-31
négyfunkciós babakocsi 10 e. Ft--ért
Lapracsukható, könnyü, dupla- bolygókerekes mély és 3 fokozatú ülőként használható állítható fokozatú-sátortetős, lábtartós, puha karfás, alul pakolótálcás, mosható párnázott huzatú színes bohócmintás - minden igényt kielégítő, változtatható tolás irány, lábzsák, stb. eladó , III. kerületben
megnézhető, fényképet email- re küldök!
Helység: Budapest Telefon / Fax: 06-20-4444-890
Név: Hégely Eszter E-mail:
heszter633@freemail.hu Cím: Óbuda
Ezt már 1 hónapja adták fel, ha még megvan biztos lehet még alkudni is belőle!!!!
Feladó: Szabó Lucia (Luca)
Mózeskosaras babakocsi sürgősen eladó!!!
Roan tipusú, nagykerekű, 2 funkciós babakocsi eladó. Van hozzá mózeskosár, nagyon jól rugózik, a háttámla több fokozatban dönthető. A huzat helyenként kifakult, de különben semmi baja. Irányár: 8000,-Ft. Sürgős lenne!!! Tel:06-20-542-7121, vagy e-mail:
luca@paris.com Ezt pár napja adták fel a babaapro.hu-n. Kicsit messze van...
Babakocsi olcsón
Happy Baby két funkciós, két irányból tolható, átlagos állapotú babakocsi esővédővel, lábzsákkal eladó. irányár: 7000 Ft.
Helység: Borsod-Abaúj-Zemplén megye Telefon / Fax: 06303129393
Név: Somodi Andrea E-mail:
andrea.somodi@chello.hu Cím: 3534 Miskolc, Árpád út 40.
Évi, ez egy jóval drágább tipus, de gondold meg, még mennyi ideig szeretnéd használni, ez nekem nagyon tetszik. (Kép is van róla, nagyon szupi!!!Ha lenne rajta testvérfellépő én meg is venném!)Bár lehet hogy már megvették, mert ez is egy régebbi hirdetés.
BéBéGo babakocsi
Eladó BéBéGo típusú kétfunkciós babakocsi Budapesten.
3 hónapot használtuk, jó állapotú, dupla lábzsákos, két irányba tolható, huzata levehető mosható. Háttámlája vízszintesig dönthető, újszülött kortól használható. Alul nagy pakoló hely van, az első kerekek bolygósíthatóak. Ár: 23.000 Ft.
Telefon: 06-20-9324810
E-mail:
m.telegdy@chello.hu Na, ennyit mára Peti éhes, erre vártam!
Jócccccccakát!
Andiék.