Szió!
Ani ügyesek vagytok!
Árnika óóóó, meglesem egyszer a kerteteket és megkóstolok vmi fini vacsoracsatás kaszidat is!
A póker reklámnál rád gondolok mindig!!
Ja a kajákból küldhetsz,szeretek enni,finomakat enni! most is eszem tejberizsát
csupán tejnövelés miatt!!!
van benne igazság is!
Mazsi egyik lány erre a teára esküszik :
Felrakok egy tejcsi szaporító teakeveréket, amit a neten találtam. Nekem nagyon jól bevállt. Újra vannak tejcsitől duzzadó cickóim, úgy örülök!
Naponta mennyi kecskerutafű teát kell inni a tejképződés elősegítésére?
Napi 3-4 csészével, de vigyázz vele mert kesernyés ízű. Ha már magadnak főzöd a teát, akkor kombinálhatod Lepkeszegmaggal ( görögszéna mag, na az igazán a tejserkentő ), ánizsmaggal, ha nem hasfájós a babád akkor feltétlenül tegyél hozzá édesköménymagot is. Ha hasfájós akkor az édesköményt hagyd ki. Én a lepkeszegmagot ( igen kemény ) le szoktam darálni porrá ( kávédaráló klasszul megteszi ), az ánizsmagot és az édesköményt mozsárban töröm, azt nem porítom hanem csak hogy a magok kicsit megtörjenek. 1 liter vízbe minden hozzávalóból 1 evőkanálnyit készítek. Ha felforrt a víz bele a törött magokat, 3 percig lassú tűzön főzöm, majd bele a kecskerutafű, rögtön elzárom mert a füvet csak forrázni kell, lefedem, és 10 perc múlva leszűröm. Igazából az ánizsnak remek az aromája így nem igényel a tea ízesítést. Mindegyiket be lehet szerezni drogériaboltban, esetleg gyógyszertárban is fellelhető.
Ugyanígy csináltam és tök jó. Bár én rakok bele egy kevés cukrot is, mert nincs az a tea, amit képes vagyok cukor nélkül meginni... Szuperül iható! Az ánizs ízétől nagyon tartottam, mert nem szeretem, de nem is lehet érezni benne.
Saját tapasztalatom nincs, én rendszeresen próbálok enni és sokat inni..
pá