Új privát üzeneted érkezett!

Tigriske!

Másfél éve költöztetek és már minden kész van? Kép Ez nagyon ritka...Mi októberben költöztünk be, de a konyhát pl. ma csempéztük Kép Mindent magunk csinálunk, így elég lassan halad, de legalább olyan, amilyet szeretnénk...most pl. türelem konyhát terem Kép
A babaszoba egyenlőre kétesélyes Kép, két hét múlva talán már többet tudunk...

Jubi

Kép
Kép
Kép
 
 


Jubi!
Megbeszéltük Tomival, hogy csak akkor költözünk be az új házba, ha már a házon belül MINDEN kész.(kisgyerekekkel már eléggé nehézkes festeni, csupa por minden, stb.) Így is 2 évünkbe telt, mire befejeztük, addig a szüleim vályogházában laktunk a gyerekekkel, ami a bontás/építkezés miatt csak 2 szoba+előszoba volt.Kép Hamar, kb. 1/2 év alatt tető alá került a ház, de ezután jött csak a java! A belső munkákat mind Tomi és egy kedves kőműves barátunk csinálta lassan, de biztosanKép, kezdve a belső falak felhúzása, tetőszigetelés, gipszkartonozás, hideg-meleg burkolás, festés, stb. Sokat volt, hogy hajnalig dolgozott rajta Tomi, de nagyon élvezte és gyönyörű lett!Kép A tetőtérbe került bútorokat is Tomi tervezte és rakta össze, így tökéletesen illeszkedik a tetőívhez. Igaz az építkezéshez 2-féle kölcsönt is fel kellett vennünk, de már csak az egyikből van egy pici visszavizetni való. Fő elvünk az volt, hogy olyan házunk legyen, ahol mindennek megvan a helye és a legfontosabb, hogy anyagilag is be tudjuk fejezni belátható időn belül.(2-3 év) Szintén ismerős volt, aki tervezte a házat és nagyon jól kihasznált minden teret, így kicsi alapterület+tetőtér megoldás mellett döntöttünk. Lent boltíves nappali, előszoba, WC, konyha, speijz; tetőtérben 4 félszoba + fürdőszoba van és még van padlástér is, igaz csak tárolónak használható, de hihetetlen mi minden elfér. A belső dizájnt rám bízta Tomi és a végeredmény nagyon tetszett neki. Valahol van néhány fotó róla...
Egyikünk sem vágyott óriási légterekre, panorámás ablakokra, hanem egy meleg, hangulatos, kis családi házra és ezt el is értük.Kép

Sztigris
 


Helló csajok!

Úgy írigykedek, én itt a kis panellt rendezgetem...
Állandóan a tv dekót bambulom, olyan jó "kis" kégliket csinálnak spanyolban meg toscanaban, lerobbant házakból. Simán benne lennék egy ilyenben! Kép
Végre valahára beindult a gyerekszoba projekt, már a festés megvan! A héten meglessz a bútor is, és akkor végre én is kezdhetek dekorálni.
Jubi!
A faladat nem adod a koszorú alól? Kép

Kép
 
 

 
 

sziasztok,
az "ikrek" topikból vagyok de most inne kell tanács.
többször néztem már be ide is és sok szép dolgot láttamKép jó lenne megcsinálni, most időhiányra hivatkozom (de varrni szoktam és most kezdtem el keresztszemezni: megynyugtat és nem helyigényes mint a varrás) de jó csak nézegetni ezt a sok szép dolgot.

GYEREKFÜGGÖNYt szeretnék, ami áttetsző és színes minták vannak benne. aranyos macik, virág vagy egyéb.
ahol voltam de nem tetszett vagy minimális a választék.
MM center: Kafüár, Gardenia(eddig itt volt a legjobb)
egyéb Gardenia üzletek
Diego, Obi
2 Bétex üzlet

hova menjek?

előre is köszi: Vikta
 
 


...húúúú, de régen jártam erre... :shock:

Vikta!
Hát ebben a kérdésben nem tudok segíteni, mivel nem vagyok budapesti.

Hoztam egy kis nyári hangulatot ebben az enyhe télben:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


ennek a nappalinak pedig a hangulata tetszik nagyon...
Amikor megmutattam a Páromnak, az volt ez első kérdése: és praktikus is? - háááááááát nem igazán :D

Kép
Kép
Kép
 
 


ó, a kép lemaradt:
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Ha valaki jár még erre, lenne egy kérdésem: a dulux beltéri festék tényleg egy rétegben fed, vagy ez a reklám is túloz? :D Próbálta már valaki?

Jubi

Kép
Kép
Kép
 
 


Látom nemnagyon jár erre senki....
De ha mégis... tudnátoknekem lakberendezési oldalakat ajánlani pü-ben???
Képeket keresek konyhákról ésfürdőről előre is köszönöm...

Kép
Kép
Kép
 
 


Jubi!

Mi pont 2 hónapja festettünk Dulux beltérivel. Igaz nekünk előtte fehér volt a fal és ezt festettük narancssárgára. De elég volt egy sorral lekkeni. Nagyon szép a színe. Mi egy 12 m2-es szoba alsó felét festettük és ehez talán 1 liter elegendő volt.
Kép
Itt még nincs teljesen kész a szoba. A festéken a világos krémszínt én nyomkodtam rá gyűrt csomagolópapírral. nagyon feldobta.

Remélem tudtam segíteni.

Hogy vagytok? A kislány nagyon édes. Gratulálok nektek. Úgy néz ki, hogy nálunk is hamarosan baba lesz. :lol:

Kép

KépKép
 
 


Mamacka!

Az oldalamon ( http://gportal.hu/portal/judit-lak ) is vannak fürdő/konyha képek, illetve jobb oldalon van jónéhány lakberendezési link, nézd meg, hátha ad ötleteket!

Anyko!
Először is: örülök, hogy sikeres a baba-projekt!!! :D
A szoba nagyon ízléses, jók együtt a színek! Mi végül nem vettünk duluxot, hanem magunk kevergettünk ki egy olyan barackos-narancsos színt a Jázmin szobájának. Mutizom:
Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
 
 


Ha még jár erre valaki, akkor megmutatom, hogyan alakul a házunk:
mosókonyha-wc:
Kép

Az előszoba:
Kép

nappali:
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


a fiúk szobája:
Kép
fürdőszoba:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Jubi,
nagyon szép lett a házatok :D
 
 


Sziasztok!

Nagyon rég jártam ebben a topikban. Remélem azért benézel Jubi!
Lenne egy kérédsem.
Most let vége tavaly ősszel a házmizériának. Jó sokára. Vettünk telket és hamarosan alapoznak is.
Néztem a fürdőket. nagyon tetszik az a megoldás, ahol nincs mindenhol csempe. Tudom, hogy nálatok is így van. Mi a tapasztalatod vele? Jó megoldás? Nincs vele gond? Pára, vizesedés, stb? Nem penészedik?

Amúgy nagyon szuper érzés vesz körül minket! Eddig minden percét élvezem. :)

Köszia választ!
Puszi
Anikó

Kép

KépKép
 
 


Szia Anikó!

Tényleg jó sokáig húzódott az ügy, örülök, hogy most már tudtok építkezni!
Én kifejezetten szoba szerű fürdőt szerettem volna, ezért csak a kád környéke van plafonig csempézve, a többi helyen csak kb. 1,2 m magasan. Nálunk semmi gond nincs ebből, pedig három gyerek mellett azért van pancsolás rendesen :D

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Jubi!

Igen, hosszú volt, de mostmár boldogannézünk ez év elébe. :) Márciusban alapozunk. Nagyon várjuk már.
Nekem is azok a fürdők tetszenek. Csak nem voltam benne biztos, hogy jó döntés lesz vagy sem. De ha nincs gond vele, akkor bátran vágok bele az ilyen fürdő tervezésébe. :)

Jól vagytok?
Jazi is már két és fél éves? Biztos tündéri!
Ha esetleg lesz kérdésem feltehetem?

Puszi
Anikó

Jaj ilyesmi fürdőben gondolkozom. Ez a három színvilág nagyon tetszik.
Kép Kép
Kép

Kép

KépKép
 
 


Hát, úgy látom hasonló az ízlésünk :) Nekem talán a középső fotó tetszik a legjobban. Mi most a hálószobának kezdünk neki, vagy oliva vagy lila színű lesz. Ezt sürgősen el kellene már végre döntenem :oops: :D
Jó lenne, ha feléledne ez a topik, beszélgessünk, és tegyünk fel ötleteket!

off: hát igen, telik az idő, szeptembertől már a legkisebb is ovis lesz. Látom a vonalzódon, hogy a tieid is nagyot nőttek :shock: Én azt hittem, hogy sötétbarna hajú, Zsófi-tipusú kislányom lett, erre egyre csak szőkül :shock: Mondjuk így is tökéletes :wink:

Pussz: Jubi

ui: szoktál még dekupálni? nekem sajnos semmi időm rá, meg már valahogy a kedvem is elfogyott...most a mozaikozás érdekel...egyenlőre csak elméletben

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Jubi!

De jó lenne, ha fellendülne a topik. :) Hátha más is idetéved.
Hálószoba? Az nekemolyan nuyugalom sigete... ilyetképzelek el. Van egy kép, ami nagyon tetszik. Naná, hogy lila. :) Úgy látszik valóban egyforma az ízlésünk. De ez azt hiszem nagyjából mindig is így volt.
Nézd csak ezeket a hálókat? Én az első képen levőt szeretném valahogy megvalósítani.
Kép
De ez is tetszik:
Kép

Majd teszel fel képet Szőke Jaziról? Biztos gyönyörű kislány lett!
Zsófinak még hatalmas barna fürtöcskéi vannak. :)
Szeptembertől ovi? Két fiútesó hogy bánik a hugival? Szerencsére Geri imádja Zsófit. Ettől független vannak konfliktusok. :)
Még néha szoktam dekupálni,mert megrendelik. karácsonykor nagyon sokat csináltam. De most nagyon tetszik a papírkép és a keresztszemes is. Sok időm igaz egyikre sincs.

Puszi
Anikó

Kép

KépKép
 
 


Szia Anikó!

Csak most tévedtem erre, ha lesz időm, holnap még jövök!

Kép
Kép
Kép
 
 


...na, csak ideértem...

Szóval csak sikerült dönteni, zöld lesz a hálónk. Valami ilyesmi színt szeretnénk:
Kép
Már csak ki kell kevertetni, és felkenni. Ráadásul ehhez az egyik fal bordó lesz, és szeretnék még festeni is rá valami inda mintát, ami felfutna a plafonra. Majd ha kész lesz, lefotózom.

off: Beni szinte apáskodik Jazin, Danival inkább összekapnak néha, de alapvetően nagy a szerelem :D

Egy kép Jaziról:
Kép

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Jubi!

Nem nagyon volt időm jönni, de most jó, hogy benéztem. :)
Nagyon szép Jazi!!! Látom örökölte a kreatív dolgokat. :wink:
A háló nagyon szép! Jó színt sikerült találnod a hálóhoz! A barátnőmék hálója ilyesmi és hozzá illő függönyt vett. Olyan kellemes.
Régebben volt a viasaton a nagy házatalíkás. Próbáltam mindig nézni. Nagyon sok szép dolgot láttam ott. És ők is előszeretettel használtak szép vidám szineket szülői hálóba. Ettől még elegánsak voltak és olyan igazi otthonosak. Mikor kezdetek a festésbe? Csak a hálót festitek vagy mást is?
Nálunk egyedül a konyha fix már, hogy milyen lesz. D afüggönyt még nem néztem meg. Pedig az is sokat dob egy helységen.

Mostmár próbálok gyakrabban benézni.

Anikó

Geri:
Kép

Kép

KépKép
 
 


Szia Jubi!

Felrakok egy képet. Ez az ebédlő nagyon tetszik nekem.
Megvan az építési engedélyünk. Így hamarosan kezdjük. Nagyon várom már.

Anikó

Kép

Kép

KépKép
 
 


Döbbenet, hogy Geri milyen nagyfiú lett!! Most középsős vagy nagycsoportos?

Igen, ez az ebédlő nekem is nagyon tetszik!!! Örülök, hogy végre elkezdődhet az építkezés! Mi 3,5 éve lakunk az új házunkban, de már lennének ötleteim, ha újra építkezhetnénk :wink: Na, majd meglátjuk. Meg így három gyerekkel már egy picit talán kicsi a ház (85 nm). Bár még most is szinte naponta eszembe jut, hogy milyen jó is a bérház után kertes házban élni, és a lehetőségeinkhez képest mennyire jó is a jelenlegi helyzet! Szóval nem vagyok elégedetlen, egyenlőre a változtatási hóbortjaimat a berendezés variálásában élem ki.

Kép
Kép
Kép
 
 


Szia Jubi!

Igen, sokat változott Geri minden téren. Most még középsős. Jövőre megy suliba. De már várja. mindig mondja, hogy ő már iskolás szeretne lenni.
Népitáncra jár és 3 éve lovagol. Mostmár lovaglásban léptünk egy szintet és máshova visszük. Nagyon szereti.

Már 3 és fél éve laktok ott? Jesszus hogy telik az idő.
85nm? De nézd azt az oldalát, hogy kevesebbet kell takarítani. :lol: Én azt mondtam mielőtt a mérnökhöz mentünk, hogy kevés ablak, praktikus ház, mert én fogom takarítani. Erre annyi ablakunk lett, hogy leshetek.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy nekem semmúlik el a tervezgetés és alakítgatási vágyam, ha beöltözünk. Ez az egyik nagy kedvencem, a lakberendezés.
A hálótok készen van? Mutatsz majdképet?
A gyerekek hogy alszanak? Mindenki külön, vagy fiúk egy szobában és Jazi külön?
Én úgy gondoltam, hogy mikor költözünk, még egybe rakom őket.
Nagyon várom már, hogy ott legyünk.

Rakok fel képet a konyhánkról. A leendőről. A konyhastúdióban elkészítetettek kb 2m-t belőle, hogy lássuk milyen lesz. Mert rajzon nem adja úgy magát. A kép nem túl jó. Barnás öregítés van mindenhol. Az alapszín pedig olyan sárgás, mintha ezer éves fehér lenne besárgulva kicsit. :lol: Csak a kürtő lesz máshogy, mert sarkokürtőnk lesz.
Kép
Kép
Ehez rusztikus fekete sütű lesz.

Kép

KépKép
 
 


Nálunk most jött el az ideje, hogy gyerekszobát alakítsunk ki, és ecélból leválasztanánk egy részt a nappaliból... valakinek van valami jó ötlete, hogy hogyen is lehete ezt úgy csinálni, hogy jól is nézzen ki, és hasznos is legyen?

fanni84
Debrecen
 
 


Mi az inspio.hu-ról rendeltünk falmatricákat a gyerekszobába :) Meseszépek :) 

https://www.inspio.hu/bolt/falmatricak


Sziasztok! Hogyha már lakberendezésről van szó, érdemes a gyermekszobát is okostani, ha mással nem is legalább okok égőkkel. Nálunk nagyon bevált, hangulatos is és praktikus is. Ha még új a téma számotokra az alábbi linkel olvashattok róla, hogy egyáltalán miről is van szó: https://bytech.hu/okos-izzo/
 
 


@juborka: "J'ai fait une couronne de printemps très simple pour le mur de notre couloir : "



Van egy csomó, nagyon szép dekoráció! Szeretem a katonai festményeket is
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: