Kata
Pedig akartam válaszolni rá és írni még másoknak is, mást is, csak közben idejött Balázs és gyorsan elküldtem a hozzászólást, mielött belemászik a gépbe.
Szóval hétfőn délelött elmegyek a leletért,mert látni szeretném az összes eredményt, nem csak Downt. Aztán délután meg megyek a dokimhoz és megbeszélem vele az eredmények tükrében, hogy mit csináljunk. Egyébként egyelőre úgy gondolom, hogy igen elmegyek.
Hunci
Neked is akartam írni még
Bár csak annyit, hogy jobbulást, meg próbáljátok meg az oscillococcinumot, az nálunk be szokott válni.
Aanda
Azért ennyi betegség utáén nem csoda, ha nem jó a vérképük. Valami immunerősítőt is írassál, hátha akkor jobban bírják majd a gyűrődést.
A szőnyegre: lehet kapni szagsemelegítő sprayt. Befújod vele, és ha megszáradt eltűnik a szag belőle. Régebben volt nekünk itthon, de sajnos nem emlékszem a márkájára, csak arra, hogy a DM-ben vettem.
Hajni
Nekem mindig azt mondta anyu, hogy csak rubeolás voltam, aztán vérvételből nekem is kiderült, hogy voltam bárányhimlős is. Azóta ezt megserősítette tavaly egy övsömör is
.
Azt mondta rá anyu, hogy egyszer volt tényleg 3 pötty a hátamon, amikor az öcsémék bölcsijében bárányhimlő járvány volt, de mivel több nem jött ki, azt gondolták, hogy akkor biztos csak megcsípett valami. Szóval annak idején tök jól megúsztam