Lili, Hajni,
Én akkor váltottam a tejes tápiról tejre, mikor lett ez a melamin-botrány! Amúgy elég sokáig ment nálunk is felesben a dolog!
Lili,
Én a teákat váltogatom. Most felfedeztem a Lidl-ben egy szupi vanília ízű zöld teát. Meg szoktam még venni Hipp-es instant teákat, az is több ízben van. Rooibos is jó! Meg van már fehér tea is!
Érdekesen hangzott, hogy kitenyésztetted a narancslevet!
Bárányhimlő: nekem anyukám meg mindig aszonnya, h nálam nem tudták megállapítani, h bárányhimló vagy rubeola. ????? Na most ez is milyen már?!?!?
Csatlakozom, én sem tom eldönteni a b.himlő ell.oltást!
Aanda,
Sajnálom, hogy nem jött össze a tanfolyam… te is? Vagy nem annyira? A Posta jó mh lehet! A srácoknak biztosan tetszeni fog! Emlékszem, benne volt valamelyik Janikovszky-könyvben!
Erika,
Húúú, de rossz lehet, mikor már egy kisfiút nem lehet puszilgatni! Mikor nyúznak, hogy vegyem fel őket, mindig erre gondolok, hogy most kell, mert aztán eljön majd ez az időszak is és akkor bánni fogom! Nagyon rossz lehet! Még jó, hogy van egy lyányom! Norina édes, bújós kislány, pont ahogy kell, még simizi is a karunkat, ha álmos. Bencsi néha eltol minket magától, de azért még igényli a cirógatást!
Köszönés: emlékszem magamra, mikor felnövekedvén egyszercsak már ciki volt csókolommal köszönni, és át kellett állni a „jó napot!”-ra! Tök gáznak éreztem, aztán valahogy csak megtanúttam! Most már csak az a furi, mikor én lesziázok egy fiatalt, az meg csókolommal köszön vissza!
Kata,
Szerintem megpróbálhatod a tejet. A tápit már valszeg nem fogja meginni (legalábbis egy ismim így járt)!
„Minek vagyok itthon, ha ő meg oviban?” -> irány a fodrász, a konditerem, a nyelvtanfolyam!
Szerintem se aggódj a beszéden!
Gratula a szűréshez!
Orsi,
Nahát, ennyi mindent tudsz a konzervált gyümölcslevekről! Én bizony a mellékízt a mellébeszélésnek tudtam be! Amennyi élelmiszer-botrány van, már nem nagyon hiszem el, amiket írnak néha! Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy MINDEN felvágottban van tartósítószer. Még a sonkákban is. De még a kölyökpárizsikban is! Alig tudok adni valami felvágottat!
Bocsásss meg, most felteszek neked egy kukac-kérdést!:
A férjed hogy bírja, hogy te ennyire mindent tudsz?
(Most lécci ne azt válaszold, hogy de nem is tudsz mindent!)
Zsuzsi,
Tényleg vicces ez a finom kórházi kaja! (Amúgy nekem sem volt semmi bajom vele, mikor szültem!)
Katyerina,
Azért ez jó, hogy van anyukádéknál Net! Az enyimnél el nem tudnám képzelni (sajnos)! Pedig mindig mondom neki, milyen jó és hasznos az!