Sziasztok!
Dinocs azt írta, bízik benne, hogy ” fog ez a pár oldal még segítséget nyújtani emberkéknek, és egyszer újra egymást segítő topic lesz”.
Nekem megadta az első lökést ahhoz, hogy elkezdjem a Clostilt. 5. naptól, 2*1-et kell szednem 5 napig. Nagyon bizonytalan voltam, hogy belevágjak-e. Félek az ikerterhességtől és a cisztaképződéstől is.
A dokim nem csinált hormonvizsgálatot, azt mondta, hogy fölösleges, mert teljesen attól függ, hogy a nap melyik szakaszában csinálják, így csak akkor adna viszonylag pontos eredményt, ha naponta legalább ötször megcsinálnák. Tavaly 3 egymást követő hónapban voltam UH vizsgálaton, nem volt tüszőm és a hő-görbémben sem volt emelkedés. Így felírta 3 hónapra, de minden félidőben vissza kell mennem UH-ra. Két hete volt esedékes az első félidős UH és egy 17 mm-es és két kicsi tüszőm volt a 14. napon. Reméltem, hogy megreped néhány napon belül, de a hőgörbémet csak a megfázás kezdte el emelni a 20. napon. Ez olyan szép görbét eredményezett, hogy már kezdtem reménykedni, de ma reggel, a 25. napon visszaeset 36,7-re, ami az első ciklusfelem legmagasabb hőjének felel meg. Tehát itt a vége. Most alig várom, hogy megjöjjön és megint elkezdhessek reménykedni.
Egyébként összességében nem találtam rossznak a Clostilos tapasztalatokat, azért is vágtam bele. Sussy! Azért most rendesen rám ijesztettél! A clostil szedése alatt jártál rendszeresen dokihoz? Ha igen, akkor hogy történhet ez meg? Lányok most szedjem vagy ne szedjem? Kezd elmenni a kedvem.
Még annyit, hogy mellé Mastodynon cseppeket kaptam , ami egy homeopátiás készítmény és az van a tájékoztatójában, hogy csökkenti a prolaktin szintet, normalizálja a mensest és fiziológiás ösztrogén-progeszteron arányt eredményez. Én személy szerint nagy híve vagyok a természetes gyógymódnak, így örültem, hogy a dokim ilyet is alkalmaz.
Mindenesetre köszi mindőtöknek és sok sikert a baba-projecthez!
Csapi2