Új privát üzeneted érkezett!

Rana,nekem is szigorúan egyszerre kellett mindig beadnom.Mindig kettőt kaptam.Esetleg adhatott volna cetrotid szurit,ami ugyan 10ezer/szuri,de gátolja az lh megugrást,gy a tüszőrepedést is.Mondjuk ha két napig kaptad volna,és holnapután repesztenél,akkor vasárnapra esne.Nekem így volt,asszem 16-osok voltak a nagyobbak az uhun,aznap este és másnap este még ment gonal,és másnap reggel és utána reggel cetrotid,és este meg repesztés.De lehet,hogy nem lesz benn a dokid vasárnap,és azért mondta ezt.
Babácska,igen,holnapután várjuk a pozitív tesztedet!!!
Szezsó,én jól :D és te?
Puszikám,szívesen :D

Titeket is sz.vat a bab@net?Fél órája küzdök vele,tetü lassú :twisted:

Estike,én meg azt vettem észre,hogy a kismamikhoz alig szólok :oops:
Vendég

Puszi, Babaimádó és a többi áldozatom! :)

Szégyellem magam :oops: .Nagyon jól tudom, hogy ritkán írok névreszólóan..mert mostanában tényleg ritkán vagyok...akkor is ált csak 10-15 percre és azalatt olvasom el a tömérdek hozzászólást és reagálok 1-2 dologra, sokszor nem név szerint mert ahhoz jegyzetelnem kellene néha. :oops: Tényleg az van, hogy a fejem televan...naponta 11-13 órákat tanítok, hogy a többi dolgom ne említsem...a múltkor 2 hétig csak hétvégén tudtam benézni.Valóban amikor benézek sokszor csak magamról adok helyzetjelentést ...én is cikinek tartom ezt kicsit.. :oops: De majd igyekszem figyelmesebb lenni és a válaszokat nem általánossásban hanem névvel ellátva írni. :D Ha itthon leszek a lombik miatt, úgis itt fogok csüngeni egész nap ahogy magamat ismerem...igaz majd a szakdogámat is akkor tervezem megírni.

Mindenkit imádok itt...bocsi ha ez mostanában "nem jött le" :lol: .

Puszika
Boldog szülcsinapot!!! :D

Rana
Én is kaptam egyszer ilyen repedésgátlót...tényleg 10000 volt...akkor amikor a 16. napon volt a leszívás. Na beszéltél végül a Kaálival?

Mindjárt visszaolvasok még...ugyanis lemondták a kövi magánórám. :D
vizkriszisback

Sziasztok!

rengetegen voltak ma, kicsit sokat kellett várni :oops: A 13 órás időpontommal bővel fél 2 után kerültem be UH-ra. Mindenesetre minden rendben, szép, 18*18a-s tüszőim vannak a bal oldalon 4 db, jobb oldalon is vannak 14-15 mm-esek, úgyhogy éjjel 1-kor repesztünk, péntek 12-re vagyunk punkcióra előjegyezve :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Babaimádó
Akkor mikor is mersz majd tesztelni? :D VV lesz? Mit érzel mostanság?Bár tudjuk, hogy vki semmit sem érzett még ilyenkor, van aki meg már a beágyit is megérezte állítólag.

Alle
Nagyon szép eredmények!Drukk!!!

Mamba
Gyógyszertári.Propolisz plusz c vitamin...van több fajta, olyat veszek mindig amit épp kapok. :)

Dezsina
Kitartás a szurikhoz!!!A longnál ráadásul jóval több van. :?
Én még nem adtam be maganak egyet se, a párom az asszisztens. :lol: Gondoltam már rá, hogy megpróbálhatnám, ...a gonál még egyszerű is...na de a deca. :shock:

Mindenkinek köszi a drukkokat a mostani spontán ciklushoz!!!
Kiváncsiságból mértem egy hőt itt és most a gép előtt ülve:37,2. Érdekes. Amúgy 3 napja túrótortát eszünk...én csináltam utólag a párom szülinapjára.Vásárolt kakaós tortalap meg 3/4 kiló túró, étcsoki bevonat.Fini!De már csak egy szeletet hagytam apának.
Off:a disco-s srác ma óra előtt elnézést kért tőlem a viselkedéséért, ezek szerint emlékszik...vagy csak emlékeztette vki. :lol:
vizkriszisback

Puszedli and Rana sok boldog szülinapot kívánok én is Kép

Tilldian igazából nem tornáztunk az este férjecskémmel, hanem én elliptikus trénereztem, ő meg szobakerózott, egyszerűbb volt leírni hogy torna :wink:

Nyulasz babanet nekem is "szarakodott egy-két óra hosszája :x

Rana én is küldöm neked a méhnyálkahártya vastagító és tüszőnövelő drukkomat.
Nekem az 1. lombiknál a punkcióm szombati napon volt, úgyhogy szoktak hétvégén dolgozni, csak most bizti nem.
De nyugi, doki biztosan tudja miért akarja inkább pénteken már a punkció, mint hétfőn.
Milyen koncertre mentek?
brizo

Estike, szeretünk!

babaimádó
Kép
babaimado

Most felidegesítettem magam, hogy miért nem kérdeztem rá a szombatra..... Holnapután még lehet a 17 mm-esek is kicsik lesznek, nemhogy a többi.... (Allénak már most nagyobb mind, és neki is pénteken lesz a punkció) :( :( :( :(

Brizo: Budapest Bár

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Ne idegeskedj!
Nem tudod a dokid elérni privátban?
Egy próbát megér.Ha nincs munka hétvégén az nem túl jó mert akkor valóban lehet rizikózni, hogy péntek vagy hétfő...de opció lehet még a pé-t meggátló szuri. Te hogy érzed? Én is agyalnék ezerrel a helyedben.Ha nem éred el a dokid, meg mered reckírozni, hogy nem adod be a tüszőrepit és holnap intézkedsz?Komoly döntés lenne. :? Vagy bízol a dokiban, hogy péntekre minden ok lesz.
A 3. lombiknál én is úgy éreztem...hogy kellett volna még vagy 2 nap a tüszőimnek...kb ugyanekkorák voltak az utolsó uh-n mint neked és sajna nem voltak elég jók(hogy ezért vagy nem ezért?)...kettőt kaptam vissza.Meg is fogadtam, hogy a kövi alkalommal jobban fogok figyelni és húzatom még a stimut ha lehet.
Majd írj mit sikerült kiagyalnod!
vizkriszisback

Most néztem vissza, hogy a 14. napi uh-n 17 mm-es volt a tüsző...a 15-en meg már felment a hőm. :shock:
Ha nem vagyok terhes, hormonzavaros vagyok. :?
vizkriszisback

Vkrisz: megbeszéltük! :wink:
És terhes vagy, én bízom benned!

Alle: jujjj, de izgi!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++

Rana: +++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!

Till, gratula a 4-eshez!

Brizó, jó, hogy jöttél. Köszi! Látom, azért zajlanak az események. Sajnálom a lapart, de talán ez hozza meg a szerencsédet. Meg ugyebár az, hogy visszajöttél, és itt mostanában babaeső van.

Baba +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu tüszőnövesztő drukkok +++++++++++++++++++++++

Rana, petesejtérlelő és mnyhvastagító drukkok elindultak, és külön drukk péntekre +++ No para!!!

Dezsi, boldog szurizást. Látod, a 4. lombik mindenkinek szerencsét hozott. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamba, babaragacsok +++++++++++++++++++++++++++

Puszi, boldog szülinapot!

Estike, nem fognak kiesni, abban biztos lehetsz.

Vkrisz, akkor a 4. lombik minden pedagógusnak sikert hoz.

Lola, mit értesz bababarát szoba alatt? Én ott szültem, és a szülőszoba tök jó volt, és utána akkor lehetett velünk a baba, amikor akartuk.

Alle, jó repesztést, aztán péntekre ++++++++++++++++++

Kép
petne

Nem tudtam én sem délután feljönni a babanetre.
Közben annyian írtatok, hogy alig győzöm olvasni. Köszi a babaragacsokat és a drukkokat.
Sokat gondolkodom azon, hogy teszteljek-e egyáltalán, s ha igen, melyik nap. Mit gondoltok erről?
mamba

Sziasztok,

Till, nem is gratuláltam a vizsgádhoz!

Rana, ne hasonlítsd magad másokhoz, mert máshogy működünk! Rendben lesz minden, no para!

allegrobarbaro

Alle! Nagyon szépséges eredmény, nagy drukkok péntekre! Mivel ütitek agyon az időt repesztésig? :lol:
Baba!
:D Tudom, csak hiperérzékeny vagyok.
Rana! Ha bízol a dokidban, akkor hinned kell. Tudja mit csinál. Nyugi. :D
Petné! Oké, tudom. Ádámnál is volt így, de akkor kiderült, hogy nyílik a méhszáj. Most meg állítólag zárt. Julcsi béldózerka? :D

Kép
estike66

Estike,
párom volt kollégájával vacsorázik, majd megyek érte. Ha hazaért, gondolom, nézünk valami filmet, ha szolidáris lesz velem. Ha nem, akkor hallgatom, ahogy horkol :lol:

allegrobarbaro

Alle,ez szuper.Nálunk meg úgy ment,hogy apa nézett velem egy filmet,aztán éjfél elött felébresztett :lol: jól elaludtam volna :oops:
Rana,mostmár nyugi,rendben lesz minden!
Vkrisz,én inkább azt mondom legyél terhes :D a hormonzavar nem hangzik túl jól :roll: Persze a laptetű is a tied,de nem bírtam visszalépni,és nem látam,hogy elhappoltam :lol:
Estike,én is szeretlek :D
Mamba,én most nem látom a vonalzód :shock: 7.napon vagy?Vagy 8.?Ha van 10-es teszted,mondjuk a 10 napig kibírod(én nem szoktam :oops: )akkor akkor,ha csak 25-ös teszted van,akkor mondjuk a 12.nap.Hm?
Brizó,nekem is már szarakodott jó ideje a babanet,de amikor az üzit akartam elküldeni,akkor elszállt az agyam :twisted:
Vendég

Vkrisz, megbeszéltük.
Holnapután tesztelek, ha egyetértetek. :D Csak nagyon kell ám drukkolnotok, hogy 2 csík legyen egyidőben azon az egy teszten, amit a kezemben fogok tartani!

Alle, nagyon drukkolok péntekre!Ügyes voltál nagyon!

babaimádó
Kép
babaimado

Ja, és nekem 25-ös tesztjeim vannak!

babaimádó
Kép
babaimado

Estike, az ám :lol:

Kép
petne

Megszerelem a vonalzómat....
mamba

Melyik a 10-es teszt? A BMC-ben nekem nem adtak semmit, és csak 25-ösöket ismerek.
mamba

Puszi,
sajna csak most jutottam gépközelbe, de ....
Sok boldog szülinapot!!! :D :D :D :D :D

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana, drukkolok nagyon!!!

Baba, már két napja csak te jársz az eszemben. Remélem hozod azt a csíkos tesztet két nap múlva!!! Nagyon-nagyon-nagyon.... de hát tudod... :!:

Mamba, én már az ötödik naptól teszteltem végig. Direkt vettem 20db 10-es érzékenységű tesztet, és minden nap ellőttem egyet. :wink:

skrisz72

Rana, Puszedli
Kép
Vendég

Drukkok mennek mindenkinek!

Rana
Volt, mikor csináltak... Hogy most? :roll: :oops:

Brizo
Jó újra látni téged is!

Bocs, de 2 napig nem volt jó ez a fránya net :cry:
Vendég

Csajok!

Csak gyors hír, remélem ma estétől már többször fogok jönni,akkor majd visszaolvasok.
Endometrium 11, mindkét oldalon sok(tizenvalamennyi oldalanként) tüsző, szép nagyok, 18- 22mm között.(na mármost, ha ma ekkorák, akkor hétfőn a doki ,aki vizsgált(-enyém szülni volt), nem jól nézte :roll:, vagy nőnek ennyit két nap alatt a tüszők? :oops: )
Éjfélkor kaptam meg a tüszőrepit, péntek reggel 8-ra mehetünk punkcióra. :lol:

Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Jó reggelt!

Húú, micsoda történések :-D

Alle: gyönyörű minden, nagyon drukkolok!!!! :-D

Zsu: azta, oldalanként tizen-valamennyi??? :shock: hajráááá!!

Rana: végül beadtad a tüszőrepit? Szerintem a hétfő már necces lett volna.

Estike: puszillak! Fájdalom enyhült?

Mamba: a vonalzód a punkciótól számol? :roll:

Puszi: nem is írtam, mennyire örülök, hogy kezdtek Ti is :-D

Nyulasz: én is szuperül :-D ti mikor kukucskáltok legközelebb? Akkor szoktatok menni a Nyúlbogyókkal, mikor mi Tapolcára :-)

Mabe: hétfőn UH?

Petne: Julcsit puszilom!! :-)

Mindenkinek szép napot! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babim: holnapra olyan vakító csíkjaid lesznek a teszten, hogy csak hegesztőmaszkon keresztül tudod őket megtekinteni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép
Mindenkinek!

Rana igaza van allegrobarbaronak ne hasonlísd magad másokhoz, mert mindendi más és más.
Nyugi nekem is a 2. lombiknál tüszőrepesztés napján egyik oldalt 17-18 mm-es voltak, másik oldalt meg csak 13-15 és ti drukkoltatok itt nekem, hogy növögessenek a punkcióig.
B. doki azt mondta azért nem akarja tovább vinni mert a nagyobbak szétmehetnek ha még toljuk, én bíztam a dokiban.
brizo

Petne én teljességgel bízom benne, hogy a lapar után ha endomentes leszek nagyobb eséllyel vágunk bele a 3. lombikba, nem beszélve arról, hogy a topik is meghozza majd a szerencsénket :wink: :wink:
brizo

baba! Én támogatom és nagyon-szurkolok! :D :D

Zsú!
Csak ámulok és drukk a holnapi nagy naphoz! :D

Rana! Látod-látod, nem eszik olyan forrón ... :D

Szezsó!
Én is puszillak! :D Inkább állandósult :( , ma tanácsadó talán okosabb leszek.

Mindenkinek szép napoT

Kép
estike66

Brizó! Nagyon teccccik a hozzáállásod! :lol: :lol: :lol:

Kép
estike66

Azt álmodtam, hogy az orvosommal megbeszéltük az új lombikos időpontomat és felírta az injekciókat.
Kimentem wc-re és barnázok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad
Nem értem ez hogy lehetséges, amikor a progiszuri erősebb, mint az Utró és 3x2 utró mellett sosem szoktam barnázni, nem is engedte megjönni, míg abba nem hagytam. A progiszuri mellett meg barnázni??
Mielőtt beadatnám a szurit megpróbálok beszélni vele. (Utálok sírni a wc-n Embarassed .!)

babaimádó
Kép
babaimado

Estike: nem lesz semmi gond...majd írd meg, hogy mit mondtak.

Baba: én ET+10-en este elkezdtem barnázgatni, ez még másnap is tartott. Mindezt elég kétségbeejtő mensis görcsölés és derékfájás kísérte.
Szerintem nem a mensi miatt barnázol. Főleg, hogy eddig sosem barnáztál...Nagyon drukkolok!!!! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Igen Szezso, de teszteltem tegn.és tegn.előtt és nega volt.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,na de 25-ös teszttel???Holnapra nagy drukk,barna meg menjen a fenébe!
Zsu, :shock: ennyi tüszőt...péntekre neked is,Allénak is és Ranának is++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szezsó,jövőhéten kukucs :D
Dezsinám,döfködjél csak rendesen :D
Estike,semmi gond nem lesz!Gyerekek nem potyognak csak úgy ki :wink:
Mamba,drukkkkkkkk!!!
Vendég

[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszaba,na de 25-ös teszttel???

Én is ezt kérdezem...25-östől nem lehet várni semmit sem ET+7-en, sem ET+8-on. (Még akkor sem, ha anno a biokémiait kimutatta Neked már olyan korán...)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Baba,
itt is nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(és ma teszteltél???)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Minden Érintettnek hatalmas tüszőnövelő, babaragasztó energia!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Sajnos Manóm belázasodott :oops: + hasfájás, hasmenés, most igyekszem magam elkülöníteni. Apa lemondta a mai napját, átvállalt mindent, orvoshoz is elviszi.
Ezt most nem kéne elkapni :oops:

tillidian

Till,Manónak jobbulást...nagyon rendi apa!És te hogy vagy?Még 8 nap :D
Vendég

Baba, barnázás lehet akkor is, ha terhes vagy, csak a piri nehogy jöjjön! 10-es teszttel tesztelj holnap! Nagyon drukkolok!!!!!

Alle,nálunk is ez szokott lenni a program: "nézzük" a filmet "együtt": én tényleg nézem, Apa horkol. :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap is ez volt, aztán eszembe jutott, hogy a Kaáliban azt az utasítást kaptuk, hogy tegnap kexelni kell (nem tudom, miért), na erre felkeltettem szegény Apát legmélyebb álmából, hogy kexelnünk kell. :oops: :lol: :lol: :lol:

Estike, remélem már nem érzed azt a feszítést.

Brizokám, köszi a tippet a szuribeadással kapcsolatban, azóta nem lilul a helye!!! :shock: :D És neked hány petesejted lett a 17 és hány a 13-15 mm-esekből??? Hány tüsziből nem lett petike? (emlékszem, hogy összesen 6 lett) Annyira szeretném, ha több petike lenne!!! (ötről csak álmodozom, annyi biztos nem lesz. :cry: )

Zsu, irigy, irigy!!! :twisted:

Szezso, Vkrisz és mindenki! Tegnap csak beadtam a repesztőt, mert eszembe jutott, hogy doki egy csomó gyógyit (Utro, Ovitrelle, antibigyó) szokott felírni punkciókor, és szombaton nincs nyitva a gyógyszertár! Tehát ha van is punkció szombaton, azt úgy lehetett volna kivitelezni, ha előre felírja és ki is váltjuk az Ovitrelle-t meg az antibigyót (mert mondjuk Utrom még van), vagy keresünk gyógyszertári ügyeletet. De nem mertem nem beadni a repit, mert mi van, ha vmiért nincs szombaton a doki, és akkor megszívtam.

Estike! Igyekszem bízni a dokiban, de mindig agyalok és variálok, és így nehéz... :oops:

Vkrisz, Ha még fenn van a hőd, akkor tök esélyes a baba!!! (Ti mióta is próbálkoztok?????)

Na mindegy, legközelebb okosabb leszek. :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vettek vért, progiszintet nézet a dokim és 2 helyett 3 ampulla szurit kaptam és hív, ha megvan a progeszteron eredménye.
Megbeszéltük, hogy előrébb hozzuk a vérvételt, így szombaton megyek. SZORÍTSATOK!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Ja igen, Till, Manónak én is gyógyító sugikat küldök, és te tényleg ne kapd el!!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, írtam privit, de látom már megkaptam a választ. KITARTÁS!!! Nem tudom elmondani mennyire izgulok érted! :oops: Nagyon remélem, hogy ezt most a baba csinálja!!!+++++++++++++++

skrisz72

Hívott a dokim, alacsony a progiszint, így az emelt 3 ampullával megyünk tovább! Tapasztóenergiket küldjétek, könyörgöm!

babaimádó
Kép
babaimado

Till, nem teszteltem és már nem is fogok. Gyűlölöm a teszteket!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, próbálj megnyugodni, ez a "jobbik" eset. Ettől elmúlik a barnázás. Pihenj!! Extradrukkok mennek!!!

skrisz72

Sziasztok!

Puszi, először is boldog szülinapot!!! :D
Kép

Estike, remélem ma már jobban érzed magad?!

Baba, megadrukkok!
Rana, nálunk szombaton dolgoznak a Kaáliban. Kicsit lemaradtam, most akkor felhívtad őket? Kezem-lábam csuriban érted.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Bocs, kicsit vissza kellett olvasnom... (Tegnap estig nem volt net, amikor visszajött, akkor meg a babanet nem jött be.)
:?

Nyulasz, ugye már nem fogysz? Vagy már gyarapodtál is? :wink:

Zsu, Alle, nagyon izgi a helyzet, hajrá!!!

Mamba, szia, még nem is üdvözöltelek. Én anno a 13. napon teszteltem csak. (Életem leghosszabb 13 napja volt. Legalábbis annak tűnt. Igaz, végig dolgoztam és babanetet sem olvastam - nem is tudtam róla.)

Till, gyors javulást Manónak!

Petne, hogy vagytok?

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Baba Drága, nagyon drukkolok!!!!!!!! Én még mindig azt érzem, hogy neked sikerül, ha ez számít valamit.....

Egerecske, köszike az infot. Most már igazából azt remélem, hogy nem dolgozik a doki szombaton, mert az végleg megnyugtatna (akkor tényleg csak holnap lehet a punkció). Bár most az előbb istentelenül belenyilallt a bal oldalam, úgyhogy per pillanat azon parázok, hogy kidurrantak a nagyok (én hülye nem kérdeztem meg, melyik oldalon vannak a nagyok, és melyiken a kicsik). Csak remélni tudom, hogy inkább a kicsik kapcsoltak gőzerőre! :roll: Várom már a holnapot és sok (nekem már öt is sok) kis drága petikét!
Amúgy miért írsz ilyen ritkán?????? :roll:

Kisbuta, próbáltam visszakeresgélni, de nincs türelmem: neked hányadik napon volt a leszívás, és hány tüsziből hány petike lett??? A mhnyh-d 8.5 volt beültikor, ugye??

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, TV bekapcs, magnézium bekapkod, takaró alá bebúj!
Én most ugyanezt teszem.
mamba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?