Baba, barnázás lehet akkor is, ha terhes vagy, csak a piri nehogy jöjjön! 10-es teszttel tesztelj holnap! Nagyon drukkolok!!!!!
Alle,nálunk is ez szokott lenni a program: "nézzük" a filmet "együtt": én tényleg nézem, Apa horkol.
Tegnap is ez volt, aztán eszembe jutott, hogy a Kaáliban azt az utasítást kaptuk, hogy tegnap kexelni kell (nem tudom, miért), na erre felkeltettem szegény Apát legmélyebb álmából, hogy kexelnünk kell.
Estike, remélem már nem érzed azt a feszítést.
Brizokám, köszi a tippet a szuribeadással kapcsolatban, azóta nem lilul a helye!!!
És neked hány petesejted lett a 17 és hány a 13-15 mm-esekből??? Hány tüsziből nem lett petike? (emlékszem, hogy összesen 6 lett) Annyira szeretném, ha több petike lenne!!! (ötről csak álmodozom, annyi biztos nem lesz.
)
Zsu, irigy, irigy!!!
Szezso, Vkrisz és mindenki! Tegnap csak beadtam a repesztőt, mert eszembe jutott, hogy doki egy csomó gyógyit (Utro, Ovitrelle, antibigyó) szokott felírni punkciókor, és szombaton nincs nyitva a gyógyszertár! Tehát ha van is punkció szombaton, azt úgy lehetett volna kivitelezni, ha előre felírja és ki is váltjuk az Ovitrelle-t meg az antibigyót (mert mondjuk Utrom még van), vagy keresünk gyógyszertári ügyeletet. De nem mertem nem beadni a repit, mert mi van, ha vmiért nincs szombaton a doki, és akkor megszívtam.
Estike! Igyekszem bízni a dokiban, de mindig agyalok és variálok, és így nehéz...
Vkrisz, Ha még fenn van a hőd, akkor tök esélyes a baba!!! (Ti mióta is próbálkoztok?????)
Na mindegy, legközelebb okosabb leszek.