Új privát üzeneted érkezett!

Újra itt köztetek :lol:

Az újdonsült kismamiknak és vizsgázóknak gratula Kép

Az éppen akciózoknak, pedig Kép ezt kívánom :wink:
főleg Neked Rana (írtam emailt)

Zajlanak itt a beülti és utáni ügyek, érzések.....
Nálam is .........

Ügyeimről egy pár mondatban (érzésekről majd máskor :roll: ):

1. tegnap voltam genetikai kromoszóma vérvételen a p.sejtjeim miatt - eredmény 26-án lesz
2. múlthéten terheléses cukor és inzulin + pmirigy volt, ma kaptam eredményt, a 120 perces inzulinom 6,3 lett (októberben 58 volt, előtte 36), el sem hiszem, talán betudható a megemelt 3x850 meforal dózisnak, amit 3 hónapja szedek, tSH picit sok a babásodáshoz szerintem: 3.6
hétfőn megyek Dr. Valicskó dokinőhöz az eredményemmel
3. március 3-án laparoz dr. Fülöp doki, ugyanis diagnosztizálta az endot azon az oldalon főleg, ahol 2 éve debibe nem tudták eltávolítania patefészkemről (érzem már az 1. lombik óta, hogy valami nem okés)

Röviden ennyi, férjem hív tornázni, megígértem neki még 5-kor,
Kaptam 10 percet, hogy írhassak :roll:

Mondom neki hogy, mindjárt megyek, csak írok a fórumra.
Erre Ő: 10 percet kapsz, ha nem leszek a másik szobában, akkor kiregisztráltat, kinézem belőle, hiszen informatikus :wink:

Jövök még nem tünők el.
brizo

Hello,Brizo, de jó látni téged is!

babaimádó
Kép
babaimado

Brizo
Üdv megint itt! :D
Megint műtét?Hát az nem túl jó...de majd megtesznek mindent amit lehet. :D Azért látom van javulás is az eredményeidben! :D Sok sikert!!!

Rana
Boldog Szülcsinapot!!!Sok sok tüszőnövelőt a petikéidnek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem ha holnap megjönne, a 6. cn hétfő, akkor lenne uh. Meglátjuk... (Ma még sehol semennyi vér eddig...)
Ma elköltöttem 6ezret vitaminokra meg propoliszra...mindent a cél érdekében. :D

Pusszantás mindenkinek!!!
vizkriszisback

Vkrisz, esetleg nem lehet, hogy egyáltalán nem jön meg?

babaimádó
Kép
babaimado

Brizo, jó hogy visszatértél! :D :D :D :D :D :D Tök jó lett az inzulinod!!!! :D TSH meg annyira nem gáz. Mailt nézem. :wink:

Vkrisz, köszike! :) Drukkolok, hátha nem jön meg legalább 9 hónapig! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

túl vagyok a mai esti mozgáson és laptetős lettem most látom :lol: :lol: :lol: :lol:

Petne és Hanna nektek Kép boldog és örömteli babázást kívánok.

Az újaknak pedig üdvözletem.

Vkriszback remélem megtesznek mindent és "kitarakarítanak" laparnál + hisztero is lesz megint, Dr. Fülöp Istvánban nagyon bízom most, szimpatikus doki :lol:

Jó éjt mindenkinek
brizo

Jaj, de jó, hogy bővül a fórum! Remélem, ez még több pozitív energiát jelent!
Brizo, az inzulinod szenzációs, 3 hónap alatt ez szuper eredmény!
Vkrisz, a propoliszt hol veszed?
Katica, nálatok van esély spontánra?
Rana, Isten éltessen sokáig, füled érjen bokáig!
:D
Till, gratulálok a sikeres vizsgához, hogy van energiád ilyesmire a babaproject mellett?
Alle, drukk a tüszőidnek
Dezsi, Te is a negyediknek futsz neki? Remélem egyikünknek sem kell az ötödikig várnunk! Hajrá! :D
mamba

Szia Brizo! :P
Mit tornázol? :roll: :D Apával együtt? :D - enyém meg sem mozdulna :?

Mamba,
Neked is drukkkkk!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++
(köszi a vizsga-gratut :P úgy akartam, mint Nyulasz: dolgoztam és a sulit is csináltam, éltem az életem...Hetedszer csináltam végig a "macerát" - 4 inszem, 3 lombik + 1 leállított, végigcsinált stimu - ezúttal nem kerekítettem nagy feneket neki...lehet, épp ez kellett :roll: :P )

tillidian

Jó reggelt nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!
Baba,nagy drukkok mennek!!! :wink:
Brizó,üdv újra itt :D sok sikert a műtéthez!
Rana,extra tüszőnövelők!!!
Alle,jó kukucskálást mára,szerintem is este repesztés :D
Zsu,tüszőnövelők neked is mennek!!!
Dezsi,milyen volt újra bökni? :D
Mamba babaragacsok mennek :wink:
És Puszikám Isten éltessen sokáig:
Kép
Vendég

Till,gratulálok a vizsgádhoz!!!Mi leszel ha nagy leszel? 8)
Vendég

Puszedli, Isten éltessen.

babaimádó
Kép
babaimado

Till! Látom jó hullámokon lovagolsz :D . Ügyes vagy! :roll:
Brizó! Jó, hogy itt vagy újra! Látom nem tétlenkedtél, menetelsz, gratulálok!

Puszika!
Nagyon boldog szülinapot kívánok! Kép

Kép
estike66

Sziasztok,
Mennek mindenkinek a drukkok!

Puszi
Boldog születésnapot kívánok!
Vendég

Rana, Puszi,

Boldog Szülinapot!!! :P

Kép

Drukk Mindenkinek!!!

KépKép
tobi

Puszedli!! :D

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Drága Puszi Barátném!!! :D
Isten éltessen sokáig!!!!!! :D :D :D :D :D
Ajándéknak Neked is egy gyönyörű Álom beteljesülését kívánom!!! :wink:

Nyulaszka :P
pedagógus leszek :lol:

Baba, Mamba,
babaragacsok!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
gyere, mi volt UHUn? :roll: :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, Zsu, Dezsi,
mega-tüszőnövelés!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vkrisz, Te mikor böksz? :P

tillidian

Puszedli, boldog szülinapot!!!

Kép

skrisz72

Kérdés!

Ha felállok, megyek, sőt már ha semmit sem csinálok, akkor is, olyan fezítő nyomás van a gátamon, vagy hol :oops: , szóval tök olyn, mintha elhagynám a bébimet.

Szerintetek elfogom hagyni? :oops: :oops:

Kép
estike66

Sziasztok!

Mamba!
hasonló jókat kívánok!!!! :lol: Semmi kedvem az ötdikhez :P

Nyulasz!
mit mondjak.... elég nehéz volt benyomni az elsőt! kellőképpen sajnáltam magam :D aztán szerencsére oly sokat nött a zsírkészletem, hogy nem is fájt :P :P :P (minjárt jól leszúrom magam ma is :D )

Estike!
no para! nem fog kiesni :lol:

Puszedli!
Nagyon boldog szülinapot! sok babát kívánok :!: :D

Brizo!
Üdv újra :) :!:
dezsina

Estike,úgy 24 hét múlva :D
Dezsinám,boldog szurkálást,és csak ügyesen!!!
Vendég

Till,és mire fogsz kiket tanítani?
Vendég

nekem is a negyedik beülti sikerült!
és én is pedagógus vagyok!

Kép

Látom, ez 4. lombik nagyon szerencsés szám!!!! Bárcsak beállhatnék a sorba!

csinálok valami új vonalzót! 8)
dezsina

húúú Lola, köszi, már jobb a kedvem :D
mamba

Hali!

Ez nekünk is a 4. lombik lesz és én is pedagógus vagyok!!! :lol:

30.cn.Még mindig nem jött meg.Nem mértem hőt rendesen, felénél félbehagytam mert azt gondoltam ma úgyis megjön...minek...de olyan 36,9-re tippelem. Még tampont is tettem fel, nehogy meglepődjek...de semmi...csak hüvelyváladék.Na kivi vagyok meddig húzza Piri. Tesztet sem csináltam persze.

Off:Ma vették le a lakástörlesztésünk összegét, már kb 40%-al több mint szokott, kocsi detto lesz gondolom.Elég szivacs. :(

De amúgy tök happy vagyok...tegnap is meg ma feszt énekelgettem suliban, ilyeneket mint "Somewhere over the rainbow" meg "Good morning sunshine". :D
Ja, hajat festettem tegnap és szép narancssárga lett az alja a teteje meg citronsárga. :shock: Mentve a menthetőt csupa narancssárgába öltöztem, az arcomon bronzos pirosító és azt tettem a hajtövemre is. :lol: Tetszést aratott. :lol:
vizkriszisback

Lányok!
nem bírom megváltoztatni a profilomat :shock: Azt írja ki, hogy érvénytelen e-mail cím :shock: :shock: :shock:
kitől lehet ilyenkor segítséget kérni?
dezsina

én két hét múlva leszek 32,és itt még mindenki 29-nek hisz,mert nem tudom megváltoztatni. :roll:
3 éve.
tudja valaki hog :roll: a szent jános kórházban van e bababarát szoba????????? :lol:

Kép

Sikerült megváltoztatni a vonalzóm végre :twisted: Csibe segített :D

Lola!
az viszont a felhasználó neved... szerintem azt nem tudod csak úgy megváltoztatni... :roll:
dezsina

Sziasztok!
Voltam UH-n (már az is nagy szó, hogy bejutottam!): Van két nagy és három kicsi tüsző. :D De sajnos nem mer várni a doki hétfőig, nehogy a nagyok megrepedjenek, úgyhogy pénteken punkció!!! Méhnyálkahártya mondjuk elég béna (7 mm), de még van azért egy kis ideje vastagodni! Rosszabbra számítottam, mert még most is csak nagyon ritkán nagyon pici szúrásokat érzek, mellem (és szerencsére a hasam is) deszka. És ragya sincs. :roll: Ki érti ezt?
Petesejtérlelő és méhnyálkahártya-vastagító drukkokat kérek szépen, eddig is olyan ügyesen drukkoltatok!!!! :wink:

Lola! A nicket nem lehet megváltoztatni.
Dezsi, nem csak rosszul írtad be az emailcímet? (Én ki szoktam felejteni belőle a @-ot)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,petesejtérlelő és méhnyálkahártya vastagító drukkok mennek!Akkor ma repesztesz?És hétvégén nem csinálja meg?
Vendég

Sziasztok

Kicsit lemaradtam :oops:

Puszinak boldog szülinapot! :-D ez a kép ugyan nem szülinapos, de egészséges-birkás (remélem korábban nem csatoltam :oops:

Kép

Dezsi: akkor elkezdődött Neked is, de jó :-D

Rana: nagyon-nagyon drukkolok!!! :-D Méhnyálkahártyára még bőven van idő rápakolni pár mm-t :wink:

Brizo: nahát, mennyi izgi történés :-)

Babim: szokásos babaragacs-hegység mára ++++++++

Alle, Zsu: drukkok mennek! :-)

Kismamik jól vagytok??? :-D

Till: gratula a vizsgák végéhez :-D

Kati: sajnálom :-(

Mamba: drukk Neked is! :-)

Vkrisz: kíváncsi vagyok, hogy alakulsz :-)

Egerecske: köszi kérdésed, megvagyok :-) bár kicsit álmosan, kómásan, puffadtan, de annál boldogabban :-D

Szombaton megyek az itteni dokimhoz, kedden meg védőnőhöz :-D Csütörtökön meg Tapolca :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana
Nem tudod hány milisek a tüszők?
Tényleg hétvége kizárva?Bár gondolom... :roll:
Küldök pozitív energy-ket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Kép a köszöntéseket!!!!!! :oops: :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz, igen, ma repesztek. És két Ovitrelle-t kaptam. Még az is érleli egy kicsit a petesejteket, ugye??? :roll: Doki azt mondta, egyszerre is beadhatom mind a kettőt, de lehet úgy is, hogy egyiket este 11-kor, a másikat holnap reggel 5-kor. Szerinted melyik a jobb?? Te hogy csináltad (írtad, hogy te is 2-t kaptál)?????
Nem kérdeztem meg, hogy nem lehetne-e mondjuk szombaton leszívni, mert ez csak később jutott eszembe. :?

Mabe szted csinálnak egyáltalán punkciót itt a Kaáliban szombaton?????? Mert akkor még ma odaszólhatnék, hogy inkább szombaton legyen a leszívás...... :!:

Ja és Estike ne aggódj, sztem sok furcsaságot fogsz még érezni! :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vkrisz, a nagyok 17 mm-esek, a kicsik 13-asok. :( De ha még nőnének 2 mm-t naponta, akkor lenne esély arra, hogy azokban is lesz petike. Mondjuk sztem kibírnák a nagyok is hétfőig (inszemnél az, amelyik 21 mm-es volt csütin vagy pénteken , csak vasárnap este vagy hétfő reggel repedt meg, és 21 mm-es maradt), csak gondolom nem akar a doki kockáztatni (én sem).

Zsu, Alle, veletek mi a helyzet?????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: nekem a legnagyobbak 16 mm-esek voltak egy pénteki nap reggelén anno, és csak vasárnap este 8-kor kaptam meg a tüszőrepesztőt, kedden meg punkció volt.
Én is két Ovitrelle-t kaptam. Szigorúan egyszerre kellett beadni.
Nekem anno a doki mondta, hogy a tüszőrepi adja meg az utolsó löketet a növekedésükhöz :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana,petesejtérlelő és méhnyálkahártya vastagító drukkok mennek!

babaimádó
Kép
babaimado

Vkrisz, nekem nagyon feltűnt, hogy sosem szólsz hozzám, illetve, ha kérdezek valamit, akkor sem válaszolsz. Van ennek valami oka???

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, Alle, Zsu, Dezsi, Rana, Vkrissz, Mamba: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

[quote="babaimado"]V írta:babaimadokrisz, nekem nagyon feltűnt, hogy sosem szólsz hozzám, illetve, ha kérdezek valamit, akkor sem válaszolsz. Van ennek valami oka???
Nekem sem szoktál írni,... :(

Kép

Kép

*puszedli*

Szezso, hát ezért mondom, hogy sztem kibírnák a nagyok is hétfőig (5 nap)..... :roll: Vagy nem...? Mondjuk lehet, hogy stimulált ciklusban gyorsabban növekednek, mint spontán ciklusban.

Köszi Baba. Mikor teszteled azt a nagy erős pozitívat? :wink: Holnap? Vagy holnapután????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát Rana, nem tudom. Holnap biztos nem tesztelek!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, Vkrisz nekem se mindig válaszol, de sztem csak azért, mert nincs ideje mindent végigolvasni, amit írtunk! :wink: Meg bizti én se válaszolok mindig mindenkinek! (A védelem szólott) :lol:

Ittam egy csomó tejet meg citromos ásványvizet, most megyek, szundítok egyet a nagy izgalomra (hizlalom a petikéket), mert este koncertre megyünk!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="babaimado"]H írta:babaimadoát Rana, nem tudom. Holnap biztos nem tesztelek!

És holnapután biztos igen??? :roll: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="*puszedli*"] írta:*puszedli*
[quote="babaimado"]V írta:babaimadokrisz, nekem nagyon feltűnt, hogy sosem szólsz hozzám, illetve, ha kérdezek valamit, akkor sem válaszolsz. Van ennek valami oka???

Puszedli, ezt kinek írtad? Babának vagy Vkrisznek???? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"] írta:rana33
[quote="*puszedli*"] írta:*puszedli*

Puszedli, ezt kinek írtad? Babának vagy Vkrisznek???? :roll:

Vkrisznek.

Kép

Kép

*puszedli*

Remélem, holnapután pozitív tesztet mutathatok nektek.

babaimádó
Kép
babaimado

Rana! Tüszőnövelő, nyálkahártya hizlaló drukkok mennek :D

A napokban én is keseregtem, hogy oly kevesen szólnak hozzám :( , aztán rájöttem, hogy nincs mindig idő személyeskedni. :roll: :idea:

Kép
estike66

Baba! Te reméled, mi hisszük! :D

Kép
estike66

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?