Sziasztok
Hajni
szeretet: én már gondolkodtam ezen milliószor: és arra jutottam, hogy egyformán imádom őket, csak Áronkát még lehet szeretgetni, gyöntölni kicsit, de Ákost már lassan 1 éve nem, vagyis ez azt jelenti, hogy rámszól hogy ne puszilgassam, hagyjam békén elég volt, nem is bújik hozzám, csak akkor ha az apja nincs itthon, vagy ha az apja leszídja, vagy a tesóval van gondja. És ez engem zavar, de nem tudok vele mit csinálni. Az apjába viszont búúúúúúúúúújik bele ezerrel, a pizsifelsőjével alszik (ha az apja éjjszakás) és nekem nem szabad lassan már puszit sem adnom az apjának, mert pl. valamelyik este a szám elé tette a kezét és közölte hogy apasz az övé!
Ovi:nálunk Ákos már járhatna, csak az a baj hogy még nem teljesen szobatiszta, sokszor bepisil
Aanda
jobbulást mind3-atoknak!!!!!!!!!!!!!
Lili
http://biojuice.hu/bolt/
ezek akár 1 hónapig is elállnak, csak nálunk ha van akkor nagyon be kell osztani, mert Ákos éjjel nappal ezt inná
, és ilyenkor nem ismeri a vizet és a tejet sem, pedig szereti ezeket is!
Sziasztok
Erika
És még azt szerettem volna kérdezni
Orsi - Melcsi - Többiek
hogy ti hogy tanítjátok köszönni a gyerekeket, mert én hiába mondon Ákosnak jó néhány helyen, hogy mondja hogy Csokolom, akkor mindig közlik hogy csak nyugodtan mondja hogy Szia, én ettől sokszor ideges vagyok, mert most OK, hogy kicsi és jól áll a Szia, de pár év múlva már lehet, hogy az illető a Csokolomnak jobban örülne, és én ezt hiába mondom nekik, hogy a gyerek ezt szokja meg, és nem fogja szegény érteni, hogy eddig miért Szia, és mostantól miért Csokolom