Új privát üzeneted érkezett!

Rana, méhpempő, folyadék, pozitív gondolatok és tőlünk a drukkok! Ezeket összekevered és máris kész a varázslat! Csiribi, csiribá! Drukkolok!Nyugi, meglesz az!

babaimádó
Kép
babaimado

Bea, gratulálok! Te BMC-s vagy Kaális vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, neked hány napot késett a punkció (emlékszem, hogy kitolódott kicsit)???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nekem a 18.cn-on volt a punkció. De most nekem nem volt Suprefact.

babaimádó
Kép
babaimado

Nyugi!

babaimádó
Kép
babaimado

Rana,most ez azt jelenti,hogy még csak kicsik?Extra adag tüszőnövelő drukk megy!!!!
Babácska,csak nem megint egy laptetű??????Tudod,te leszel a következő,akinek ujjongunk :wink:
Bea,jajj,már úgy izgultunk!!!Gratulálok,és meglátod szépen megnő az a hcg!!!Mikor kell legközelebb menned?
Dezsi,a remény mindig ott van!Főleg ahol semmi gond nincs :wink:
Vendég

Bea, én a 14. napon voltam vérvételen. A 11. napon jó az 55?

skrisz72

Rana!
rengeteg pozitiv energiát küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba: BMC-s vagyok, Dr. Zeke József az orvosom.

Nyulasz, Till, Baba, Estike, Zsófi, Puszedli,Baba,Mamba, Petne, Kisbuta, Skrisz, Dezsina!(remélem nem hagytam ki senkit) Nagyon jól esik hogy szurkoltatok, lehet pont ezért is sikerült! :D

Bea
bea1979

Skrisz! Az orvos szerint igen...

Neked mennyi volt a 14. napon?

Nyulasz! Köszi! Jövö hét szerdán kell mennem, de akkor csak ultrahang lesz.
bea1979

Bea, nekem 214. De ugye kétnaponta kétszereződik. Úgyhogy, ha te is akkor mentél volna, addigra már 200 körül kell lennie. De a barátnőmnek a 14. napon 145 volt, és ikrei lettek. :lol:

skrisz72

Bea, gratula!! :D

Kép
kata05

Skrisz! Kicsit megijedtem! De ahogy Te számolod, igy már jobban hangzik. (az ikrekben én is benne lennék) :D
bea1979

Bea!
Gratulálok, szerintem ez jó hcg! Lehet pont holnapra duplázódna és akkor már 100 felett lenne. Nekem is Et+11-en volt és 123, de ugye két babácska van. :wink:

Skrisz!
Gratula a 14. héthez! :wink: Pocakod nő már?

Baba!
Drukkk!!!!

Rana!
Nekem is 18 cn-en volt a punkcó, lassan nőttek a tüszők. :wink:

Lmami!
Gyönyörűek!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi, mennyi közös vonásunk van :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Bea,ne aggódj,ha kevesellte volna a dokid a hcg-t,akkor biztos kért volna pár nap múlva mégegy vv-t.Kitartás szerdáig :wink:
Vendég

Köszi mindenkinek a gratut a sulihoz.
Azért ez nem mind az én érdemem, de .... az én idexemben van benne. :wink:

Egész nap neptunoztam ... van más bolygó a Földön és a Neptunon kívül? :wink: :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bea, gratula a kis lakóhoz. :)

Rana, múltkorában is volt valami ilyesmi, nem?
Vagy az Kisbuta volt?
Akkor bejöttek a drukkok és a méhpempő, ....
Most is befog!!! :D :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana
Az első lombik punkció nekem is a 16. napon volt...én is későn értem...de volt már a 11. napon is punkcióm...mindegy csak érjen be!!!!!Drukk!!! :D
vizkriszisback

Nyulasz, mikor megkérdeztem a dokit, hogy akkor most nem lesz UH? Akkor azt mondta, hogy felesleges, mert úgyis tüszőkezdeményeket látna csak, azt meg már most megmondja, hogy vannak. Ciszta meg nincs, mert ahhoz meg kevés az E2.

Zsófi, Baba, pincurkát megnyugodtam, hiszen a 18. napig még 8 nap van, addig még meglódulhatnak! (Pláne az emelt adag Gonaltól) Én meg még azon izgultam hancúrozás közben, hogy meg ne repedjenek.... :oops: Jaj, ez az állandó izgalom, nem való már ez vén fejemnek! :roll: :lol:

Köszike a többieknek is a drukkot, rám fér...

Puszi, akkor majdnem teljesen egyidősek vagyunk! :D Skrisz, javíthatod is a táblát, mert időközben nagy titokban 34 éves lettem... :oops: :(

Bea, majd megnyugszol kicsit az UH-on.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Gratulálok az új kismaminkhoz!
Holnapra szerintem is be fog erősödni a hcg. :D
mamba

Hajnoca, múltkor túl magas volt az E2, ezért ELŐRÉBB kellett hozni a punkciót egy nappal. :shock: Doki aranyos is volt, azt mondja, "Kezd izgalmas lenni a dolog. Maga miért csinálja ezt mindig velem?" Mondom neki "Hát hogy ne unatkozzon a Doktor Úr!" :lol: (Ekkor még vidám voltam, a kétségbeesés később hatalmasodott el rajtam)

Vkrisz, nekem mindegy mikor lesz a punkció / beülti, csak ne maradjon el és sikerüljön a baba! Csak ennyit kérek, igazán nem sok ez..... :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bea
Nekem ET+9-nél volt az első vérvételem...

Rana
Hányadik stimus napnál tartasz?

Hajnóca
Neptun :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Drukkok mennek ám mindenkinek!
Vendég

Mabe, 10. (lásd vonalzó)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
Tillnek is minden másképp volt most, mint eddig.
Lehet, neked is ez kell. Az, hogy minden másképp legyen.

Tessék megnyugodni. Az nem segít.! :?

hajnoca
Dunakeszi

Baba!
Annyira remélem, hogy a végeredmény is közös lesz!!!! :lol: Tesztelsz Et+9-en?

Hajnóca!
hihi én tudok: ETR, nálunk így hívják! :wink: bár fősulin neptun volt, az tényleg szarabb

Rana!
Nyugi! Gondolj arra, hogy szépen nőnek a tüszőid, és minden rendben van! :wink:

KépKép
zsófikukac

Mabe,
egész reggel ilyen fejem volt. :evil:
millióan akarunk jelentkezni és nincs megfelelő 'háttér" biztosítva hozzá. (jobb teljesítményű szerver) Dárga!! azt mondják. Könyörgöm, egyszer kell kiadni érte pénzt és onnantól csak használni, karbantartani, üzemeltetni kell!
A hallgatók meg legfeljebb nem kergülnek meg sem vizsgaidőszakban és félévkezdéskor sem. :)

hajnoca
Dunakeszi

Bea, nem akartalak megijeszteni. :oops: Csak nyugi!!

skrisz72

A Neptunról én is hallottam, hogy egy nagy kalap sz.r. :?

Kinagyítottam a minivonalzómat, hátha eddig a tüszikék nem tudták elolvasni, mit is kell csinálniuk.... :roll: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
ez ám a + hozzáállás!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor tessék óriásit csinálni! :D vagy sokat, hogy sok legyen!

hajnoca
Dunakeszi

Zsófi:még nem döntöttem.Nagy tesztelő vagyok én is, de most nincs bátorságom. Egyik pillanatban azt gondolom, hogy nem is tesztelek, a másikban meg, hogy azonnal. :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Pusszantás Mindenkinek!

Gyors leszek (még sok a lecke, asszem, nem alszom ma :oops: - most aludtam 1et :wink: )

Bea,
szívből gratula!!! :D :D :D

HCG értékek a beültetés utáni napon:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Rana,
nem parázni, pihenni!!!!!! :D (én halolaj-kapszulát is szedtem!!! nem tom, attól-e, de szép gyorsan nöttek...nálam :shock: )

Szurizósok, hajrá!!!

Baba, Mamba:
babaragacsok!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajnóca,
így igaz :wink: , minden másképp volt - holnap leírom, hogy hogyan! :P

tillidian

Gratula az új kismaminak.
Bea, szerintem is jó ez az érték, és Zeke biztosan mondta volna, ha baj lenne. Kitartás!

Estike, Julcsi őrült mennyiségeket szopizik, így aztán majdnem 4 kiló, ami 3 hét alatt 1 kiló gyarapodást jelent. Kis bélpoklosunk van :lol: Ezért aztán sokszor fáj a pocija, amivel mindketten megszenvedünk, de remélem, már nem tart sokáig, és rájön, hogy jobban járna kicsit kevesebbel. Amúgy egy tündér, és éppen most hívja anyukáját a másik szobából.... úgyhogy megyek is.

Kép
petne

Zsófi,
ha egyetemista leszek biztos nekem is ETR lesz.
De most még fősulis vagyok. :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Rana!

tüszőnövesztők mennek és semmi para!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NNNaaa ezt a halolaj kapszulát én is kipróbálom,mert az én tüszőimmel is mindig baj van!
Vendég

Till!

Köszi a táblázatot, ebbe még végül is beleférek.
Gondolom hogy fagyiból van, az nem befolyásol semmit? :roll:
Végül is tényleg bizom annyira az orvosomban, hogy szolt volna ha gond van, de gratulált, mosolygott, és behivta azt a biológust is, aki az embrióinkal foglalkozott az eredményhirdetésre.

Köszi a gratulákat!

Bea
bea1979

Rana
Lehet, hogy nem is baj, hogy lassabban nőnek azok a fránya tüszők... így a bennük levő petesejtek is jobban megérnek :wink:

Till
Egy kismaminak aludnia kell! :wink:

Bea
Hány napos embriókat kaptál vissza? Az befolyásolhatja még a HCG-szintet...
Vendég

Sziasztok!

Hormonjaim jók lettek, így ebben a ciklusban kezdhetjük a lombikot!!!!!!!
Pajzsmirigyemről vittem a papírt, egyetértett a drnővel gyógyszer ügyben, szednem kell az L-thyroxint.
10.-én kell mennem ultrahangra, 12.-én kezdjük a szurikat, beültetés márc. 1 hetében lesz kb.
Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!
Long protokoll lesz megint, nagyobb dózis Gonallal, hogy több tüsző legyen, illetve fogok kapni progiszurit is.

Kaáli után voltam pajzsmirigy ultrahangon is, ott is minden rendben van. Egyik oldal minimálisan nagyobb, de ennyi.

Rana: Kép Isten éltessen!
És az extradrukkok mennek!!!!! +++++++++++++++++++++

Bea: csendben még, de gratulálok!!!! :D

Till: holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++
A péntek áll?

Babim: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana,
gigaszurkok mennek a tüszőicskéidnek!!!!
A felsoroltakon kívül még egy recept van: no para! Szépen beszéld meg velük, hogy ha lassú a felfogásuk, nem baj, de azért nőjenek meg szépen. És meglátod, megnőnek. Nekem is lassan nőtt, és közben folyton csökkent a tüszők száma, úgyhogy a végén csak 2 petesejtem lett, de ez is elég volt a sikerhez. Most neked is összedrukkoljuk a babát, és ráderesztjük a zebracsordát, meglátod!

Bea, óriási gratula innen is!!! Meglesz az, te most már csak vigyázz a kicsi(k)re! (tényleg nem a hcg-től függ a számuk, nem az egyke csinált 12. napra 962-őt anno.)

Baba, mennek a ragacsok, és ha jól hallgatózol, akkor már biztos észrevetted, hogy dübörög feléd egy zebracsorda!

Alle, Zsu, mennek a drukkok nektek is, majd gyertek bizony az eredménnyel!!! ++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi, nagyon izgi, hogy holnap már te is kezdesz!!! Most hetekig keresztben lesz kezem-lábam!!! De most neked is sikerülni fog, mert ugye Nyulasz miatt... :D (de persze lehet, hogy lepipálod Nyulaszt, és spontán bebabásodsz, ahogy olvasom... ;) )

Tobi, nagyon boldog szülinapot!!!

Pusszantás mindenkinek!

Kép
kisbuta

Tudtam, hogy valakit elfelejtek, de így legalább külön:

Mamba! Sok-sok babaragacs megy feléd is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!
Fantasztikus hírek, most sikerülni fog, meglátod!!!

Kép
kisbuta

Puszedli Drága, köszönöm! :oops: (a drukkokat is és a köszöntést is) De jó, hogy te is kezdesz nemsokára!!!!! :D :D :D Akkor remélem, nem csak mi leszünk azonos korúak, de a gyerekeink is! :wink:

Mabe, hm, lehet benne valami! Remélem, igazad lesz!! :wink: :D

Annmari mindig csak átsuhansz, mint egy gyorsvonat, aztán bottal üthetjük a nyomodat! Miért nem maradsz egy kicsit??? :roll: Drukkokat neked is köszike. :)

Till, halolaj-kapszulát Apa szedi, így én is... :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, igyekszem... :oops:

Alle, Zsu, miért tűntetek el?? Vagy hová írogattok még, ahol lehetne kémkedni egy kicsit utánatok?????? :roll: :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszikám, úgy örülök, hogy végre kezdesz!!

Alle, várunk az UH eredménnyel!!!

skrisz72

Skrissz: privi ment.

Kép

Kép

*puszedli*

Dobok egy friss táblát:

Kép

skrisz72

Puszi!
Örülök, hogy kezdtek! Drukk!!! :lol: És előtte a pihenés is biztos jót tesz majd! :wink:

Rana!
Jó munkához idő kell, ezért nőnek lassan! :wink:

Hajnóca!
Ja, hogy ez a titka! :lol: Amúgy az etr megharagudott rám, egész délután nem tudtam belépni túlterheltdég miatt! :lol: Biztos olvassa a fórumot! :lol:

Zsu is ma volt uhun!!! Gyere a hírekkel!!!

KépKép
zsófikukac

Úgy tudtam, Zsu 29-én volt UH-on. :oops: De annak sem tudom az eredményét.

skrisz72

Zsófi,
lehet, hogy olvassa vagy csak 'nehogy te is kimaradja a jóból"! :lol:

Puszi,
még 2? Jól számolom?

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz!
Én a vonalzóján láttam Zsunak, hogy ma van az uhu. Mivel már tüszőt növeszt, gondolom pár naponta van. :wink:

KépKép
zsófikukac

Dehát Puszedli nem is 27 éves... Vagy igen???? Akkor én jól össze vagyok kavarodva! :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, én úgy tudom, annyi. De majd szól, ha nem. :wink:

skrisz72

Zsófi: igen, pihi alatt lesz az 1. szuri. Repültetem a Suprét is.

Hajnoca: iiiiiigen! :lol:

Rana: még 27 vok! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?