Sziasztok
Köszönjük mégegyszer a Köszöntéseket!
Dkata
hát nálunk nem volt szakszervezet stb.
de amúgy azért rendesek voltak, mert ügye Áronka még Ákos 2 éves kora előtt született, de nem akkortól kaptam a gyást, hanem Ákos 2 éves koráig kaptam a Gyedet, és utána a fennmaradó gyást majd a gyedet, hát mit ne mondjak a jelenlegi gyed amit kapok elég siralmas, de a gyes még kevesebb lesz, de itt a környéken csak elbocsátások vannak
Katyerina
Nagyon Édesek a Lányok!!!!!!!!
Aanda
fél óra?: hát muszály - így is leizzadok mire mindannyian felöltözünk, mert Ákos rohangán, forgolódik stb. és ha itthon van az apja akkor csak ő öltöztetheti, de ha már 3.szora sem hagyja magát neki sem, hiába mondja hogy apa apa, akkor én elkapom és addig nem eresztem amíg fel nincs öltöztetve
és Áronkám sem egyszerű eset, útál öltözködni!
munkahely: az a baj hogy itt helyben nincs, és így meg a busz
kész horror, Egomban az összes ovódában több a gyerek mint kéne, ezért muszály a helyibe, de ha meg délután nem érném el a buszt, akkor az oviban mit csinálnak majd velük? kikötik őket a kerítéshez? Hát nem tudom! Ha meg mégis sikerülne Egomba akkor a buszra kéne várni több mint 1,5 órát, és ez 2 kisgyerekkel szerintem lehetetlen - nyáron meleg, télen megfagynak .................. Az lenne a jó, ha a szüleim még az idén eltudnák adni a házukat és ide költöznének Egomba mert akkor az nekünk Óriási segítség lenne!
munkahely: nekm a legjobb egy itthon végezhető munka lenne, legalábbis addig amíg itt lakunk! amúgy meg olyan kéne ahol legkorábban 8-kor kezdek, de már legkésőbb 1/2 3 - 3 kor végzek is hogy elérjem haza felé a buszt, és még beessek az oviba értük.
Hát nagyon remélem, hogy fogok valamit találni.
Azt szeretném még megkérdezni, hogy Ákoskám ügye már mehetett volna oviba, már be is volt iratva, de szólnom kellett hogy még nem megy mert nem szobatiszta,
a kérdésem az lenne, hogy ügye mi kb. május-június óta gyakoroljuk a szobatisztaságot, de még most sem az, a kaka az OK, csak a wc-be, éjjszaka az esetek 90%-ában is OK, de nappal, főleg délután rendszeresen bepisil, ma is este mikor fürdettem, térdig volt pisis, vagyis minimum 2x bepisilt, míg én a tesóját fürdettem, így ismét be kell iratnom az oviba, és csak szeptemberben kezdhet, szerintetek szobatiszta lesz egyszer?
az egyik ismerősünk a múltkor azt mondta, hogy ez a kérdés fiúknál nehezebb mint a lányoknál, mert neki a 12 éves fiúunokája és volt hogy még nyáron bepisilt éjjel, és az anyja szerint még nappal is nedves az alsója, és hogy sok fiús anyuka ezt panaszolta neki.
Ügye nem kell 10 évet még várnom hogy OK legyen??????
Sziasztok
erika
Mindenkinek szép álmokat!