Andi, nem bebújós, cipzáros, oldalt megy a cipzár, ha jobban megnézed a képet talán látszik, ha nem akkor csinálok másikat.
Jó meleg.
Egy leheletnyit szerintem nagy Zsoltira, rápróbáltam, hordható, de még egy picit nőhet bele.
Ha gondolod lemérem.
ÓÓ, teljesen jó, vagyis kicsit nagy is. Bélelt egyébként? Vastag? Nekem nagyon tetszik, köszi, kellene akkor. De el tudnád tenni jövő hónapra? Nagyon kiköltekeztem már és sztem jó lesz akkor is rá! Persze, ha addig kell valakinek akkor...Köszike a méricskélést!
Szerintem elég meleg, bélelt. Nem túl vastag, azt sem szeretem már, Zsoltinak van egy overallja, az olyan meleg, hogy meg sem tud benne moccanni. Ez szerintem pont jó.
Ne hülyéskedj már, elküldöm, aztán fizetsz jövő hónapban!
Elado egy teli spar potngyujto kuponfuzet, keseket lehet venni vele igen nagy akcioval a sparban:http://www.spar.hu/spar/ajanlatok/zwilling.htm
a 80 pont 1000Ft
Csajok, ha így folytatjátok a lányos rucik eladását muszáj megnézetnem, hogy tényleg lányom lesz, mert szívesen lecsapnék rájuk. Előre nem veszek lányruhákat csak egy hazahozósat. (Fiút is veszek hátha szükség lesz rá.)
Hamarosan újra Angliába utazok, így megint tudok baba - kismama- női - férfi ruhákat hozni!
A hazainál kedvezőbb ár és klasszisokkal jobb minőség jellemzi ezeket a ruhákat!
Itt tudtok nézelődni, ezekbe a boltokba megyek biztosan!
Ha valami megtetszett keress meg nyugodtan!