Petne,
jajj, szegény Julcsi, ezt most ki kell bírnia...
- lehet, hogy most eretnekséget mondok, de nem lehetne esetleg pólyába rakni, és akkor nem tud úgy kifliben átfordulni... csak amíg nem javul a letapadás...
Zsu, Alle és Rana, nagy-nagy tüszőerősítő drukk +++++++++++
Baba, Bea, babaragacsok mennek ++++++++++++++++++++++++
Nyulaszka, már én is aggódtam érted, de örülök, hogy rendben vagytok! Igazán nem kell ugyanakkorának lennie! Ő máris egy külön egyéniség!
Katicáról én tudok, dolgozik is ezerrel, meg iskolába jár, így ritkán tud jönni, de azért olvas! Azt ígérte, ha kicsit lecsengenek a nagy melók, akkor jön megint.
Ma megvolt az első munkanapom. Kicsit izgi volt, mert én tudtam, hogy ugyanott dolgozik a korábbi főnököm felesége, ahova én megyek, de hát ez egy hat szintes irodakomplexum, álmomban nem gondoltam, hogy pont a szomszéd szobába kerülök... Rögtön délelőtt bemutattak neki, szerencsére nem állt benne össze, hogy ki vagyok, vagy nem mutatta, mert a férjével meg ugye csak délben tudtam beszélni... - a főnök nem repesett, de ahogy visszaszámolt, belátta, hogy muszáj kezdenem február elejével... Nehéz nap volt ez így, de ez van. Viszont szerintem szeretni fogom az új helyem, mindig ilyen jellegű munkáról álmodtam, csak sose volt rá lehetőségem, bezzeg most, babásan. Kollégákat is látok, meg érdekes is a munka. Azért titokban reménykedek, hogy ha meg lesznek velem elégedve, akkor esetleg később még lesz visszaút...
Pusszancs mindenkinek.