Új privát üzeneted érkezett!

Csatlakozunk a jó kívánságokhoz, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!! :lol:

Susy - teaházba ritkán jutunk el a fent említettnek viszont nagyon tetszett a hangulata. A teákat (zöld, fekete) nagyon szeretjük, van egy kedvenc boltunk a Westendben ([url] http://www.demmers.hu/index.html), ott kísérletezgetünk. Kedvenceink: a japán cseresznye, pink summer, zöld kimonó... de nekem nagyon bejönnek még a Milford teák is. :lol:

Veronika - panaszmentes fogkibújást nektek és gratula! Én nem kentem Zolónak semmivel, a dokink nem ajánlotta, mert kicsit "kábít" nehogy éjjel az etetésnél félre nyeljen. Bár nem tudom a dologelben mi van. Te is masszírozhatod neki az ujjaddal pelussal vagy adhatsz neki hűthető rágókát is.

Ugabesz - nekünk is volt egy időben hasonló probléma, mi az ágyikóban vettük le az egyik oldalt a rácsvédőt és maradt a csupasz fal ami ugye nem olyan érdekes, fordítgattuk lerakásnál a testhelyzetét és a pelenkázón is próbáltuk terelgetni a figyelmét.

Sütőtök - én rengeteget rakok és raktam el, igaz nincs nagy fagyónk. A Lehel piacon vettem, ott mindig szépek vannak, direkt édesebbet válogatunk, hazaérve mennek a sütőbe, aztán pürésítem és decis műanyag pohárba, feliratozva, csomagolva mennek a fagyóba. Mindent így raktam el, sütőtököt, répát, spenótot, sóskát, gesztenyét, még a csirkemellet is, frissen felkockáztam és beleraktam a műanyag pohárkába, az volt egy adag. Ha kell csak kiveszem és frissen megfőzöm. Általában mindent elrakok és frissen rakom össze a babakaját. Tudom répa mindig van, de milyen jól ha megyünk valahová, csak kiveszem ami kell, bele az aventes pohárba és bárhol ehetünk. Brokkoli ha nincs friss (nem jutottunk ki a piacra), akkor fagyasztottat kapott. Céklát is raktam el így, csak főzve, bár azt még nem kóstoltuk. Eddig bejött a módszer. Van aki jégkockatartóban fagyaszt és utána zacskózza őket, így is kis helyet foglal, csak előre kell gondolkodni, mert nekünk sincs túl sok helyünk!

[/url][url][/url]

Manka

Kép

Kép
mankabi

Dytke
Jó kis vitamínbomba tényleg, de lehet a tökből sok kifő. Ha van lehetőséged rá próbáld meg nyersen töklevet készíteni, na az is isteni finom. Én úgy adom kristófnak almával, és imádja.

Manka
Mi inkább a gyümölcsös teákat szeretjük, kedvencünk az erdők királynője, fahéjas körte, fűszeres alma... igazából mind. :)

Kép
Kép
susytunder

Bár levével együtt megmarad a vitamín. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Berci is belázasodott... :cry:

Márti
borossné becz márta

Szalamandra!
Kb. 5 perc alatt puhára fő, nagyon hamar puha lesz. Ahogy Susy is írta a főzőset kis kockákba raktam el, ill. sütni szeletbe.
Dytke-hez hasonlóan én is Lillával szerettem meg a tököt, előtte nemigen ettem :lol:

Manka módszerét követtem én is, sok ilyen kis adagot fagyasztottam. Nálunk csak 3 fiók van, szóval nincs sok helyem... én kb. 100 gr adagokban raktam el mindent (biopiacos cuccot is, mert ugye itt nem megoldott a mindennapi vásárlás). Az előkészítés elég időigényes, amíg nem tapasztalod ki, de utána percek alatt marha finom mixeket tudsz csinálni, nagyon-nagyon olcsón :lol: Én zacskóban fagyasztottam, úgy hogy egy nagy zacskót csomóztam el 3-4-5 adagra. Krumplit mindig frissen adj mindenhez hozzá :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és szerintem mindenki akinek október előtt lesz kóstolós babája jó ha fagyaszt tököt, babák nagyon szeretik - a bébikajáknak meg borzalmas az íze az igazihoz képest, tapasztalat.

Márti gyerkőceidnek jobbulást, gyógyuljatok meg már végre :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Dytke, Lívia

Köszi a válaszokat. Én sem akarom erőltetni a hozzátáplálást, amúgy is nagyon szeretem szoptatni. Csak hát elég nehéz a gramm-mániás egészségügyben kitartani az ilyen vélemény mellett. 5.5 hónaposan tettem egy kísérletet, hátha tényleg kérne már mást, de nem, szóval még várunk pár napot, és kész.
Dytke, küldök privit is. Ja és még egy kérdés. Ti az ÁEK-ba jártok baba-mama tornára? És vajon lehet és hogyan lehet csatlakozni? Nekünk nagyon közel lenne....

Márti!

Jaj, de szörnyű lehet. Mielőbbi jobbulást a gyerekeknek!

Veronika!

Esetleg próbáld meg Pálminak Dologéllel bekenni az ínyét. Az én Domim is nagyon hálás volt érte. Ja és tiszta gyógynövényes cucc, nincs benne lidokain.

Anna
b.anna

Murphy73

Szia!
Üdv közöttünk. Hozzád hasonló cipőpen jártam a várandósságom elején és talátam olyan dokit, akihez szakrendelőbe lehet járni. dr Spánik Gábornak hívják. Alapos, lelkes, kedves, fiatal . Szakrendelése a Honvéd kórházban van. Uh-ra a "régi" máv-ba kell járni. Hétfő délutánonként rendel, ha érdekel telefonszámot tudok küldeni privibe.

Kép
becsengo

Sziasztok!

Az utóbbi időben csak olvasni tudtalak titekek, mert a kisfiam rengeteget van fennt nap közben és akkor vele kell játszani és foglalkozni. Ha egy picit nem figyelek rá máris jelzi, hogy unatkozik :D
Boldog névnapot az Adéloknak, a bábák pedig gyönyörűek.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy lehet hogy Levinek is a foga jöhet, mert egyfolytában a szájában van a keze, folyik a nyála és nagyon változékony a hangulata. Egyik pillanatban még nagyokat mosolyog a következőben pedig elkezd sírni.
Susy ha még nem untad meg a receptküldés akkor nekem is elküldenéd a sütirecepteket? Köszönöm!

Murphy73 én is tudom neked ajánlani az én doktornőmet. Dr Szigeti Katalint. Nagyon kedves, fiatal és alapos. Én mindig az ambulanciára jártam hozzá, van magánrendelése a Honvéd kórházban is, de pénzt ott sem kér ha oda mész hozzá. Labor vizsgálatokra mindig a Honvéd kórházba kellett mennem. Nagyon jó doktornőnek tartom. Ha érdekel elküldöm a számát priviben.

anitapo20

Nálunk még egyelőre nem tarol az influenza, de a nagyfiam sulijában a párhuzamos osztályban volt, hogy 7 gyerek járt iskolába....

Márti jobbulást nektek és kitartást ...mindjárt itt a tavasz. Nálunk is mindig ez ment, de érdekes, mióta Gergő iskolás csökkent a betegen töltött napok száma, ráadásul mind a három gyereknél. Talán érettebb az immunrendszereük??? vagy az iskola teszi :)

Kép
becsengo

Dytke,

normális esetben Pálmi is napközben félórákat alszik, 3-4-szer.

Az éjszakáinkat meg lekopogom, mert elég könnyen el tudjuk altatni, és 10-12 óra hosszát végigalszik általában 1- 2 etetéssel, amit már olyan tökélyre fejlesztettünk, hogy egy kajálás kb. 10-20 perc :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, aki megpróbált segíteni. Lehet, hogy hülyeség, de a háziorvosom mindig nő volt, a nőgyógyászom pedig mindig férfi, valahogy ehhez ragaszkodom. Mások is ajánlották a Spánik doktort, valószínű, hogy elmegyek hozzá. Becsengo, megköszönném, ha küldenél nekem privit. Az üzeneted megtaláltam a Spánik doki fórumban is, köszönöm szépen.

Üdv mindnekinek:

Marcsi
murphy73

Persze nekünk könnyű a cumisüveggel, ki sem veszem az ágyból, így szinte rögtön visszaalszik, amint a szájában a kaja és amíg eszik is csukva van végig a szeme :)
Büfizni meg csak akkor veszem ki az ágyból a végén, ha nagyon mocorog, de az is megvan 1-2 perc alatt és azalatt is alszik a vállamon :lol:

Szóval nagyon büszke vagyok rá :)

Kép

Kép
sz.veronika

anna - igen, MÁVba járunk minden kedden 11-től durván egy óra. Beutalót kell kérni 13. vagy 4. kerületi dokitól. és ingyen van

dytke

Lányok egy kis segítség kellene!

Kristófnak a nyaka mindkét oldalán hosszú csíkok vannak, mintha valami megkarcolta volna. Anya szerint valami végigmászott rajta, vagy megcsípte. Olyan is van, mintha apró kiütések lennének. Mi lehet ez? Bekenhetem neki Fenistillel?

Kép
Kép
susytunder

Sütőtök fagyasztás:
lányok ez nekem még kinai :D szóval most frissen süssem meg és főzzem, majd mixerrel pürésitsem és úgy fagyasszam kis adagokra? Vagy daraboljam és majd akkor készitem, de akkor újra már nem fagyaszthatom le a kis püréket, nem? Ezt még nem igazán értem. Továbbá a kis adagok mekkorák legyenek?
Megbizható bevásárlóforrást is tudtok adni? Piac? Hol?
Bocs, :oops: irtóra nem jártam még körül ezt a témát, eszembe sem jutott, hogy ennyire előre kellene gondolkodnom... :oops:
Egy kicsit szájbarágósan irja le nekem valaki, hogy mit tegyek! Köszönöm!

Kép
ugabesz

gabesz - megpróbálom a szádba rágni :wink: :lol:
én nyersen felkockáztam úgy raktam a fagyóba. így akár 1-2 kockát ki tudok venni és azt főzni, turmixolni. ha jól értettem Manka főzve fagyasztotta.

dytke

Sziasztok, most jöttünk fel sétából, végre olyan idő volt hogy ki lehetett menni. :)

Hú lányok én olyan ideges vagyok. Kicsit több mint 1éve vettünk egy új mosógépet, mondom vegyünk valami komolyabbat. Candyre esett a választás, hát nem volt olcsó. Pont nemrég múlt el 1éves és a program közepén leállogatott és csak akkor csinált vmit ha újra indítottam. De most szinte minden 2. mosásnál leáll és villog 2gomb, gondolom valami hiba üzenet de nem tudjuk mi mert a leírásában nincs ilyenről szó. De ha újraindítom a programot vmikor végig megy, és valamikor nem is áll le de egyre sűrűbb. Gondoltam felhívom a szervizet. Azt mondja a csaj: Kiszállás 3840 (most kapaszkodjatok) ha azt akarom hogy meg is nézze mi a baja 3600ft. Mondom mi van???? 3840ftért csak kávézni hívom vagy mi van? pluszba fizessek azért hogy nézze meg? Hát nem azért fizetem a kiszállási díjat??? Csak az hogy belép a lakásba az 3840 ha meg is mondja mi a baja az 3600. ÉS alkatrészt Olaszországból kell hozzá rendelni. Mondom mi van???? Akkor benne lesz egy új mosógép árába? :(

Hát most megpróbálom kivízkövezni ecettel. Van vmi javaslat? Esetleg van valakinek candy mosógépe??? Aki tudja milyen hiba kód lehet?

Kép
dius87

Gabesz-
én is ilyenken agyaltam anno :lol:

szóval én nyersen kockázva raktam el, 80-100 gr-os adagok jöttek be legjobban, de ez babafüggő is - plusz lehet ugye mást is keverni hozzá. Kicsit kiengedve megfőztem, pár kanál főzőlével botmixerrel pürésítettem. Pürésítve is lehet fagyasztani - de én így a kis kockákat jobban tudtam adagolni. A 100 gr először mértem, aztán rájöttem, hogy csak kb. 8-10 kockát raktam egy zacsiba, úgyis annyi lesz.
Sülni kb. 100 gr szeletet raktam el külön, szintén nyersen fagyasztva.

Ha már többfélét eszik, krumplival, almával, csirkével, rizzsel is kitűnően lehet gazdagítani, majd később már egy kis olaj is járhat hozzá.

EGyik ismerősöm azt mondta, hogy ő nem tud jól főzni, amikor meglátta milyen egyszerű, azt mondta, hogy babának nem is nehéz otthon sem kaját csinálni.
Egy almareszelő és egy botmixer untig elég hozzá.

KépKép

KépKép
beneildi

Dius - csak egy tipp, Lilla engem párszor megtréfált - nálunk van olyan vasalás könnyítő program, ami a centrifugálás előtt vízben állítja a ruhát és utána centrifugát el kell indítani külön ... vicces lánykám persze ezt nyomta be, én mivel tudatosan nem ezt a programot indítottam igen csak meglepődtem :shock: nem lehet, hogy véletlen Ti is elnyomtatok valami ilyesmit? mienk egyébként Fagor gép, szóval ez csak egy tipp....

KépKép

KépKép
beneildi

nincs benyomva semmi más. És mindig máskor áll le. Egyszer 2perc után, vagy hogy 40percig megy, valamikor meg már majdnem vége a programnak. ugyanúgy mos, melegít,öblít,centrizik meg minden csak leáll villog két lámpa és hiába nyomok akármit csak az újraindítás után kezd el mosni, persze előről...

Kép
dius87

Sziasztok! Peti ma is egész napos programot csinál, holnap meg jön anyósom. Itt is alszik. Szóval ki kéne takarítanom. :oops:

Petinek megint csúnyább az arca. Már teljesen kivagyok idegileg, hogy mi lehet a baj. Mától szóját sem eszem, még nyomokban sem. :cry:
Gondoltam, hátha a mosópor, de a ruháit is ugyanazzal mosom, amivel a pelust a feje alá, 60 fokon, vasalom is, és nem használok öblítőt. Ha ezzel lenne baj, akkor gondolom a teste is olyan lenne. Esetleg nagyon poros a lakásunk, hiába takarítok, de a porallergia nem tüsszögéssel jár? Naponta többször szellőztetek. Azt hiszem, elmegyek az orvoshoz, és kérek egy beutalót allergiavizsgálatra.

Dius: Nekem is Candy mosógépem van, most 2,5 éves, és még semmi baj nem volt vele soha. Egyszer állt le, nagyon ugrált, nekiugrált a csapnak, és lekapcsolta saját magát. Neked ilyen ugrálásos bajod nincs vele?

Kép

Kép
nikuc

Alul van egy kis fiók, nem lehet, hogy megtelt? Esetleg a vízcső nincs megtörve vagy eldugulva? Kap vizet rendesen?

Kép

Kép
nikuc

nikuc de nekem is elugrál, de nem mindíg, nagyon ritkán, megnéztem a cső nincs megtörve meg víz is volt benne rendesen, alul ami van kinyitottam ott van egy tekerő, gondolom a szűrője. Köszi a tippet ha apa hazajön megmondom neki nézze meg hátha van benne valami, vagy tele van. Mikor már majdnem végig ment a program és leállt nem rakom vissza hanem a 32perces gyors mosásra rakom és akkor mos még egy kicsit meg ki is öblít, érdekes hogy azon sose áll le.

Kép
dius87

Senkinek nincs ötletet mi lehet kristóf nyakán? :(

Dius
Apának eredeti tanult szakmája háztartásigép szerelő. Utál minden olasz gépet, jót nem mondott a gépetekről. ( Nem monst, még régen, mikor szóba került). Ő a Miele, Bosch, Electrolux gépekre esküszik.
Nekünk is Fagor van, már megvolt mikor megismertem, de folyton le akarja cserélni.
Mindjárt megkérdem ő mit mondd nálatok mi lehet a baj.

Kép
Kép
susytunder

Susy, szerintem nyugodtan bekenheted vele. Lehet hogy megcsípte valami, nem tudom. Barnus arca viszont mindig végig van karmolászva reggel pedig állandóan vágom a körmét és mégis karistol, szegényke belekapott a homlokába és hiányzik is ott egy kis bőrdarab... én a szemöldökével meg a homlokával nem tudok mit kezdeni, elkezdett kiszáradni vagyis én azt hittem, aztán az egyik barátnőm mondta hogy koszmók lekapartam neki olajjal másnapra szép lett, de megint piros neki meg kicsi pöttyök vannak meg olyan fura ott a bőr kenem neki olajjal meg a fürdetővel de nem sok változás. Estére mindig szebb neki és reggel kezdődik előről én nem tudom mit csinál vele éjszaka.

Megköszönném ha megkérdeznéd a férjed mi lehet vele... mert minden funkciója működik csak leáll...jó lenne ha 1év után nem kéne tízezreket fizetni érte...

Kép
dius87

Susy - nincs ötletem :(

dytke

Dius
Azt mondja apa, hogy programkapcsoló hiba, vagy valami olyan alkatrész ment tönkre, ami elektronikus vezérlésű. Az alkatrész kb. 20- 25 000 ft- és ennyi a javítás is nagyjából, persze ez mindenki másnál változhat. Nem csak a gép olasz, hanem a Candy ízig vérig minden alkatrésze olasz, utálja ezeket a gépeket, ő azt mondta nyugodtan dobjátok ki. Persze ez durva, de nagyon húzós lesz megcsináltatni.

Kép
Kép
susytunder

Ez a mai állapot. :cry:
Kép

Kép

Kép
nikuc

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

miért nem közlik vevővel hogy a csináltatása egy fél vagyon??

Kép
dius87

nikucszegény Petike, viszket is neki? Hát te mindent megpróbáltál....

egyiknap barnusnak is lettek piros pöttyei, a felsőtestén meg a lábán térdig, meg a fenekén, arcán kezén nem, gondoltam másnap jön a védőnő és megmutizom neki, de másnapra semmi nem volt rajta...

Kép
dius87

Dius
Azért, mert akkor nem kellene senkinek! De mikor az én gépemről leugrott az égszíj, nem volt már garanciális, kihívtam a szerelőt, levette a hátulját, rárakta, és közölte velem 10 000 ft. 5 percet volt ott. Szerencsére azóta nem volt nagy gond, a szivattyút kellett cserélni, de azt már apa csinálta, így 4000 ft- ból megúsztuk.

Nikuc
Szegény te, és szegény Peti baba. Egyikőtöknek sem lehet könnyű.

Ha felébred Kristóf megpróbálom én is lefényképezni a nyakát. Persze, ha hagyja.

Kép
Kép
susytunder

susy köszönöm azért az infót, ez lett volna egy tizes ha kijön...
köszi!!!!

Kép
dius87

És ilyen hamar elromlott? :( Férjem is elektroluxot szertne venni és folyton lesi, hogy menjen már tönkre. Lehet, hogy ezért nincs baja?

Dius: mit ettél, mikor kipöttyögött? Lehet, hogy valamire érzékeny.

Susy: Kíváncsi vagyok a képedre.

Kép

Kép
nikuc

susy, sajnos tippem sincs, mi lehet a gond! :(

Dytke, camomille 15-ből fogzás esetén óránként 5 bogyó adható. Ha alvási gond van, 17 órakor és lefekvés előtt 5 db.

dius, nálunk is volt koszmó, a doktornő azt mondta, hogy miután leszedtük, lehetséges hogy piros lesz alatta a bőr, és lehet, hogy kis piros pöttyök lesznek (mondjuk nálunk nem volt semmi). Ez alapján rendben lehet nálatok is, bár az fura, hogy estére elhalványodik, reggelre meg előjön...

a sütőtök-készítési tippek nekem is jól jöttek :) Sajna nálunk nagyon kicsi a fagyasztó-rész, de mivel semmi baja a hűtőnek, egyelőre nem cserélünk.

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Susy - Sajna fogalmam sincs mi lehet Kristóf nyakán, de gondolom a Fenistillel nem ártasz neki. Vagy mondjuk Aloe First, ha van otthon.

Olvasom a sütőtökös praktikákat asszem nekem is le kéne tennem fagyni egy pár adagot. :roll: A Lehel piacra jár valaki? Ott érdemes körülnézni tök ügyben? Vagy zöldségesnél inkább?

Képzeljétek Szabi úgy belejött az alvásba, hogy szopik után 1,5 óránál többet nem bír ébrenlenni. Dörzsölgeti a szemét és ha nem teszem le aludni ordítás lesz belőle. Ha leteszem, alszik vagy 2 órát. :shock: Na nem mintha bánnám, csak a fura, mert a múlt héten még csak fél órákat aludt napközben. :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

sárgaborsó főzeléket

Kép
dius87

beneildi, nagy kópé a te leánykád :)

Kép
Kép
szalamandra

Susy,

olyan piros nekem is volt egy időben, sosem jöttünk rá végülis mi volt! Egy 2-3 hónapos időszak alatt többször is volt, nekem is olyannak tűnt, mintha valami végigmászott volna rajta! (Volt egy kósza gondolat, hogy esetleg valami ruha vagy ruhagumi alatt jött ki, de ez se biztos, fürdőruhában? nyáron)

Azóta se volt soha...

Kép

Kép
sz.veronika

Susy,
Köszönöm a süti recepteket, amint lesz egy kis időm ki is próbálom őket.

Dius,
Nálunk is volt ilyen, este fürdetés után szép volt neki és reggelre mindig visszajött. Nálunk is mondta a védőnő, hogy biztos koszmó. Kb két hétig minden fürdetés előtt kentem neki oljjal és már nem is látszik. De mondta még azt is a védőnő, hogy ha az olaj nem segít akkor lehet kamillateával törölgetni vagy alsol krémmel kenni. Nem tudom, hogy mennyire jó a krém meg a tea azokat nem próbáltam. Szerencsére nekünk elmúlt az olajtól. Remélem nektek is hamar megjavul.

Nekünk viszont a fejecskéjéről nem akar elmúlni a koszmó. Nem tudtok valamit ami elmúlasztja?
Köszönöm!

anitapo20

Nikuc,
Szegény Peti! Azért mindenről ne mondj le kaja ügyben, a végén már semmit nem ehetsz. Inkább allergiavizsgálat…

Óh, Márti,
ez már tényleg a lehetetlen kategória... :shock: jobbulást mindenkinek!

Sz.bettyna,
Pont ezt akartam kérdezni, hogy nappal is simán elalszik? Lerakod és kész? Ez hihetetlen!!! Előtte csak kézben aludt el?
Nálunk eddig a hordozókendőben aludt el Dávid, majd leraktam a kiságyába. Ma kezdte: nem tudom, lerakni, mert mindig felébred. Na itt a vége ennek a módszernek, egész nap nem lóghat rajtam! Viszont ha berakom a kiságyba kaja és játék után, mikor elálmosodik, akkor elkezd vadul kalimpálni és jól felébreszti magát, majd éktelen sirásba kezd. Ha felveszem ilyenkor, akkor sem tud már megnyugodni, a kezemben is sir, sőt őrjöng. Nem tudom, hogy fogjak igy ebbe a módszerbe... :(

Kép
ugabesz

Anitapo,
én kézzel vakargattam le a koszmót a fejéről, szopizások alatt :) Nekünk nem vált be az a módszer, amit ajánlott a doki és védőnő: fürdetés előtt olajozni (fél órával) majd fürdés után alaposan ledörzsölni. Próbáltam, nem jött le, vagy annyira kellett volna dörzsölni, hogy féltettem és a sajnáltam.

Susy,
megsütöttem a kakaós almásat! :D Tényleg 20 perc alatt elkészül, nagyon finom! Viszont lehet, hogy nem sütöttem elég ideig. Mennyi idő neked kb az előirt 180 fokon? Én kb fél óráig sütöttem, tűpróba volt, nem tapadt a tészta. Viszont kihülve megkóstoltam, és kicsit szivacsos a tésztája vagy mi - az almától ilyennek kell lennie?

Kép
ugabesz

Most várok még két hetet, aztán utána úgyis megyünk a csecsemőtanácsadásra, ha nem javul, kérek kivizsgálást. Bár azt olvastam, ilyen kis korban még nem túl sok értelme van, mert sok olyanra is allergiát jelez, amire nem is érzékeny, és fordítva is előfordulhat. :(

Én Babé koszmó ellenni sampont használok, így is kicsit korpás a haja, de olyan vastag felrakódás nincs, mint ami kezdődött neki, és nem kell dörzsölni sem. :wink: Sajnos elég drága, 1700,- Ft. Viszont sokaknak úgy hallottam 100%-ig eltűntette a koszmót.

Kép

Kép
nikuc

mankabi, nincs kint 6 fog, csak jön! :)

nikuc, kukoricatejpor? furán hangzik ;) milyen az íze?

most nézem, hogy 2 napja nem jártam erre...

veronika, áttört az első fog? huhh, korán kezditek ti is :)

tejszaporítónak nekem most nagyon bejött a ricinus ch5-ös...

dytke, nekem a homeós doki úgy mondta, hogy 3 golyót feloldani pár kanál vízben (vigyázz, fémmel nem érintkezhet!), és egész nap adogatni neki ebből 3-4x kb. max 7-10 nap, és utána pár nap szünet, különben ellenkező hatást válthat ki.

tegnap nálunk is nagyon nyűgös nap volt, ezért is nem jöttem...

márti, jól rátok jár a rúd, hogy bírod?

nikuc, tényleg legjobb lesz mihamarabb megcsinálni az allergiavizsgálatot. a doki nem küldöt gasztroenterológushoz?

nálunk is akkor állt le a mosógép, amikor eltömítődött a kivezetőcső, így nem tudott szivattyúzni.

bettyna, dorka miatt sokat olvastam alvás ügyben, nem a félórás alvások voltak a normálisak, hanem a mosti hosszúak ;) a fél óra az pont a "félálom" ideje, és amíg nem elég ügyesek, hogy visszaaltassák magukat, bármire megébrednek, morran egyet a hasuk, ugat a kutya az utcán, stb. ezért vannak ilyen röveidet alvó babák. aztán belejönnek ;) meg ha többet mocorog egy bébi, többet is alszik. dorkának is 1.5 óra az ébrenléti ideje :)

asszem rábeszéltetek engem is a sütősök elrakásra... ha nem utálnám még a szagát is ;) de a gyerekért mindent. mi tettünk el meggyet is, meg gesztenyét (ez horror volt), sajna az őszibarackot elfelejtettem :(

anitapo: babé sampon :)
hát, lehet, hogy drága, de mehet körbe az ismerettségi körben, mi ennek a doboznak 3. felhasználói vagyunk, és még több, mint a fele benne van. majd adom tovább.

KépKép Kép
mzsperx

Nikuc, Ugabesz köszönöm a segítséget!

anitapo20

Anitapo!

Nekünk is a Babe koszmó elleni sampon vált be, második használatra elmúlt, nem kellett vakargatni sem, és azóta sem jött vissza.

Nikuc!

Még tarts ki egy kicsit, és próbálj csak olyan kajákat enni, ami biztos nem okoz problémát: hús, zöldség, rizs, krumpli... Sajnos állítólag ilyen korban még nem tudják biztosan megállapítani, mire allergiás :cry:

Anna
b.anna

Mzs neked is köszi, akkor megpróbálok venni sampont. Nem baj ha drága csak legyen szép tőle a kis feje.
Köszi :D

anitapo20

B.anna neked is köszi :)

anitapo20

Anna: Akkor ezek szerint jól tudtam, hogy még nem lehet megmondani. :(

Az Aloe termékekről van valami véleményetek? Azt olvastam, hogy a folyékony szappant ajánlják ekcémás csecsemők bőrére is.

Kép

Kép
nikuc

Szalamandra, Mzsprx - köszi a homeos tippeket. A gyógyszertárban azt mondták, hogy napi öt-öt adjak. Megkérdeztem egy szakértőt is, leírtam a tüneteket, remélem hamar válaszol.

dytke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?